Gittin mi doktora ne dediEvet bide mama ile beslenen bebeklerin kakası yeşile dönül olabiliyor dimi sizinde öyle mi bizim doktorumuz sma mama yeşil kaka yaptırır dedi bize
Bunlar alışveriş listemde alıcam hepsini. Şimdilik aynı üç kitabı döndürüp döndürüp okuyoruzOturma şeysini bende sordum da geçen ay siz daha 2 aylıksınız dediAma çocuk oturmak istiyor ben napim O yüzden tekrar sorucam Bende okusam iyi olacak hatta şunu da kaydettim bakarsın belki ona uygun yazılmış kitaplarmış
Evet yeşile dönük de oluyor sarı da oluyor değişiyor. Bizimki aptamil içiyor. Hipp vermiştim bi süre çok yemekten kusuyor sanıyordum meğer mamadan kusuyormuş. Aptamil e döndüm
Gittim canım normal takip edelim dedi kakada kan vs görürsen gelirsin dedi şimdilik bizde öyle birşey yok çok şükürGittin mi doktora ne dedi
Aynen kan ve mukus yoksa sıkıntı yok. Bizde rotadan sonra mukuslu kaka oldu benimde aklıma o gelmedi merak ettim doktora sordum. Rotadan sonra 1 hafta normal dedi. Analık işte herşeye tedirgin oluyoruz biraz dertlerini anlatacak döneme gelseler daha rahatlarız herhaldeGittim canım normal takip edelim dedi kakada kan vs görürsen gelirsin dedi şimdilik bizde öyle birşey yok çok şükür
Dert anlatacak döneme daha cooook varAynen kan ve mukus yoksa sıkıntı yok. Bizde rotadan sonra mukuslu kaka oldu benimde aklıma o gelmedi merak ettim doktora sordum. Rotadan sonra 1 hafta normal dedi. Analık işte herşeye tedirgin oluyoruz biraz dertlerini anlatacak döneme gelseler daha rahatlarız herhalde
Benim umudum taa o zamana hedefi uzak tuttumDert anlatacak döneme daha cooook var
Gerçekten benim kızımda öyle meme reddi başlayınca sütümü sağıp verdim zorla içiyor arkasından mama veriyorum saniyesinde bitiyor bitince de ağlıyor benim kızım 3 ay 3 günlük doktor 90/120 cc arası vereceksin dediBenim umudum taa o zamana hedefi uzak tuttumBenimki bu ara doymamaya başladı 90lık yetmiyor emiyor yine yetmiyor çok ağlıyor bi 30 luk daha verince susuyor birkaç günde çözdük anca ne bileyim işte emiyor mama yiyor doyuyor diyorum atak dönemi diye ağlıyor diyorum ama yok o mamayı yedikten sonra keyfi yerine geliyor
Biz de düzeltilmiş 3 aylığız bende bi 90 bi 120 yapcam sanırım artık. Sen sağma yapsan aslında düzenli olarak sütün artabilir sağdığın sütü verirsin iyi olurGerçekten benim kızımda öyle meme reddi başlayınca sütümü sağıp verdim zorla içiyor arkasından mama veriyorum saniyesinde bitiyor bitince de ağlıyor benim kızım 3 ay 3 günlük doktor 90/120 cc arası vereceksin dedi
Emmiyor diye kahroluyorum ama en azından karnı doyuyor mutlu diye teselli ediyorum kendimi
Ver gıtsın hayatım ya zaten ek gıda baslıcak falan emdıgı kadar bosverBenim umudum taa o zamana hedefi uzak tuttumBenimki bu ara doymamaya başladı 90lık yetmiyor emiyor yine yetmiyor çok ağlıyor bi 30 luk daha verince susuyor birkaç günde çözdük anca ne bileyim işte emiyor mama yiyor doyuyor diyorum atak dönemi diye ağlıyor diyorum ama yok o mamayı yedikten sonra keyfi yerine geliyor
Ben gecenlerde biara sağdım yanı dolmuş göğüsü öyle diyim gece aynı göğsü ıkı kez emzırmısım o ara rahatsız olunca sağdım 110 cıktı Bıkere gun ıcınde sağdım 40 cc çıktı sadece 2 saat beklemıs göğsüBiz de düzeltilmiş 3 aylığız bende bi 90 bi 120 yapcam sanırım artık. Sen sağma yapsan aslında düzenli olarak sütün artabilir sağdığın sütü verirsin iyi olur
