2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gece yatınca bacak ağrısı çeken var mı ya.. Gün içinde hiç bi belirti yok bende ama yatınca bacaklarım ağrıyor böyle değişik uyuşma gibi bi ağrı. 1 saat uyumaya çalışıyorum acaba bi şey eksikliği falan mı bilen var mı?

Magnzeyumdan olabılır kuzum soda muz etkılı dır yada dırek destek

Canım inşallah en kısa zamanda toparlanırsın. Rabbim sağlıklısını da hayırlısıyla nasip etsin inşallah

ben hem yemek yemekte zorlanıyorum hem de su içmekte,normalde çok su içen biriyim halbuki hazır su içiyorum hatta ama resmen midemi çok zorluyor,doktor yemek neyse de ilk üç ayda su çok önemli,yudum yudum da olsa zorla hiç içemezsen boş serum taktır dedi

İlaç kullanıyor musun canım

B 12 ve magnezyum geldi aklıma bir baktırmak şansınız varsa

Tuzu aslında gebelikte tansiyon istemedikleri için kısıyorlar ama bulantıya iyi geldiği bir gerçek
ben de midem bulandıkça yeşil zeytin düştüm ama cidden iyi geliyor
İlaç kullanıyor musun canım
hayır,istersen vereyim medpamid dedi ama önce ilaçsız geçirmeye çalışıyorum,zencefil çiğne dedi

ben de midem bulandıkça yeşil zeytin düştüm ama cidden iyi geliyor

hayır,istersen vereyim medpamid dedi ama önce ilaçsız geçirmeye çalışıyorum,zencefil çiğne dedi
Ben de zencefilli suyu duymuştum burada bir arkadaş da önermişti bulantı için deneyeyim dedim ama daha çok midem bulandı normalde de zencefil hiç sevmem zaten çok keskin gelir kokusu falan belki ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…