Göz altları bazen bana da öyle geliyor ama kapalıyken, açıkken normal. Biraz da kirpikler gölge yapıyor galibaValla ben de Osman gönülalın 4. Ay videosunda artık kusması oomaz dediğini gördüm iyice takmaya başladım. Çok kusuyor benimki ya. Her gün değil ama bazı günler acaba benim yediğim bir şey mi dokunuyor diyorum.
Ben şimdi baktım benimkinin bu kadar belli değil ama belki yapısaldır, bizim de göz altlarımız mor ama halasının falan da öyle yapısal diye düşündüm.
Benim kızım da aynı beyaz tenli oldukları için ben bi problem olarak görmüyorum
Normal o zaman. Ben başta normal dedim de düzelir diye bekliyorum düzelmedi halaBenımkının yanakların da cok bellı normal bence
Valla bizim kusmamız öyle değil malesef canımGeçici bir durumdur insallah canım ya. Bende çok takıyorum kafaya.. kusmasi fazlasını atıyor takılma diyor bizimkiler hep ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Reflü 6 aya kadar devam ediyormuş ama var miydi?Valla ben de Osman gönülalın 4. Ay videosunda artık kusması oomaz dediğini gördüm iyice takmaya başladım. Çok kusuyor benimki ya. Her gün değil ama bazı günler acaba benim yediğim bir şey mi dokunuyor diyorum.
Ben şimdi baktım benimkinin bu kadar belli değil ama belki yapısaldır, bizim de göz altlarımız mor ama halasının falan da öyle yapısal diye düşündüm.
Bende aynısını yaptımBabası uyku tulumu almıştı evde giymiyoruz gerek olmuyor küçülecek bende dışarı giydirdim gayet güzel oldu
Nasıl da yakışmış Kuzey'ciğimeBabası uyku tulumu almıştı evde giymiyoruz gerek olmuyor küçülecek bende dışarı giydirdim gayet güzel oldu
Ben de dışarı tulumunu yıkadığımızda yapıyorumxndj kalın sonuçta mis gibiBabası uyku tulumu almıştı evde giymiyoruz gerek olmuyor küçülecek bende dışarı giydirdim gayet güzel oldu
Valla hep böyleydi galiba ama bazen hiç olmuyor, bazen aşırı oluyor. Ondan yediğim bir şey mi etkiliyor diyorum. Doktora sormak lazım.Reflü 6 aya kadar devam ediyormuş ama var miydi?
Kızlar ya bu göz kapaklarının bu kadar damarlarının belli olması normal mi geçer dedim ama ha
Benimki de uykusu geldi uyutnaya çalıştım uyumadı babasıyla film keyfi yapcaktık azıcık dahil oldu. Sonra odaya götürdüm karanlıkta emzirip uyutcaktım,tam dalmak üzereyken meme ağzından çıktı diye gözyaşıyla acı acı bi ağlamaya başladı yarım saat susturamadıkBen de dışarı tulumunu yıkadığımızda yapıyorumxndj kalın sonuçta mis gibi
Valla hep böyleydi galiba ama bazen hiç olmuyor, bazen aşırı oluyor. Ondan yediğim bir şey mi etkiliyor diyorum. Doktora sormak lazım.
