Kendi kendine duruyorsa ne guzel. Benimki hemen sıklyor yatmak istemiyor. Gunduz uykusu zaten biraz uyursa sukrediyorum. Gunduz toplasan 2 saat ancs uyuyor ama buyuyecekler ve ben bu kadar zor olmasina ragmen buyusun hic istemiyorum. Gecen gun cingirak tuttu. Esimle ben buyuyor diye uzulmeye basladikYa bebeğim hiç zor bir bebek degil. Sadece aciktiginda aglar. Bir de zor olsa ne kadar zorlanacaktım kim bilir. Benimki fazla rahatliga alismisliktan bence. Oyun halısına koyarım, kendi takılır dakikalarca, bazen ana kucağında oyuncaklarına bakar, onlara dokunmaya tekme atmaya calisir, kendi kendine oyalanabiliyor. Tabi sıkıldıgı zamanlar oluyor, onda ilgi istiyor ama sürekli ilgi beklemiyor. Sorun su ki, ben de esim de eğer kendi başına bir sure takılırsa ilgilenmiyoruz diyip sucluluk hissedip, hemen ilgi gösteriyoruz. Boylece butun gun sırayla birimiz bebekle ilgilenirken birimiz islere koşturuyor. Esimin isi bu aralar yogun da degil ama neden bu kadar yoruluyoruz anlamıyorum. Galiba ikimiz de fazla rahata alismisiz ve rahatımız bozuldu gibi hissediyoruz. Eskisinde olduğu gibi benzer seyleri surdurememekten kaynaklı moralimiz bozuluyor. Yani bebekle, hem biraz kendi işyerimle ilgili seyler yapmaya calisiyorum dogum izninde olmama ragmen, hem hobilerimi de sürdüreyim istiyorum, hem ev isleri, yemek yaparken, hadi önceki zamanlardaki gibi tatlısı da olsun vs. Ben kendim yaratıyorum sanırım bu kosturmacayi, sonra da yorulup isyan ediyorum.
Çok geçmiş olsun canımatatalya geçmiş olsun canım iyi yapmışsınız acile gitmekle
Benimde oğlum hasta 4gundur ateşini dusuremiyoruz baya dirençli çıktı atesi acikde doktor çok ciddi boğaz enfeksiyonu salgını var dedi bide kokteyl virüs diyorlar biri bitiyor öbürü başlıyor ben bi haftadir makseliyim tam iyileştim derken yeniden oğlumda bulaştı galiba boğazım acıyo yine maske yüzüme yapıştı resmen
Canim gecmis olsun cok. Insallah gecer hemencik.Ilık kompleks de yaptım da yok düşmedi 39,2 olunca bi de oğlum baygın baygın bakınca çocuk acile gittik, boğaz enfeksiyonu dedi. Bişi de yapmadı bi sürü ilaç verdi. Bi de gittik 38 olmuş sıpa bizi korkuttu düşmüş sonra.İlaçları kendi doktoruna soracağım ona göre kullanacağım inşallah ilerlemeden atlatır. Birkaç gün ateşli geçebilir dedi
Yok canım üşümemiştir temiz hava kapalı havadan daha iyi hiç korkmaBu gece cogumuza zor geçmişuyumuyor.. bugun disari cikardik usudumu acaba diye ona taktim simdide.. inşallah hasta olmaz
Gündüz de aybı şöyle bi derin 1-2 saat uyusa yeticek sürekli sallanmak istiyo mıkırdanıyoYaaa canım benim başka meskalen yoksa gündüz onunla gözünü dinlendir
Bizimki de iki gecedir ağlayarak uyanıyor avutulmuyor da gazı var sanki en son eşim saç kurutma makinesi getirmiş onunla dikkat dağıldı gülmeye başladı. Bizimkinin de bezi taşmaya başladı gece ondan üst değiştirip durdum gece bi boy büyük takmam lazım galiba. Gündüz yatarak emzirirken azcık gözünü dinlendirebilirsin üstüne bir şey örtme yastık olmasın, la leche league yatak paylaşımı kurallarını ekledim bak. Senin uykusuz olman da tehlikeliOnu da denedik yine tam uyumadı 11den beri 2 kez kaka yaptı, memeye yapışık yaşadığından emip emip kusuyo önlük olmasına rağmen 6 kere üst değiştirdim. Gerçekten sabrımın son demlerikötü bişey dememek veya davranmamak için zor duruyorum ama uykusuzluk çok fena vurmaya başladı. Ne var bu gece retro metro
Çok geçmiş olsun, inşallah çabuk atlatırIlık kompleks de yaptım da yok düşmedi 39,2 olunca bi de oğlum baygın baygın bakınca çocuk acile gittik, boğaz enfeksiyonu dedi. Bişi de yapmadı bi sürü ilaç verdi. Bi de gittik 38 olmuş sıpa bizi korkuttu düşmüş sonra.İlaçları kendi doktoruna soracağım ona göre kullanacağım inşallah ilerlemeden atlatır. Birkaç gün ateşli geçebilir dedi
