2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben bılerek çilek yedım ahada belime sürüyorum dedim bi cacık olmadı bak pp koydum
Kayınvalidem de görümcemde bilerek ciğer sürmüş bacağına ve görümcemde ciğer lekesi var bacakta yalnız senin kız resmen kopyan benimki a dan z ye babası ya hiç bana benzemedi. Uyuyuşu bile aynı dün akşam annem sırtına masaj yapıyo hareketleri falan hep babası resmen kocam karşımda yatıyodu

Bende gece tek 90 cc mama veriyorum.. 1 kete veriyorsanız sorun değil dedi doktor.. Sana ne dedi
Benim doktorumda sorun değil ver dedi tüm gün aldığı miktarının yanında birşey ifade etmiyor rüya öğünü olarak 100cc ye kadar ver ama geçme dedi zaten uyanıkken versem biberonu almıyor benimki diliyle tıkıyor ağzını

Evet çilek görünümünde. Çilek yedikten sonra elini bi yere sürme falan diyolardı muhtemelen ya sallamadım ya da unutup sürdüm kafamı kaşıdım sanırım
Bizde de var ensede kırmızı leke geçer dedim ama geçmedi hala ben de çok karadut yedim ondan oldu galiba dnxj leylek ısırığı diyorlar sanırım, enseden tutup getirirken fazla ısırmış

Aynen 90 i geçme dedi banada.. biz uyurken mamaya alıştık içmeden uyumuyor.. Bir iki kere emzirip yatirayim dedim uyumadı.mamayi verince uykuya geçti.. alıştı sanirim

Sabah kızımla oooo larken bakta kaldıram her tarafım ayrı açık

Bizde de var ensede kırmızı leke geçer dedim ama geçmedi hala ben de çok karadut yedim ondan oldu galiba dnxj leylek ısırığı diyorlar sanırım, enseden tutup getirirken fazla ısırmış
Ben onu ilk doğduğunda fark etmemiştim uykusuz bi gece fark ettim başladım ağlamaya çpcuğu düşürdüm mü vurdum mu kafası kızarmış diye sonra doktoruna gösterdik doğum lekesi hatta gül lekesi denir geçer dedi ara ara gidiyo ağladığında geri geliyo yandan bakınca çilek aynı

Eklentiler

• 1000039730.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 44
R ririi valla kocama dıyorum benım genler baskın demekkı herkes boyle dıyor o kadar bozuluyor ki anlatamam bak geçen yarım ağız gülmüş diyorkı ah aynı babası gibi gülüyor benım alt dudağım içeri doğrudur boyle ruj durmaz orda gıder hep lınanın o bıle aynı bak

Ay yok baya doğum lekesi çok güzel bence yaaa benım alnımın ortasında ıkı parmak şeklinde doğum lekem var kızınca be sinirlenince Çomar direk hala benim oğlanı bı getirdiler aynı yerde direk onda da aynı iz Tam olarak boyle bi iz oda bebekken kırmızı mordu buyudukce acıldı rengı ama ağlayınca cıkıyor aynı babam Lina için bi damgası eksik diyor

Ben benzetemedim yok olmadı huyları da babası son 1 aydır her banyo sonrası kıyamet kopartıyp banyoya giriyo bi ısıtıcıya bakıyo bi akan suya büzüyo dudakları kıyafetini çıkartmaya başlıyoruz her parçada daha da ağlıyo ben de aşırı su seven insanım yazın 3-4 kere duşa girerim günde kendi kendime söyleniypdum yaz geliyo ben seni yüzdürcem yıkıcam diye seviniyoken sen ağlıyosun napcaz senle falan diye eşim de üzgün üzgün diyo ki kızma çocuğa ben de küçükken banyo yaparken hep ağlardım. Off dedim bu huyu da mı sen

Ya ben sana çok gülüyorum
Ben bılerek çilek yedım ahada belime sürüyorum dedim bi cacık olmadı bak pp koydum
Kız siz ikiz olmuşsunuuz

Benimki de kaka yaparken alnında damar belirginleşiyo kızarıyo orası babası ilk gördüğünde çağırdı çocuğa bişe oluyo diyo aaah dedim babalık ne güzelsin ya bi halttan haberin yok

Ya benım oğlumda hiç sevmıyor ve farkettım tabı sonradan babası da sevmıyor yüzerken falan bıle boyle suyu hemen nasıl temizler yuzunden bız bı ara dusakabınde tırnaklarla tırmanarak yıkıyorduk bir ay yoksam bısey demez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…