Ay bugün çok acayip bir ağlama krizine girdikBana yarım saat gibi geldi ama galiba on dk falan hiç susmadan ağladı hep de kendini kasa kasa çığlık ata ata. Babası eve gelince ona verdim ben yemek yiyip duşa girdim, sonra aldım mızırdanıyordu uyku tulumu giydirdim, gel kitap okuyalım dedim demez olaydım bi başladı ağlamaya susmuyor, sarılıyoruz, dolaşıyoruz, zıplıyoruz, soyduk bezini açtık memeyi de almıyor. En son biraz zorlayıp meme verdim ağlaya ağlaya emip uyudu Bu arada üzerime işedi ve çıplak uyuyakaldı yatak odasında öyle bıraktım yatağa Galiba uykusu gelmişti ve neden ilk meme vermedin kadın diye krize girdi ama öyle korktum ki
Bugün seni anladım resmenBenimki de uykusu geldi uyutnaya çalıştım uyumadı babasıyla film keyfi yapcaktık azıcık dahil oldu. Sonra odaya götürdüm karanlıkta emzirip uyutcaktım,tam dalmak üzereyken meme ağzından çıktı diye gözyaşıyla acı acı bi ağlamaya başladı yarım saat susturamadıkbi de bayıl istersen feriha dedim içimden
Şu tivit geliyo aklıma hepBugün seni anladım resmenAğlamaktan gözleri kızardı, gözyaşları aktı. Gündüz de azar azar uyudu iyice uykusu geldi heralde. Of uyuyun o zaman niye çıngar çıkarıyorsunuz
Benım bebem bugun babanesının suratına bakıp bakıp içli içli ağladı ilk kez yabancı secıyorŞu tivit geliyo aklıma hep
Hahahah yaa bunu benim bebe de yaptı içimin yağları eridi allah affetsinBenım bebem bugun babanesının suratına bakıp bakıp içli içli ağladı ilk kez yabancı secıyor
TuttumuHellooo kızlar herkes iyi mi? Ben bayaadır bakamıyorum buralara belimi sakatladımeşimin işleri bu ara çok yoğun erken çıkıyor geç geliyor evde de çalışmaya devam ediyor. Ben pert ben hurda kızcağızım da artık atak mıdır uyku gerilemesi midir nedir öyle bişeye girdi herhalde, gece saat başı uyanıp enneee enneee diye mızırdanıyor gündüz yattığında yarım saatten fazla uyumuyor sürekli kucak istiyor. Emzik tutmuyor ya, bir denemediğim avent kalmıştı akşam e-bebek artık kasayı kapatırken koşarak girip bir alışım var aventi valla çok fenayım ha
Amin bacım cümle cemalimzinHahahah yaa bunu benim bebe de yaptı içimin yağları eridi allah affetsin
Ayy nen var ya çok geçmiş olsunKızlar o kadar fena haldeyim ki parolumu yenı içtim etkısı geldi ki bakıyorum buralara suratım yarısı iki kat şişti çenemden gırtlağıma gözüme kulagıma kadar davul gibiyim ikinci bir yüzüm oldu adeta bugun bır nebze daha ıyıyım dün çok kötü geçti
Tuttu kız valla şok oldum ama uyku arasında tuttu yarın ne olur bilmiyorum inşallah yarın da tutarTuttumu
Burda 8, 12 ve 16. haftalarda vuruluyor. Sonra 1 yaşa kadar yok6. Ay aşısı var daha
Ya bizim de aynı oldu. Ne güzel uyuyan bebek gitti, gündüzleri aynen seninki gibi yarım saati geçmiyor. Geceleri de sürekli uyanıyor, ilk defa bu kadar bariz bir atak yaşıyoruz. Yani umarım ataktır ve gelir geçerHellooo kızlar herkes iyi mi? Ben bayaadır bakamıyorum buralara belimi sakatladımeşimin işleri bu ara çok yoğun erken çıkıyor geç geliyor evde de çalışmaya devam ediyor. Ben pert ben hurda kızcağızım da artık atak mıdır uyku gerilemesi midir nedir öyle bişeye girdi herhalde, gece saat başı uyanıp enneee enneee diye mızırdanıyor gündüz yattığında yarım saatten fazla uyumuyor sürekli kucak istiyor. Emzik tutmuyor ya, bir denemediğim avent kalmıştı akşam e-bebek artık kasayı kapatırken koşarak girip bir alışım var aventi valla çok fenayım ha
Kendimi kesezayiim bu gidişle valla uyumayan bebek ne zor yaaYa bizim de aynı oldu. Ne güzel uyuyan bebek gitti, gündüzleri aynen seninki gibi yarım saati geçmiyor. Geceleri de sürekli uyanıyor, ilk defa bu kadar bariz bir atak yaşıyoruz. Yani umarım ataktır ve gelir geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?