Benim eşim evden çalışıyor ama yoğun çalıştığı için bana faydası olmuyor. İnanır misin dün tuvalete giremedim. Benim bebek huysuz bir bebek değil ama tek başına kalmaya asla tahammül edemiyor. Tuvalete koşarak gidip geliyorum. Evimizde köpeğimiz var her gün süpürmek zorunda kalıyorum salonu. Yemegi slinge koyup yapabiliyorum bazen dışardan söylüyorum. Çamaşırlara zor yetisiyorum. Mutfak üç gün temizse dordunce gün çığrından çıkıyor. Yalnızım ve beceriksizim sanıyordum. Kendime kızıyordum neden yetişemiyorum diye. Bugün yemek yapmaya girdim kız slingte bile durmadı ilk defa her şeyi bıraktım geldim oturdum. Şuan yemekte yok evde karnimda aç ve kucağımda uyuduKızlar ev işlerine yetişemiyorum ben. Pes ettim artık yok olmuyor. Çamaşır yıkıyorum gün aşırı, yemek yapıyorum çoğu gün. Derli toplu tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Ama süpürüp silmek çok zor. Önden evi toplayıp sandalyeleri falan kaldırmak evi havalandırmak gerekiyor. Çocuk salonda vakit geçiriyor evim açık mutfak. İki tane kedim var odalarımdan birinde bir tanesi duruyor. İkisini birlikte salona bırakamıyorum kavga ederken falan çocuğa zarar verirler bir de bir tanesi yemeğe çok düşkün mutfağı falan çok karıştırıyor diye. Önceden salıyordum çünkü mutfağı her daim derli toplu tutabiliyordum. Çocukla bazen ağzıma iki lokma bişey tıkıştırıp devam ediyorum yediğim yedik yerde kaldığı oluyor. Kediyi salsam mutfağın içinden geçer. Ev sürekli dağınık salonun ortasında ana kucağı puset oyun matı. Yemek masasının orda her daim açık bir çamaşır teli. Hepsini toplayacam da süpürüp silecem yani o kadar zor ki. Akşam eşim gelir yemek yeriz çocuğu uyuturuz bi kahve bi sigara içene kadar saat dokuz olur. O saatten sonra bişey yapmak istemiyor eşim de haliyle yorgun oluyor zaten işten sonra. Ev kaçıyor gidiyor çoğu gün umursamıyorum ama bazen çocuk da huysuzsa ev nasıl gözüme batıyor. Aklımı kaçırcam ya.
Çekme boşver vakıt bulduğunda hepsını toplamak bıbsaat gozune batmasın hıc batıyor haklısın ama oldugu kadar benım ev bır gun bıle toplu kalmıyor devamlı bıseyler çıkaran oğlum ortada hep legolar ıncık cıncık oyun kurmalar dıyorum lına yerlerde emeklemeye baslayınca yandım ben o zaman sıkıyorsa toplama hep gözüm üstünde , çamaşır kurutmaya atıyorum onu bıle ıkı gun sepette katlanmadan beklıyor bak bugun cıkarttım kırlı yıne agzına kadar dolmuş ben hızına yetısemıyorum robotu suputturim desem etrafın toplanması lazım yemek desen bı gun var bı gun yok bazen basıyor ama bosver
Bende sen gibiydim simdi cevremde benle birlikte dogum yapan bir kac kisiyle gidip geliyoruz o bana o kadar iyi geliyor ki anlatamam. Sonra bi guc geliyor evi falan hallediyorum sabahtan yetiyor. Birde esim sagolsun ona toplatiyorum ya da o cocuga bakiyor ben yapiyorum. Diger turlusu hayal gormeye basladim gozlerim acikken yorgunluktan
Ben de aynı durumdayım. Geçen paylaşmıştım. Tükenmiş annelik sendromu gibi birşey yaşıyorum sanırım. Herşeye normalmiş gibi devam etmek sanırım yoruyor. Bazı şeyleri es geçmek lazım herhalde. Yoksa gün içinde koşturmaktan bitap düşüyorum.
