2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ek gidaya gecince bir tik memeden giderler.heralde bizde rahat ederiz biraz

Ben sana ne dedım beklentıye gırme dedim
Ben de papatyanın bu lafını hatırlayıp meme aşığı oğlana bir baktım emin olamadım
Bende biraz ventolinden çekiniyorum canım
Ben de geçen osman gönülalın solunum fizyoterapisiyle ilgili videosuna denk gelmiştim aslında ondan çekindim, sağol senin fikrin de değerli bu konularda. Doktorlar böyle zıt şeyler yapıp aklımızı bulandırmasalar keşke Öksürük yok bizde zaten ben çocuğu takip edeyim.

Sen neden doktora gitmiştin kontrolde mi hasta dedi Yoksa şüphelenip mi gittin canım? Bizde hapşuruk hergün var hiç bitmiyor bi de üçlüyor her seferinde Burunda arada hırıltı oluyor öyle oldukça yıkama yapıyorum. Doktora gitmedim onlardan dolayı.

Kontrolde dedi, geniz akıntısı var dedi sadece ciğere inmesin bir hafta kullanalım dedi ilaçları. Kuzey'le muhtemelen aynılar. Doktor böyle diyip eşim de hasta olunca iyice tedirgin oldum. Onda da sadece burun akıntısı var aslında ama her gün dışarıda birileriyle temas ediyor sonuçta çocuğa yakınken genelde maske takıyor bizden de ayrı yattı dün ama inşallah hafif bir nezle gibi bir şeydir

Bızde nezle durumunu sık yaşıyoruz abı okuldan getırıyor eşim kışın sık olur alerjık bırazda , ciğerler güzel hırıltı yok burun açmaya bol bol devam olakı oksuruk olursa hemen getır dedi doktor , oksuruk durumunda çiğere inmiş oluyor zaten o zaman gerçekten hemen kullanmak lazım. Cok rahatsız sıkıntılıysa burun açtıktan sonra bos verıyorum, gecen ay boyle bır ıkı öksürür gıbı oldu ıkı tup yaptım ıkı gun ılerlemesın dıye hemen mesela ben bu sekılde kontrol altında tutmaya çalışıyorum dıyım

Her uykusu kucağımda, iki dk boş kalınca da ne yapacağımı şaşırıyorum Dün duş falan aldım inanamadım Kendimize de bakalım azıcık ya
Bidaha bu kadar küçük olmayacak seneye bu zamanlar istesem de kucağımda tutamıcam fıtı fıtı gezcek diye kendimi avutuyorum

O uyanıkken tüm ilgi odağım o iş yaparken bile onunla oynaya oynaya yapıyorum ama dediğim gibi takıntım var evi bk götürürken 10 saat uyusam da asla dinlenemem kafamın rahat olması lazım

Mesela az önce bi elime geçirdim eldiveni diğer kolumda kızım fıtı fıtı turta yaptık bıraktığım an ağlıyo izliyo beni kafasına da küçük kukuletalı şapkalardan taktım küçük emine beder diye geziyoruz mutfakta

Benımkı cok fena bısey oldu zaten cıngenelıgı vardı ıkı gundur boyle herşeye çata çata gezıyorum ıkı gecedır ıkı saat bıle uyumuyor bık bık bık gunduz bırakayım uyutayım ıs yapayım nerde tam olarak bok yanı bırakıyorum bes dk uyanıyor bırakıyorum hemen uyanıyor afedersın altıma yapıcam bıraktım uyandı ağlamak ıstıyorum bıdaha bölünüyor uyku ağlıyor sustur uyut

Tamam canım ua yazmaya da çekiniyorum şimdi ama böyle yazman iyi oldu bence de gerekirse ilerlerse başka doktor görsün

Aynı biz gerçekten

Pp bayıldım maşallah

O uyanıkken tüm ilgi odağım o iş yaparken bile onunla oynaya oynaya yapıyorum ama dediğim gibi takıntım var evi bk götürürken 10 saat uyusam da asla dinlenemem kafamın rahat olması lazım
Haah bi de bana OKB dedi dr Kız bırak dursun frenle kendini

Kızlar merak ettiğim birşey var aranızda sigara kullanan var mıydı hamilelikte öğrenip bırakan hiç konuşulmadı sanki burda emziren anneler ne yapıyor

Sağol canım ben de takipteyim
Bidaha bu kadar küçük olmayacak seneye bu zamanlar istesem de kucağımda tutamıcam fıtı fıtı gezcek diye kendimi avutuyorum
Ama öyle gerçekten
Tamam canım ua yazmaya da çekiniyorum şimdi ama böyle yazman iyi oldu bence de gerekirse ilerlerse başka doktor görsün
Sağol ya önemli değil benim de aklımdakilerdi zaten
Pp bayıldım maşallah
Sağol teyzesii

Kızlar selam benim oğluşum bugün sabah sünnet oldu. Ödem olacak dedi doktor ama ilk çocuğum hiç bilmiyorum ilk defa yaşıyorum her şeyi, sanki çok şişti gibi geliyor dikiş yerlerindeki ipler gerilmiş derisini çektiriyor. Açık bırakın dedi doktor, alt değiştirme örtüsü serdim fışkiye gibi her yere çiş yapıyor uyutacağım zaman bir beden büyük bezle bezliyorum, daha önce yaptıranlar neler yaşadı bu konuda deneyimli annelere sorayım?

Şişer kuzum normal o kadar en guzelı kalın karton bardak kesıp pıpı ye göre ılk ıkı uc gun kapatıp bezlemek her bez acısında bakımını guzel yapmak eger gömülme varsa mutlaka sıyırma ıslemı yapmak lazım
Geçmiş olsun minnoşa Rabbim damatlığınıda göstersin

35 günlük atak mı başladı naptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…