2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu ara herkes öyle hasta ki size de çok geçmiş olsun.

Bende hep maskeli ilgilendim uzaklaşınca biraz çıkarıp nefes alıyordum sonra yine maske. Gece yattığım kıyafetle kucağıma almadım değiştim farketmeden öksürür hapşururum mikrop bulaşmış olur diye. Ama olmuş işte

Hay Allah, çok geçmiş olsun. @dertah ın dediği gibi sıradanlaştı covid, sen zaten çok iyi bakarsın, kolay atlatır inşallah. Her şeyden koruyamıyoruz işte yavruları
Sağolun kızlar aynen ne kadar dikkat etsek de olacak olan oluyor işte. Çok üzüldüm zaten ciğerleri hassas çocuğumun. Çok şükür muayenesel bulguda hiçbirşey yoktu inşallah böyle geçer gider.

Bu ara herkes öyle hasta ki size de çok geçmiş olsun.
Aynen öyle dedi doktor da
Size de geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun moralini hiç bozma hemencecik toparlayacak inşallah ortalıkta salgın var ne kadar korusakta kapıyorlar işte

S sadeetelvee kuzum Kuzey de covidmiş. Sizin nasıl geçti? Ateş harici bi sıkıntımız yok bizim çok şükür sizde de bitek ateş mi çıkmıştı başında

Gecen gun bende gozlerim acik kocaman orumcek gordum. Kalktim hemen bakiyorum nerde diye. Yorgunluktan hayal gormeye basladik

Kızlar hepsini okuyamadım Kuzey covidmiş ilacı yok ateş takibi yapacağız
Ayy çok gecmis olsun ya. Bol bol anne sutu, icinde bol miktarda antikor hemen ayağa kalkar. Kuzey zaten çok dayanikli bir cocuk. Bir de bol c vitamini, gerci mamaların icinde de var. Hiç moral bozma, bebekler sandigimizdan çok daha dayanıklılar.

Böyle günlerde cidden annelik sabır işi diyorum. O uykusuzlukla gece yarısı üst değiştir aman şefkatle yaklaş, aman gülümse üzülmesin aman travma olmasın tüm bebeklere deliksiz mis gibi uyku

Kızlar yine şöyle bişey gördüm mama kullananların ilgisine

Kızlar birşey sorucam bebeklerimiz 3 ayı geçti biberon hala yenidoğan kullanıyoruz biz ne almalıyım kullananlar varsa atabilir mi philips awent kullanıyoruz Şuan

Kızlar birşey sorucam bebeklerimiz 3 ayı geçti biberon hala yenidoğan kullanıyoruz biz ne almalıyım kullananlar varsa atabilir mi philips awent kullanıyoruz Şuan
Emziğini değiştirmen gerekiyor 3+ emziğe geçebilirsin. Biberon uçları ayrı satılıyor şişeyi değiştirmene gerek yok.

Tamamdır çok teşekkür ederim cc 120 ya yenidoğanlarda ilerleyen zamanlarda mı biberon değiştirmek gerekiyor peki
Ben avent kullanmıyorum ama kasım indirimlerinden dr browns almıştım 150 ccler bittiği için 270 almıştım ama o da kocamanmış suluk başlığı alıp suluk olarak da kullanırım dedim Yanında da 3+ biberon ucu aldım. Bebeğine göre karar ver mama kaç cc alıyor 5-6 aylık çocuklar acaba. Ben bazen sağdığım sütleri veriyorum, ilerde işe başladığımda da lazım olur.

Evet bende indirimdeyken alayım nasıl olsa büyüyecek mama yiyor zaten kenarda kalsın en azından çokta pahalılar ya indirim olmasa ne olur bilmiyorum

Kızlar rota aşısı için 1.741 TL dediler ama bir yer 1.350 dedi.. dimdik emin olamadım başka yerleri de aradım hepsi zam geldi diyor. Bu 1.300 luk yer elimde 1 tane kaldı dedi, aklıma da kurt düştü açıkçası neden olabilir sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…