2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sma optipro kullanıyoruz uzun süredir baya da memnunum ama dediğin çok mantıklı bir deneyelim bakalım
Bende comfort ve optipro alıyorum ama son zamanlarda comfırt alıyorum çok şükür gaz problemimiz kalmadı sindirimi daha kolay ben aCık zeytinyağ damlatıyorum kabızlıga karşı

Bizimde öyle ya.. 5 dk bile durmuyor..
Benimkide öyle zorluyorum bazen bizim ki geceleri çok güzel emerdi bu hafta onu bırsktı bende uyku sersemliğinden zorlayamıyorum gündüzleri kusuyor zaten bizimki ondan fayda yok gece emzirmesi azalınca direk etki etti

Sağol kuzum calpol düzenli veriyorum bi de bardak kesip koyduk bakalım.
İnşallah çabucak iyileşir

Amin inşallah

Çok geçmiş olsun canım bir daha çıkmaz umarım

Geçmiş olsun 4.ay aşıları herkesi zorladı galiba kıyamam kuzucuklara. Altını değişirken ferahlamıştır ☺
Çok teşekkürler halen 37.5 civarında ateşi. İlk dozda bu kadar uzun sürmemişti, bunda ertesi güne de sarktı. Neyse artık 1 yaşa kadar rahatız, tabi sadece aşı bakımından

Benimkide öyle zorluyorum bazen bizim ki geceleri çok güzel emerdi bu hafta onu bırsktı bende uyku sersemliğinden zorlayamıyorum gündüzleri kusuyor zaten bizimki ondan fayda yok gece emzirmesi azalınca direk etki etti
Geçici bir durumdur insallah canım ya. Bende çok takıyorum kafaya.. kusmasi fazlasını atıyor takılma diyor bizimkiler hep ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Kızlar ya bu göz kapaklarının bu kadar damarlarının belli olması normal mi geçer dedim ama hala aynı

Eklentiler

• IMG_20240201_183032.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 39
Geçici bir durumdur insallah canım ya. Bende çok takıyorum kafaya.. kusmasi fazlasını atıyor takılma diyor bizimkiler hep ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Valla ben de Osman gönülalın 4. Ay videosunda artık kusması oomaz dediğini gördüm iyice takmaya başladım. Çok kusuyor benimki ya. Her gün değil ama bazı günler acaba benim yediğim bir şey mi dokunuyor diyorum.

Kızlar ya bu göz kapaklarının bu kadar damarlarının belli olması normal mi geçer dedim ama hala aynı
Ben şimdi baktım benimkinin bu kadar belli değil ama belki yapısaldır, bizim de göz altlarımız mor ama halasının falan da öyle yapısal diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…