Kızlar rota aşısı için 1.741 TL dediler ama bir yer 1.350 dedi.. dimdik emin olamadım başka yerleri de aradım hepsi zam geldi diyor. Bu 1.300 luk yer elimde 1 tane kaldı dedi, aklıma da kurt düştü açıkçası neden olabilir sizce?
Bende hep maskeli ilgilendim uzaklaşınca biraz çıkarıp nefes alıyordum sonra yine maske. Gece yattığım kıyafetle kucağıma almadım değiştim farketmeden öksürür hapşururum mikrop bulaşmış olur diye. Ama olmuş işte
Sağolun kızlar aynen ne kadar dikkat etsek de olacak olan oluyor işte. Çok üzüldüm zaten ciğerleri hassas çocuğumun. Çok şükür muayenesel bulguda hiçbirşey yoktu inşallah böyle geçer gider.
Cigerleri de kendi de geçirdi kuzum sen bol su iç portakal sarımsak ye sütünden geçer saten anne sütü en güzel antikor sağ ver emmezsw güzel besle inş yarına toparlar
Cigerleri de kendi de geçirdi kuzum sen bol su iç portakal sarımsak ye sütünden geçer saten anne sütü en güzel antikor sağ ver emmezsw güzel besle inş yarına toparlar
ateşi olmayınca emiyor çok şükür. 4 saatte bir veriyorum calpol aldım. Düşmezse dolven verirsin seni dr da calpol yetiyor 37,5 lara düşürüyor. Kivi yiyorum,portakal suyu içiyorum, sarımsak Kuzey de gaz yaptı diye ara vermiştim ona geri döneceğim. İlikli kemik suyuna çorba içiyorum. Tek uzun kollu body altta çorap duruyor Kuzey de hep. Bal limon karabiber falan yapıyorum. Valla aklıma ne gelirse yapıyorum. Ciğerlere inmeden geçirsin de bu kadarcık olsun varsın ateşi düşüyor en azından müdahale ile.
ateşi olmayınca emiyor çok şükür. 4 saatte bir veriyorum calpol aldım. Düşmezse dolven verirsin seni dr da calpol yetiyor 37,5 lara düşürüyor. Kivi yiyorum,portakal suyu içiyorum, sarımsak Kuzey de gaz yaptı diye ara vermiştim ona geri döneceğim. İlikli kemik suyuna çorba içiyorum. Tek uzun kollu body altta çorap duruyor Kuzey de hep. Bal limon karabiber falan yapıyorum. Valla aklıma ne gelirse yapıyorum. Ciğerlere inmeden geçirsin de bu kadarcık olsun varsın ateşi düşüyor en azından müdahale ile.
Kendi kendine duruyorsa ne guzel. Benimki hemen sıklyor yatmak istemiyor. Gunduz uykusu zaten biraz uyursa sukrediyorum. Gunduz toplasan 2 saat ancs uyuyor ama buyuyecekler ve ben bu kadar zor olmasina ragmen buyusun hic istemiyorum. Gecen gun cingirak tuttu. Esimle ben buyuyor diye uzulmeye basladik
Hahah bu ben kızımın gözleri ne zaman bir önceki günden biraz daha bilinçli baksa büyüyor diye içim buruk oluyor. Çıngırak olayı tam bi dönüm noktası olmuş ama uzanıp kendi aldı değil mi?
Ateş ve öksürük var canım,çok sağol.
İnşallah hafif atlatır ateşi yokken keyifli çok sıkıntısı yok gibi. Tek korkum ciğere inmesi , o olmadan atlatırsak oğlum bağışıklık kazandı dicem bu kadarla gelmiş geçmiş olur umarım.
Hahah bu ben kızımın gözleri ne zaman bir önceki günden biraz daha bilinçli baksa büyüyor diye içim buruk oluyor. Çıngırak olayı tam bi dönüm noktası olmuş ama uzanıp kendi aldı değil mi?
Oh iyi çok şükür Ah işte annelik Dün gece de ateş yükselmesi az az vardı duş aldırdım düştü annem yat düştü artık diyor, eşim hiçbirşeyi yok uyu diyor ya uyumayacağım siz uyuyun dedim. Yarım saat sonra tekrar yükselmeye başladı, ateşli çocuğu bırakıp uyunur mu ya
Oh iyi çok şükür Ah işte annelik Dün gece de ateş yükselmesi az az vardı duş aldırdım düştü annem yat düştü artık diyor, eşim hiçbirşeyi yok uyu diyor ya uyumayacağım siz uyuyun dedim. Yarım saat sonra tekrar yükselmeye başladı, ateşli çocuğu bırakıp uyunur mu ya