Oluyo öyle hepimiz öyleyiz bi yerimize bişey olsa acaba mı diye kafaya takıyoruz. Ama biraz sürece alışıp rahat olmakta fayda var stres bize de bebeğimize hiç iyi değil.Çok teşekkür ederim. Kendimi dinlemekten bıktım inanın.
2. Gebeligim benim de aramız yakın o zamanBende 25 martta yaptıracağım ilk gebeliğiniz mi
7+5 de gittim 12+3 e randevu verdiKız sen daha yeni gıtmedın mı zaten
Bende 6 haftalık gıttım 22 sınde gıdıcem 10+3 gibi gıdıcem7+5 de gittim 12+3 e randevu verdi
Ayy bende böyleyimmmEvet evet daha cok var takvımde carpı atıyorum gun gectıkce
Magnzeyumdan olabılır kuzum soda muz etkılı dır yada dırek destekGece yatınca bacak ağrısı çeken var mı ya.. Gün içinde hiç bi belirti yok bende ama yatınca bacaklarım ağrıyor böyle değişik uyuşma gibi bi ağrı. 1 saat uyumaya çalışıyorum acaba bi şey eksikliği falan mı bilen var mı?
Hmm cumartesi doktor var o zaman soda muz yapayım bu hafta, haftasonu da doktora sorayım desteği. TeşekkürlerMagnzeyumdan olabılır kuzum soda muz etkılı dır yada dırek destek
Teveccühünüz efenim elimizden geldiğince diyelimPapatyamaviss Grubun kurucusu, cinsiyet tahmincisi, deneyimli annesi, hep pozitifi , başdanışmanısın maşallah
Ayyy büyümüşşKızlaaar fasulye kadar olmuş
Canım inşallah en kısa zamanda toparlanırsın. Rabbim sağlıklısını da hayırlısıyla nasip etsin inşallahMerhaba Kızlar 5 gün önce durumumu anlatmışdım Kanamam oldu, bu gün hastaneye giderek Kaybettiğimi öğrendim. Üzülerek grupdan ayrılıyorum, burayı çok sevmişdim. Hepinizi seviyorum kendinize ve minik bebeklerinize iyi bakın
Ayy ödüm kopuyor normal doğumdanPanik atak yok bende.
Ancak normal doğum yapamam
Bebek doğum kanalına falan girerse mecbur yapılıyor sanırım ama planlı bir şekilde ilerlerse sezeryan istiyorum ben.
ben hem yemek yemekte zorlanıyorum hem de su içmekte,normalde çok su içen biriyim halbuki hazır su içiyorum hatta ama resmen midemi çok zorluyor,doktor yemek neyse de ilk üç ayda su çok önemli,yudum yudum da olsa zorla hiç içemezsen boş serum taktır dediBulantı çok zor canım Allah kolaylık versin en kısa zamanda geçer umarım beslenme önemli hemen geçsinçok şükür bende bulantı oluyor ama koku hassasiyeti de hiç olmadı inşallah olmaz bende nöbetli çalıştığım için işe gitmediğim günler günde iki öğün yiyorum kahvaltı ve akşam yemeği iki de ara öğün gibi onda da sağlıklı yemeye çalışıyorum hastanede zaten ipin ucu kaçıyor kilo felan almadım bu 1 ayda ama burda kisacabkk demişti kontrolde dr yemek ye aç bırakma diye 2 öğün az gelir mi acaba?
Maşallah totosunu yerim onuuunKızlaaar fasulye kadar olmuş
İlaç kullanıyor musun canımben hem yemek yemekte zorlanıyorum hem de su içmekte,normalde çok su içen biriyim halbuki hazır su içiyorum hatta ama resmen midemi çok zorluyor,doktor yemek neyse de ilk üç ayda su çok önemli,yudum yudum da olsa zorla hiç içemezsen boş serum taktır dedi
B 12 ve magnezyum geldi aklıma bir baktırmak şansınız varsaGece yatınca bacak ağrısı çeken var mı ya.. Gün içinde hiç bi belirti yok bende ama yatınca bacaklarım ağrıyor böyle değişik uyuşma gibi bi ağrı. 1 saat uyumaya çalışıyorum acaba bi şey eksikliği falan mı bilen var mı?
ben de midem bulandıkça yeşil zeytin düştüm ama cidden iyi geliyorTuzu aslında gebelikte tansiyon istemedikleri için kısıyorlar ama bulantıya iyi geldiği bir gerçek
hayır,istersen vereyim medpamid dedi ama önce ilaçsız geçirmeye çalışıyorum,zencefil çiğne dediİlaç kullanıyor musun canım
Ben de zencefilli suyu duymuştum burada bir arkadaş da önermişti bulantı için deneyeyim dedim ama daha çok midem bulandı normalde de zencefil hiç sevmem zaten çok keskin gelir kokusu falan belki ondandırben de midem bulandıkça yeşil zeytin düştüm ama cidden iyi geliyor
hayır,istersen vereyim medpamid dedi ama önce ilaçsız geçirmeye çalışıyorum,zencefil çiğne dedi
Benimde ikinci2. Gebeligim benim de aramız yakın o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?