Gece uykudan uyanınca bi göğsü emerken diğerinden süt akıyor mochi takıyorum. 40 cc çıkıyor genelde tekinden aynı göğsü mochinin üstüne emdi. Yani anca iki göğüs 120 ml falandır benim dolunca sanırımBen gecenlerde biara sağdım yanı dolmuş göğüsü öyle diyim gece aynı göğsü ıkı kez emzırmısım o ara rahatsız olunca sağdım 110 cıktı Bıkere gun ıcınde sağdım 40 cc çıktı sadece 2 saat beklemıs göğsü
Gün içinde lazım olsa süt çıkmaz benden resmen o yuzden dolapta ıkı poset bırakıyorum hep acıl bısey bı durum ıcın falan, annemlerde oyle sıkıntı yaşıyorum ya bıyere gıdelım dıye anlık oyle kalıyorum bu sefer oradayken gıttıgım gıbı bır ıkı poset sağmaya çalışacağım buzluga koyarımGece uykudan uyanınca bi göğsü emerken diğerinden süt akıyor mochi takıyorum. 40 cc çıkıyor genelde tekinden aynı göğsü mochinin üstüne emdi. Yani anca iki göğüs 120 ml falandır benim dolunca sanırım
Mochi’nin etkisini gördüm ben ilk zamanlar ya… Emzirirken hep diğer göğsümü sağıyordum bir de bebiş uzun uyuyunca 2 saatte bir sağdım hep. Zamanla sütün arttığını ve fışkırmaya başladığını gördüm şimdi sağmıyorum artık daha da artıp çocuğu boğmasın diye bir de zor geliyor ne yalan söyleyeyimBu arada gecen bısey gördük mochı süt arttırımına etkısı yokmus
Bunu bende gördüm mochi de tek vakumla akan süt toplandığı için memeye uyarı gitmiyormuş haliyle süt artmasına etkisi yokmuşGün içinde lazım olsa süt çıkmaz benden resmen o yuzden dolapta ıkı poset bırakıyorum hep acıl bısey bı durum ıcın falan, annemlerde oyle sıkıntı yaşıyorum ya bıyere gıdelım dıye anlık oyle kalıyorum bu sefer oradayken gıttıgım gıbı bır ıkı poset sağmaya çalışacağım buzluga koyarım
Bu arada gecen bısey gördük mochı süt arttırımına etkısı yokmus
Bence de yoktur zaten öyle çekmiyor ki. Ben boşa akmasın diye yapıyorum mochiyi. Bi gece kalkıp sağma makinesi ile sağayım dedim sağma makinesinin sesine uyandı ağladı aldım emzirdimGün içinde lazım olsa süt çıkmaz benden resmen o yuzden dolapta ıkı poset bırakıyorum hep acıl bısey bı durum ıcın falan, annemlerde oyle sıkıntı yaşıyorum ya bıyere gıdelım dıye anlık oyle kalıyorum bu sefer oradayken gıttıgım gıbı bır ıkı poset sağmaya çalışacağım buzluga koyarım
Bu arada gecen bısey gördük mochı süt arttırımına etkısı yokmus
Bizimki de 100 içmeye başladı bu ara, emzirme üstüne. Normal, epeydir 90 gidiyorduk biz de.Benim umudum taa o zamana hedefi uzak tuttumBenimki bu ara doymamaya başladı 90lık yetmiyor emiyor yine yetmiyor çok ağlıyor bi 30 luk daha verince susuyor birkaç günde çözdük anca ne bileyim işte emiyor mama yiyor doyuyor diyorum atak dönemi diye ağlıyor diyorum ama yok o mamayı yedikten sonra keyfi yerine geliyor
Aaa birileri beni hatırlamışBunu bende gördüm mochi de tek vakumla akan süt toplandığı için memeye uyarı gitmiyormuş haliyle süt artmasına etkisi yokmuş
Benim umudum taa o zamana hedefi uzak tuttumBenimki bu ara doymamaya başladı 90lık yetmiyor emiyor yine yetmiyor çok ağlıyor bi 30 luk daha verince susuyor birkaç günde çözdük anca ne bileyim işte emiyor mama yiyor doyuyor diyorum atak dönemi diye ağlıyor diyorum ama yok o mamayı yedikten sonra keyfi yerine geliyor
Bize belli olmuyor ya emzirme sonrası 60 ml almaya devam ediyor ama günde 4-5 kez alıyor bazen 6 kez aldığı da oluyor kestiremiyorumBizimki de 100 içmeye başladı bu ara, emzirme üstüne. Normal, epeydir 90 gidiyorduk biz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?