Ek gidaya gecince bir tik memeden giderler.heralde bizde rahat ederiz biraz
Ben de papatyanın bu lafını hatırlayıp meme aşığı oğlana bir baktım emin olamadımBen sana ne dedım beklentıye gırme dedim
Ben de geçen osman gönülalın solunum fizyoterapisiyle ilgili videosuna denk gelmiştim aslında ondan çekindim, sağol senin fikrin de değerli bu konularda. Doktorlar böyle zıt şeyler yapıp aklımızı bulandırmasalar keşkeBende biraz ventolinden çekiniyorum canım
Sen neden doktora gitmiştin kontrolde mi hasta dedi Yoksa şüphelenip mi gittin canım? Bizde hapşuruk hergün var hiç bitmiyor bi de üçlüyor her seferindeBen de papatyanın bu lafını hatırlayıp meme aşığı oğlana bir baktım emin olamadım
Ben de geçen osman gönülalın solunum fizyoterapisiyle ilgili videosuna denk gelmiştim aslında ondan çekindim, sağol senin fikrin de değerli bu konularda. Doktorlar böyle zıt şeyler yapıp aklımızı bulandırmasalar keşkeÖksürük yok bizde zaten ben çocuğu takip edeyim.
Ben hala olmadım3.reglım benim bu
Kontrolde dedi, geniz akıntısı var dedi sadece ciğere inmesin bir hafta kullanalım dedi ilaçları. Kuzey'le muhtemelen aynılar. Doktor böyle diyip eşim de hasta olunca iyice tedirgin oldum. Onda da sadece burun akıntısı var aslında ama her gün dışarıda birileriyle temas ediyor sonuçtaSen neden doktora gitmiştin kontrolde mi hasta dedi Yoksa şüphelenip mi gittin canım? Bizde hapşuruk hergün var hiç bitmiyor bi de üçlüyor her seferindeBurunda arada hırıltı oluyor öyle oldukça yıkama yapıyorum. Doktora gitmedim onlardan dolayı.
Bızde nezle durumunu sık yaşıyoruz abı okuldan getırıyor eşim kışın sık olur alerjık bırazda , ciğerler güzel hırıltı yok burun açmaya bol bol devam olakı oksuruk olursa hemen getır dedi doktor , oksuruk durumunda çiğere inmiş oluyor zaten o zaman gerçekten hemen kullanmak lazım. Cok rahatsız sıkıntılıysa burun açtıktan sonra bos verıyorum, gecen ay boyle bır ıkı öksürür gıbı oldu ıkı tup yaptım ıkı gun ılerlemesın dıye hemen mesela ben bu sekılde kontrol altında tutmaya çalışıyorum dıyımKontrolde dedi, geniz akıntısı var dedi sadece ciğere inmesin bir hafta kullanalım dedi ilaçları. Kuzey'le muhtemelen aynılar. Doktor böyle diyip eşim de hasta olunca iyice tedirgin oldum. Onda da sadece burun akıntısı var aslında ama her gün dışarıda birileriyle temas ediyor sonuçtaçocuğa yakınken genelde maske takıyor bizden de ayrı yattı dün ama inşallah hafif bir nezle gibi bir şeydir
Bidaha bu kadar küçük olmayacak seneye bu zamanlar istesem de kucağımda tutamıcam fıtı fıtı gezcek diye kendimi avutuyorumHer uykusu kucağımda, iki dk boş kalınca da ne yapacağımı şaşırıyorumDün duş falan aldım inanamadım Kendimize de bakalım azıcık ya
O uyanıkken tüm ilgi odağım o iş yaparken bile onunla oynaya oynaya yapıyorum ama dediğim gibi takıntım var evi bk götürürken 10 saat uyusam da asla dinlenemem kafamın rahat olması lazımValla ben dinleniyorum arada hatta işe başlarsam oturup dinlenmem diye uyuduğunda önce bi uzanıyorum ondan sonra kalkıp işe güce bakıyorum. Birşeyler eksik olursa da kafama takmıyorum önemli olan oğlum ona yeteyim diğer işler varsın aksasın. Bizde insanız kızlar herşey tam olacak diye kendinizi bu kadar yıpratmayın. Kimse madalya takmayacak ☺
Benımkı cok fena bısey oldu zaten cıngenelıgı vardı ıkı gundur boyle herşeye çata çata gezıyorum ıkı gecedır ıkı saat bıle uyumuyor bık bık bık gunduz bırakayım uyutayım ıs yapayım nerde tam olarak bok yanı bırakıyorum bes dk uyanıyor bırakıyorum hemen uyanıyor afedersın altıma yapıcam bıraktım uyandı ağlamak ıstıyorum bıdaha bölünüyor uyku ağlıyor sustur uyutMesela az önce bi elime geçirdim eldiveni diğer kolumda kızım fıtı fıtı turta yaptıkbıraktığım an ağlıyo izliyo beni kafasına da küçük kukuletalı şapkalardan taktım küçük emine beder diye geziyoruz mutfakta
Tamam canım ua yazmaya da çekiniyorum şimdi ama böyle yazman iyi oldu bence de gerekirse ilerlerse başka doktor görsünBen de papatyanın bu lafını hatırlayıp meme aşığı oğlana bir baktım emin olamadım
Ben de geçen osman gönülalın solunum fizyoterapisiyle ilgili videosuna denk gelmiştim aslında ondan çekindim, sağol senin fikrin de değerli bu konularda. Doktorlar böyle zıt şeyler yapıp aklımızı bulandırmasalar keşkeÖksürük yok bizde zaten ben çocuğu takip edeyim.
