2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben 45 kilo ile hamile kaldım şimdi 46 yım sanırım aynıyız

Senin kaç çocuğun var canım kız erkek?

Çok geçmiş olsun sağlıklı g3b3liklerin olur insallah

Ben 45 kilo ile hamile kaldım şimdi 46 yım sanırım aynıyız
Evet canım aynıymışız, ben de 45 kiloyum yani öyleydim en son şimdi kaç bilmiyorum mide bulantısı mahvetti beni umarım daha çok vermemişimdir

Çok geçmiş olsun tez zamanda sağlıklı bebişlerin olsun

Gıtmıyor ama elbet faydası sana vardır kusucam sımdı sus ben maddı ımkanım olsa yıne normal dogum denemek cok ıstıyordum devletlerde bu opsıyonu saglamıyor malesef

Merak etme mide bulantın geçince almaya başlarsın
İnşallahhhh
Gıtmıyor ama elbet faydası sana vardır kusucam sımdı sus ben maddı ımkanım olsa yıne normal dogum denemek cok ıstıyordum devletlerde bu opsıyonu saglamıyor malesef
Hahaha tamam tamam sustum tıp
Senin bulantının geçmesi lazım yaaa geçsin artık senin bulantın geçince benimki de geçecekmiş gibi hissediyorum nedense haha

Ya çok saçma ilki sezaryen diye illa sezaryen mi dayatıyorlar yani özelde o seçenek varken devlette olmaması tuhaf olmuş

Soyle kı özelde de her doktor ve hastane buna ızın vermıyor rısk gorduklerı ıcın tercıh etmıyorlar dıyebılırım.Şöyle soyleyeyım koskoca Bursada bunu yapan 3-4 doktor var halıyle fıyatlarda ucuk. Sakaryalıyım orda da 2 doktor var.
Devlet olarak ıstanbulda zeynep kamıl yapıyor ssvd (sez sonrası vajınal dogum) tabı oda bı secenek değil bizim için malesef.Benımde hayaller fora oldu halıyle cok ıstemıstım normal dogum yapabılmek olmadı , sanırım artık dahada zorlayamayacagım anıden suyum sancım falan gelmezse tabı oğlum benım erken geldı

Midem suan hala bulanıyor oglenı atlatırsam 4 e kadar falan da rahatım ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…