2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim eşim evden çalışıyor ama yoğun çalıştığı için bana faydası olmuyor. İnanır misin dün tuvalete giremedim. Benim bebek huysuz bir bebek değil ama tek başına kalmaya asla tahammül edemiyor. Tuvalete koşarak gidip geliyorum. Evimizde köpeğimiz var her gün süpürmek zorunda kalıyorum salonu. Yemegi slinge koyup yapabiliyorum bazen dışardan söylüyorum. Çamaşırlara zor yetisiyorum. Mutfak üç gün temizse dordunce gün çığrından çıkıyor. Yalnızım ve beceriksizim sanıyordum. Kendime kızıyordum neden yetişemiyorum diye. Bugün yemek yapmaya girdim kız slingte bile durmadı ilk defa her şeyi bıraktım geldim oturdum. Şuan yemekte yok evde karnimda aç ve kucağımda uyudu

Kızlar hepinizden allah razı olsun ya yemin ederim herkesin evi pırıl pırıl herkesin yardımına koşan biri var ben tekim ve sefil oluyorum diye o kadar üzülüyorum ki. Annem de çalışıyor gelemiyor. Çok zor gerçekten annelik ve eşler de ne kadar anlayış gösterseler de içten bir şekilde ANLAMIYORLAR bence, ben anladıklarına inanmıyorum. Annem de kayınvalidem de prensesler gibi doğurup yaşamışlar valla hep anneleri kayınvalideleri görmüş tüm işlerini. Annem aşırı üzülüyo halime dert yanmaya utanır oldum kalp yükü olmak istemediğim için. Offf çok zor kızlar çok.

Benden iki hafta sonra ablam ikiz doğurduğu için annem bana hiç gelemiyor. Sadece bir hafta bakabildi olduğum şehre de yeni taşındık hiç bir arkadaşım yok. Her gün her an aynı emzir alt değiştir hızlıca yemek ye bebeği oynat gülsün diye kendini şaklaban et. Bazen akşam oluyor hala üstümde pijamalar duruyor. Omzumda hep kusmuk var Ama çok hızlı büyüyor bu hallerini çok ozlucem diye artık takılmıyorum her an öpüp kokluyorim oynuyorum. Eşim anca biraz çocuğu oyalıyor sırada da ben iş yapıyorum ki yine gelip gelip çocuğa bakıp susturuyorum.

Bende tekim kuzum gurbetım baskada kımsem yok yardımcım eşim olabildiği kadar oluyor o kadar ve iki çocukluyum

Elfobaby Hello My Friends - Katlanabilir - Extra Large - Çift Yönlü - Oyun Halısı ve Matı 150X200 (Taşıma Çantası Hediyeli)
https://www.hepsiburada.com/elfobab...4?magaza=tinyhouse&url_src=ios-product-detail
Bahsettiğin buysa ben bundan aldım çok memnunum. Çoktan kullanmaya başladım

İnanır mısın eve yardımcı geliyor ve eşimde elini her şeye atar. Yemek yoksa yemek yapar, evi süpürür temizler ama yok olmuyor. Sabah kalkınca üstümü değiştirecek zamanım olmuyor bazen. Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum ki bebeğim huysuz da değil.
Evde köpek var her yer tüy oluyor. Koltukları günlük süpürüyorum on dk sadece o kadar. Yani yalnız değilsin ve bunlar çok normal.

İnliyordu vücudu agriyordu ateş çıkmadı çok şükür öksürüyordu ilaçsız bir hafta sonra geçti. Çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız
Bizde ateş de oldu ya. Öksürük var ama çok aşırı değil ara ara öksürüyor. İnşallah bizde toparlarız kısa zamanda. Ateş normale dönüyor yavaş yavaş dünkü gibi değil çok şükür. Ateş olmasa da calpol veriyorum vücut ağrısı varsa diye.

Aaa evet aynen bu sıcak tutuyor dimi alıcam bende çok gerekli bence teşekkür ederim
Ben biraz alerjik biriyim o yüzden evde pek halı yok. Bunun üzerinde oturup aktivite yapıyoruz. Aktivite halısını (tepesinde oyuncak olan) bunun üzerine koydum. Gayet sıcak tutuyor yani

Ben de öyle yapmıştım ateş yokken de verdim günde bir çk. İnlemesi beni bitirmişti yazık yavrumun kemikleri agriyordu. Çok çok geçmiş olsun gerçekten Allah hiçbir evladı hastalandırmasin

