- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Gündüz için fazla demek ıstedım gece bencede uyanmıyorsa ellememek lazım gece uykusu beslenmesi farklı aman kuzum huy degıstırıp duracaklar daha o yüzden ben duzenımız dıye bı cumle kurmuyorum hıc bı günü bı gününü tutmuyor çünküBenimki kırkı çıktığından beri 6 saat kesintisiz uyuyordu. Doktora sordum sakın elleme kilo alımı gayet iyi geceyi gündüzü ayırmış ne güzel dedi dedi. Sonra üç saatlik iki uyku daha yapıyordu sabaha kadar. Toplam 12 saatlik gece uykusu vardı sadece iki kere emip uyuduğu. Şimdi huy değiştirmeye başladı. 7 gibi emip uyuyor 11 gibi hareketleniyor. Hiç uyanmasına müsaade etmeden emzirirsem 3 gibi tekrar uyanıyor. Sonra 6’da tamamen uyanıyor gülüp suratıma bakıyor. Uyumuyor da artık o saatte kaldırıyor beni.
Evet benim de öyle yumuşak şu an. Sadece geceleri emmelerinin araları açıldığı için biraz daha sert oluyor. Ama sıkınca süt geliyor yine.
Bende öyle düşünüyorum rota virüsü almayan cocuk yok hiç değilse aşı ile bağışıklık kazanılıyor. Yani hiç karsilasmayacagimiza emin olsak kimse meraklı değil ama bütün aşılar gerçekten kıymetli. Yani bilmiyorum kendi adıma detaya girmiyorum menenjit için de aynu şeyi düşünüyorum yapılmalıBen kafa bulandırma olayını sevmiyorum doktoruma güveniyorum yaptır dediyse yaptırıyorum. Ablamın çocuklarla eniştemin dayısının çocukları yaşıttı. Ablam yaptırdı hiçbi sıkıntı yaşamadılar dayının çocuklar hastanede yattı rotavirüsten, tabiri caizse ölümden döndüler. Sonrada keşke yaptırsaydım demektense yaptırmayı tercih ediyorum bilemiyorum aşılara güvenmek istiyorum belki de
Dezenfektan deterjanlar bunlara biraz ara ver camasir suyu onun dışında reflu yapar net. Enfeksiyon olsa da anne n hakliYa kızlar benim geçmeyen bi boğaz ağrım var bu beni çok tedirgin ediyor. Gerçekten hastalıktan ağrıyı farketmeyeceğim diye. Arada bi azalıp geçip tekrar başlıyor muhtemelen geniz akıntısı var sünizit olabilir tahriş ediyor. Dün akşamdan beri ağrı biraz fazla gibi. Annem diyorki senin sütünden antikoru geçiyordur ona merak etme. Biraz mantıklı ama ne bileyim o kadar da korumaz herhalde diyorum korur mu ki ya. Valla bi içim rahat edemiyor
Ben hallales kullandım baya fark etmiştim kizimdaOf her banyoda tarıyorum saçımı dökülen dökülsün diye tomar tomar saç geliyor ama hala çocuğun elleri saç. Robottan sürekli saç temizliyorumBen de urban care biotin kafein peeling şampuanını almıştım bilmeden saç derime peeling yapsın diye, iyi yapmışım demek. Hem o masaj tarakları da saç derisini uyarıp yeni saç çıkmasına yardımcı diye biliyorum. Bunları kurtaramasak bile yeni gelenlere iyi bakarız artık Urbanın içeriği çok temiz değil sanırım içeriği yazıyor internette ürünlerin
Canım ben anlara dayım ama artık sadece sağlık ocağına gidiyoruz özel bir ek durum olursa akrapol de doktorumuz var ama her ay götürmuyorum çok fazla enfeksiyon var hastanelerdeBu meme terbiyesi dedikleri şeye girdiniz mi? Eskiden memelerim daha dolu dolu olurdu taş gibi, şimdi yumuşak sıkınca süt geliyor ama acaba az mı geliyor yetiyor mu endişesi taşıyorum.. sizin nasıl?
Hadi gözün aydın kuzumKızlar kv ve kp'yi yolcu ettik nihayet. 5 hafta, 5 yıl gibi geldi yaoh mis, salonda emzirmek gibisi yokmuş ya
Daha da sik ama bir kac gundur emmiyor dogru duzgun ac biliyorum ama agliyor2 saatte bir mi ?
Çamaşır suyu hiç kullanmıyorum ama dezenfektan hayatımın bi parçasıDezenfektan deterjanlar bunlara biraz ara ver camasir suyu onun dışında reflu yapar net. Enfeksiyon olsa da anne n hakli
Oy yavrum benim.. bi doktora göstersen belki idrar yolu enfeksiyonu vardır. Burda oyle okumuştum az emiyor ve ağlıyor idrar yolu enfeksiyonu demişti biti sankiDaha da sik ama bir kac gundur emmiyor dogru duzgun ac biliyorum ama agliyor
Yok canim idrar yolu enf oldugunda atesimiz vardi sanmiyorum sunnet olduk 1 hFta once ama simdi uyudu bilmiyorumOy yavrum benim.. bi doktora göstersen belki idrar yolu enfeksiyonu vardır. Burda oyle okumuştum az emiyor ve ağlıyor idrar yolu enfeksiyonu demişti biti sanki
3.ay kontrolü bizim rota için reçete almak lazımmış sanırım o yüzden götürmem lazım.. aynen haklısın özellikle hastaneler çok fena bulaş riski çokmusCanım ben anlara dayım ama artık sadece sağlık ocağına gidiyoruz özel bir ek durum olursa akrapol de doktorumuz var ama her ay götürmuyorum çok fazla enfeksiyon var hastanelerde
Hemen memeye döner inşallah kuzucuk...Yok canim idrar yolu enf oldugunda atesimiz vardi sanmiyorum sunnet olduk 1 hFta once ama simdi uyudu bilmiyorum
Insallah kolumu yatiriyorum kolumu yiycek resmen ama.memeye gelince 2. Dk sonra aglamaya basliyorHemen memeye döner inşallah kuzucuk...
İyice Red etmeden bir danışman ile mi konuşsan acaba belki yolu yordamıyla hızlıca çözersinInsallah kolumu yatiriyorum kolumu yiycek resmen ama.memeye gelince 2. Dk sonra aglamaya basliyor
Danismanlik aldigim biri vardi ona yazdim bakalimİyice Red etmeden bir danışman ile mi konuşsan acaba belki yolu yordamıyla hızlıca çözersin
Ya sorma bende hiç gitmek istemiyorum ama bizim her ay synagis aşımız var mecbur gidiyoruz. Bi de hastaneler maskeyi bıraktı aşı vuran hemşire falan takmıyor aynı hemşire günde kaç çocukla muhatap hiç hoşuma gitmiyor. Bizim doktorumuz hep maskeli, her gittiğimizde muayeneye başlamadan ellerini sabunluyor o yönden doktordan memnunum en azındanCanım ben anlara dayım ama artık sadece sağlık ocağına gidiyoruz özel bir ek durum olursa akrapol de doktorumuz var ama her ay götürmuyorum çok fazla enfeksiyon var hastanelerde
Her zamankinden farklı birşeyler yiyip içiyor musun son günlerde ? Tadını beğenmezse de emmeyebiliyorlar yaDanismanlik aldigim biri vardi ona yazdim bakalim
Yok aslinda canim ya. Ama atak haftasindayiz ondan olabilir mi acabaHer zamankinden farklı birşeyler yiyip içiyor musun son günlerde ? Tadını beğenmezse de emmeyebiliyorlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?