Kızlar hepinizden allah razı olsun ya yemin ederim herkesin evi pırıl pırıl herkesin yardımına koşan biri var ben tekim ve sefil oluyorum diye o kadar üzülüyorum ki. Annem de çalışıyor gelemiyor. Çok zor gerçekten annelik ve eşler de ne kadar anlayış gösterseler de içten bir şekilde ANLAMIYORLAR bence, ben anladıklarına inanmıyorum. Annem de kayınvalidem de prensesler gibi doğurup yaşamışlar valla hep anneleri kayınvalideleri görmüş tüm işlerini. Annem aşırı üzülüyo halime dert yanmaya utanır oldum kalp yükü olmak istemediğim için. Offf çok zor kızlar çok.Benim eşim evden çalışıyor ama yoğun çalıştığı için bana faydası olmuyor. İnanır misin dün tuvalete giremedim. Benim bebek huysuz bir bebek değil ama tek başına kalmaya asla tahammül edemiyor. Tuvalete koşarak gidip geliyorum. Evimizde köpeğimiz var her gün süpürmek zorunda kalıyorum salonu. Yemegi slinge koyup yapabiliyorum bazen dışardan söylüyorum. Çamaşırlara zor yetisiyorum. Mutfak üç gün temizse dordunce gün çığrından çıkıyor. Yalnızım ve beceriksizim sanıyordum. Kendime kızıyordum neden yetişemiyorum diye. Bugün yemek yapmaya girdim kız slingte bile durmadı ilk defa her şeyi bıraktım geldim oturdum. Şuan yemekte yok evde karnimda aç ve kucağımda uyudu
Benden iki hafta sonra ablam ikiz doğurduğu için annem bana hiç gelemiyor. Sadece bir hafta bakabildi olduğum şehre de yeni taşındık hiç bir arkadaşım yok. Her gün her an aynı emzir alt değiştir hızlıca yemek ye bebeği oynat gülsün diye kendini şaklaban et. Bazen akşam oluyor hala üstümde pijamalar duruyor. Omzumda hep kusmuk varKızlar hepinizden allah razı olsun ya yemin ederim herkesin evi pırıl pırıl herkesin yardımına koşan biri var ben tekim ve sefil oluyorum diye o kadar üzülüyorum ki. Annem de çalışıyor gelemiyor. Çok zor gerçekten annelik ve eşler de ne kadar anlayış gösterseler de içten bir şekilde ANLAMIYORLAR bence, ben anladıklarına inanmıyorum. Annem de kayınvalidem de prensesler gibi doğurup yaşamışlar valla hep anneleri kayınvalideleri görmüş tüm işlerini. Annem aşırı üzülüyo halime dert yanmaya utanır oldum kalp yükü olmak istemediğim için. Offf çok zor kızlar çok.
Bende tekim kuzum gurbetım baskada kımsem yok yardımcım eşim olabildiği kadar oluyor o kadar ve iki çocukluyumKızlar hepinizden allah razı olsun ya yemin ederim herkesin evi pırıl pırıl herkesin yardımına koşan biri var ben tekim ve sefil oluyorum diye o kadar üzülüyorum ki. Annem de çalışıyor gelemiyor. Çok zor gerçekten annelik ve eşler de ne kadar anlayış gösterseler de içten bir şekilde ANLAMIYORLAR bence, ben anladıklarına inanmıyorum. Annem de kayınvalidem de prensesler gibi doğurup yaşamışlar valla hep anneleri kayınvalideleri görmüş tüm işlerini. Annem aşırı üzülüyo halime dert yanmaya utanır oldum kalp yükü olmak istemediğim için. Offf çok zor kızlar çok.
Elfobaby Hello My Friends - Katlanabilir - Extra Large - Çift Yönlü - Oyun Halısı ve Matı 150X200 (Taşıma Çantası Hediyeli)Gün içinde hep egzersiz yaptırıyorum oyun halısına koyuyorum geçen atmıştım buraya da sulu mat aldım tummy time için onunla oyalanıyordans ediyoruz şarkı söylüyorum arada 15 dk kendi haline bırakıyorum çünkü bende de hal kalmıyor bende oda yapmadım pişmanım ev toplu bile olsa herşey heryerde alıcam oyun halısı halının üstüne sererim hem temiz olur çocuğu direk halının üstüne koyamam ne kadar temiz de olsa bebek hassas
BalııımBurda olan teyzoşlara lora şapkamla selam vereyim
İnanır mısın eve yardımcı geliyor ve eşimde elini her şeye atar. Yemek yoksa yemek yapar, evi süpürür temizler ama yok olmuyor. Sabah kalkınca üstümü değiştirecek zamanım olmuyor bazen. Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum ki bebeğim huysuz da değil.Kızlar hepinizden allah razı olsun ya yemin ederim herkesin evi pırıl pırıl herkesin yardımına koşan biri var ben tekim ve sefil oluyorum diye o kadar üzülüyorum ki. Annem de çalışıyor gelemiyor. Çok zor gerçekten annelik ve eşler de ne kadar anlayış gösterseler de içten bir şekilde ANLAMIYORLAR bence, ben anladıklarına inanmıyorum. Annem de kayınvalidem de prensesler gibi doğurup yaşamışlar valla hep anneleri kayınvalideleri görmüş tüm işlerini. Annem aşırı üzülüyo halime dert yanmaya utanır oldum kalp yükü olmak istemediğim için. Offf çok zor kızlar çok.
