2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah buna şükür. Atlatacak inşallah bu kadar şeyeAllah şifa versin tez zamanda.

Yok kuzumkendi almadi henuz uzanamiyor ya normal mi ? Herseyi takiyorum ben. Bingildak icin bile bugun goturdum beyin cerrahina
Valla ben seni anlıyorum ben de kafası küçük diye çok takmıştım bin kere sordum doktoruna normal dedi şimdilerde gözüme daha yeni normal gözükmeye başladı.
Uzanıp tutma için erken ya bildiğim kadarıyla 4 aylıktan sonra başlıyor ama burda birinden bebeğinin daha erken uzandığını duydum sanki aklımda öyle kalmış. Benimki de yapmıyor henüz, eline bişey verirsen tutuyor kısa süre sonra atıyor hemen.

İnmeyecek bence ciğere hemen tedaviye başladınız hem keyfi bile yerine gelmeye başlamış böyle büyüyecekler işte ama ana yüreği dayanmıyo annem derdi tırnağın kırılsa parmağın koptu sanıyorum diye de anlamazdım şimdi dank ediyo kafama.

Analik zormus cidden. Baskasi yapsa abartiyo derdim belkide

Nasıl geçti geceniz? Ateşi çok çıktı mı?

atatalya canım nasılsın? Kuzey nasıl?
Ateşi calpol ile düşüyor 6 saat sonunda tekrar çıkmaya başlıyor. Çok aşırı olmadı 38 oldu en fazla gece. Genel olarak uyudu arada öksürük var. Şimdi uyandı biraz oynaşmaya çalışıcam bakalım inşallah keyiflenir

Piyanolu oyun matı almıştım ben canım bayağı güzel oyaladı çocuğu. Şimdi sıkılmaya başladı gibi gerçi. Sulu oyun matı aldım az önce sipariş verdim hatta.
Onlar var bizde yeni şeyler arayışındayım bir süre sonra yerde oynaması için halı tarzı oluyor ya onlardan almayı düşünüyorum

Bızım yenı başladı oda cok Prof degıl yakalayacam dıye baya uğraşıyor kıyafetını yakalıyor yakalamış gıbı zannedıp elını agzına götürüyor falan şak diye cok komık ben donme çalışmalarına basladım yarım donme yaptırıyorum onu yapıyor bu ara sırt üstünden donemıyor

Onlar var bizde yeni şeyler arayışındayım bir süre sonra yerde oynaması için halı tarzı oluyor ya onlardan almayı düşünüyorum
Trendyol’da hamur markasının halıları var büyük onlar gibi mi canım? Yere açıp üzerinde oynatmalık. Ben bebişe oda yapmadığım için almamıştım ama lazım olacak gibi görünüyor valla oda yapmadığıma da pişmanım her yer oyuncak her yer kıyafet şu an. Doğru düzgün bir düzen oturtamadık. Sende neler var oyuncak olarak ben de arayıştayım yumuşak küpler ve çıngıraklı top da sipariş ettim bugün. Yakında uzanıp tutar bişeyleri de biraz oyalanır diye umuyorum hava çok rüzgarlı diye dışarı çıkamadım iki gündür delirdik evde ana kız

Hışırtılı kitap da çok oyalıyo hem sesi ilgisini çekiyo hem de büyük ve kıvrıldığı için kolay tutabiliyo kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…