2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Uyurken kullanmamızın sebebi uyku mu yapıyor acaba ? Ben ilk etapta akşamları 2 tane alırım duruma göre sabahları da 1 tane alan var
Evet uyku yapıyomuş birde günü daha kaliteli geçirmek için akşamdan almak daha iyiymiş. Benşm gecede çok bulanıyo uykumdan uyanıp bulandığını bilirim çok ama sabahta gayet iyi kalkıyorum. Heralde sabaha kadar kana etkileşimi anca sürüyor

Bilgin vardır belki ben yine de söylemek istedim prilam dr diye bi ilaç var. Aslında b6 vitamini tam bir ilaç denmez. İstersen bi araştır . Sayfada ben dahil bir çoğumuz kullanıyoruz.
bilmiyordum ilk kez duydum,doktoruma sorayım,teşekkür ederim

Kızlar ben bugün çok kasık ağrısı yaşadım daha önce düşüğüm olduğu için eşimle çok korktuk ve ilk defa muayeneye gittik keseyi gördük ama çok küçüktü ve şekli biraz farlı doktor 2 hafta sonra tekrar gelin dedi sizde bir bakarmısınız sat a göre bugün 6 haftalık

Eklentiler

• 58CDF05A-B47C-4336-8552-9E92E806004B.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 76
Beni de eklermisiniz 10 ekim 2023

Ben keseden çok anlamıyorum ama tebrik etmek istedim sadece Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bu sefer

Pek anlamam ama Sağlıkla gelsin inşallah

Canım bugün benim randevum vardı bu durumu sordum rahmin büyüdüğü için o baskıyı hissediyorsun tamamen normal dedi

Kızlar gece gece öksürük krizi tuttu kasıklarıma kramp giriyor. Herhangi Bi ilaçta kullanılması önerilmiyor benzer durum yaşayan var mı?
Canım hatırlar mısın 1 ay oksurdum bende korkma öksürmek bebeğe zarar vermez biraz bacaklarını kendine doğru topla çok siddetlenirse doktora gir tekrar. Hava nemlendiricisi var mı onu açmak da biraz iyi geliyor

Bende de maalesef var bu kabızlık sorunu aslında ac karnına ılık su iyi geliyor ama benım midem sorunlu içemiyorum hep ekmek tarzı şeyler yediğim için oluyır sanırım

Canım hatırlar mısın 1 ay oksurdum bende korkma öksürmek bebeğe zarar vermez biraz bacaklarını kendine doğru topla çok siddetlenirse doktora gir tekrar. Hava nemlendiricisi var mı onu açmak da biraz iyi geliyor
Normalde çok çok evhamlı biri değilim bu kramplar sıklaşınca insan tedirgin oluyor teşekürler yanıtın için şükür öksürürken uyuyakalmışım sabaha düzelmiş kalktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…