SELAM CANIM SENDEN BİR KONU HAKKINDAN BİLGİ ALMAK İSTİYORUM. BEN HERGÜN PROGESTAN İĞNE VE 3 GÜNDE BİR PROLUTAN OLUYORUM BYGÜN 2 SİNİ OLDUM. 1,5 AYDIR OLUYORUM TÜP BEBEK BENİM. KALÇAM ÇOK ACIYOR KOLONYAYLA MASAJ YAPIYORUM AMA BUGÜN FENA ACIYOR.Canım hatırlar mısın 1 ay oksurdum bende korkma öksürmek bebeğe zarar vermez biraz bacaklarını kendine doğru topla çok siddetlenirse doktora gir tekrar. Hava nemlendiricisi var mı onu açmak da biraz iyi geliyor
Prolutan biraz yağlı bir iğne ve acıtır çok sık oluyorsunuz bende olmuştum kızımda havluyu biraz isitip hafif bastırarak masaj yapın agridikca da buz akusunr havlu sarıp koyun . Yani bu şekilde mi devam edecek peki aralığıSELAM CANIM SENDEN BİR KONU HAKKINDAN BİLGİ ALMAK İSTİYORUM. BEN HERGÜN PROGESTAN İĞNE VE 3 GÜNDE BİR PROLUTAN OLUYORUM BYGÜN 2 SİNİ OLDUM. 1,5 AYDIR OLUYORUM TÜP BEBEK BENİM. KALÇAM ÇOK ACIYOR KOLONYAYLA MASAJ YAPIYORUM AMA BUGÜN FENA ACIYOR.
Ay evet ben de hep hamurişi yemek istiyorum ve tatlı. Biraz o yüzden de kabızlık çekiyor olabilirim bugün pekmeze ve normal insan kahvaltısına dönüş yaptım umarım düzelirBende de maalesef var bu kabızlık sorunu aslında ac karnına ılık su iyi geliyor ama benım midem sorunlu içemiyorum hep ekmek tarzı şeyler yediğim için oluyır sanırım
Evet bende 3 kılo aldım bide midem bulanıyor bulanmasa nolaxaktı acabaAy evet ben de hep hamurişi yemek istiyorum ve tatlı. Biraz o yüzden de kabızlık çekiyor olabilirim bugün pekmeze ve normal insan kahvaltısına dönüş yaptım umarım düzelirzaten şimdiden 4 kilo aldım aşırı iştahlı olmam yüzünden bu gidişe bi dur demek lazım
Aynen bazılarının söylemeleri için çok net görmesi gerekiyor.o da zor bacakları açmıyor bebelerBende devlete gıdıyorum 15 e kadar soylemeyı tercıh etmıyor kımı doktorlar da soyleyebılıyor ama bellı olmaz
PROLUTAN ÇOK ACIMIYOR ASLINDA HERGÜN PROGESTAN 50 OLUYORUM 1 HAFTADIR ARTIK DAYANILICAK GİBİ DEĞİL. 3 AYA KADAR DEVAM EDECEĞİZ. PAZARTESİ KONTROLUM VAR. AZALTIRMI DİYE SORACAĞIM. SENİN SADECE PROLUTANMIYDI ?Prolutan biraz yağlı bir iğne ve acıtır çok sık oluyorsunuz bende olmuştum kızımda havluyu biraz isitip hafif bastırarak masaj yapın agridikca da buz akusunr havlu sarıp koyun . Yani bu şekilde mi devam edecek peki aralığı
Kalçadan olanı bırakalı 2 haftayı geçti hala iğne yerlerimde acı var benimde tüp bebek şimdi sadece karnımdan olanı yapıyorum. Kalçadan olan kabus resmen. Hemşire bana soğuk kolonyayla ovala dağılsın demişti yapmadıysan yap istersen bi belki faydasını görürsün. Benimde cumartesi kontrolüm var inşallah keser iğneyi bıktım gerçekten. Normal hamileler serüvenine katılmak istiyorum artıkPROLUTAN ÇOK ACIMIYOR ASLINDA HERGÜN PROGESTAN 50 OLUYORUM 1 HAFTADIR ARTIK DAYANILICAK GİBİ DEĞİL. 3 AYA KADAR DEVAM EDECEĞİZ. PAZARTESİ KONTROLUM VAR. AZALTIRMI DİYE SORACAĞIM. SENİN SADECE PROLUTANMIYDI ?
