Allah razı olsun canım amin inşallah sağlıklı haberler alırızAllah korusun inşallah bir şey çıkmaz
Amin bitanem inşallah rabbim sağlıklı hayırlı uzunca ömürler versin inşallahMamayla büyüsün canım olsun bir şekilde büyüyorlar her bebek emmiyor ya. Mama ile daha hızlı büyüyor hatta. Benimki de mama ağırlıklı besleniyor. Sağlıkla büyüsünler inşallah
Bizimkide biberonu asla almiyor agzinda geveliyorValla +1 geçeli oldu o zaman baya
Biberon şıkkını eledim zaten bakalım neden içmediğini çözeceğim inşallah
Teşekkür ederiz canımMaşallahdarısı başımıza, biz de sömestr bitince yaptırıcaz, yoğunluk olur dediler. Ne güzel inşallah bizim de öyle geçer. Nasıl oyaladınız? Gerek kaldı mı oyalamaya? Kolay atlatırsınız umarım
MaşAllah damatlığınıda gör annesi
Hayırlı uğurlu olsun kuzumm. Ağrı sızısı olmasın inşallah
Teşekkür ederiz kızlar inşallah çabucak iyileşirOy kuzumaa, damatlığını da gör inşallahCesur erkek inşallah çabucak iyileşir
oy maşallah kuzum hayırlı olsun inşallah bir iki gün düzenli calpol verip bol bol havalandir bezi değmesinsunnet kabı koy geçecek hemenKızlar nasılsınız?Giremedim bugün buralara benim oğluşu bugün lokal anestezi ile sünnet ettirdik
Cesur oğlum hiç ağlamadı inşallah bundan sonrası için de ağrısı sızısı çok olmaz
Doktor amcası hemşire teyzesi ile güle oynaya bitti
1.5 saat oldu eve geldik emzirdim yorulmuş sanırım kucağımda uyudu miniğim
Bende bu 1 hafta iyileşsin uyku saatlerini düzenlemeye çalışacağım gündüz uykusu neredeyse hiç yok gece de saat başı uyanmalı uyuyor çok yoruyor
Mamanin tadına baktın mı acaba orada mı sorun var aptamilin hazır olanlarinin tadı bir değişik kızıma almıştım içmedim malesef toz gibi degildiHah tamam süper oldu ama ben bunu kullanıyorum bir aydan fazladır zatenama dediğim gibi sağılmış sütümü içiyor derdi mamayla sanırım. Teşekkür ederim
Mama sma mı kullanıyordun, tadından mı sıkıldı bıcırık? Aptamil'in içime hazır 200 ml şişeleri var. Migroslarda oluyor bi tane alıver ondan dene istersen, bi kutu almaktansa daha iyi olur
Çok geçmiş olsun, tez zamanda iyileşsinTeşekkür ederiz canımBen daha önce yaptırmadığıma pişmanım keşke 1.ay bitmeden yaptırsaydık dedim ama maddiyat sorundu o zaman Çünkü bu aylarda dönmese bile inanılmaz hareketli bacakları sürekli kıpır kıpır küçükken bu kadar hareketli değildi neyse geç olsun güç olmasın
Bize doktoru gelmeden en geç 2 saat önce doyur aç gelsin dedi.Gidince ilk uyuştururken ağladı 1 dk felan sürdü onun etki etmesini beklerken etrafı felan inceledi zaten kucağımda sakinleşti sustu hemen
Doktor başlayınca bi ağlayacak gibi oldu babası da bende elini tuttuk Ali babanın çiftliğini açtık muhabbet ettik biraz sonra mıkırdanır gibi oldu mamasını verdik.Güle oynaya bitti çok şükürAğrı kesicinin etkisi geçtikçe ağlıyor ama tecrübeli annelerimiz sağolsun yarına geçecek en zoru bugün dediler içim rahatladı Zaten bende 4 saatte bir vereceğim calpolü.
İnşallah sizde yaptırınca kolay geçer
Teşekkür ederiz kızlar inşallah çabucak iyileşir
Geçmiş olsun canımBugün nöbet sırası bende. Aşı olduk, biraz ateşi var. Üstünü açarak, calpol vererek atlatmaya çalışıyoruz.geceye huzursuz başladı ama şimdi altını değiştirirken gülüyordu, biraz kara bulutlar dağıldı.
Sağol kuzum calpol düzenli veriyorum bi de bardak kesip koyduk bakalım.oy maşallah kuzum hayırlı olsun inşallah bir iki gün düzenli calpol verip bol bol havalandir bezi değmesinsunnet kabı koy
Amin inşallahÇok geçmiş olsun, tez zamanda iyileşsin
Çok geçmiş olsun canım bir daha çıkmaz umarımBugün nöbet sırası bende. Aşı olduk, biraz ateşi var. Üstünü açarak, calpol vererek atlatmaya çalışıyoruz.geceye huzursuz başladı ama şimdi altını değiştirirken gülüyordu, biraz kara bulutlar dağıldı.
