2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kabus gibi bi gece yaa zateb 2-3 gündür aşırı zorluyodu uykusuzluktan başağrısıyla geziyorum. 11e doğru zorla uyuttum 12den beri 10dkda bir ayakta mızıklanıyo, ağlıyo yanıma alıyorum susuyp yerine koyuyorum kıyamet kopuyo. Uykusuzum diye güvenemedim yanımda tutmaya sürekli eşimi tembihledim yanımızda çocuı var dikkatli ol diye. Bi ara yerine beşiğe koymuşum eşim kalktı çocuk yok naptık ezdik mi nerde çocuk dedi. Ay nası fırladım yatakta çocuk arıyoruz deli divane sonra beşikten ağlama sesi geldi de içime su serpildi. Kramp girdi beynime yav

Canım naptın?
Annem ateş düşürmek için ılık suya bez batırıp koltuk altı, boyun alın gibi yerlere koyup ısı düşürürdü dene istersen. Sadece şurubu bekleme
Canım benim maşallah ona inşallah her zaman böyle kolay bir çocuk olur
Dediğin gibi sen yaratıyosun, hepimiz aynı şeyi yapıyoruz zaman zaman inan ki. Böyle zamanlarda dur bir nefes al. Çocuğun zaten oyuncaklarla zaman geçiriyor. Artık senden bağımsız bir şeyler yapabiliyor. Ona eksik sevgi göstermiyosun oldukça ilgilisin zaten. Biraz rahatla lütfen.
Bu arada hepimiz eski hayatımızı özlüyoruz ne yalan söyleyeyim. Ama bebişlerimize sahip olmak bambaşka

Bn 3 ay olana kadar kullanıyorum ama genelde marka olarak calpol tercihim canım üzerini incelt karnını doyur o yarına daha iyi olur doktor da bakar bu gibi durumlar için evde acil kullanilacak fitil formatında da ilaç bulundur . Koltuk altı kasiklara ılık kompleks yapabilirsin tekrar duş aldır. Emerken de atesleniyirlar hızlı ve serin yerde besleme yap çok geçmiş olsun.

Eşim yerde bebek yanımda yatıyoruz biz de eşiniz bari başka yerde yatsa sizde aranıza bebekle yastık koysanız belki bu gece rahat gece

Eşim yerde bebek yanımda yatıyoruz biz de eşiniz bari başka yerde yatsa sizde aranıza bebekle yastık koysanız belki bu gece rahat gece
Onu da denedik yine tam uyumadı 11den beri 2 kez kaka yaptı, memeye yapışık yaşadığından emip emip kusuyo önlük olmasına rağmen 6 kere üst değiştirdim. Gerçekten sabrımın son demleri kötü bişey dememek veya davranmamak için zor duruyorum ama uykusuzluk çok fena vurmaya başladı. Ne var bu gece retro metro

Canım naptın?
Annem ateş düşürmek için ılık suya bez batırıp koltuk altı, boyun alın gibi yerlere koyup ısı düşürürdü dene istersen. Sadece şurubu bekleme

Ilık kompleks de yaptım da yok düşmedi 39,2 olunca bi de oğlum baygın baygın bakınca çocuk acile gittik, boğaz enfeksiyonu dedi. Bişi de yapmadı bi sürü ilaç verdi. Bi de gittik 38 olmuş sıpa bizi korkuttu düşmüş sonra.İlaçları kendi doktoruna soracağım ona göre kullanacağım inşallah ilerlemeden atlatır. Birkaç gün ateşli geçebilir dedi

Bende böyle düşünüyorum.
Hamileyken, bir çocuk büyütmek beni çok korkutuyordu. Çünkü çoğu kişi kötü anlatıyordu. Hiç de düşündüğüm gibi olmadı. Eşimle bebeğimizin tadını çıkartıyoruz. Doya doya

Bu gece cogumuza zor geçmiş uyumuyor.. bugun disari cikardik usudumu acaba diye ona taktim simdide.. inşallah hasta olmaz

Çok geçmiş olsun bebekler hasta olmasın ya nasıl oldu şimdi ateşi düştü mü

Yaaa canım benim başka meskalen yoksa gündüz onunla gözünü dinlendir

Dışarı çıkınca atesi düşmüş olabilir şimdi nasılsınız canım ne dedi doktoru

Hay Allah çok geçmiş olsun canım benim. Hızlıca atlatır inşallah
Görüşebildin mi kendi doktoruyla?
Oh en güzeli

atatalya geçmiş olsun canım iyi yapmışsınız acile gitmekle
Benimde oğlum hasta 4gundur ateşini dusuremiyoruz baya dirençli çıktı atesi acikde doktor çok ciddi boğaz enfeksiyonu salgını var dedi bide kokteyl virüs diyorlar biri bitiyor öbürü başlıyor ben bi haftadir makseliyim tam iyileştim derken yeniden oğlumda bulaştı galiba boğazım acıyo yine maske yüzüme yapıştı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…