Ben seni unutur muyumAaa birileri beni hatırlamış
Off bende paylaşmak istiyorum nazar değer diye çekiniyorum ama yere göğe sığdıramıyorum liseli aşıklar gibi her yere Sarper Deniz yazıp fotosunu paylaşasım varKıza erken 4 ay cekımı yaptım teyzeleri ben hala ınstagramda resım paylaşmadım hıc yüzünü cok ıstıyorum ama nazargırllerden de korkuyorum saçma gelen olabılır tabıpp Deki fotoyu paylaşsam dıyorum ay yıne kıyamıyorum bıde
Hastalıktan belki sütüm de azalmıştır bilemiyorum da toparlayım bakalım ne olacak. Kestirememek daha kötü oluyor yaBize belli olmuyor ya emzirme sonrası 60 ml almaya devam ediyor ama günde 4-5 kez alıyor bazen 6 kez aldığı da oluyor kestiremiyorum
Kıza erken 4 ay cekımı yaptım teyzeleri ben hala ınstagramda resım paylaşmadım hıc yüzünü cok ıstıyorum ama nazargırllerden de korkuyorum saçma gelen olabılır tabıpp Deki fotoyu paylaşsam dıyorum ay yıne kıyamıyorum bıde
Valla bende nazardan korkuyordum benden sonra doğum yapan 2 arkadaşım var. 2 güne bi çocuk hikayelerinde dedim onlara değmiyor da bize mi değecekBen seni unutur muyum
Off bende paylaşmak istiyorum nazar değer diye çekiniyorum ama yere göğe sığdıramıyorum liseli aşıklar gibi her yere Sarper Deniz yazıp fotosunu paylaşasım var
Aynen süt durumu sürekli değişiyor ya en ufak şey etkiliyor sütü regl olmak bile azaltıyormuşHastalıktan belki sütüm de azalmıştır bilemiyorum da toparlayım bakalım ne olacak. Kestirememek daha kötü oluyor ya
Benim de iki arkadaşım benden sonra doğum yaptı ikisi de paylaşmadı eşimin iki kuzeni doğum yaptı biri 6 aylık biri 4 aylık oldu onlar da paylaşmadı bende onlardan feyz alıp hala paylaşmadımValla bende nazardan korkuyordum benden sonra doğum yapan 2 arkadaşım var. 2 güne bi çocuk hikayelerinde dedim onlara değmiyor da bize mi değecekPaylaştım gitti Allah korusun nazarlardan kuzularımızı
Benim oğlum da 2.ayın başından beri tükürükler salyalar var bu ara arttı bile bana da erken gibi geliyordu ama olması hemen diş çıkaracağı anlamına gelmiyormuş dişler geç de çıkabilirmiş bi arkadaşım öyle söylediKızlar benim kız ağzında tükürük yapmaya başladı ve salyalandı artık. Daha çok erken değil mi iki buçuk aylık olacak bir kaç güne. Bu çocuklar neden hep önden gitmeye başladı çok mu folik asit kullandık acaba
İşte hep diyorlar arkadaş seçimi önemli diyeAynen süt durumu sürekli değişiyor ya en ufak şey etkiliyor sütü regl olmak bile azaltıyormuş
Benim de iki arkadaşım benden sonra doğum yaptı ikisi de paylaşmadı eşimin iki kuzeni doğum yaptı biri 6 aylık biri 4 aylık oldu onlar da paylaşmadı bende onlardan feyz alıp hala paylaşmadım
Sağma yapsam da 30/40 cc çıkıyor her defasında onu da denedim ama olmadı malesefBiz de düzeltilmiş 3 aylığız bende bi 90 bi 120 yapcam sanırım artık. Sen sağma yapsan aslında düzenli olarak sütün artabilir sağdığın sütü verirsin iyi olur
30-40 olsun ne alsa kar onu verip üstüne mama verirsin ve sağdıkça artar kiSağma yapsam da 30/40 cc çıkıyor her defasında onu da denedim ama olmadı malesefbeslenmesi içinde mamaya mecbur kaldık işte