Mama reddi olayı bir süredir var. Kutu değiştirdik yani ama belki mamadan sıkılmıştır dediğiniz gibi. Başka bir şey alıp deneyeceğimMamanin tadına baktın mı acaba orada mı sorun var aptamilin hazır olanlarinin tadı bir değişik kızıma almıştım içmedim malesef toz gibi degildi
Geçmiş olsun 4.ay aşıları herkesi zorladı galiba kıyamam kuzucuklara. Altını değişirken ferahlamıştır ☺Bugün nöbet sırası bende. Aşı olduk, biraz ateşi var. Üstünü açarak, calpol vererek atlatmaya çalışıyoruz.geceye huzursuz başladı ama şimdi altını değiştirirken gülüyordu, biraz kara bulutlar dağıldı.
Canım sanada haber verecektim unuttumSessiz al derdim ama bi kaç yerde ılaclı verınce tıkanma oldu falan dıyenler gordum nexus en popüleri sessizde diğerleri hep sesli zaten bilindik bi marka tercıh et farketmez cok
Bakalım biz kaçla kapatacağız bu ayı
4. ay bizim son güzel kilo alımımızdı bu ay 600 alır gibime gelıyorBakalım biz kaçla kapatacağız bu ayı
Katılıyorum kuzum benim oğlumda iki şakağımda baya bi açılmıştı kel gibi olmuştu onlar sonradan çıktı emzırme bıtınce tabı suan düşte oluk oluk saçlarin akıp gıttıgı zamandayızUzun zamandır bende yazamadım nasılsıniz kızlar..sanırım grupta genel olarak uyku gerilemesi var bizde nasibimizi aldık gunduz uykusu sıfır gece 1 saat uyusa yarabbi şükür modundayim yarimsaatte bir uyanıyor hem de mikir mikir derin uyku yok.. kucakta pişpiş ayakta sallanmak vs kabul etmiyor kıyamet kopuyor sadece memede uyuyor oda hem her zaman mümkün değil hemde tok olddumu ememiyor ama uykusu da var işte o zaman çıldırıyor gce uykusuna geçirmek minimum 2 saat çıldıracağım günler geçiriyoruz :) hem oğlumda hem bende yaklaşık 1 ay süren hastalık donemimiz oldu asla iyilesemedik kucige bulastirmamak icin akla karayi sectim sukur bulaşmadan atlattık simdilik pazartesi okul açılıyor oglum yine virusleri alip gelecek
Konuşulan diğer konuları gördüm bende yazayım sac dökülmesi bende de ciddi derecede avuç avuç gidiyor kizlarcim ne yaparsanız yyapin o saçlar dökülecek maalesef hamilelikte dökülmeyen saçlarımız toplu intihar ediyorllardokulmeyi durduracak bisey yok amma yeni saç oluşumunu desteklemek için yaglar biyotin vs bakim yapilabilir merak etmeyin bikac aya herkes çim adam olmaya baslayacak
Kilo alımı ilk 3 ay 1 kilo civarındaydı bizde bu ay maksimum 500 olur gibime geliyor 4 . Ayda bu değerler normal kendinizi üzüp mama falan başlamayın kızlar doktorunuz normal diyorsa sıkıntı yok önemli olan kilo değil saglik öpüyorum herkesi
Hastalıktandir belki kuzum ama biraz az almış gerçekten ama hareketliyse ona gire de degerlendirmek lazım ha 100 gram daha alsa tam olurmuş bu ay bence toparlar mama konusunu saba bırakıyorum 1 ayı beklemeden tekrar bakıp ona göre verebilirsin
Uzun zamandır bende yazamadım nasılsıniz kızlar..sanırım grupta genel olarak uyku gerilemesi var bizde nasibimizi aldık gunduz uykusu sıfır gece 1 saat uyusa yarabbi şükür modundayim yarimsaatte bir uyanıyor hem de mikir mikir derin uyku yok.. kucakta pişpiş ayakta sallanmak vs kabul etmiyor kıyamet kopuyor sadece memede uyuyor oda hem her zaman mümkün değil hemde tok olddumu ememiyor ama uykusu da var işte o zaman çıldırıyor gce uykusuna geçirmek minimum 2 saat çıldıracağım günler geçiriyoruz :) hem oğlumda hem bende yaklaşık 1 ay süren hastalık donemimiz oldu asla iyilesemedik kucige bulastirmamak icin akla karayi sectim sukur bulaşmadan atlattık simdilik pazartesi okul açılıyor oglum yine virusleri alip gelecek
Konuşulan diğer konuları gördüm bende yazayım sac dökülmesi bende de ciddi derecede avuç avuç gidiyor kizlarcim ne yaparsanız yyapin o saçlar dökülecek maalesef hamilelikte dökülmeyen saçlarımız toplu intihar ediyorllardokulmeyi durduracak bisey yok amma yeni saç oluşumunu desteklemek için yaglar biyotin vs bakim yapilabilir merak etmeyin bikac aya herkes çim adam olmaya baslayacak
Kilo alımı ilk 3 ay 1 kilo civarındaydı bizde bu ay maksimum 500 olur gibime geliyor 4 . Ayda bu değerler normal kendinizi üzüp mama falan başlamayın kızlar doktorunuz normal diyorsa sıkıntı yok önemli olan kilo değil saglik öpüyorum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?