2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhaba anneler zor durumdayim , bebegim 3 aylik göğsümde galaktosel süt kisti olustu. Doktor bugun şırıngayla çekti akşamına tekrar aynı oldu. Göğsüm sert olduğundan bebek tutmak istemiyor makinede sagılmiyor. Masaj yapiyorum gecmiyor. Ne yapmaliyim başına gelen fikri olan var mi acaba

Ayy kulağa öyle güzel geldi ki.. Uyanması değil tabi benim de kalkıp şöyle sıcak çay eşliğinde biraz elişi yapasım geldi ama işte bunun bir de ertesi günü var sana cin cin bakan gözleri var, var da var şaka maka 2.5 saat sonra şimdi uyandı. Bakalım gecenin devamı nasıl olacak..

Aaa neden öyle oldu? Alerjik reaksiyon mu?

Benım bebem bugun babanesının suratına bakıp bakıp içli içli ağladı ilk kez yabancı secıyor
Ben de annemdeydim, erkek kardeşim uzun saçlı geçen ay sonu üniden gelmişti onu yabancıladı çocuğu gördükçe kıyameti koparttı. Ablamın küçük oğlanla baya iyiler 1 gün öncesi de beraberlerdi heyecanlanıyodu onu görünce. Dün de erkek kardeşime gülücekler atıp küçük yeğene kıyameti koparttı o da triplere girdi beni niye sevmiyo artık diye bi tur da o ağladı beynim kazan gibi

Geçmiş olsun kuzu ama biz 3.5 aydır ahanda öyleyiz işte korkmayın öldürmüyo ama süründürüyo

Ben mastit oldum geçen hafta ama çok kötüydüm. İki meme arasında o kadar fark vardı ki ne elleyebiliyodum ne emzirebiliyodum zaten tıkalı diye emmedi. Sağıyodum 20dakikada 10 ml anxa çıkıyodu. Duşa girip dayanabildiğim kadar sıcak su da sıkıp masaj yaptım. Dondurulmuş lahana yaprağı koydum. Buz tuttum ve antibiyotik kullandım. Bugün1 hafta oldu şişlik ve acı yanma azaldı ama yine süt dolunca inanılmaz acıyo

Valla bizim kusmamız öyle değil malesef canım
Sabah ağız dolusu kustu canım, puturlu bizimkisi , tüm üstü ipislak yatakta konuşuyorduk birden fışkırıyor şekilde kustu.. dünde ayniydi.. reflu demişti doktoru ama sizin nasol

nasıl geçti geceniz
Geçmiş olsun kuzu ama biz 3.5 aydır ahanda öyleyiz işte korkmayın öldürmüyo ama süründürüyo
Ay allah sabır versin yaa valla sürünmek nedir şu son iki haftada anladım (belim ve bileğim sakat olduğu için kelimenin gerçek anlamıyla sürünüyorum)

Çokk zor ben de acidan uyuyamıyorum, deneyeyim tesekkur ederimm

Kızlar rüya yorumundan anlayan var mı
Ya aynı tip rüyayı 3.kez görüyorum. Rüyamda İstanbul'dayım çok da severim orda gezmeyi bi Kadıköy ordan vapur Beşiktaş Taksim gezmeyi. Bi türlü gidemiyorum. Gitmek istiyorum kar yağıyor ne bileyim uçak saati uymuyor vs. 3 kere de aynı konulu rüya görülmez ki ya Bearhug sende rüya yorumu bilgisi de var mı ☺

nasıl geçti geceniz

Ay allah sabır versin yaa valla sürünmek nedir şu son iki haftada anladım (belim ve bileğim sakat olduğu için kelimenin gerçek anlamıyla sürünüyorum)
Ay canım geçmiş olsun. Zaten sıpalar beli mahvediyor bi de sakatken fenadır. Naptın düştün mü?

Valla saygıyla eğiliyorum önünde.
Tek gece mıkırdansa uyumasa benim ertesi güne migrenim tutuyor
İstanbulu özlemişsin ama şu an şartlar uygun değil. Bebekle zor olur gibi düşüncelerin vardır ama içten içe gelmek istiyorsun diye yorumladım ben

Bugün seni anladım resmen Ağlamaktan gözleri kızardı, gözyaşları aktı. Gündüz de azar azar uyudu iyice uykusu geldi heralde. Of uyuyun o zaman niye çıngar çıkarıyorsunuz
Ya hepsi aynı anda nasıl aynı triplere girebiliyorlar :) bu aralar benim kız da öyle uykusu gelsin katılarak ağlıyor acıksin kendini parçalıyor uyu ve em çok basit ama illa drama yapacak. Ve çığlık ata ata ağlıyor zorluyor kendini çığlık atmak için sıkıyor kasıyor bizide korkutuyor her gün yeni bir huy

Valla özledim Biz her sene gelirdik kardeşimle Mahşer-i Cümbüş var doğaçlama tiyatro grubu onları izlemeye giderdik Beyoğlu'na. Tiyatrodan çıkar mekanlara takılırdık hey gidi gençlik Önce Taksim'de patlamalar oldu bizimkiler korktu sonra pandemi patladı derken ben evlilik telaşına girdim derken çok uzun zaman oldu

Alıştım artık annem gelito ben bakayım uyu falan diyo uyuyamıyorum uyumayı unuttum anne diyorum

Canım hareket değil de bence çok kusmasından kaynaklı. Çok fazla kusuyor yaaa dr normal diyor ama işte ben birazcık üzülüyorum. Mama verdim asla istemedi sevmedi zorla yediğini de öylece kustu

Saç dökülmesi
Uyku gerilemesi
4. Ay kilo alımı düşmesi
Hepsi yaşandı vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…