2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yağmurluk var sette

Maşallah darısı başımıza, biz de sömestr bitince yaptırıcaz, yoğunluk olur dediler. Ne güzel inşallah bizim de öyle geçer. Nasıl oyaladınız? Gerek kaldı mı oyalamaya? Kolay atlatırsınız umarım

@ Necus aldım sarjlı olandan çok memnunum
Aynı şeyi ben de soracaktım iik 3 ay kilo alımı çok iyiydi şimdi dördüncü aydan itibaren azalacak gibi duruyor ben de evde kendi yöntemlerile tartıyorum çünkü senin bu ay toplamda kaç gram almış mesela veya diğer arkadaşlar siz neler yaşadınız bu konuyla alakalı bilgim olsun diye soruyorum
MaşAllah damatlığınıda gör annesi

Devakus bu arada ben bronşit olduğumda süt üretimi azalmıştı ama ben bir hafta her akşam ateşlendim iştahım gitti sonradan düzeldi tekrardan benim

Görümcemin doğum sonra ciddi dökülmesi oldu bunları kullandı ve memnun kaldı canım bir bak istersen bende sipariş vereceğim şimdi çok ciddi dökülmem var

Eklentiler

• 751abd04-4f09-4aeb-83b1-dfaee9fa1902.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 36
  • fe0a13c1-46b8-4950-a355-40db380483bb.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 39
Burda bende ne kadar yiyebilirsem iste. Su cok iciyorum ama hemen hemen 4 lt
Hım yok ben su da tüketemiyordum. Emzirmen azaldığı için olabilir bu arada benim göğüslerim hiç sertleşmiyor artık çok uzun süre emzirmemem gerekiyor sertleşmesi için

Hım yok ben su da tüketemiyordum. Emzirmen azaldığı için olabilir bu arada benim göğüslerim hiç sertleşmiyor artık çok uzun süre emzirmemem gerekiyor sertleşmesi için
Sadece emziriyor musunn mamada veriyor musun

Kesinlikle öyle canım
Of evet kendi kendini kusturacak. Bir de geçen şey fark ettim uyurken ağzı açılıyor ya dili hala arada meme emiyormuş gibi aşağı yukarı oynuyor djdjdj hayalet meme
Oy ağzını dilini sevsinler
Hayırlı uğurlu olsun kuzumm. Ağrı sızısı olmasın inşallah

Oy kuzumaa, damatlığını da gör inşallah Cesur erkek inşallah çabucak iyileşir

Deniz maşallah sana kuzum

Biz ona geçeli oldu baya kuzum ya.
Bu arada biberona anne sütü koyunca cuk cuk içiyor. Mamayı dakikalarca bekleye bekleye içiyor. Mama değiştircem sanırım

Artı 1 dediğimiz hangisi sanırım ben yanlış biliyorum kafam karıştı. Şu an natural response 3 kullanıyor.
+1 dediği 1.aydan sonra kullanılan canım biz uzun süredir öyle kullanıyoruz. Onlar 2 delikli yeni doğan 1 delikli. Kuzey uzun süredir 1 delikli de kızıyor

+1 dediği 1.aydan sonra kullanılan canım biz uzun süredir öyle kullanıyoruz. Onlar 2 delikli yeni doğan 1 delikli. Kuzey uzun süredir 1 delikli de kızıyor
Valla +1 geçeli oldu o zaman baya
Biberon şıkkını eledim zaten bakalım neden içmediğini çözeceğim inşallah

Valla +1 geçeli oldu o zaman baya
Biberon şıkkını eledim zaten bakalım neden içmediğini çözeceğim inşallah
Mama sma mı kullanıyordun, tadından mı sıkıldı bıcırık? Aptamil'in içime hazır 200 ml şişeleri var. Migroslarda oluyor bi tane alıver ondan dene istersen, bi kutu almaktansa daha iyi olur

Mama sma mı kullanıyordun, tadından mı sıkıldı bıcırık? Aptamil'in içime hazır 200 ml şişeleri var. Migroslarda oluyor bi tane alıver ondan dene istersen, bi kutu almaktansa daha iyi olur
Sma optipro kullanıyoruz uzun süredir baya da memnunum ama dediğin çok mantıklı bir deneyelim bakalım

Bizim ki de emmiyor günde 1 e düştü sağlık olsun napalim canım nasipte ötesi yok bosver . Büyüyorlar ya tabi 4.5 aylık olduk teyzesi
Maşallah kuzum bizimde ayın 10 da 4 e girecek emzirmeyi çok istiyordum onun için inanılmaz üzgünüm ama sağlıklı olmaları duamız kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…