2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Mamayla büyüsün canım olsun bir şekilde büyüyorlar her bebek emmiyor ya. Mama ile daha hızlı büyüyor hatta. Benimki de mama ağırlıklı besleniyor. Sağlıkla büyüsünler inşallah
Amin bitanem inşallah rabbim sağlıklı hayırlı uzunca ömürler versin inşallah

Teşekkür ederiz canım Ben daha önce yaptırmadığıma pişmanım keşke 1.ay bitmeden yaptırsaydık dedim ama maddiyat sorundu o zamanÇünkü bu aylarda dönmese bile inanılmaz hareketli bacakları sürekli kıpır kıpır küçükken bu kadar hareketli değildi neyse geç olsun güç olmasın
Bize doktoru gelmeden en geç 2 saat önce doyur aç gelsin dedi.Gidince ilk uyuştururken ağladı 1 dk felan sürdü onun etki etmesini beklerken etrafı felan inceledi zaten kucağımda sakinleşti sustu hemen
Doktor başlayınca bi ağlayacak gibi oldu babası da bende elini tuttuk Ali babanın çiftliğini açtık muhabbet ettik biraz sonra mıkırdanır gibi oldu mamasını verdik.Güle oynaya bitti çok şükür Ağrı kesicinin etkisi geçtikçe ağlıyor ama tecrübeli annelerimiz sağolsun yarına geçecek en zoru bugün dediler içim rahatladıZaten bende 4 saatte bir vereceğim calpolü.
İnşallah sizde yaptırınca kolay geçer

MaşAllah damatlığınıda gör annesi

Hayırlı uğurlu olsun kuzumm. Ağrı sızısı olmasın inşallah

Oy kuzumaa, damatlığını da gör inşallah Cesur erkek inşallah çabucak iyileşir
Teşekkür ederiz kızlar inşallah çabucak iyileşir

oy maşallah kuzum hayırlı olsun inşallah bir iki gün düzenli calpol verip bol bol havalandir bezi değmesinsunnet kabı koy geçecek hemen
Hah tamam süper oldu ama ben bunu kullanıyorum bir aydan fazladır zaten ama dediğim gibi sağılmış sütümü içiyor derdi mamayla sanırım. Teşekkür ederim
Mamanin tadına baktın mı acaba orada mı sorun var aptamilin hazır olanlarinin tadı bir değişik kızıma almıştım içmedim malesef toz gibi degildi
Mama sma mı kullanıyordun, tadından mı sıkıldı bıcırık? Aptamil'in içime hazır 200 ml şişeleri var. Migroslarda oluyor bi tane alıver ondan dene istersen, bi kutu almaktansa daha iyi olur

Çok geçmiş olsun, tez zamanda iyileşsin

Bugün nöbet sırası bende. Aşı olduk, biraz ateşi var. Üstünü açarak, calpol vererek atlatmaya çalışıyoruz. geceye huzursuz başladı ama şimdi altını değiştirirken gülüyordu, biraz kara bulutlar dağıldı.

oy maşallah kuzum hayırlı olsun inşallah bir iki gün düzenli calpol verip bol bol havalandir bezi değmesinsunnet kabı koy
Sağol kuzum calpol düzenli veriyorum bi de bardak kesip koyduk bakalım.
İnşallah çabucak iyileşir

Çok geçmiş olsun, tez zamanda iyileşsin
Amin inşallah

Çok geçmiş olsun canım bir daha çıkmaz umarım

Mamanin tadına baktın mı acaba orada mı sorun var aptamilin hazır olanlarinin tadı bir değişik kızıma almıştım içmedim malesef toz gibi degildi
Mama reddi olayı bir süredir var. Kutu değiştirdik yani ama belki mamadan sıkılmıştır dediğiniz gibi. Başka bir şey alıp deneyeceğim

Kızlar merhaba malum yakın zamanda ek gıdaya geçeceğiz instagramda böyle birşey gördüm ben katılmayı düşünüyorum isteyen varsa bilgi alabilir size de atmak istedim belki yararlanmak isteyenler olur

Eklentiler

• IMG_7313.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 41
Geçmiş olsun 4.ay aşıları herkesi zorladı galiba kıyamam kuzucuklara. Altını değişirken ferahlamıştır ☺

Sessiz al derdim ama bi kaç yerde ılaclı verınce tıkanma oldu falan dıyenler gordum nexus en popüleri sessizde diğerleri hep sesli zaten bilindik bi marka tercıh et farketmez cok
Canım sanada haber verecektim unuttum Devakus bizim alerji için götürdügümuz prof doktor sadece serum verilecekse sessiz taşınabilir olanlar kullanılabilir ama ilaç için sakın kullanmayın onu dedi hızlı verdiği için ciğere ciddi zararı oluyormuş ilaç verilecekse büyük sesli olanları kullanmalısınız dedi kardeşim omron aldi bende şuan almadım ama alırsam omron alicam doktor onu onerdi

Uzun zamandır bende yazamadım nasılsıniz kızlar..sanırım grupta genel olarak uyku gerilemesi var bizde nasibimizi aldık gunduz uykusu sıfır gece 1 saat uyusa yarabbi şükür modundayim yarimsaatte bir uyanıyor hem de mikir mikir derin uyku yok.. kucakta pişpiş ayakta sallanmak vs kabul etmiyor kıyamet kopuyor sadece memede uyuyor oda hem her zaman mümkün değil hemde tok olddumu ememiyor ama uykusu da var işte o zaman çıldırıyor gce uykusuna geçirmek minimum 2 saat çıldıracağım günler geçiriyoruz :) hem oğlumda hem bende yaklaşık 1 ay süren hastalık donemimiz oldu asla iyilesemedik kucige bulastirmamak icin akla karayi sectim sukur bulaşmadan atlattık simdilik pazartesi okul açılıyor oglum yine virusleri alip gelecek
Konuşulan diğer konuları gördüm bende yazayım sac dökülmesi bende de ciddi derecede avuç avuç gidiyor kizlarcim ne yaparsanız yyapin o saçlar dökülecek maalesef hamilelikte dökülmeyen saçlarımız toplu intihar ediyorllar dokulmeyi durduracak bisey yok amma yeni saç oluşumunu desteklemek için yaglar biyotin vs bakim yapilabilir merak etmeyin bikac aya herkes çim adam olmaya baslayacak
Kilo alımı ilk 3 ay 1 kilo civarındaydı bizde bu ay maksimum 500 olur gibime geliyor 4 . Ayda bu değerler normal kendinizi üzüp mama falan başlamayın kızlar doktorunuz normal diyorsa sıkıntı yok önemli olan kilo değil saglik öpüyorum herkesi

Katılıyorum kuzum benim oğlumda iki şakağımda baya bi açılmıştı kel gibi olmuştu onlar sonradan çıktı emzırme bıtınce tabı suan düşte oluk oluk saçlarin akıp gıttıgı zamandayız

iyiyiz canım sen nasılsın. Benim de eşim kızım hasta biz de aynı moddayiz evde kızım ama yine buluyor bizi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…