Normalde ara ara alıyorum yanıma daha çok uyuyo diye. Dün gece işte hiç cesaret edemedim oturur pozisyonda emzirdim bi ara uyumuşum sonra baktım olmıcak yerine koydum tekrar al koy al koy iyice saf gibi oldumBizimki de iki gecedir ağlayarak uyanıyor avutulmuyor da gazı var sanki en son eşim saç kurutma makinesi getirmiş onunla dikkat dağıldı gülmeye başladı. Bizimkinin de bezi taşmaya başladı gece ondan üst değiştirip durdum gece bi boy büyük takmam lazım galiba. Gündüz yatarak emzirirken azcık gözünü dinlendirebilirsin üstüne bir şey örtme yastık olmasın, la leche league yatak paylaşımı kurallarını ekledim bak. Senin uykusuz olman da tehlikeli
Çok geçmiş olsun, inşallah çabuk atlatır
Çok geçmiş olsun KuzeyeKendi doktoru sadece calpol ver 11 de gelin dedi gidicez birazdan. 38,5 tu 9da verdim 38 civarı şimdi gülmeye başladı
Evet yanımızda daha iyi uyuyorlar benimki de ilk uykusunu iyice dalınca beşiğinde yapıyor sonra sabaha karşı alıyorum yanıma yoksa o kucağımdayken daldığım oldu o daha tehlikeliNormalde ara ara alıyorum yanıma daha çok uyuyo diye. Dün gece işte hiç cesaret edemedim oturur pozisyonda emzirdim bi ara uyumuşum sonra baktım olmıcak yerine koydum tekrar al koy al koy iyice saf gibi oldum
Ben gece yatarken bir buçuk boy büyük takıyorum molfiksin 4+ bezini. Çok rahat oluyor tenine tam temas etmiyor çiş yapınca şişmiyor ferah uyuyor çocuk ama aman kaka yapmasın geçen sabaha karşı yaptı bütün kaka yanlardan dışarı taşmış kıyafetlerini bile attım öyle fenaydı :)Bizimki de iki gecedir ağlayarak uyanıyor avutulmuyor da gazı var sanki en son eşim saç kurutma makinesi getirmiş onunla dikkat dağıldı gülmeye başladı. Bizimkinin de bezi taşmaya başladı gece ondan üst değiştirip durdum gece bi boy büyük takmam lazım galiba. Gündüz yatarak emzirirken azcık gözünü dinlendirebilirsin üstüne bir şey örtme yastık olmasın, la leche league yatak paylaşımı kurallarını ekledim bak. Senin uykusuz olman da tehlikeli
Çok geçmiş olsun, inşallah çabuk atlatır
Benımde gecem gecelerim bu ara zor geçiyorKabus gibi bi gece yaa zateb 2-3 gündür aşırı zorluyodu uykusuzluktan başağrısıyla geziyorum. 11e doğru zorla uyuttum 12den beri 10dkda bir ayakta mızıklanıyo, ağlıyoyanıma alıyorum susuyp yerine koyuyorum kıyamet kopuyo. Uykusuzum diye güvenemedim yanımda tutmaya sürekli eşimi tembihledim yanımızda çocuı var dikkatli ol diye. Bi ara yerine beşiğe koymuşum eşim kalktı çocuk yok naptık ezdik mi nerde çocuk dedi. Ay nası fırladım yatakta çocuk arıyoruz deli divane sonra beşikten ağlama sesi geldi de içime su serpildi. Kramp girdi beynime yav
Kızlar valla o uykulu hâli özledim. İlk doğduğu zaman emzirirken zor duruyordum uykudan şimdi emzirmeye kalkıyorum bitiyor uyku cin gibi oluyorumEvet yanımızda daha iyi uyuyorlar benimki de ilk uykusunu iyice dalınca beşiğinde yapıyor sonra sabaha karşı alıyorum yanıma yoksa o kucağımdayken daldığım oldu o daha tehlikeli
Ayy bizimki kakasını çok zor yapıyor genelde farkediyorum hemen gece daha yapmadıBen gece yatarken bir buçuk boy büyük takıyorum molfiksin 4+ bezini. Çok rahat oluyor tenine tam temas etmiyor çiş yapınca şişmiyor ferah uyuyor çocuk ama aman kaka yapmasın geçen sabaha karşı yaptı bütün kaka yanlardan dışarı taşmış kıyafetlerini bile attım öyle fenaydı :)
Valla herkesin derdi başka, geçen yatakta bağdaş kurmuş çocuğu emziriyordum elim havada uyandım biri bir şey uzatıyorduKızlar valla o uykulu hâli özledim. İlk doğduğu zaman emzirirken zor duruyordum uykudan şimdi emzirmeye kalkıyorum bitiyor uyku cin gibi oluyorumsabaha kadar dön dur sonra çocuk uyanıyor sersem gibi bir gün. Geçen yine yazdım uyuyamıyorum diye aynı durum devam ediyor çocuk uyku eğitimi versin bana valla çok güzel onun uykuları ama ben yine yorgun anne
Oha test mı yaptılar kımden gectı kı yaKızlar hepsini okuyamadım Kuzey covidmişilacı yok ateş takibi yapacağız
Kendi doktoru test istedi canım. Muhtemelen influenza dedi ama covid çıktı. Ben hastayım da ben de evdeyim baba taşıdı belki onda belirti olmadıOha test mı yaptılar kımden gectı kı ya
Çok geçmiş olsun canım nerden bulaştı acabaKızlar hepsini okuyamadım Kuzey covidmişilacı yok ateş takibi yapacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?