Maşallah ya çok çabuk büyüyorlar rabbimin hikmeti işte3.6 cm boyu
Cinsiyeti öğrenmek istemiyorum kısa zamanda. Tahminde bulunmamasını rica edeceğim. Yanılma payından dolayı.
Ben 45 kilo ile hamile kaldım şimdi 46 yım sanırım aynıyızvalla göreceğiz artık kuzum ama bana cidden doğuramam gibi geliyor. Zaten el kadar bir şeyim çocuk neremden çıkacak yarı yolda kalır diyorum
Hakkımda hayırlısı artık o günlere sağlıkla ağız tadıyla çıkalım da bakalım nasıl bir hikayemiz olacak
Ben de asla sezaryen olmam zorda kalmadıkça diyordum her şeyin doğalı diyordum ama işte öyle olmuyormuş
Gerçekten doğurma ihtimalim olunca ben de sezaryene ufaktan göz kırpmaya başladım hakkımızda hayırlısı
pazılı smoothieleri boşuna içmeye çalışıyorum midem bulana bulana o zaman desene ben de çocuğa gidiyor seviniyordum
Senin kaç çocuğun var canım kız erkek?Aman asıl doguramam ben dıyenler cok guzel doguruyor bosver sen onu hıc dusunmebende dogururum doğururum dıye gıttım ebelere bana suni verın dıye yalvardım tabırı caızse doguramadım 13 saatte sez oldum acıl oyuzden onu hıc dusunme planladıgın gıbı gıtmıyor random gerceklesıyor müdahalen ise sıfır benden bır adet tavsıye
Çok geçmiş olsun sağlıklı g3b3liklerin olur insallahMerhaba Kızlar 5 gün önce durumumu anlatmışdım Kanamam oldu, bu gün hastaneye giderek Kaybettiğimi öğrendim. Üzülerek grupdan ayrılıyorum, burayı çok sevmişdim. Hepinizi seviyorum kendinize ve minik bebeklerinize iyi bakın
Evet canım aynıymışız, ben de 45 kiloyum yani öyleydim en son şimdi kaç bilmiyorum mide bulantısı mahvetti beni umarım daha çok vermemişimdirBen 45 kilo ile hamile kaldım şimdi 46 yım sanırım aynıyız
Merak etme mide bulantın geçince almaya başlarsınEvet canım aynıymışız, ben de 45 kiloyum yani öyleydim en son şimdi kaç bilmiyorum mide bulantısı mahvetti beni umarım daha çok vermemişimdir
Martın 22 sine değil miHafta sonu cok aktıf olamıyorum kuzum ondandır denk gelemeyişinçok şükür şafak sayıyorum napayımmmmm
Çok geçmiş olsun tez zamanda sağlıklı bebişlerin olsunMerhaba Kızlar 5 gün önce durumumu anlatmışdım Kanamam oldu, bu gün hastaneye giderek Kaybettiğimi öğrendim. Üzülerek grupdan ayrılıyorum, burayı çok sevmişdim. Hepinizi seviyorum kendinize ve minik bebeklerinize iyi bakın
Doktorun ınsıyatıfıne kalmıs ben oglumda 13 te gıtmıstım bacaklarını capraz bı sekılde bırbırıne doladı gostermedı12+3 de özel hastanede randevum var belli olur mu ki cinsiyet 2 li için
O zaman 15 gıbı bıdaha gıt net bellı olur zaten3.6 cm boyu
Cinsiyeti öğrenmek istemiyorum kısa zamanda. Tahminde bulunmamasını rica edeceğim. Yanılma payından dolayı.
Gıtmıyor ama elbet faydası sana vardır kusucam sımdı susvalla göreceğiz artık kuzum ama bana cidden doğuramam gibi geliyor. Zaten el kadar bir şeyim çocuk neremden çıkacak yarı yolda kalır diyorum
Hakkımda hayırlısı artık o günlere sağlıkla ağız tadıyla çıkalım da bakalım nasıl bir hikayemiz olacak
Ben de asla sezaryen olmam zorda kalmadıkça diyordum her şeyin doğalı diyordum ama işte öyle olmuyormuş
Gerçekten doğurma ihtimalim olunca ben de sezaryene ufaktan göz kırpmaya başladım hakkımızda hayırlısı
pazılı smoothieleri boşuna içmeye çalışıyorum midem bulana bulana o zaman desene ben de çocuğa gidiyor seviniyordum
Birtane oğlum var canım ellerinden öperSenin kaç çocuğun var canım kız erkek?
Evet evet daha cok var takvımde carpı atıyorum gun gectıkceMartın 22 sine değil mibenimde çarşamba kontrolüm
İnşallahhhhMerak etme mide bulantın geçince almaya başlarsın
Hahaha tamam tamam sustum tıpGıtmıyor ama elbet faydası sana vardır kusucam sımdı susben maddı ımkanım olsa yıne normal dogum denemek cok ıstıyordum devletlerde bu opsıyonu saglamıyor malesef
Soyle kı özelde de her doktor ve hastane buna ızın vermıyor rısk gorduklerı ıcın tercıh etmıyorlar dıyebılırım.Şöyle soyleyeyım koskoca Bursada bunu yapan 3-4 doktor var halıyle fıyatlarda ucuk. Sakaryalıyım orda da 2 doktor var.İnşallahhhh
Hahaha tamam tamam sustum tıp
Senin bulantının geçmesi lazım yaaa geçsin artık senin bulantın geçince benimki de geçecekmiş gibi hissediyorum nedense haha
Ya çok saçma ilki sezaryen diye illa sezaryen mi dayatıyorlar yani özelde o seçenek varken devlette olmaması tuhaf olmuş
oof amma cok doktora gıden var yahu yyaaa meraktan burda ne hale geldım bendeGünaydın dın dın dınbir saate doktora gitcem çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Bakalım ne yapıyor iyi mi değil mi büyümüş mü dakikalar geçmiyor
Hadi bakalımGünaydın dın dın dınbir saate doktora gitcem çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Bakalım ne yapıyor iyi mi değil mi büyümüş mü dakikalar geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?