2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kendi kendine duruyorsa ne guzel. Benimki hemen sıklyor yatmak istemiyor. Gunduz uykusu zaten biraz uyursa sukrediyorum. Gunduz toplasan 2 saat ancs uyuyor ama buyuyecekler ve ben bu kadar zor olmasina ragmen buyusun hic istemiyorum. Gecen gun cingirak tuttu. Esimle ben buyuyor diye uzulmeye basladik

Çok geçmiş olsun canım

Canim gecmis olsun cok. Insallah gecer hemencik.

Bizimki de iki gecedir ağlayarak uyanıyor avutulmuyor da gazı var sanki en son eşim saç kurutma makinesi getirmiş onunla dikkat dağıldı gülmeye başladı. Bizimkinin de bezi taşmaya başladı gece ondan üst değiştirip durdum gece bi boy büyük takmam lazım galiba. Gündüz yatarak emzirirken azcık gözünü dinlendirebilirsin üstüne bir şey örtme yastık olmasın, la leche league yatak paylaşımı kurallarını ekledim bak. Senin uykusuz olman da tehlikeli
Çok geçmiş olsun, inşallah çabuk atlatır

Eklentiler

• 1000021804.webp
    37 KB · Görüntüleme: 48
Normalde ara ara alıyorum yanıma daha çok uyuyo diye. Dün gece işte hiç cesaret edemedim oturur pozisyonda emzirdim bi ara uyumuşum sonra baktım olmıcak yerine koydum tekrar al koy al koy iyice saf gibi oldum

Normalde ara ara alıyorum yanıma daha çok uyuyo diye. Dün gece işte hiç cesaret edemedim oturur pozisyonda emzirdim bi ara uyumuşum sonra baktım olmıcak yerine koydum tekrar al koy al koy iyice saf gibi oldum
Evet yanımızda daha iyi uyuyorlar benimki de ilk uykusunu iyice dalınca beşiğinde yapıyor sonra sabaha karşı alıyorum yanıma yoksa o kucağımdayken daldığım oldu o daha tehlikeli

Ben gece yatarken bir buçuk boy büyük takıyorum molfiksin 4+ bezini. Çok rahat oluyor tenine tam temas etmiyor çiş yapınca şişmiyor ferah uyuyor çocuk ama aman kaka yapmasın geçen sabaha karşı yaptı bütün kaka yanlardan dışarı taşmış kıyafetlerini bile attım öyle fenaydı :)

Benımde gecem gecelerim bu ara zor geçiyor
1 de uyudu göya işte sorarsan bızık bızık kalkıp durdu 9 da komple uyandı bas ağrısıyla kalktım
Bugun günüm var sabahtan beri bide onla uğraşıyorum evde küçük bı teror estırdım kalp kırıyorum kendımı yıyıyorum yanı

Evet yanımızda daha iyi uyuyorlar benimki de ilk uykusunu iyice dalınca beşiğinde yapıyor sonra sabaha karşı alıyorum yanıma yoksa o kucağımdayken daldığım oldu o daha tehlikeli
Kızlar valla o uykulu hâli özledim. İlk doğduğu zaman emzirirken zor duruyordum uykudan şimdi emzirmeye kalkıyorum bitiyor uyku cin gibi oluyorum sabaha kadar dön dur sonra çocuk uyanıyor sersem gibi bir gün. Geçen yine yazdım uyuyamıyorum diye aynı durum devam ediyor çocuk uyku eğitimi versin bana valla çok güzel onun uykuları ama ben yine yorgun anne

atatalya surup etkısı gectıgınde tekrar çıkıyorsa viraldır kuzum uc gun ates olur saatı saatıne ver bırden ates cıkma aralaıkları azalıp düşecek sonra olur olabılıyor kendını uzme hiç böyle böyle büyüyecekler Doktorda gorsun antibiyotik gerek varmı yok mu bakar

Ayy bizimki kakasını çok zor yapıyor genelde farkediyorum hemen gece daha yapmadı aslında goon 7-12 kg bez ama kısa gelmeye başladı, önü çok şişiyor. 9-14 takıp denicem evde o da vardı.
Valla herkesin derdi başka, geçen yatakta bağdaş kurmuş çocuğu emziriyordum elim havada uyandım biri bir şey uzatıyordu

Kızlar hepsini okuyamadım Kuzey covidmiş ilacı yok ateş takibi yapacağız
Çok geçmiş olsun canım nerden bulaştı acaba
Demin yazdım hastaneler covid influenza domuz gribi vakalriyla dolu combo virüs diyorlarmis ya bikac tanesi aynı anda ya da pespese oluyormuş bu da bu senenin imtihani üzülme covid çok sıradanlaştı artık gripten farkı yok bikac gune atlatacak inşallah kuzeycim

Benim 1 numara da muhtemelen influenza ya da covid test yapılmadı ama öyle tahmin ediyorum ben iylesmistim şimdi yine hastalandım inşallah küçüğe bulaşmaz dun büyüğü hastaneye gotuurucem diye mecbur kucugude soktum hastaneye inşallah bulaş olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…