2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Göz altları bazen bana da öyle geliyor ama kapalıyken, açıkken normal. Biraz da kirpikler gölge yapıyor galiba
Benim kızım da aynı beyaz tenli oldukları için ben bi problem olarak görmüyorum

Benımkının yanakların da cok bellı normal bence
Normal o zaman. Ben başta normal dedim de düzelir diye bekliyorum düzelmedi hala Merak etmiştim

Reflü 6 aya kadar devam ediyormuş ama var miydi?

Oğlumu emmek istemiyor diye yatağına koydum biraz mızıldansın emmek istesin diye uyuyakalmış normalde sevinmem gerekmez mi ben emmedi diye üzülüyorum

Babası uyku tulumu almıştı evde giymiyoruz gerek olmuyor küçülecek bende dışarı giydirdim gayet güzel oldu
Nasıl da yakışmış Kuzey'ciğime iyi olmuş dışarda giysin mis gibi
Bu arada Deniz'in göz kapağı da öyle

Babası uyku tulumu almıştı evde giymiyoruz gerek olmuyor küçülecek bende dışarı giydirdim gayet güzel oldu
Ben de dışarı tulumunu yıkadığımızda yapıyorumxndj kalın sonuçta mis gibi
Reflü 6 aya kadar devam ediyormuş ama var miydi?
Valla hep böyleydi galiba ama bazen hiç olmuyor, bazen aşırı oluyor. Ondan yediğim bir şey mi etkiliyor diyorum. Doktora sormak lazım.

Ay bugün çok acayip bir ağlama krizine girdik Bana yarım saat gibi geldi ama galiba on dk falan hiç susmadan ağladı hep de kendini kasa kasa çığlık ata ata. Babası eve gelince ona verdim ben yemek yiyip duşa girdim, sonra aldım mızırdanıyordu uyku tulumu giydirdim, gel kitap okuyalım dedim demez olaydım bi başladı ağlamaya susmuyor, sarılıyoruz, dolaşıyoruz, zıplıyoruz, soyduk bezini açtık memeyi de almıyor. En son biraz zorlayıp meme verdim ağlaya ağlaya emip uyudu Bu arada üzerime işedi ve çıplak uyuyakaldı yatak odasında öyle bıraktım yatağa Galiba uykusu gelmişti ve neden ilk meme vermedin kadın diye krize girdi ama öyle korktum ki

Kızlar ya bu göz kapaklarının bu kadar damarlarının belli olması normal mi geçer dedim ama ha
Benimki de uykusu geldi uyutnaya çalıştım uyumadı babasıyla film keyfi yapcaktık azıcık dahil oldu. Sonra odaya götürdüm karanlıkta emzirip uyutcaktım,tam dalmak üzereyken meme ağzından çıktı diye gözyaşıyla acı acı bi ağlamaya başladı yarım saat susturamadık bi de bayıl istersen feriha dedim içimden

Bugün seni anladım resmen Ağlamaktan gözleri kızardı, gözyaşları aktı. Gündüz de azar azar uyudu iyice uykusu geldi heralde. Of uyuyun o zaman niye çıngar çıkarıyorsunuz

Bugün seni anladım resmen Ağlamaktan gözleri kızardı, gözyaşları aktı. Gündüz de azar azar uyudu iyice uykusu geldi heralde. Of uyuyun o zaman niye çıngar çıkarıyorsunuz
Şu tivit geliyo aklıma hep

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-01-23-32-20-181_com.twitter.android.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 46
Hellooo kızlar herkes iyi mi? Ben bayaadır bakamıyorum buralara belimi sakatladım eşimin işleri bu ara çok yoğun erken çıkıyor geç geliyor evde de çalışmaya devam ediyor. Ben pert ben hurda kızcağızım da artık atak mıdır uyku gerilemesi midir nedir öyle bişeye girdi herhalde, gece saat başı uyanıp enneee enneee diye mızırdanıyor gündüz yattığında yarım saatten fazla uyumuyor sürekli kucak istiyor. Emzik tutmuyor ya, bir denemediğim avent kalmıştı akşam e-bebek artık kasayı kapatırken koşarak girip bir alışım var aventi valla çok fenayım ha

Kızlar o kadar fena haldeyim ki parolumu yenı içtim etkısı geldi ki bakıyorum buralara suratım yarısı iki kat şişti çenemden gırtlağıma gözüme kulagıma kadar davul gibiyim ikinci bir yüzüm oldu adeta bugun bır nebze daha ıyıyım dün çok kötü geçti

Tuttumu

Ayy nen var ya çok geçmiş olsun
Tuttu kız valla şok oldum ama uyku arasında tuttu yarın ne olur bilmiyorum inşallah yarın da tutar

6. Ay aşısı var daha
Burda 8, 12 ve 16. haftalarda vuruluyor. Sonra 1 yaşa kadar yok
Ya bizim de aynı oldu. Ne güzel uyuyan bebek gitti, gündüzleri aynen seninki gibi yarım saati geçmiyor. Geceleri de sürekli uyanıyor, ilk defa bu kadar bariz bir atak yaşıyoruz. Yani umarım ataktır ve gelir geçer

Kendimi kesezayiim bu gidişle valla uyumayan bebek ne zor yaa bütün gece evcilik oynuyoruz saat başı mık mık. Artık uyku isteği de kalmadı bende valla cinlenmiş gibi oturuyorum kahvemi alıp radyo açıyorum instagrama bakıyorum sanki kendime vakit ayırıyomuşum gibi bir ambiyans oluyor kendimi kandırmakta da bir numarayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…