Aaa evet aynen bu sıcak tutuyor dimi alıcam bende çok gerekli benceElfobaby Hello My Friends - Katlanabilir - Extra Large - Çift Yönlü - Oyun Halısı ve Matı 150X200 (Taşıma Çantası Hediyeli)
https://www.hepsiburada.com/elfobab...4?magaza=tinyhouse&url_src=ios-product-detail
Bahsettiğin buysa ben bundan aldım çok memnunum. Çoktan kullanmaya başladım
Bizde ateş de oldu ya. Öksürük var ama çok aşırı değil ara ara öksürüyor. İnşallah bizde toparlarız kısa zamanda. Ateş normale dönüyor yavaş yavaş dünkü gibi değil çok şükür. Ateş olmasa da calpol veriyorum vücut ağrısı varsa diye.İnliyordu vücudu agriyordu ateş çıkmadı çok şükür öksürüyordu ilaçsız bir hafta sonra geçti. Çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız
Ben bunun uyku arkadaşı gibi olanından aldım ama ı ıh sevmedi öyle almıyorHerkes oyuncak alırken benım aldıgım sey peki
Ben biraz alerjik biriyim o yüzden evde pek halı yok. Bunun üzerinde oturup aktivite yapıyoruz. Aktivite halısını (tepesinde oyuncak olan) bunun üzerine koydum. Gayet sıcak tutuyor yaniAaa evet aynen bu sıcak tutuyor dimi alıcam bende çok gerekli benceteşekkür ederim
Ben de öyle yapmıştım ateş yokken de verdim günde bir çk. İnlemesi beni bitirmişti yazık yavrumun kemikleri agriyordu. Çok çok geçmiş olsun gerçekten Allah hiçbir evladı hastalandırmasinBizde ateş de oldu ya. Öksürük var ama çok aşırı değil ara ara öksürüyor. İnşallah bizde toparlarız kısa zamanda. Ateş normale dönüyor yavaş yavaş dünkü gibi değil çok şükür. Ateş olmasa da calpol veriyorum vücut ağrısı varsa diye.
Amin canım amin. Ben dün 4 saatte bir 4 ml verdim. Bugün 6 saatte bir verdim yavaş yavaş uzatıyorum 8 saate çıkarıcam şimdi. Kesinlikle çocuklar hasta olmasın dayanamıyor insanBen de öyle yapmıştım ateş yokken de verdim günde bir çk. İnlemesi beni bitirmişti yazık yavrumun kemikleri agriyordu. Çok çok geçmiş olsun gerçekten Allah hiçbir evladı hastalandırmasin
Bende oyle yapiyorum artik. Ilk zamanlar asiri temizlik delisiydimBen saldım zaten oyle bı hedefım yok yapamıyorum yanı ben evı bırakıp cok çıkarım yeterkı gezme olsun bana
Eşim eve 6 gibi geliyor aslında erken bir saat ama kızım 7 buçukta banyosunu yapıp yatıyor o arada ancak bir yemek hazırlayıp yiyoruz onu yıkayıp yatırdıktan sonra da pestil bir şekilde tv karşısında uzanıyorum bilinçsizce. Her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum hep birlikte güzel vakit geçiriyoruz ama arada bir geliyorlar ki bana offf yaniBenden iki hafta sonra ablam ikiz doğurduğu için annem bana hiç gelemiyor. Sadece bir hafta bakabildi olduğum şehre de yeni taşındık hiç bir arkadaşım yok. Her gün her an aynı emzir alt değiştir hızlıca yemek ye bebeği oynat gülsün diye kendini şaklaban et. Bazen akşam oluyor hala üstümde pijamalar duruyor. Omzumda hep kusmuk varAma çok hızlı büyüyor bu hallerini çok ozlucem diye artık takılmıyorum her an öpüp kokluyorim oynuyorum. Eşim anca biraz çocuğu oyalıyor sırada da ben iş yapıyorum ki yine gelip gelip çocuğa bakıp susturuyorum.
