2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gündüz için fazla demek ıstedım gece bencede uyanmıyorsa ellememek lazım gece uykusu beslenmesi farklı aman kuzum huy degıstırıp duracaklar daha o yüzden ben duzenımız dıye bı cumle kurmuyorum hıc bı günü bı gününü tutmuyor çünkü

Bende öyle düşünüyorum rota virüsü almayan cocuk yok hiç değilse aşı ile bağışıklık kazanılıyor. Yani hiç karsilasmayacagimiza emin olsak kimse meraklı değil ama bütün aşılar gerçekten kıymetli. Yani bilmiyorum kendi adıma detaya girmiyorum menenjit için de aynu şeyi düşünüyorum yapılmalı

Dezenfektan deterjanlar bunlara biraz ara ver camasir suyu onun dışında reflu yapar net. Enfeksiyon olsa da anne n hakli

Ben hallales kullandım baya fark etmiştim kizimda

Bu meme terbiyesi dedikleri şeye girdiniz mi? Eskiden memelerim daha dolu dolu olurdu taş gibi, şimdi yumuşak sıkınca süt geliyor ama acaba az mı geliyor yetiyor mu endişesi taşıyorum.. sizin nasıl?
Canım ben anlara dayım ama artık sadece sağlık ocağına gidiyoruz özel bir ek durum olursa akrapol de doktorumuz var ama her ay götürmuyorum çok fazla enfeksiyon var hastanelerde

Kizlar bebis emmiyor dogru duzgun ac ama memede agliyor ya neden boyle yapar nasil emmesini saglicam

Daha da sik ama bir kac gundur emmiyor dogru duzgun ac biliyorum ama agliyor
Oy yavrum benim.. bi doktora göstersen belki idrar yolu enfeksiyonu vardır. Burda oyle okumuştum az emiyor ve ağlıyor idrar yolu enfeksiyonu demişti biti sanki

Oy yavrum benim.. bi doktora göstersen belki idrar yolu enfeksiyonu vardır. Burda oyle okumuştum az emiyor ve ağlıyor idrar yolu enfeksiyonu demişti biti sanki
Yok canim idrar yolu enf oldugunda atesimiz vardi sanmiyorum sunnet olduk 1 hFta once ama simdi uyudu bilmiyorum

Canım ben anlara dayım ama artık sadece sağlık ocağına gidiyoruz özel bir ek durum olursa akrapol de doktorumuz var ama her ay götürmuyorum çok fazla enfeksiyon var hastanelerde
3.ay kontrolü bizim rota için reçete almak lazımmış sanırım o yüzden götürmem lazım.. aynen haklısın özellikle hastaneler çok fena bulaş riski çokmus

Ya sorma bende hiç gitmek istemiyorum ama bizim her ay synagis aşımız var mecbur gidiyoruz. Bi de hastaneler maskeyi bıraktı aşı vuran hemşire falan takmıyor aynı hemşire günde kaç çocukla muhatap hiç hoşuma gitmiyor. Bizim doktorumuz hep maskeli, her gittiğimizde muayeneye başlamadan ellerini sabunluyor o yönden doktordan memnunum en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…