2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aaa birileri beni hatırlamış
Ben seni unutur muyum

Off bende paylaşmak istiyorum nazar değer diye çekiniyorum ama yere göğe sığdıramıyorum liseli aşıklar gibi her yere Sarper Deniz yazıp fotosunu paylaşasım var

Ben seni unutur muyum

Off bende paylaşmak istiyorum nazar değer diye çekiniyorum ama yere göğe sığdıramıyorum liseli aşıklar gibi her yere Sarper Deniz yazıp fotosunu paylaşasım var
Valla bende nazardan korkuyordum benden sonra doğum yapan 2 arkadaşım var. 2 güne bi çocuk hikayelerinde dedim onlara değmiyor da bize mi değecek Paylaştım gitti Allah korusun nazarlardan kuzularımızı

Hastalıktan belki sütüm de azalmıştır bilemiyorum da toparlayım bakalım ne olacak. Kestirememek daha kötü oluyor ya
Aynen süt durumu sürekli değişiyor ya en ufak şey etkiliyor sütü regl olmak bile azaltıyormuş

Valla bende nazardan korkuyordum benden sonra doğum yapan 2 arkadaşım var. 2 güne bi çocuk hikayelerinde dedim onlara değmiyor da bize mi değecek Paylaştım gitti Allah korusun nazarlardan kuzularımızı
Benim de iki arkadaşım benden sonra doğum yaptı ikisi de paylaşmadı eşimin iki kuzeni doğum yaptı biri 6 aylık biri 4 aylık oldu onlar da paylaşmadı bende onlardan feyz alıp hala paylaşmadım

Benim oğlum da 2.ayın başından beri tükürükler salyalar var bu ara arttı bile bana da erken gibi geliyordu ama olması hemen diş çıkaracağı anlamına gelmiyormuş dişler geç de çıkabilirmiş bi arkadaşım öyle söyledi

İşte hep diyorlar arkadaş seçimi önemli diye

Biz de düzeltilmiş 3 aylığız bende bi 90 bi 120 yapcam sanırım artık. Sen sağma yapsan aslında düzenli olarak sütün artabilir sağdığın sütü verirsin iyi olur
Sağma yapsam da 30/40 cc çıkıyor her defasında onu da denedim ama olmadı malesef beslenmesi içinde mamaya mecbur kaldık işte

Ya onun elbisesini sevsinler
Ben de daha yüzünü paylaşmadım eşim istemiyor eş vetosu kalksa paylaşmaya kıyabilir miyim bilmiyorum tabi. Şimdi yasak olunca cazip geliyor yüzünün görünmediği birkaç fotoğraf paylaştım ama
Ben seni unutur muyum

İşte evlat aşkı dedikleri valla benim de içimden gelen o yeminle

Benimki de yapıyor 1 aydır neredeyse. Annem bir yeri kaşınıyorsa ağzı köpürür der her bilmiyorum ne kadar doğru. Saçı falan dökülür sırtına veya kıyafet kaşındırır der.

Bilimsel olarak tükürük bezleri çalışmaya başladığı için olurmuş

İlk akla diş geliyor ama değil

Yerim ben onu valla bende aynı fikirdeyim uzun bir süre yapmam

Evet, belirtiler aylaar önce başlıyormuş. Ben de hemen çıkacak sanmıştım

Annemde üşüten çocukta tükürük oluyor diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…