- 20 Şubat 2023
- 29
- 10
- 18
Ayy kulağa öyle güzel geldi ki.. Uyanması değil tabiKendimi kesezayiim bu gidişle valla uyumayan bebek ne zor yaabütün gece evcilik oynuyoruz saat başı mık mık. Artık uyku isteği de kalmadı bende valla cinlenmiş gibi oturuyorum kahvemi alıp radyo açıyorum instagrama bakıyorum sanki kendime vakit ayırıyomuşum gibi bir ambiyans oluyor kendimi kandırmakta da bir numarayım
Bizimkinin de öyle kapaklarıNasıl da yakışmış Kuzey'ciğimeiyi olmuş dışarda giysin mis gibi
Bu arada Deniz'in göz kapağı da öyle
Aaa neden öyle oldu? Alerjik reaksiyon mu?Kızlar o kadar fena haldeyim ki parolumu yenı içtim etkısı geldi ki bakıyorum buralara suratım yarısı iki kat şişti çenemden gırtlağıma gözüme kulagıma kadar davul gibiyim ikinci bir yüzüm oldu adeta bugun bır nebze daha ıyıyım dün çok kötü geçti
Ben de annemdeydim, erkek kardeşim uzun saçlı geçen ay sonu üniden gelmişti onu yabancıladı çocuğu gördükçe kıyameti koparttı. Ablamın küçük oğlanla baya iyiler 1 gün öncesi de beraberlerdi heyecanlanıyodu onu görünce. Dün de erkek kardeşime gülücekler atıp küçük yeğene kıyameti koparttıBenım bebem bugun babanesının suratına bakıp bakıp içli içli ağladı ilk kez yabancı secıyor
Geçmiş olsun kuzu ama biz 3.5 aydır ahanda öyleyiz işteKendimi kesezayiim bu gidişle valla uyumayan bebek ne zor yaabütün gece evcilik oynuyoruz saat başı mık mık. Artık uyku isteği de kalmadı bende valla cinlenmiş gibi oturuyorum kahvemi alıp radyo açıyorum instagrama bakıyorum sanki kendime vakit ayırıyomuşum gibi bir ambiyans oluyor kendimi kandırmakta da bir numarayım
Ben mastit oldum geçen hafta ama çok kötüydüm. İki meme arasında o kadar fark vardı ki ne elleyebiliyodum ne emzirebiliyodum zaten tıkalı diye emmedi. Sağıyodum 20dakikada 10 ml anxa çıkıyodu. Duşa girip dayanabildiğim kadar sıcak su da sıkıp masaj yaptım. Dondurulmuş lahana yaprağı koydum. Buz tuttum ve antibiyotik kullandım. Bugün1 hafta oldu şişlik ve acı yanma azaldı ama yine süt dolunca inanılmaz acıyoMerhaba anneler zor durumdayim , bebegim 3 aylik göğsümde galaktosel süt kisti olustu. Doktor bugun şırıngayla çekti akşamına tekrar aynı oldu. Göğsüm sert olduğundan bebek tutmak istemiyor makinede sagılmiyor. Masaj yapiyorum gecmiyor. Ne yapmaliyim başına gelen fikri olan var mi acaba
Sabah ağız dolusu kustu canım, puturlu bizimkisi , tüm üstü ipislakValla bizim kusmamız öyle değil malesef canım
nasıl geçti gecenizAyy kulağa öyle güzel geldi ki.. Uyanması değil tabibenim de kalkıp şöyle sıcak çay eşliğinde biraz elişi yapasım geldi ama işte bunun bir de ertesi günü var sana cin cin bakan gözleri var, var da var şaka maka 2.5 saat sonra şimdi uyandı. Bakalım gecenin devamı nasıl olacak..
