Bu ara herkes öyle hasta ki size de çok geçmiş olsun.Benim 1 numara da muhtemelen influenza ya da covid test yapılmadı ama öyle tahmin ediyorum ben iylesmistim şimdi yine hastalandım inşallah küçüğe bulaşmaz dun büyüğü hastaneye gotuurucem diye mecbur kucugude soktum hastaneye inşallah bulaş olmamıştır
Bende hep maskeli ilgilendim uzaklaşınca biraz çıkarıp nefes alıyordum sonra yine maske. Gece yattığım kıyafetle kucağıma almadım değiştim farketmeden öksürür hapşururum mikrop bulaşmış olur diye. Ama olmuş işteatatalya geçmiş olsun canım iyi yapmışsınız acile gitmekle
Benimde oğlum hasta 4gundur ateşini dusuremiyoruz baya dirençli çıktı atesi acikde doktor çok ciddi boğaz enfeksiyonu salgını var dedi bide kokteyl virüs diyorlar biri bitiyor öbürü başlıyor ben bi haftadir makseliyim tam iyileştim derken yeniden oğlumda bulaştı galiba boğazım acıyo yine maske yüzüme yapıştı resmen
Çok geçmiş olsun canım nerden bulaştı acaba
Demin yazdım hastaneler covid influenza domuz gribi vakalriyla dolu combo virüs diyorlarmis ya bikac tanesi aynı anda ya da pespese oluyormuş bu da bu senenin imtihaniüzülme covid çok sıradanlaştı artık gripten farkı yok bikac gune atlatacak inşallah kuzeycim
Sağolun kızlar aynen ne kadar dikkat etsek de olacak olan oluyor işte. Çok üzüldüm zaten ciğerleri hassas çocuğumun. Çok şükür muayenesel bulguda hiçbirşey yoktu inşallah böyle geçer gider.Hay Allah, çok geçmiş olsun. @dertah ın dediği gibi sıradanlaştı covid, sen zaten çok iyi bakarsın, kolay atlatır inşallah. Her şeyden koruyamıyoruz işte yavruları
Aynen öyle dedi doktor daBu ara herkes öyle hasta ki size de çok geçmiş olsun.
Size de geçmiş olsunBenim 1 numara da muhtemelen influenza ya da covid test yapılmadı ama öyle tahmin ediyorum ben iylesmistim şimdi yine hastalandım inşallah küçüğe bulaşmaz dun büyüğü hastaneye gotuurucem diye mecbur kucugude soktum hastaneye inşallah bulaş olmamıştır
Çok geçmiş olsun moralini hiç bozma hemencecik toparlayacak inşallah ortalıkta salgın var ne kadar korusakta kapıyorlar işteBende hep maskeli ilgilendim uzaklaşınca biraz çıkarıp nefes alıyordum sonra yine maske. Gece yattığım kıyafetle kucağıma almadım değiştim farketmeden öksürür hapşururum mikrop bulaşmış olur diye. Ama olmuş işte
Sağolun kızlar aynen ne kadar dikkat etsek de olacak olan oluyor işte. Çok üzüldüm zaten ciğerleri hassas çocuğumun. Çok şükür muayenesel bulguda hiçbirşey yoktu inşallah böyle geçer gider.
Umarım canım çok saol..Yok canım üşümemiştir temiz hava kapalı havadan daha iyi hiç korkma
Gecen gun bende gozlerim acik kocaman orumcek gordum. Kalktim hemen bakiyorum nerde diye. Yorgunluktan hayal gormeye basladikAyy bizimki kakasını çok zor yapıyor genelde farkediyorum hemen gece daha yapmadıaslında goon 7-12 kg bez ama kısa gelmeye başladı, önü çok şişiyor. 9-14 takıp denicem evde o da vardı.
Valla herkesin derdi başka, geçen yatakta bağdaş kurmuş çocuğu emziriyordum elim havada uyandım biri bir şey uzatıyordu
Ayy çok gecmis olsun ya.Kızlar hepsini okuyamadım Kuzey covidmişilacı yok ateş takibi yapacağız
Böyle günlerde cidden annelik sabır işi diyorum. O uykusuzlukla gece yarısı üst değiştir aman şefkatle yaklaş, aman gülümse üzülmesin aman travma olmasınBenımde gecem gecelerim bu ara zor geçiyor
1 de uyudu göya işte sorarsan bızık bızık kalkıp durdu 9 da komple uyandı bas ağrısıyla kalktım
Bugun günüm var sabahtan beri bide onla uğraşıyorum evde küçük bı teror estırdım kalp kırıyorum kendımı yıyıyorum yanı
Çok geçmiş olsun tekrardan. Az önce yine keşfette gördüm yorumları da çok iyiydi istersen bunu sen dene sütünden geçerKızlar hepsini okuyamadım Kuzey covidmişilacı yok ateş takibi yapacağız
Sağol canım deniyimÇok geçmiş olsun tekrardan. Az önce yine keşfette gördüm yorumları da çok iyiydi istersen bunu sen dene sütünden geçer
Emziğini değiştirmen gerekiyor 3+ emziğe geçebilirsin. Biberon uçları ayrı satılıyor şişeyi değiştirmene gerek yok.Kızlar birşey sorucam bebeklerimiz 3 ayı geçti biberon hala yenidoğan kullanıyoruz biz ne almalıyım kullananlar varsa atabilir mi philips awent kullanıyoruz Şuan
Hay Allah canım çok geçmiş olsunKızlar hepsini okuyamadım Kuzey covidmişilacı yok ateş takibi yapacağız
Tamamdır çok teşekkür ederimEmziğini değiştirmen gerekiyor 3+ emziğe geçebilirsin. Biberon uçları ayrı satılıyor şişeyi değiştirmene gerek yok.
Ben avent kullanmıyorum ama kasım indirimlerinden dr browns almıştım 150 ccler bittiği için 270 almıştım ama o da kocamanmış suluk başlığı alıp suluk olarak da kullanırım dedimTamamdır çok teşekkür ederimcc 120 ya yenidoğanlarda ilerleyen zamanlarda mı biberon değiştirmek gerekiyor peki
Evet bende indirimdeyken alayım nasıl olsa büyüyecek mama yiyor zaten kenarda kalsın en azındanBen avent kullanmıyorum ama kasım indirimlerinden dr browns almıştım 150 ccler bittiği için 270 almıştım ama o da kocamanmış suluk başlığı alıp suluk olarak da kullanırım dedimYanında da 3+ biberon ucu aldım. Bebeğine göre karar ver mama kaç cc alıyor 5-6 aylık çocuklar acaba. Ben bazen sağdığım sütleri veriyorum, ilerde işe başladığımda da lazım olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?