Maşallah buna şükür. Atlatacak inşallah bu kadar şeyeateşi olmayınca emiyor çok şükür. 4 saatte bir veriyorum calpol aldım. Düşmezse dolven verirsin seni dr da calpol yetiyor 37,5 lara düşürüyor. Kivi yiyorum,portakal suyu içiyorum, sarımsak Kuzey de gaz yaptı diye ara vermiştim ona geri döneceğim. İlikli kemik suyuna çorba içiyorum. Tek uzun kollu body altta çorap duruyor Kuzey de hep. Bal limon karabiber falan yapıyorum. Valla aklıma ne gelirse yapıyorum. Ciğerlere inmeden geçirsin de bu kadarcık olsun varsın ateşi düşüyor en azından müdahale ile.
Ben cok fenayım Lina efsane meme ısırıyor her seferınde nerdeyse cok canım yanıyor ememıyoruz ısırmaktanNasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz bebekli hayat nasıl geçiyor
Şey diyomuşum yaşayan birine sorNasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz bebekli hayat nasıl geçiyor
Dış erken mi gelecek yoksa.Ben cok fenayım Lina efsane meme ısırıyor her seferınde nerdeyse cok canım yanıyor ememıyoruz ısırmaktan
Bebekleri hep.soruyoruz ya bugün anneleri sormak istedimŞey diyomuşum yaşayan birine sor
CansınDış erken mi gelecek yoksa.
Bebekleri hep.soruyoruz ya bugün anneleri sormak istedim
Bilmiyorum kı ya her belirti var meme ısırma olayıyla yüz de yüze tamamladı hanfendiDış erken mi gelecek yoksa.
Bebekleri hep.soruyoruz ya bugün anneleri sormak istedim
Nasıl geçti geceniz? Ateşi çok çıktı mı?Cansın
Ben bu gece nöbetçiyim
Ve pamuklara sarsan da hasta olacaklarını deneyimleyerek öğrenen anneyim
Valla ben seni anlıyorum ben de kafası küçük diye çok takmıştımYok kuzumkendi almadi henuz uzanamiyor ya normal mi ? Herseyi takiyorum ben. Bingildak icin bile bugun goturdum beyin cerrahina
İnmeyecek bence ciğere hemen tedaviye başladınız hem keyfi bile yerine gelmeye başlamışAteş ve öksürük var canım,çok sağol.
İnşallah hafif atlatır ateşi yokken keyifli çok sıkıntısı yok gibi. Tek korkum ciğere inmesi , o olmadan atlatırsak oğlum bağışıklık kazandı dicem bu kadarla gelmiş geçmiş olur umarım.
Analik zormus cidden. Baskasi yapsa abartiyo derdim belkideValla ben seni anlıyorum ben de kafası küçük diye çok takmıştımbin kere sordum doktoruna normal dedi şimdilerde gözüme daha yeni normal gözükmeye başladı.
Uzanıp tutma için erken ya bildiğim kadarıyla 4 aylıktan sonra başlıyor ama burda birinden bebeğinin daha erken uzandığını duydum sanki aklımda öyle kalmış. Benimki de yapmıyor henüz, eline bişey verirsen tutuyor kısa süre sonra atıyor hemen.
Nasıl geçti geceniz? Ateşi çok çıktı mı?
İnmeyecek bence ciğere hemen tedaviye başladınız hem keyfi bile yerine gelmeye başlamışböyle büyüyecekler işte ama ana yüreği dayanmıyo annem derdi tırnağın kırılsa parmağın koptu sanıyorum diye de anlamazdım şimdi dank ediyo kafama.
Ateşi calpol ile düşüyor 6 saat sonunda tekrar çıkmaya başlıyor. Çok aşırı olmadı 38 oldu en fazla gece. Genel olarak uyudu arada öksürük var. Şimdi uyandı biraz oynaşmaya çalışıcam bakalım inşallah keyifleniratatalya canım nasılsın? Kuzey nasıl?
Piyanolu oyun matı almıştım ben canım bayağı güzel oyaladı çocuğu. Şimdi sıkılmaya başladı gibi gerçi. Sulu oyun matı aldım az önce sipariş verdim hatta.Kızlar bebişleriniz için oyun matı alan yada alacak olan var mı acaba
Sandıkça daha çok olduklarını da göreceksin o yüzden en güzeli tevekkül inş bugün daha iyisinizdirCansın
Ben bu gece nöbetçiyim
Ve pamuklara sarsan da hasta olacaklarını deneyimleyerek öğrenen anneyim
Onlar var bizde yeni şeyler arayışındayımPiyanolu oyun matı almıştım ben canım bayağı güzel oyaladı çocuğu. Şimdi sıkılmaya başladı gibi gerçi. Sulu oyun matı aldım az önce sipariş verdim hatta.
Bızım yenı başladı oda cok Prof degıl yakalayacam dıye baya uğraşıyor kıyafetını yakalıyor yakalamış gıbı zannedıp elını agzına götürüyor falan şak diye cok komıkValla ben seni anlıyorum ben de kafası küçük diye çok takmıştımbin kere sordum doktoruna normal dedi şimdilerde gözüme daha yeni normal gözükmeye başladı.
Uzanıp tutma için erken ya bildiğim kadarıyla 4 aylıktan sonra başlıyor ama burda birinden bebeğinin daha erken uzandığını duydum sanki aklımda öyle kalmış. Benimki de yapmıyor henüz, eline bişey verirsen tutuyor kısa süre sonra atıyor hemen.
Trendyol’da hamur markasının halıları var büyük onlar gibi mi canım? Yere açıp üzerinde oynatmalık. Ben bebişe oda yapmadığım için almamıştım ama lazım olacak gibi görünüyor valla oda yapmadığıma da pişmanım her yer oyuncak her yer kıyafet şu an. Doğru düzgün bir düzen oturtamadık. Sende neler var oyuncak olarak ben de arayıştayım yumuşak küpler ve çıngıraklı top da sipariş ettim bugün. Yakında uzanıp tutar bişeyleri de biraz oyalanır diye umuyorum hava çok rüzgarlı diye dışarı çıkamadım iki gündür delirdik evde ana kızOnlar var bizde yeni şeyler arayışındayımbir süre sonra yerde oynaması için halı tarzı oluyor ya onlardan almayı düşünüyorum
Hışırtılı kitap da çok oyalıyo hem sesi ilgisini çekiyo hem de büyük ve kıvrıldığı için kolay tutabiliyo kızımTrendyol’da hamur markasının halıları var büyük onlar gibi mi canım? Yere açıp üzerinde oynatmalık. Ben bebişe oda yapmadığım için almamıştım ama lazım olacak gibi görünüyor valla oda yapmadığıma da pişmanım her yer oyuncak her yer kıyafet şu an. Doğru düzgün bir düzen oturtamadık. Sende neler var oyuncak olarak ben de arayıştayım yumuşak küpler ve çıngıraklı top da sipariş ettim bugün. Yakında uzanıp tutar bişeyleri de biraz oyalanır diye umuyorum hava çok rüzgarlı diye dışarı çıkamadım iki gündür delirdik evde ana kız
Linkini atarsın mıı bende istiyorum ondanPiyanolu oyun matı almıştım ben canım bayağı güzel oyaladı çocuğu. Şimdi sıkılmaya başladı gibi gerçi. Sulu oyun matı aldım az önce sipariş verdim hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?