Ay allah sabır versin yaa valla sürünmek nedir şu son iki haftada anladım (belim ve bileğim sakat olduğu için kelimenin gerçek anlamıyla sürünüyorumGeçmiş olsun kuzu ama biz 3.5 aydır ahanda öyleyiz iştekorkmayın öldürmüyo ama süründürüyo
Çokk zor ben de acidan uyuyamıyorum, deneyeyim tesekkur ederimmBen mastit oldum geçen hafta ama çok kötüydüm. İki meme arasında o kadar fark vardı ki ne elleyebiliyodum ne emzirebiliyodum zaten tıkalı diye emmedi. Sağıyodum 20dakikada 10 ml anxa çıkıyodu. Duşa girip dayanabildiğim kadar sıcak su da sıkıp masaj yaptım. Dondurulmuş lahana yaprağı koydum. Buz tuttum ve antibiyotik kullandım. Bugün1 hafta oldu şişlik ve acı yanma azaldı ama yine süt dolunca inanılmaz acıyo
Ay canım geçmiş olsun. Zaten sıpalar beli mahvediyor bi de sakatken fenadır. Naptın düştün mü?nasıl geçti geceniz
Ay allah sabır versin yaa valla sürünmek nedir şu son iki haftada anladım (belim ve bileğim sakat olduğu için kelimenin gerçek anlamıyla sürünüyorum)
Valla saygıyla eğiliyorum önünde.Geçmiş olsun kuzu ama biz 3.5 aydır ahanda öyleyiz iştekorkmayın öldürmüyo ama süründürüyo
İstanbulu özlemişsin ama şu an şartlar uygun değil. Bebekle zor olur gibi düşüncelerin vardır ama içten içe gelmek istiyorsun diye yorumladım benKızlar rüya yorumundan anlayan var mı
Ya aynı tip rüyayı 3.kez görüyorum. Rüyamda İstanbul'dayım çok da severim orda gezmeyi bi Kadıköy ordan vapur Beşiktaş Taksim gezmeyi. Bi türlü gidemiyorum. Gitmek istiyorum kar yağıyor ne bileyim uçak saati uymuyor vs.3 kere de aynı konulu rüya görülmez ki ya Bearhug sende rüya yorumu bilgisi de var mı ☺
Ya hepsi aynı anda nasıl aynı triplere girebiliyorlar :) bu aralar benim kız da öyle uykusu gelsin katılarak ağlıyor acıksin kendini parçalıyor uyu ve em çok basit ama illa drama yapacak. Ve çığlık ata ata ağlıyor zorluyor kendini çığlık atmak için sıkıyor kasıyor bizide korkutuyor her gün yeni bir huyBugün seni anladım resmenAğlamaktan gözleri kızardı, gözyaşları aktı. Gündüz de azar azar uyudu iyice uykusu geldi heralde. Of uyuyun o zaman niye çıngar çıkarıyorsunuz
Valla özledimValla saygıyla eğiliyorum önünde.
Tek gece mıkırdansa uyumasa benim ertesi güne migrenim tutuyor
İstanbulu özlemişsin ama şu an şartlar uygun değil. Bebekle zor olur gibi düşüncelerin vardır ama içten içe gelmek istiyorsun diye yorumladım ben
Gömülü 20 lik diş çekimi 5 dikiş ileAyy nen var ya çok geçmiş olsun
Tuttu kız valla şok oldum ama uyku arasında tuttu yarın ne olur bilmiyorum inşallah yarın da tutar
Malesef normalmiş zor bi çekim olduğu içinAaa neden öyle oldu? Alerjik reaksiyon mu?
Alıştım artık annem gelito ben bakayım uyu falan diyo uyuyamıyorum uyumayı unuttum anne diyorumValla saygıyla eğiliyorum önünde.
Tek gece mıkırdansa uyumasa benim ertesi güne migrenim tutuyor
İstanbulu özlemişsin ama şu an şartlar uygun değil. Bebekle zor olur gibi düşüncelerin vardır ama içten içe gelmek istiyorsun diye yorumladım ben
Canım hareket değil de bence çok kusmasından kaynaklı. Çok fazla kusuyor yaaaHastalıktandir belki kuzum ama biraz az almış gerçekten ama hareketliyse ona gire de degerlendirmek lazım ha 100 gram daha alsa tam olurmuş bu ay bence toparlar mama konusunu saba bırakıyorum 1 ayı beklemeden tekrar bakıp ona göre verebilirsin
Saç dökülmesiUzun zamandır bende yazamadım nasılsıniz kızlar..sanırım grupta genel olarak uyku gerilemesi var bizde nasibimizi aldık gunduz uykusu sıfır gece 1 saat uyusa yarabbi şükür modundayim yarimsaatte bir uyanıyor hem de mikir mikir derin uyku yok.. kucakta pişpiş ayakta sallanmak vs kabul etmiyor kıyamet kopuyor sadece memede uyuyor oda hem her zaman mümkün değil hemde tok olddumu ememiyor ama uykusu da var işte o zaman çıldırıyor gce uykusuna geçirmek minimum 2 saat çıldıracağım günler geçiriyoruz :) hem oğlumda hem bende yaklaşık 1 ay süren hastalık donemimiz oldu asla iyilesemedik kucige bulastirmamak icin akla karayi sectim sukur bulaşmadan atlattık simdilik pazartesi okul açılıyor oglum yine virusleri alip gelecek
Konuşulan diğer konuları gördüm bende yazayım sac dökülmesi bende de ciddi derecede avuç avuç gidiyor kizlarcim ne yaparsanız yyapin o saçlar dökülecek maalesef hamilelikte dökülmeyen saçlarımız toplu intihar ediyorllardokulmeyi durduracak bisey yok amma yeni saç oluşumunu desteklemek için yaglar biyotin vs bakim yapilabilir merak etmeyin bikac aya herkes çim adam olmaya baslayacak
Kilo alımı ilk 3 ay 1 kilo civarındaydı bizde bu ay maksimum 500 olur gibime geliyor 4 . Ayda bu değerler normal kendinizi üzüp mama falan başlamayın kızlar doktorunuz normal diyorsa sıkıntı yok önemli olan kilo değil saglik öpüyorum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?