ayy canım ben bu haftasonu içmedim bi kendimi denemek istedim de aman Allahım dedim. Resmen nimet nimet. Pazar günüm mahvoldu içmediğim için. Bugün mesela iyiyim. Evet %100 mükemmel değil ama hafif bulantılarla çok rahatım.
Benimde 5 gün önde gidiyor. Benim adetim 23 günde bir oluyordu ona göre yumurtlama tarihlerimizde değişiklik gösterdiği için normal dedi doktor. Eşitlenmez sanırım ben ultrasona göre takip ediyorum artık.
Hımm döngün kısa olduğu için erken yumurta oluyor sende. Benim normal döngüm 28 günde bir. Ama yumurta takibi yapmıştım bir dönem erkenden çatlayan yumurtalarım olurdu sanırım erken döllenme benimki de dr öyle dedi.
Bende çok kötüyüm ilacı 1 aydır kullanıyorum kullanmama rağmen 4 kilo verdim. Bazen iyi oluyorum bazende çok kötü oluyorum gün içinde iyi gibiyim ama ilacın etkisi akşam bu saatlerde azalıyo ve akşam yemekleri kabus gibi oluyo
ayy canım ben bu haftasonu içmedim bi kendimi denemek istedim de aman Allahım dedim. Resmen nimet nimet. Pazar günüm mahvoldu içmediğim için. Bugün mesela iyiyim. Evet %100 mükemmel değil ama hafif bulantılarla çok rahatım.
Hımm döngün kısa olduğu için erken yumurta oluyor sende. Benim normal döngüm 28 günde bir. Ama yumurta takibi yapmıştım bir dönem erkenden çatlayan yumurtalarım olurdu sanırım erken döllenme benimki de dr öyle dedi.
Kuru incir yada kuru kayısı yemezsem bende öyleyim zaten hamilelik öncesinde de kabızlık sorunum vardı. Şimdide zorlanmamak için böyle yapıyorım. Ama hamilelikte kabızlık normalmiş
Gece yatınca bacak ağrısı çeken var mı ya.. Gün içinde hiç bi belirti yok bende ama yatınca bacaklarım ağrıyor böyle değişik uyuşma gibi bi ağrı. 1 saat uyumaya çalışıyorum acaba bi şey eksikliği falan mı bilen var mı?
Benimde sağ kalça kemiğim ağrıyor yatınca. Bacağa doğru vuruyor. Çok şiddetli değil ama yine de var. Gün icinde benimde iyi.
Doktora söyledim, magnezyum ve d vitamini verdi.
Folik asite devam ediyorum, magnezyuma da başladım. D vitaminine 3 hafta sonra başlamayı düşünüyorum. ( Normal şartlarda da folik asit bitiminde başlatıyorlar)
Kızlar 12. Haftadan sonra Nub teorisine göre tahmin etmek kolaylaşır. Ben bir doktorun sayfasında gördüm, bilimsel yani varmış. Ultrason fotoğrafları ile örneklemiş.
Araştırın isterseniz
Benimde sağ kalça kemiğim ağrıyor yatınca. Bacağa doğru vuruyor. Çok şiddetli değil ama yine de var. Gün icinde benimde iyi.
Doktora söyledim, magnezyum ve d vitamini verdi.
Folik asite devam ediyorum, magnezyuma da başladım. D vitaminine 3 hafta sonra başlamayı düşünüyorum. ( Normal şartlarda da folik asit bitiminde başlatıyorlar)