Bunun iki çocuklu versiyonunu düşünemiyorum ya cidden allah kolaylık versin kuşum çok büyük bir iş öyle az buz değilBende tekim kuzum gurbetım baskada kımsem yok yardımcım eşim olabildiği kadar oluyor o kadar ve iki çocukluyum
Yardımcıya hiç alışık değilim daha önce almadım bir de evde küçük bebek var diye tanımadığım birini almaya iyice korkuyorum ama bu gidişle ben de birini alıcam yok olmuyor yetiştiremiyorum valla kadınlığı geçtim insanlığımı unuttum. Ben bir de her gün dışarı çıkarıyorum ama görsen üstümde bir siyah tayt bir sweatshirt. O taytı üstümden ameliyatla alıcaklar artık zaten üç tane siyah taytım var döndüre döndüre giyiyorum. Hamilelikten önceki hiçbir kıyafetim üstüme olmuyor tabii ne giyicem ki. 36 beden çıtıpıtı kadınken 40 beden oldum o kadar emziriyorum 8 kilo yapıştı üstüme gitmiyor basenlerim falan allaha çıktıİnanır mısın eve yardımcı geliyor ve eşimde elini her şeye atar. Yemek yoksa yemek yapar, evi süpürür temizler ama yok olmuyor. Sabah kalkınca üstümü değiştirecek zamanım olmuyor bazen. Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum ki bebeğim huysuz da değil.
Evde köpek var her yer tüy oluyor. Koltukları günlük süpürüyorum on dk sadece o kadar. Yani yalnız değilsin ve bunlar çok normal.
Bana gelen abla bayadır geldiği için rahatım onunla. Yeni biri olsa bende alamazdım sanırım. O kadınlığı unutma hissi bende de var ve bence esas bizi mutsuz eden kısım orası. Ben 45 kiloydum, tedavi sürecinde doktorum kilo almamı istediği için zorla 48e çıkabildim.( kilo almak için diyet yapmakEşim eve 6 gibi geliyor aslında erken bir saat ama kızım 7 buçukta banyosunu yapıp yatıyor o arada ancak bir yemek hazırlayıp yiyoruz onu yıkayıp yatırdıktan sonra da pestil bir şekilde tv karşısında uzanıyorum bilinçsizce. Her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum hep birlikte güzel vakit geçiriyoruz ama arada bir geliyorlar ki bana offf yani
Bunun iki çocuklu versiyonunu düşünemiyorum ya cidden allah kolaylık versin kuşum çok büyük bir iş öyle az buz değil
Yardımcıya hiç alışık değilim daha önce almadım bir de evde küçük bebek var diye tanımadığım birini almaya iyice korkuyorum ama bu gidişle ben de birini alıcam yok olmuyor yetiştiremiyorum valla kadınlığı geçtim insanlığımı unuttum. Ben bir de her gün dışarı çıkarıyorum ama görsen üstümde bir siyah tayt bir sweatshirt. O taytı üstümden ameliyatla alıcaklar artık zaten üç tane siyah taytım var döndüre döndüre giyiyorum. Hamilelikten önceki hiçbir kıyafetim üstüme olmuyor tabii ne giyicem ki. 36 beden çıtıpıtı kadınken 40 beden oldum o kadar emziriyorum 8 kilo yapıştı üstüme gitmiyor basenlerim falan allaha çıktı
Benim boyum 167 ve kalın kemikli biriyim. Hamileliklerden önce 53-54 kiloydum ama hiç göbeğim yoktu benim de çoğu kıyafetim crop ve yüksek bel pantolonlardan oluşuyor. Bütün ayakkabılarım da ya topuklu ya da dolgulu bot falan. İki çift spor ayakkabıyla beş altı tane sweat ve kazak dışında hiçbir şeyim üzerime olmuyor artık. Ayda iki kez manikür pedikür ağda yapardım cumartesi akşamları şarabımı açıp film izlerdim. 80b sütyen takardım tüllü dantelli falan, şimdi 95c emzirme sütyeni aynı sütyenden beş tane aldım birini çıkarıp ötekini giyiyorumBana gelen abla bayadır geldiği için rahatım onunla. Yeni biri olsa bende alamazdım sanırım. O kadınlığı unutma hissi bende de var ve bence esas bizi mutsuz eden kısım orası. Ben 45 kiloydum, tedavi sürecinde doktorum kilo almamı istediği için zorla 48e çıkabildim.( kilo almak için diyet yapmak) şimdi 53 kiloyum ama benim için çok fazla ve beni mutsuz eden bir kilo. İşin komiği size liste yaptım kendim için hiç bir şey yapamıyorum.
Doğum yapmak basen yapıyor ya. Bide benim tarzımda 45 kiloma uygundu tüm kıyafetlerim cropgöbeğimi kapamıyor artık ve ben bunları yazarken cips yiyorum
Bebeğin 6. Ayına kadar kendime verdiğim süre sonra ben ciddi bir şekilde düzene sokarım kendimi.
Şimdilik sadece bebeklerimizi öpüp koklayalım ve bunun da bir süreç olduğuna inanalım. Tüm kadınlar bu ruhsal bunalımlardan geçiyor. Ama toparlarız be
Ben bunu nasıl oluyor da her seferinde kaçırıyorum yaa pp’ye atıp sonra siliyo musun napıyosunBurda olan teyzoşlara lora şapkamla selam vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?