Aynı biz gerçektenBenımkı cok fena bısey oldu zaten cıngenelıgı vardı ıkı gundur boyle herşeye çata çata gezıyorum ıkı gecedır ıkı saat bıle uyumuyor bık bık bık gunduz bırakayım uyutayım ıs yapayım nerde tam olarak bok yanı bırakıyorum bes dk uyanıyor bırakıyorum hemen uyanıyor afedersın altıma yapıcam bıraktım uyandı ağlamak ıstıyorum bıdaha bölünüyor uyku ağlıyor sustur uyut
Pp bayıldım maşallahKontrolde dedi, geniz akıntısı var dedi sadece ciğere inmesin bir hafta kullanalım dedi ilaçları. Kuzey'le muhtemelen aynılar. Doktor böyle diyip eşim de hasta olunca iyice tedirgin oldum. Onda da sadece burun akıntısı var aslında ama her gün dışarıda birileriyle temas ediyor sonuçtaçocuğa yakınken genelde maske takıyor bizden de ayrı yattı dün ama inşallah hafif bir nezle gibi bir şeydir
Tipleri benziyor huylarıda benzıyorAynı biz gerçekten
Haah bi de bana OKB dedi drO uyanıkken tüm ilgi odağım o iş yaparken bile onunla oynaya oynaya yapıyorum ama dediğim gibi takıntım var evi bk götürürken 10 saat uyusam da asla dinlenemem kafamın rahat olması lazım
Sağol canım ben de takipteyimBızde nezle durumunu sık yaşıyoruz abı okuldan getırıyor eşim kışın sık olur alerjık bırazda , ciğerler güzel hırıltı yok burun açmaya bol bol devam olakı oksuruk olursa hemen getır dedi doktor , oksuruk durumunda çiğere inmiş oluyor zaten o zaman gerçekten hemen kullanmak lazım. Cok rahatsız sıkıntılıysa burun açtıktan sonra bos verıyorum, gecen ay boyle bır ıkı öksürür gıbı oldu ıkı tup yaptım ıkı gun ılerlemesın dıye hemen mesela ben bu sekılde kontrol altında tutmaya çalışıyorum dıyım
Ama öyle gerçektenBidaha bu kadar küçük olmayacak seneye bu zamanlar istesem de kucağımda tutamıcam fıtı fıtı gezcek diye kendimi avutuyorum
Sağol ya önemli değil benim de aklımdakilerdi zatenTamam canım ua yazmaya da çekiniyorum şimdi ama böyle yazman iyi oldu bence de gerekirse ilerlerse başka doktor görsün
Sağol teyzesiiPp bayıldım maşallah
Şişer kuzum normal o kadar en guzelı kalın karton bardak kesıp pıpı ye göre ılk ıkı uc gun kapatıp bezlemek her bez acısında bakımını guzel yapmak eger gömülme varsa mutlaka sıyırma ıslemı yapmak lazımKızlar selambenim oğluşum bugün sabah sünnet oldu. Ödem olacak dedi doktor ama ilk çocuğum hiç bilmiyorum ilk defa yaşıyorum her şeyi, sanki çok şişti gibi geliyor dikiş yerlerindeki ipler gerilmiş derisini çektiriyor. Açık bırakın dedi doktor, alt değiştirme örtüsü serdim fışkiye gibi her yere çiş yapıyor uyutacağım zaman bir beden büyük bezle bezliyorum, daha önce yaptıranlar neler yaşadı bu konuda deneyimli annelere sorayım?
35 günlük atak mı başladı naptıBenımkı cok fena bısey oldu zaten cıngenelıgı vardı ıkı gundur boyle herşeye çata çata gezıyorum ıkı gecedır ıkı saat bıle uyumuyor bık bık bık gunduz bırakayım uyutayım ıs yapayım nerde tam olarak bok yanı bırakıyorum bes dk uyanıyor bırakıyorum hemen uyanıyor afedersın altıma yapıcam bıraktım uyandı ağlamak ıstıyorum bıdaha bölünüyor uyku ağlıyor sustur uyut
Sorma canımın kıymeti hiç yok kafamda dönüyo işler hepHaah bi de bana OKB dedi drKız bırak dursun frenle kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?