2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım bu ppdeki aktivite masası aslında annemlerde duruyor oyalayım dedim kenarlarda bulunan şekilleri tutuyor. Şimdi böyle bir oyuncak var mı diye bakıcam eline verebiliceğim böyle şekiller olan şey hoşuna gidecek gibi.

Fisher price 2si 1 arada aktivite merkezi de çok güzel duruyo da stoğu yok bi türlü. Elfobaby sulu matı alıcam ben de ama piyanolu halıda biraz daha vakit geçirsin sıkılınca ona geçiririm sonra sulu mattan sıkılınca yine piyanoluya diye düşünüyorum fisher pricesin çıngıraklı oyun arksdaşı bi de başka bi markanın çıngıraklı tutmalı zebrası var onları çok seviyo şimdi kaldırdım hışırtılı kitabı verdim 2-3 gün sonra sıkılınca yine zebrayla pandayı vericem hepsi bi arada oldu mu hem karmaşık oluyp hem ilgisini çekmiyo unutuyo yeniymiş gibi seviniyo garibim

Yüz üstünden sırt üstüne döndü iki kere ama tembellikten yaptığına yemin edebilirim

Herkes oyuncak alırken benım aldıgım sey peki

Eklentiler

• CF210D5D-7ECE-4815-BECB-D9FF428C3948.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 52
Yüz üstünden sırt üstüne döndü iki kere ama tembellikten yaptığına yemin edebilirim
O daha kolay onu yapabılıyolar cumburlop salıyor kendını ama sırt üstünden yuz üstüne daha zor popoyu ayakları ıh uh kaldırıyor kızarıyor bozarıyor cok komık bırazda ağır hanfendı abisi gibi hantal olmasın dıye calısıyoruz ara ara

Benimki tutamıyor bir şey ama bugün şok tummy timeda bi baktım kendini sırtüstü atmaya çalışıyor. Tummy timedan kurtulmak için çocuk dönmeyi sökecek Bir haftadır ağırlık verdim tummy timea çok fark etti, benimki kitaplara falan bakmıyor evdeki bambularıma çok bakıyor bir de TV'ye. Tv karşısında tummy time yaptırdım bambulara karşı da yapıyor öyle başını ancak kaldırıyor
Ben de yumuşak küp ve çıngıraklı top alıcam nerden aldın sen?

Bızımkı de tvye dogru oluyor tummy tıme abısının sarklıarı eşliğinde yada sebeklık yapıyor karşıdan cocuk mecbur bakıyor

Bızımkı de tvye dogru oluyor tummy tıme abısının sarklıarı eşliğinde yada sebeklık yapıyor karşıdan cocuk mecbur bakıyor
Benim bu hayatta büyük konuştuğum her şey başıma geldi ama her şeyyy. En basiti eşim için hayatta evlenmem bunla demiştim çocuk doğmadan önce atıp tutuyodum 3 yaşa kadar ekran yok öyle böyle diye. Yine de dikkat ediyorum gündüz hiç açmıyprum geceleri babası açıyo terse otutturuyorum geçen eşimle bi konu hakkında tartışıyoduk kızım da kucağımdaydı dönmüş full focus kızılcık şerbeti izliyo döndürüyorum kafasını öyle bi zorluyo ki bakmak için aldım diğer odaya götürdüm geçen günde annemdeydik ağlıyodu bi anda ses kesildi gittim bakmaya annem oturtmuş susuyo diye Müge anlı izletiyo

Benim çocuğun çıngırağı yok ya fisher price marakas falan mı alsam dedim ama bi tarafı sert ya kafasına vurur kesin eliyle kendini yumrukluyor zaten. Bu çıngıraklı oyun arkdaşı yumuşak dimi dndn
Şöyle bi şeyler alırken haber verin ya aa djsjjs
Herkes oyuncak alırken benım aldıgım sey peki
Valla dün baktım buna ben de. Yumruğunu boğazına kadar sokuyor dedim biraz daha eliyle idare etsin

Aa bu çok güzelmiş ya bunun gibi bişey bulabilir miyim diye bi bakayım ben de. Çocuğu oyalamak çok zorlaştı ya bir de hava rüzgarlı dışarı çıkamayınca delircek gibi oldum. Çocuk saatli bomba gibi alışmış kudurmuştan beter derler ya öyle dün çıkma saati gelince kurulmuş gibi ağlamaya başladı gece de huzursuz oldu uykuya dalamadı.

Bi de kızlar siz diyince şimdi fiyatlara baktım şok oldum ben çoğu oyuncağını çocuk düşünmezken falan aktüellerde denk geldikçe alıyodum nerdeyse hepsi frice price falan 5-10-20₺ye alıyodum her gün yere çaktığımıx panda 230₺ diyo ben 9.90a almıştım çok iyi hatırlıyorum çıngıraklı top 5.90mı neydi 150den aşağı yok hışırtılı kitap yine o civardaydı yine 200-300 şaka gibi

Hahahdh aynen kolunu altına alıp hop diye dönüverdi yattığı yerde yumruğunu yalamaya devam yalnız bu aşırı salya ve yumruğunu yemekten dolayı ağzının etrafı isilik oldu pnu napıcaz bilmiyorum tüm gün ağız mendiliyle silip duruyorum ama yetmiyor boynuna kadar akıyor bazen. Bir ara önlük bağladım ucuyla siliyodum arada

bana da lazım ya koca yumruğunu sokuyo ağzına cok cok deli ediyo beni boynuna mendil sokuyorum 1 saat çeke çeke onu çıkartıyo komple ağzına sokuyo boğcak kendini
Benımkı sokuyor o ayrı canını yakıyor ısırıyor sonra baslıyor ağlamaya bu ara bızım meme ısırmamızda var denk gelmıssındir

bunlar benim elim ayağım yerde durduklarına bakmayın oyuncakları gün aşırı kendi çamaşır deterjanıyla leğende foşur foşur yıkayıp kurutuyorum

Hışırtılı kitap da çok oyalıyo hem sesi ilgisini çekiyo hem de büyük ve kıvrıldığı için kolay tutabiliyo kızım

Hışırtılı kitap da söyledim az önce valla ne lazımsa oylayacak alıcam çünkü deliriyorum iki üç gündür artık kelimelerim de bitti kız eve tıkılmak ne fenaymış. Ben dışarı çıkıp gezdirirken falan çok rahatlıyorum bir de işyerimiz yakın, bazen götürüp babasına bırakıyorum orda güzel oyalanıyordu çocuk balkonda falan uyuyordu mis gibi

Hayatım korumak cok zor elımızden geldıgınce dıkkat edıcez ben oğlumda bir bucuk sene hıc oyle koyayım. Cızgı fılm ızledım telefon vereyım yapmadım cok korudum ve zordu bu sonra kısa kısa bı basladı ıste müzikler karpuz adam kırmızı balık ıkı yaşından sonra belırlınsurelerde ızlıyordu YouTube hıc ızlemedı sonra bı gun fatıh selım ve annesı dıye bı kanal varmıs ona denk geldı cocuk bı haftada konusmayı soktu bıkere ızle annesını ve ne demek ıstedıgımı anlarsın şimdi Lina oyle degıl baya herturlu ekran önünde abısı ozellıkle gıdıp bak sımdı dıyor acıyor baktırıyor

açık olanları ara ara çok bunalttığında çıkartıp dikkat dağıtıyorum paketli olanlar da sıranın kendisine gelceği günü bekliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…