Bunlardan bende alsam mı diyorum bi bakim bakalımKızlar ben bebişime şöyle birşey aldım ilgisini çekti oyalanıyor baya almak isterseniz kuzulara size de atayım dedim
İşte olanı veriyorum üstüne de mama veriyorum ek gıdaya kadar böyle gidecek umudum ek gıdayı güzel yesin minnoşum30-40 olsun ne alsa kar onu verip üstüne mama verirsin ve sağdıkça artar ki
Tummy time içinde güzel oluyor içine su dolduruyorsunuz hem değişik yüzeylere temas ediyor hemde içindekiler hareket ettikçe daha çok ilgisini çekiyorBunlardan bende alsam mı diyorum bi bakim bakalım
Ya onun elbisesini sevsinlerKıza erken 4 ay cekımı yaptım teyzeleri ben hala ınstagramda resım paylaşmadım hıc yüzünü cok ıstıyorum ama nazargırllerden de korkuyorum saçma gelen olabılır tabıpp Deki fotoyu paylaşsam dıyorum ay yıne kıyamıyorum bıde
İşte evlat aşkı dedikleriBen seni unutur muyum
Off bende paylaşmak istiyorum nazar değer diye çekiniyorum ama yere göğe sığdıramıyorum liseli aşıklar gibi her yere Sarper Deniz yazıp fotosunu paylaşasım var
Benimki de yapıyor 1 aydır neredeyse. Annem bir yeri kaşınıyorsa ağzı köpürür der her bilmiyorum ne kadar doğru. Saçı falan dökülür sırtına veya kıyafet kaşındırır der.Kızlar benim kız ağzında tükürük yapmaya başladı ve salyalandı artık. Daha çok erken değil mi iki buçuk aylık olacak bir kaç güne. Bu çocuklar neden hep önden gitmeye başladı çok mu folik asit kullandık acaba
Yerim ben onu valla bende aynı fikirdeyim uzun bir süre yapmamKıza erken 4 ay cekımı yaptım teyzeleri ben hala ınstagramda resım paylaşmadım hıc yüzünü cok ıstıyorum ama nazargırllerden de korkuyorum saçma gelen olabılır tabıpp Deki fotoyu paylaşsam dıyorum ay yıne kıyamıyorum bıde
Evet, belirtiler aylaar önce başlıyormuş. Ben de hemen çıkacak sanmıştımBenim oğlum da 2.ayın başından beri tükürükler salyalar var bu ara arttı bile bana da erken gibi geliyordu ama olması hemen diş çıkaracağı anlamına gelmiyormuş dişler geç de çıkabilirmiş bi arkadaşım öyle söyledi
Valla ben fazla yapıp dokuyorum o doyunca içmiyor zatenHastalıktan belki sütüm de azalmıştır bilemiyorum da toparlayım bakalım ne olacak. Kestirememek daha kötü oluyor ya
Kuzey ne versen içiyor bacımValla ben fazla yapıp dokuyorum o doyunca içmiyor zaten
Fazlasını çıkarır ondan bir şey olmazKuzey ne versen içiyor bacımSonra da kusuyor ayarsız oğlum
Annemde üşüten çocukta tükürük oluyor diyorYa onun elbisesini sevsinler
Ben de daha yüzünü paylaşmadım eşim istemiyoreş vetosu kalksa paylaşmaya kıyabilir miyim bilmiyorum tabi. Şimdi yasak olunca cazip geliyor yüzünün görünmediği birkaç fotoğraf paylaştım ama
İşte evlat aşkı dediklerivalla benim de içimden gelen o yeminle
Benimki de yapıyor 1 aydır neredeyse. Annem bir yeri kaşınıyorsa ağzı köpürür der her bilmiyorum ne kadar doğru. Saçı falan dökülür sırtına veya kıyafet kaşındırır der.
Bilimsel olarak tükürük bezleri çalışmaya başladığı için olurmuş
İlk akla diş geliyor ama değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?