- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Teşekkürler inceleyeyim hemenBagı gravıty
Rabbim damatlığınıda göstersin inşallah DeniziminKızlar nasılsınız?Giremedim bugün buralara benim oğluşu bugün lokal anestezi ile sünnet ettirdik
Cesur oğlum hiç ağlamadı inşallah bundan sonrası için de ağrısı sızısı çok olmaz
Doktor amcası hemşire teyzesi ile güle oynaya bitti
1.5 saat oldu eve geldik emzirdim yorulmuş sanırım kucağımda uyudu miniğim
Bende bu 1 hafta iyileşsin uyku saatlerini düzenlemeye çalışacağım gündüz uykusu neredeyse hiç yok gece de saat başı uyanmalı uyuyor çok yoruyor
Oğlum bes yaşında cok rahat sığıyor manevrası bozulmuyor 22 kgya kadar taşıyor bizimde bebek arabamız çalınınca araştırıp bunu aldım 4800 e almıştım benTeşekkürler inceleyeyim hemen
Daha iyiyiz canim. Ishali antibiyotikten galiba bugun sut verdim kaka yapmadi. Oksurugu de azaldi keyfi daha yerinde. Yarin cikis verecek sanirim doktor ama belki evde havaya devam edebliriz. Nebulizator almam gerekecek oyle bir durumda. Oneri var mi ?Devakus kuşum daha ıyımısınız
Sessiz al derdim ama bi kaç yerde ılaclı verınce tıkanma oldu falan dıyenler gordum nexus en popüleri sessizde diğerleri hep sesli zaten bilindik bi marka tercıh et farketmez cokDaha iyiyiz canim. Ishali antibiyotikten galiba bugun sut verdim kaka yapmadi. Oksurugu de azaldi keyfi daha yerinde. Yarin cikis verecek sanirim doktor ama belki evde havaya devam edebliriz. Nebulizator almam gerekecek oyle bir durumda. Oneri var mi ?
Hastaligi bana satti ya. Burada dinlenemedigim icin goguslerim bos gibi. Ya da terbiye mi oldu acaba senin gogusler hala dolunca sert mi kuzumSessiz al derdim ama bi kaç yerde ılaclı verınce tıkanma oldu falan dıyenler gordum nexus en popüleri sessizde diğerleri hep sesli zaten bilindik bi marka tercıh et farketmez cok
Yüzde 95 boş bugun sert oldu oda emzırmedim dolaptan sut verdim baya 6 saat falan beklemıstır belkı daha fazla üstten hafıf sertleşti harıcınde hep yumuşak genel de ayırt edemiyorum en son hangısını verdimHastaligi bana satti ya. Burada dinlenemedigim icin goguslerim bos gibi. Ya da terbiye mi oldu acaba senin gogusler hala dolunca sert mi kuzum
Benimde yumusak ama hafif akiyor pazartesi sertlik vardi dunden beri yumusak. Grip oldum burda. Grip azalmaya sebep mi ?Yüzde 95 boş bugun sert oldu oda emzırmedim dolaptan sut verdim baya 6 saat falan beklemıstır belkı daha fazla üstten hafıf sertleşti harıcınde hep yumuşak genel de ayırt edemiyorum en son hangısını verdim
Bende biraz baktım ama kullanıcı yorumlarını merak ettim bagi fiyatı yüksek diye bakmamışım şuan indirimde, aslında yağmurluğu dizliği falanda olsa çok iyi olurdu mesela yoyko quantum da hepsi var ama yoyko kalitesi nasıldır bilmiyorum çevremde kullanan da yokOğlum bes yaşında cok rahat sığıyor manevrası bozulmuyor 22 kgya kadar taşıyor bizimde bebek arabamız çalınınca araştırıp bunu aldım 4800 e almıştım ben
Kuzum ben +1 sipariş ettim çocuk sinirleniyor artık içerken bir de biberonu hırsla bi tutuşu var ki sorma.Akışın azlığından diye düşünüyorumSatilucky kuzu aventin hangi numaralı başlığını kullanıyorsun şu an? Ya acaba akış mı yavaş geliyor ki. Çocuğum bildiğin içmiyor mama ya
Aminn inşallahRabbim damatlığınıda göstersin inşallah Denizimin
Deniz maşallah sana kuzumKızlar nasılsınız?Giremedim bugün buralara benim oğluşu bugün lokal anestezi ile sünnet ettirdik
Cesur oğlum hiç ağlamadı inşallah bundan sonrası için de ağrısı sızısı çok olmaz
Doktor amcası hemşire teyzesi ile güle oynaya bitti
1.5 saat oldu eve geldik emzirdim yorulmuş sanırım kucağımda uyudu miniğim
Bende bu 1 hafta iyileşsin uyku saatlerini düzenlemeye çalışacağım gündüz uykusu neredeyse hiç yok gece de saat başı uyanmalı uyuyor çok yoruyor
Biz ona geçeli oldu baya kuzum ya.1+ geçin kuzum artık
Artı 1 dediğimiz hangisi sanırım ben yanlış biliyorum kafam karıştı. Şu an natural response 3 kullanıyor.Kuzum ben +1 sipariş ettim çocuk sinirleniyor artık içerken bir de biberonu hırsla bi tutuşu var ki sorma.Akışın azlığından diye düşünüyorum
Aminn inşallah
İkinize de acısız bir hafta diliyorum
Maşallah Duru kuşumaKızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir4 aylık aşılarımızı olduk. 2 gün ateşle uğraştık bugün 4 aylık kontrolümüz vardı. Kilo alımı düşmüş bu ay. Almış kilo ama ilk 3 aya göre düşük oranda. Dr bu durumu normal karşıladı düşük bulmadı. Evet bi 300-400 gr daha alabilirdi dedi ama benim anne yüreğim üzüldü bu duruma. Ben de mamaya başlayacağım. Ama ne kadar versem bilmiyorum dr gerek yok dedi ama ben versem diyorum. Napsam ki yaaaa
Sağol kuzumArtı 1 dediğimiz hangisi sanırım ben yanlış biliyorum kafam karıştı. Şu an natural response 3 kullanıyor.
Hah tamam süper oldu ama ben bunu kullanıyorum bir aydan fazladır zatenSağol kuzum
Ben bunu aldım gelmedi ama daha
Bu numaralar benimde aklımı hep karıştırıyor ama
4.ayda daha az kilo alması normal değil mi canım? Hiç mama vermiosan başlama bence...Kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir4 aylık aşılarımızı olduk. 2 gün ateşle uğraştık bugün 4 aylık kontrolümüz vardı. Kilo alımı düşmüş bu ay. Almış kilo ama ilk 3 aya göre düşük oranda. Dr bu durumu normal karşıladı düşük bulmadı. Evet bi 300-400 gr daha alabilirdi dedi ama benim anne yüreğim üzüldü bu duruma. Ben de mamaya başlayacağım. Ama ne kadar versem bilmiyorum dr gerek yok dedi ama ben versem diyorum. Napsam ki yaaaa
Ben hala aynısını kullanıyorum bakalım değişelimHah tamam süper oldu ama ben bunu kullanıyorum bir aydan fazladır zatenama dediğim gibi sağılmış sütümü içiyor derdi mamayla sanırım. Teşekkür ederim
Hayır kuzumBenimde yumusak ama hafif akiyor pazartesi sertlik vardi dunden beri yumusak. Grip oldum burda. Grip azalmaya sebep mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?