YAPIYORUM OVUYORUM SERTLİKLER GEÇİYOR BİRAZ ERTESİ GÜNE YİNE YAPILINCA YİNE TAŞ GİBİ İNANILMAZ ACI BUGÜN ÇEKTİM. UMARIM KESER SENİNDE KABUS GİBİ GERÇEKTEN. NORMAL HAMİLELER GİBİ KESİNLİKLE YAŞAMAK İSTİYORUM BENDE CANIM. DAYANMA KUVVETİ VERSİN RABBİM HEPİMİZEKalçadan olanı bırakalı 2 haftayı geçti hala iğne yerlerimde acı var benimde tüp bebek şimdi sadece karnımdan olanı yapıyorum. Kalçadan olan kabus resmen. Hemşire bana soğuk kolonyayla ovala dağılsın demişti yapmadıysan yap istersen bi belki faydasını görürsün. Benimde cumartesi kontrolüm var inşallah keser iğneyi bıktım gerçekten. Normal hamileler serüvenine katılmak istiyorum artık
Benimkide tam tersi girer girmez idrarimi yapip bosaltmami soyluyoMerhaba, ben sabah doktora gittim devlete testlerimi istemek için, muayene etmem lazım dedi karından ultrasyonla baktı ama idrara sıkışık olman lazım dedi, akşam üzeri sıkışık tekrar gel dediler.. sizinde mi hep böyle idrara sıkışık olarak ultrasyona girdiniz.. benim yarın tam 8 haftalik olacak inşallah
Vallahi bugün ilk defa çorba içebildim karnıma doğru düzgün bir şey girdi. Gerçekten dünya varmışAl kullan canım. Dünya varmış diyeceksin
Gece saat 10 civarı aldım ilacı şimdi iyi hissediyorum çok hafif ara ara geliyor bulantı. Etkisi akşama geçer öyleyseEvet uyku yapıyomuş birde günü daha kaliteli geçirmek için akşamdan almak daha iyiymiş. Benşm gecede çok bulanıyo uykumdan uyanıp bulandığını bilirim çok ama sabahta gayet iyi kalkıyorum. Heralde sabaha kadar kana etkileşimi anca sürüyor
Karından mi bakıyordu pekiBenimkide tam tersi girer girmez idrarimi yapip bosaltmami soyluyo
Ben dun aksam yemek yıyemıyorum ne yıcem ben dye aglamak uzereydımSürekli acıkan ben miyim ya diye girdim ama yanlız değilim sanırım hep eksi canım istiyordu adet dönemine denk gelen zamanda Tatlı yedim kafam karısık içimdeki fındıkla kafamıza göre takılıyoruz inşallah iyidir miniğim hepimize sağlıklı günler inşallah kızçeler
benim ilk haftalarda sıkışık gel diyordu doktor .daha net gözükür diyordu.biraz göbek bölgem var ondanmı acaba diye düşündümMerhaba, ben sabah doktora gittim devlete testlerimi istemek için, muayene etmem lazım dedi karından ultrasyonla baktı ama idrara sıkışık olman lazım dedi, akşam üzeri sıkışık tekrar gel dediler.. sizinde mi hep böyle idrara sıkışık olarak ultrasyona girdiniz.. benim yarın tam 8 haftalik olacak inşallah
İnan şekerle hiç aram yok son 3 4 seneye kadar pekmez bal sürmezdim ağzıma kızıma hamile kalınca kansızlık için ara ara içer olmuştum. Şimdi yine içemiyorum eğer bu şekilde öksürük krizi devam ederse mecbur içicem artıkAndız pekmezi filan yiyebilirsen oda yumuşatır inşallah geçer canım
Ah canım teşekkür ederim bilgi verdiğin için sabah bende doktoruma yazdım ama henüz dönmedi bakalım oda aynı şeyimi söyleyecek.Canım bugün benim randevum vardı bu durumu sordum rahmin büyüdüğü için o baskıyı hissediyorsun tamamen normal dedi
Canım geçmiş olsun bende 2-3 gündür öksürük krizlerindeyim kafamı yastığa koyar koymaz kriz şeklinde geliyo artık belime bile vuruyo öksürdükçe ağrısı. Henüz ılık şeyler tüketmek dışında bi çözüm bulamadım. Nette sorun olmaz diye okudum öksürmek ama yine de kafam da soru işareti. İnşallah olmazKızlar gece gece öksürük krizi tuttu kasıklarıma kramp giriyor. Herhangi Bi ilaçta kullanılması önerilmiyor benzer durum yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?