2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
3.ay kontrolü bizim rota için reçete almak lazımmış sanırım o yüzden götürmem lazım.. aynen haklısın özellikle hastaneler çok fena bulaş riski çokmus
Reçetesiz alınıyor ben aldım sağlık ocağında yaptırdım özel aşılar da öyle eğer özel sağlık sigortası karşılaması içinse reçete lazim

Bu arada özel aşıların hiçbirini yaptırmıyorum ben. Büyük 2 çocuğumda da yaptırmamıştım pişman olmadım. İnşallah Allah pişman etmesin küçüğümde de

Ya biz de hasta olduk galiba, babası bir haftadır burnu tıkanık geziyor, bebiş de burun temizliği yapıyordum günde bir iki kez rahattı şimdi geniz akıntısı başlamış hava verdi doktor. Onu da sadece uyurken verebiliyorum asla durmuyor. Şimdi uyurken verdim ama sanki daha da tıkandı dik mi tutmak gerekiyordu acaba. Bir de bazen hapşurması geliyor hapşuramıyor auuu diyor

Bu arada özel aşıların hiçbirini yaptırmıyorum ben. Büyük 2 çocuğumda da yaptırmamıştım pişman olmadım. İnşallah Allah pişman etmesin küçüğümde de
Ben herkese saygı duyuyorum sormuş ya arkadaş hem.ebe hem anne olarak yazmak istedim Rabbım tüm evlatlarımızı korusun

Sen güzelce yıkama yap bol bol boş.hava mi verdi geçmiş olsun

Reçetesiz alınıyor ben aldım sağlık ocağında yaptırdım özel aşılar da öyle eğer özel sağlık sigortası karşılaması içinse reçete lazim
Yapmadı benım sağlık ocağım , sağlık Bakanlığı ıstıyormus artık cocuk doktoru kase ımza yaptı bos bı kapıda su aşılar su aylarda subsekılde dıye oyle yaptılar

Bizimkide oyle ama bizim atak bitmek uzere yapar mi genede ya
Yanı yapar , artık herseyı yeme modu acıldı bu arada açlıkla bağdaştırma hemen herseyı lına memede gaz çıkarıyor kusuyor kaldırıyorum ellerını yıyor kolumu yıyor dıslerını kaşımaya calısıyor cunku ellerını keşfediyor falan

Uzaklasarak beni kimsenin bulamayacsgi biyere kacmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…