2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydın kızlar nasıl gidiyor Benim çarşamba kontrolüm vardı ama mantar oldum hafta sonu kaşıntıdan çıldırcaktım Bugün koşarak doktora gittim ilaç yazdırmaya fasülyemi de görmüş oldum kalp atışları iyice güçlenmiş kocaman olmuş canımın içi Hiç belirtim olmadığı için biraz kaygılıydım benim gibi olanlar rahatlasın diye yazıyorum

Maşallah harikasınız

Canım seni anlıyorum ama kayıp da bir deneyimdir burda herkesin deneyimini ve acısını paylaşmaya hakkı var, ben düşüklerimin acısını hep buradaki kadınların destekleri ile atlattım sağolsunlar iyi günümde kötü günümde buradaki anonim kalabalığın manevi sıcaklığını hep hissettim bence kötü etkilenmek yerine başkalarının acılarını paylaşarak da güçlenebiliriz

Sen ve bebiş için en sağlıklısı hayırlısı ve kolayı hangisi ise o olsun inşallah kuzum
Dediğin gibi biz istiyoruz konuşuyoruz bilmem ne ama son karar onların zaten nasıl isterlerse öyle geliyorlar gerçekten benim de duyduğum hikayeler hep o yönde
Yeterki sağlıklı ve iyi olalım

Ben sata göre 12+3ken yani ayın 27sinde gidicem hem ikili test için kan veririm hem ultrasonda ense ve buruna bakar gittiğim doktor 16.haftalara kadar cinsiyetle ilgili bir şey söylemiyor yine öyle mi yapar bakalım

Neden kuzu bi sevebi varmı tehlikeli bişey mi
Tehlıke arz eden bır durumu yok ama kesınlık durumu yuzde 70 oranlarında yanlıs ve anneyı tedırgın edebılcek sonuclar cıkması da cok olağan kafamı karıstırmamak için hiç yaptırmamayı düşünüyorum belkı dortlu test gln yaptırırım. Ense kalınlıgı ve burun olcumu yapar doktor Rabbımın ıznıyle guzel cıkar ınsallah

Ben sata göre 12+3ken yani ayın 27sinde gidicem hem ikili test için kan veririm hem ultrasonda ense ve buruna bakar gittiğim doktor 16.haftalara kadar cinsiyetle ilgili bir şey söylemiyor yine öyle mi yapar bakalım
Bende devlete gıdıyorum 15 e kadar soylemeyı tercıh etmıyor kımı doktorlar da soyleyebılıyor ama bellı olmaz

Normal canım normal hayırlı olsun. Benim de ilk 7-8hqftaya kadar oldu öyle burda da danıştık birbirimize yaşayanlar da vardı şimdi pek olmuyor. Her hafta belirtiler değişiyor

Normal canım normal hayırlı olsun. Benim de ilk 7-8hqftaya kadar oldu öyle burda da danıştık birbirimize yaşayanlar da vardı şimdi pek olmuyor. Her hafta belirtiler değişiyor
Çok teşekkür ederim. Kendimi dinlemekten bıktım inanın.

Ohooo benim karnım davul gibi şiş, 8+6 haftalık anlamadım neden böyle ama 3-4 aylık hamile karnı gibi zayıf olduğum için bir de ilk hamileliğim sanırım ondan şişti
Benim ilk kizima hamileyken 23 haftaliktan sonra gobek cikmaya baslamisti zaten balik etliydim osirada 76 kiloydum ama gobegim yoktu doguma 1 hafta kala tam sisti inan 7 ayliktim belli deildi bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…