- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Haftaya yaptıracağım ben . Bugün 10+0 olduk zamani gelmedi dahaHerkese günaydın ikili test yaptıran var mı acaba
Maşallah harikasınızGünaydın kızlar nasıl gidiyorBenim çarşamba kontrolüm vardı ama mantar oldum hafta sonu kaşıntıdan çıldırcaktım Bugün koşarak doktora gittim ilaç yazdırmaya fasülyemi de görmüş oldum kalp atışları iyice güçlenmiş kocaman olmuş canımın içi Hiç belirtim olmadığı için biraz kaygılıydım benim gibi olanlar rahatlasın diye yazıyorum
oof amma cok doktora gıden var yahu yyaaa meraktan burda ne hale geldım bendetur bındırdınız ustume resmen
Canım seni anlıyorum ama kayıp da bir deneyimdir burda herkesin deneyimini ve acısını paylaşmaya hakkı var, ben düşüklerimin acısını hep buradaki kadınların destekleri ile atlattım sağolsunlar iyi günümde kötü günümde buradaki anonim kalabalığın manevi sıcaklığını hep hissettim bence kötü etkilenmek yerine başkalarının acılarını paylaşarak da güçlenebilirizçok nacizane bir ricada bulunmak istiyorum. Lütfen kayıp öykülerinizi paylaşmayın. Ben ya da benim gibi sürekli acaba atıyor mu attı mı belirti yok bir şey mi oldu diye düşünenler var. Ben çok kafama takıyorum lütfen rica ediyorum(
Soyle kı özelde de her doktor ve hastane buna ızın vermıyor rısk gorduklerı ıcın tercıh etmıyorlar dıyebılırım.Şöyle soyleyeyım koskoca Bursada bunu yapan 3-4 doktor var halıyle fıyatlarda ucuk. Sakaryalıyım orda da 2 doktor var.
Devlet olarak ıstanbulda zeynep kamıl yapıyor ssvd (sez sonrası vajınal dogum) tabı oda bı secenek değil bizim için malesef.Benımde hayaller fora oldu halıyle cok ıstemıstım normal dogum yapabılmek olmadı , sanırım artık dahada zorlayamayacagım anıden suyum sancım falan gelmezse tabıoğlum benım erken geldı
Midem suan hala bulanıyor oglenı atlatırsam 4 e kadar falan da rahatım ınsallah
Bende 25 martta yaptıracağım ilk gebeliğiniz miHaftaya yaptıracağım ben . Bugün 10+0 olduk zamani gelmedi daha
Neden kuzu bi sevebi varmı tehlikeli bişey mi11-13 ıdeal oluyor 14 e kadar da bakılıyor kuzum , ben yaptırmayı tercıh etmedıgım ıcın cok takılmıyorum
Teşekkür ederim canımBen 10.haftada gittim en son muayeneye. 2 hafta sonra çağırdı.
Genel olarak 12. Haftada yapılıyor.
Tehlıke arz eden bır durumu yok ama kesınlık durumu yuzde 70 oranlarında yanlıs ve anneyı tedırgın edebılcek sonuclar cıkması da cok olağan kafamı karıstırmamak için hiç yaptırmamayı düşünüyorum belkı dortlu test gln yaptırırım. Ense kalınlıgı ve burun olcumu yapar doktor Rabbımın ıznıyle guzel cıkar ınsallahNeden kuzu bi sevebi varmı tehlikeli bişey mi
Bende devlete gıdıyorum 15 e kadar soylemeyı tercıh etmıyor kımı doktorlar da soyleyebılıyor ama bellı olmazBen sata göre 12+3ken yani ayın 27sinde gidicem hem ikili test için kan veririm hem ultrasonda ense ve buruna bakargittiğim doktor 16.haftalara kadar cinsiyetle ilgili bir şey söylemiyor yine öyle mi yapar bakalım
Kız sen daha yeni gıtmedın mı zatenEn geç benim randevum galiba kızlar 8 nisan
Evet evet kaynadım ben arada atıyorum canım bak bakalım biKacirmisim seni ozaman ya nasil yaparim boyle bi hatayi
Etiketlermisin beni tatlim ultrason fotona bakim bi
Normal canım normal hayırlı olsun. Benim de ilk 7-8hqftaya kadar oldu öyle burda da danıştık birbirimize yaşayanlar da vardı şimdi pek olmuyor. Her hafta belirtiler değişiyorMerhaba hanımlar, bende ekim annesi olacağım kısmetse şu anda 10.haftadayım.Sizs bir sey danışacağım. Beni arada geceleri sıtma tutuyor. Bir üşüyorum bir terliyorum ve titriyorum. 5 dakika falan sürüyor.Sizce anormal bir durum mu. Korkuyorum.
Çok teşekkür ederim. Kendimi dinlemekten bıktım inanın.Normal canım normal hayırlı olsun. Benim de ilk 7-8hqftaya kadar oldu öyle burda da danıştık birbirimize yaşayanlar da vardı şimdi pek olmuyor. Her hafta belirtiler değişiyor
Benim ilk kizima hamileyken 23 haftaliktan sonra gobek cikmaya baslamisti zaten balik etliydim osirada 76 kiloydum ama gobegim yoktu doguma 1 hafta kala tam sistiOhooo benim karnım davul gibi şiş, 8+6 haftalık anlamadım neden böyle ama 3-4 aylık hamile karnı gibizayıf olduğum için bir de ilk hamileliğim sanırım ondan şişti
Ikili olan erkek tek li olan kizBana da yorum yapar mısınız❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?