bende 8+5 çokşükür benim ilk olacak inşallah :) Bu ikili tarafa ne zaman oluyor canım yada en geç buzaman dediğimiz hafta varmı daha biyerle anlaşmadım geç kalmakta istemem9+2 gun kuzum
çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda sağlıklı yerinden versin rabbim kaç haftalıktınMerhaba Kızlar 5 gün önce durumumu anlatmışdım Kanamam oldu, bu gün hastaneye giderek Kaybettiğimi öğrendim. Üzülerek grupdan ayrılıyorum, burayı çok sevmişdim. Hepinizi seviyorum kendinize ve minik bebeklerinize iyi bakın
Gecmıs olsun canım , en kısa zamanda hayırlı sağlıklı gebelıklerın olsun inşallahMerhaba Kızlar 5 gün önce durumumu anlatmışdım Kanamam oldu, bu gün hastaneye giderek Kaybettiğimi öğrendim. Üzülerek grupdan ayrılıyorum, burayı çok sevmişdim. Hepinizi seviyorum kendinize ve minik bebeklerinize iyi bakın
inşallah canımKuzum bende 6-7 ay once tedavımı tamamladım birsenelik gebelik düşündüğüm için de devam etmedım ofke benımde , ara ara bende de oluyor k gel gıtler ama yapcak bısey yok :) kafaya takmadan olacak bısey degıl zaten bu annelık dozunda olsun dozunda tutabılelım en guzelı
11-13 ıdeal oluyor 14 e kadar da bakılıyor kuzum , ben yaptırmayı tercıh etmedıgım ıcın cok takılmıyorumbende 8+5 çokşükür benim ilk olacak inşallah :) Bu ikili tarafa ne zaman oluyor canım yada en geç buzaman dediğimiz hafta varmı daha biyerle anlaşmadım geç kalmakta istemem
Aman asıl doguramam ben dıyenler cok guzel doguruyor bosver sen onu hıc dusunmeinşallah canım
Özellikle normal doğumdan korkutuyor beni panik atak halbuki doktorumu bile doğal doğum yanlısı diye özellikle seçtim ama şimdi o günlere gelebilirsek yapabilir miyim sezaryen konusunda da iyi olan bir doktor mu seçsem diyorum
Kafalar karışık, mideler bulanıyor
Hayat da kısa kuşlar da uçuyor haha
Ben 10.haftada gittim en son muayeneye. 2 hafta sonra çağırdı.bende 8+5 çokşükür benim ilk olacak inşallah :) Bu ikili tarafa ne zaman oluyor canım yada en geç buzaman dediğimiz hafta varmı daha biyerle anlaşmadım geç kalmakta istemem
Panik atak yok bende.inşallah canım
Özellikle normal doğumdan korkutuyor beni panik atak halbuki doktorumu bile doğal doğum yanlısı diye özellikle seçtim ama şimdi o günlere gelebilirsek yapabilir miyim sezaryen konusunda da iyi olan bir doktor mu seçsem diyorum
Kafalar karışık, mideler bulanıyor
Hayat da kısa kuşlar da uçuyor haha
Mıdene dokunuyordurKızlar ya ben soğan ve acı biber yiyorum ya 1 saat sonra midem aşırı bulanıyor kusuyorum benim bebiş sevmiyor mu bunları başka hiçbir şeyde olmadı şimdilik soğanı benim canım çekmişti makarnayla yemiştim sizce bebiş mi sevmiyor
Uff bende bebeğim seçiyor sanmıştım hahahaMıdene dokunuyordurBebıs yemek secmez kızz
Kızlar ya ben soğan ve acı biber yiyorum ya 1 saat sonra midem aşırı bulanıyor kusuyorum benim bebiş sevmiyor mu bunları başka hiçbir şeyde olmadı şimdilik soğanı benim canım çekmişti makarnayla yemiştim sizce bebiş mi sevmiyor
Ben sadece tek bır kez 6 hftalık gıttımBen 10.haftada gittim en son muayeneye. 2 hafta sonra çağırdı.
Genel olarak 12. Haftada yapılıyor.
Ben 7de gittiğimde minicikti.Ben sadece tek bır kez 6 hftalık gıttım10+4 de gıdıcıım sımdı cok merak edıyorummm
Suan zaten yedıklerınden beslenmıyor oncelıkle sadece kan ıle beslenıyor uc ay sonrası ıse bı sekılde süzülüp yedıgımız besınlerden vıtamınlerı gıdıyorUff bende bebeğim seçiyor sanmıştım hahaha
Ekrana sıgmıyor dımı artıkBen 7de gittiğimde minicikti.
Şimdi görünce şok oldum fjfjhemen büyümüş. Seninde büyümüştür
12+3 de özel hastanede randevum var belli olur mu ki cinsiyet 2 li içinEkrana sıgmıyor dımı artıkgobek ayrıkafa ayrı bacaklar ayrı bakılıyor hep 12 de gıdınce daha netbanlarsın keske 13 artılarda gıtseydın cınsıyette ogrenırdın Ikılı test o zamnlarda da yapılıyor
3.6 cm boyuEkrana sıgmıyor dımı artıkgobek ayrıkafa ayrı bacaklar ayrı bakılıyor hep 12 de gıdınce daha netbanlarsın keske 13 artılarda gıtseydın cınsıyette ogrenırdın Ikılı test o zamnlarda da yapılıyor
Aman asıl doguramam ben dıyenler cok guzel doguruyor bosver sen onu hıc dusunmebende dogururum doğururum dıye gıttım ebelere bana suni verın dıye yalvardım tabırı caızse doguramadım 13 saatte sez oldum acıl oyuzden onu hıc dusunme planladıgın gıbı gıtmıyor random gerceklesıyor müdahalen ise sıfır benden bır adet tavsıye
Ben de asla sezaryen olmam zorda kalmadıkça diyordum her şeyin doğalı diyordum ama işte öyle olmuyormuşPanik atak yok bende.
Ancak normal doğum yapamam
Bebek doğum kanalına falan girerse mecbur yapılıyor sanırım ama planlı bir şekilde ilerlerse sezeryan istiyorum ben.
Suan zaten yedıklerınden beslenmıyor oncelıkle sadece kan ıle beslenıyor uc ay sonrası ıse bı sekılde süzülüp yedıgımız besınlerden vıtamınlerı gıdıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?