Ben de öyle yapmıştım ateş yokken de verdim günde bir çk. İnlemesi beni bitirmişti yazık yavrumun kemikleri agriyordu. Çok çok geçmiş olsun gerçekten Allah hiçbir evladı hastalandırmasin
Amin canım amin. Ben dün 4 saatte bir 4 ml verdim. Bugün 6 saatte bir verdim yavaş yavaş uzatıyorum 8 saate çıkarıcam şimdi. Kesinlikle çocuklar hasta olmasın dayanamıyor insan

Eşim eve 6 gibi geliyor aslında erken bir saat ama kızım 7 buçukta banyosunu yapıp yatıyor o arada ancak bir yemek hazırlayıp yiyoruz onu yıkayıp yatırdıktan sonra da pestil bir şekilde tv karşısında uzanıyorum bilinçsizce. Her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum hep birlikte güzel vakit geçiriyoruz ama arada bir geliyorlar ki bana offf yani
Bende tekim kuzum gurbetım baskada kımsem yok yardımcım eşim olabildiği kadar oluyor o kadar ve iki çocukluyum
Bunun iki çocuklu versiyonunu düşünemiyorum ya cidden allah kolaylık versin kuşum çok büyük bir iş öyle az buz değil
Yardımcıya hiç alışık değilim daha önce almadım bir de evde küçük bebek var diye tanımadığım birini almaya iyice korkuyorum ama bu gidişle ben de birini alıcam yok olmuyor yetiştiremiyorum valla kadınlığı geçtim insanlığımı unuttum. Ben bir de her gün dışarı çıkarıyorum ama görsen üstümde bir siyah tayt bir sweatshirt. O taytı üstümden ameliyatla alıcaklar artık zaten üç tane siyah taytım var döndüre döndüre giyiyorum. Hamilelikten önceki hiçbir kıyafetim üstüme olmuyor tabii ne giyicem ki. 36 beden çıtıpıtı kadınken 40 beden oldum o kadar emziriyorum 8 kilo yapıştı üstüme gitmiyor basenlerim falan allaha çıktı

Bana gelen abla bayadır geldiği için rahatım onunla. Yeni biri olsa bende alamazdım sanırım. O kadınlığı unutma hissi bende de var ve bence esas bizi mutsuz eden kısım orası. Ben 45 kiloydum, tedavi sürecinde doktorum kilo almamı istediği için zorla 48e çıkabildim.( kilo almak için diyet yapmak ) şimdi 53 kiloyum ama benim için çok fazla ve beni mutsuz eden bir kilo. İşin komiği size liste yaptım kendim için hiç bir şey yapamıyorum.
Doğum yapmak basen yapıyor ya. Bide benim tarzımda 45 kiloma uygundu tüm kıyafetlerim crop göbeğimi kapamıyor artık ve ben bunları yazarken cips yiyorum
Bebeğin 6. Ayına kadar kendime verdiğim süre sonra ben ciddi bir şekilde düzene sokarım kendimi.
Şimdilik sadece bebeklerimizi öpüp koklayalım ve bunun da bir süreç olduğuna inanalım. Tüm kadınlar bu ruhsal bunalımlardan geçiyor. Ama toparlarız be

Benim boyum 167 ve kalın kemikli biriyim. Hamileliklerden önce 53-54 kiloydum ama hiç göbeğim yoktu benim de çoğu kıyafetim crop ve yüksek bel pantolonlardan oluşuyor. Bütün ayakkabılarım da ya topuklu ya da dolgulu bot falan. İki çift spor ayakkabıyla beş altı tane sweat ve kazak dışında hiçbir şeyim üzerime olmuyor artık. Ayda iki kez manikür pedikür ağda yapardım cumartesi akşamları şarabımı açıp film izlerdim. 80b sütyen takardım tüllü dantelli falan, şimdi 95c emzirme sütyeni aynı sütyenden beş tane aldım birini çıkarıp ötekini giyiyorum valla zaman zaman çok tiksiniyorum kendimden ama bu da geçecek illa ki… Geçecek mi bakalım.

Üç gündür benim kıza bir şeyler oldu ya herhalde popumu az kaşıdığım için nazar ettim çocuğa. (Anne olmadan önce nazara inanmazken şimdi popo kaşıma falan girdi lügatıma )
Neyse evladımın gece uykusu belliydi hiç uyanmadan 5 saati vardı sonra dream feeding sonra tekrar uyku.
Şimdi 2 saatte bir uyanıp mememe yapışıyor. Kucakta uyumak istiyor meme olmazsa baba omzu emiyor onda uyuyor ama emzik almak istemiyor. Mamasını düzgün içmiyor.
Benim migrenim tuttu geçiremiyorum. Nolur diyin ki atak bu geçer yoksa bozuldu mu benim bebem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…