2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda sağlıklı yerinden versin rabbim kaç haftalıktın

Gecmıs olsun canım , en kısa zamanda hayırlı sağlıklı gebelıklerın olsun inşallah

inşallah canım
Özellikle normal doğumdan korkutuyor beni panik atak halbuki doktorumu bile doğal doğum yanlısı diye özellikle seçtim ama şimdi o günlere gelebilirsek yapabilir miyim sezaryen konusunda da iyi olan bir doktor mu seçsem diyorum
Kafalar karışık, mideler bulanıyor
Hayat da kısa kuşlar da uçuyor haha

bende 8+5 çokşükür benim ilk olacak inşallah :) Bu ikili tarafa ne zaman oluyor canım yada en geç buzaman dediğimiz hafta varmı daha biyerle anlaşmadım geç kalmakta istemem
11-13 ıdeal oluyor 14 e kadar da bakılıyor kuzum , ben yaptırmayı tercıh etmedıgım ıcın cok takılmıyorum

Aman asıl doguramam ben dıyenler cok guzel doguruyor bosver sen onu hıc dusunme bende dogururum doğururum dıye gıttım ebelere bana suni verın dıye yalvardım tabırı caızse doguramadım 13 saatte sez oldum acıl oyuzden onu hıc dusunme planladıgın gıbı gıtmıyor random gerceklesıyor müdahalen ise sıfır benden bır adet tavsıye

bende 8+5 çokşükür benim ilk olacak inşallah :) Bu ikili tarafa ne zaman oluyor canım yada en geç buzaman dediğimiz hafta varmı daha biyerle anlaşmadım geç kalmakta istemem
Ben 10.haftada gittim en son muayeneye. 2 hafta sonra çağırdı.
Genel olarak 12. Haftada yapılıyor.

Kızlar ya ben soğan ve acı biber yiyorum ya 1 saat sonra midem aşırı bulanıyor kusuyorum benim bebiş sevmiyor mu bunları başka hiçbir şeyde olmadı şimdilik soğanı benim canım çekmişti makarnayla yemiştim sizce bebiş mi sevmiyor

Panik atak yok bende.
Ancak normal doğum yapamam
Bebek doğum kanalına falan girerse mecbur yapılıyor sanırım ama planlı bir şekilde ilerlerse sezeryan istiyorum ben.

Mıdene dokunuyordur Bebıs yemek secmez kızz

Çiğ soğan genel olarak mideye zararlıdır. Hamilelik olmasa da mide rahatsızlığı olan kişileri genelde rahatsız eder. O yüzden ben çok önermem

Ben 7de gittiğimde minicikti.
Şimdi görünce şok oldum fjfj hemen büyümüş. Seninde büyümüştür
Ekrana sıgmıyor dımı artık gobek ayrıkafa ayrı bacaklar ayrı bakılıyor hep 12 de gıdınce daha netbanlarsın keske 13 artılarda gıtseydın cınsıyette ogrenırdın Ikılı test o zamnlarda da yapılıyor

12+3 de özel hastanede randevum var belli olur mu ki cinsiyet 2 li için

3.6 cm boyu
Cinsiyeti öğrenmek istemiyorum kısa zamanda. Tahminde bulunmamasını rica edeceğim. Yanılma payından dolayı.

valla göreceğiz artık kuzum ama bana cidden doğuramam gibi geliyor. Zaten el kadar bir şeyim çocuk neremden çıkacak yarı yolda kalır diyorum
Hakkımda hayırlısı artık o günlere sağlıkla ağız tadıyla çıkalım da bakalım nasıl bir hikayemiz olacak

Panik atak yok bende.
Ancak normal doğum yapamam
Bebek doğum kanalına falan girerse mecbur yapılıyor sanırım ama planlı bir şekilde ilerlerse sezeryan istiyorum ben.
Ben de asla sezaryen olmam zorda kalmadıkça diyordum her şeyin doğalı diyordum ama işte öyle olmuyormuş
Gerçekten doğurma ihtimalim olunca ben de sezaryene ufaktan göz kırpmaya başladım hakkımızda hayırlısı

Suan zaten yedıklerınden beslenmıyor oncelıkle sadece kan ıle beslenıyor uc ay sonrası ıse bı sekılde süzülüp yedıgımız besınlerden vıtamınlerı gıdıyor
pazılı smoothieleri boşuna içmeye çalışıyorum midem bulana bulana o zaman desene ben de çocuğa gidiyor seviniyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…