2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhaba kızlar benim idrar yollarımda enfeksiyon var sanırım sağlık ocağında tahlil yaptırdım yüksek çıkmış kötü bir şey mi.

Dün gece yine çok başım ağrıdı ve mecburen p*rol adlı ağrı kesiciden kullandım.
Masaj, uyku , mentol, başa tülbent sarma vs takviyeleri ile
Şimdi de biraz ağrım var ama gece epey kötüydü. Hatta şöyle düşündüm, o kadar berbat ağrıyordu ki. Bebek olsa ona bakmak çok güç olurdu.

Bebekli anneler , siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz ? Hasta olunca vs bebeğe bakmak çok zordur

Mecbur bakıyorsun kuzum pek secenegın olmuyor esınde evde olmuyor gunduz, mısal aksam yardım etse bıle gunduz bebısle basbasasın , anne yardımı olursa sans .. Benım annem burda degıl

Mecbur bakıyorsun kuzum pek secenegın olmuyor esınde evde olmuyor gunduz, mısal aksam yardım etse bıle gunduz bebısle basbasasın , anne yardımı olursa sans .. Benım annem burda degıl
Bazen süreç korkutuyor , yıllardır rahatlığa alıştık. İnşallah her şey güzel olur

Senin gebelik nasıl geçiyor ?

Bir
Bir alternatif olarak ben burnumun altına doğru lavanta yağı sürüyorum çok başım ağrıdığı zaman belki işe yarar zararı var mı gebelikte bilmiyorum ama her zaman işe yaşamıştı.. geçmiş olsun

Bazen süreç korkutuyor , yıllardır rahatlığa alıştık. İnşallah her şey güzel olur

cok sukur kuzum , bulantı ve koku yemek hassasıyetım cok ama 12-13 haftayı heyecanla beklıyorum :) senın nasıl gıdıyor

surec uzun zorlu yalan yok , bebeğin karakterınıde bağlı tabiki biraz :) Ama ne kadar zorlansanızda ağlasınzda sızlansanızda 20 - 24 ay max sonra hersey yoluna giriyor :) Bana arkadasım hep demıstı gececek gececek gececek sabret olayın ıcındeyken hıc gecmıcek gıbı gelıyor ama harbıden de mıs gıbı gecıyormus :) bu bebeğımde o yuzden kendımı cok yıpratmam neyı yanlıs yapıyorum ne olmuyor dıye gıbı gıbı :) o yüzden cok heyecanlıyım bilinçsizce gittiğim yolları , şimdi ezbere gideceğim için yeni bir deneyim olacak benım içinde

Ikiz gebelikde belirtiler farkli mi oluyor? Mide bulantisi bel agrisi asirimi oluryor?

Kizlar merhaba. Benim 1 kizim var. Ikinci hamilelik şuan. Ve ilk hamilelijle ayni geciyor. Ne mide bulantisi ne tiksinme hic birsey yok. Ben bir tanede oglum olsun istiyordum. Sizce ayni belirtilerin olursa cinsiyyetde ayni mi olur?
Hem kizi hem oglu olanlar nasil gecirdiler.

Araştıracağım, teşekkür ederim

cok sukur kuzum , bulantı ve koku yemek hassasıyetım cok ama 12-13 haftayı heyecanla beklıyorum :) senın nasıl gıdıyor

Benim 7.haftadan beri sabahları uyandığımda midem bulanıyor, kahvaltıdan sonra geçiyor. Yani çok şiddetli olmadı.
11 hafta olduk artık , ilk defa bu sabah kusma oldu. Fakat gece çok başım ağrıdığı için onun etkisi olduğunu düşünüyorum Genel olarak güzel geçiyor gebeliğim, çok şükür
İnşallah hepimizin çok güzel ilerler.

Ben suan 7+1 hic bir bulanti filan yok sadece sabahlari icim kaziniyor))) kizimdada oyle olmuşdu. Doktora gider neden midem bulanmiyor kotu biseymi var derdim. Bakalim bunun cinsiyyeti ne olacak

Merhaba, tecrübem yok ama ben belirtilerin cinsiyet ile ilişkisi olmadığını düşünüyorum.
Bende kız istiyorum. Tabi önce sağlıklı ve hayırlı evlat olsun da.

Merhaba, tecrübem yok ama ben belirtilerin cinsiyet ile ilişkisi olmadığını düşünüyorum.
Ya ben Azerbaycanliyim. Ve burada öyle derler. Ve dogru cikiyor mu bilemiyorum:) bakaim tecrubeliler soyler şimdi))

Merhabaa, benim annemin de hiç bir çocuğunda mide bulantısı, koku hassasiyeti vs olmamış. 2 kız 2 oğlu var :) belirtilerin cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum..

Benim hiç bir sorunum yok çok şükür erkek hissediyorum ama inşallah sağlıkla dünyaya gelirde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…