2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimki yine bu ay koptu gidiyor gibime geliyor ya bakalım 3 saatte bir 120 ml içmeye başladı
Benımkı uyanıksa 1-1.5 saate bi emıyor uykuda 2 saatten fazla uyumadıgı için iki saatte bi ne içiyor orası meçhul tabı bakalım merak edıyorum bu ayı bende söylerim sana

Sabah ağız dolusu kustu canım, puturlu bizimkisi , tüm üstü ipislak yatakta konuşuyorduk birden fışkırıyor şekilde kustu.. dünde ayniydi.. reflu demişti doktoru ama sizin nasol
Ozaman benziyormuş ya kuzu bizimki bazen pütürlü bazen su gibi direkçtiğini çıkarıyor fışkırtarak oluyor bazen uyurken bile kustuğu oluyor aklım çıkıyor

Ozaman benziyormuş ya kuzu bizimki bazen pütürlü bazen su gibi direkçtiğini çıkarıyor fışkırtarak oluyor bazen uyurken bile kustuğu oluyor aklım çıkıyor
Lina çok kusmazdı peynır tarzı gelırdı hep oturmaya başladığından beri cok kusuyor sanırım gobus mıde sıkışıyor dün besıkte oturuyordu bır fos ettı burnundan ağzından nasıl ama 6 aydan sonra kusma falan kalmaz hıc üzmeyin kendınızı benım oğlan on numaraydı o konuda bıçak gıbı kesıldı bırden

Canım hareket değil de bence çok kusmasından kaynaklı. Çok fazla kusuyor yaaa dr normal diyor ama işte ben birazcık üzülüyorum. Mama verdim asla istemedi sevmedi zorla yediğini de öylece kustu
Canım benim ya dur bir iyilesin de sonra bakarsın üzülme annesi o gayet sağlıklı

Ya valla ne bu drama aynı o ağlayış mahvediyor beni
Malesef normalmiş zor bi çekim olduğu için
Normal canım ya bir haftaya geçer inşallah, yemek içmek zor oluyor işte dikkat et kendine
Ya karnına hafif baskı olsun bizimki de çıkartıyor bir ton, kucak, tummy time, kanguru 6. Ayı dört gözle bekliyorum

nasıl geçti geceniz
İlginç bir şekilde gece iyi geçti ya. Her 2.5-3 saatte bir acıktı ama 10'da uyandık. Aylar oldu bu kadar uyumayalı. Söylemesi ayıp 8 saat 40 dak uyumuşum toplam o kadar enerjiktim ki sabah, eşim bütün enerjini sabah harcama, gün uzun dedi bence önceki günden bizimki de yorgun düşmüş, aşı filan derken, güzel uyudu. Bu gece acısını çıkarır sizin nasıl geçti geceniz?

Canım neye göre kaydırıyorlar 6.ay aşısını. Biz menenjitleri yeni vurulduk ya 1 ay mı geçmesi lazım
4 aylık asıda sıkıntı yok dedı peşine vuruldu hemen aşıları , ama 6 aylıkta belirli bi süre olması gerekıyormus arasında 2 ay arayla rota menenjıt yapılacak oda 5 bucuk aya denk gelıyor yüzden 6. Ayda kayıcak canlı ası oldugu ıcın dedi 21 gün sanırım olması gerekıyormus yanlıs olmasın oyle hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…