Teşekkür ederimMrs glean biberon temizleyicisiyle yıkıcam ben normal biberon yıkıyomuş gibi
Mrs green bu arada ya yazarken glean olmuşTeşekkür ederimbende kullandıkça elimle yıkarım temizleyiciyle
Bı kaşığını sevdım zaten namussuzunMrs green bu arada ya yazarken glean olmuşcleanın konya versiyonu gibi glean
Of ben çok heyecanlıyım her şeye saldıran kızım yemezse kahrolurumBı kaşığını sevdım zaten namussuzunben bugun pattes denıcem cocuma
Eşim internetten almış bizimki de seviyor oynuyorO takılan şeyden bende de vardı ama asla bulamadım bırıne mı verdım naptın kafa müdür bakışlarda hallıce yerım onu ben
Temiz diye bilinen bir yer tabi havuz sonuçta hiç bebek sıpasına bile gitmedik bilmiyorum açıkçası basıl olucak bakalımYa resmini yerim maşallah bence olur temizse
hahhaha asla uyumam unutamazsınız bakışı da olabilir bilemiyorumBen kül yutmammSinirlendirmeyin müdürümüü, asabi şirin diyorum ben bu bakışlara
Yok bu bebişkoların gelişimine katkı sağlamak için aktivite gibi birşey hemde yüzmenin temellerini tekrar atıyorlar ki o refleks kaybolmadan suya tekrar adapte olsun diye ama İzmir de de bir kurs bulabildim sadece başka bulamadımBizde de düğümler artıyor bir tane vardı ikincisi oluşuyor daha kesmeye cesaret edemedimhep sağa ya da sola yattığı için yanlar gitti bizim de.
O bakışı yerim ya müdür sıfatına uygun bakmış
Güzel yorulur bence uyuyabilirBu boğulmasınlar diye bi kurs veriyorlar öyle bir şey mi eğlencesine mi, ben de çok isterim ama o kadar küçüklere ders veren göremedim.
Hahahaha ya bu nedir yaaaa bu nediiirrr o havucu yavaşça yere bırak ve ellerini görebileceğimiz bir yerde tut bakalimHavuç görseli ektedir
maşallah canım Allah nazardan saklasın beslenmesinde özellikle dikkat ettiğin birşey var mı? Ben gündüz hep anne sütü gece 90cc tek öğün mama veriyorum. Sürekli vitaminde almama rağmen bizimkinin kilosu az erken doğum olması da etken tabi ama azıcık tontiş olsa mıncıklasam istiyorumKizlar bugun kontrolumuz vardi. 7120 gr 65.5 cm olmusuz
Hicbseye dikkkat etmiyorum sadece anne sutu gidiyoruz kuzum biz. Ama sutum yaglansin diye ceviz bal kaymak allah ne verdiysemaşallah canım Allah nazardan saklasın beslenmesinde özellikle dikkat ettiğin birşey var mı? Ben gündüz hep anne sütü gece 90cc tek öğün mama veriyorum. Sürekli vitaminde almama rağmen bizimkinin kilosu az erken doğum olması da etken tabi ama azıcık tontiş olsa mıncıklasam istiyorum
Aaa doğum lekesi mi.. Allah tan kel kalmayacaklarBenim kızım da aynıbi de tam o noktasa doğum lekesi var kırmızı ilk bi kafasını sürtmekten saçları döktü kızarıklık mı oldu dedik de doğum lekesiymiş saçlae dökülünce çıktı ortaya
Kuzum bende tencere ıcıne konan süzgeç gıbı seyden var onda haşlarım bızzt cok yapmam yapmam gerekırse smoothıe makınesı var oyuzden o ka para veremem hıcOf ben çok heyecanlıyım her şeye saldıran kızım yemezse kahrolurumgeçen havuç rendelerken dibinde kalanı ağzına sürdüm baya emmeye falan çalıştı ama yedirmeye kalkınca napar acaba buharlı pişirici gerekli mi şu philips yoyko falan var ya. Bi de şimdi tattırdık kaçıncı ayda adam akıllı çocuğa menü çıkarcaz annem 4 aylıkken kardeşime köfte yediriyomuş çocuğu nası tiksindirdiyse şimdi protein tozu yumurta ve yulaftan başka bişe sürmüyo ağzına
Denicem fotoğraf geçen günden kalmaHahahaha ya bu nedir yaaaa bu nediiirrr o havucu yavaşça yere bırak ve ellerini görebileceğimiz bir yerde tut bakalim
Maşallah kuzuma 4 aylık oldunuz artıkKizlar bugun kontrolumuz vardi. 7120 gr 65.5 cm olmusuz
Bende gece tek 90 cc mama veriyorum.. 1 kete veriyorsanız sorun değil dedi doktor.. Sana ne dedimaşallah canım Allah nazardan saklasın beslenmesinde özellikle dikkat ettiğin birşey var mı? Ben gündüz hep anne sütü gece 90cc tek öğün mama veriyorum. Sürekli vitaminde almama rağmen bizimkinin kilosu az erken doğum olması da etken tabi ama azıcık tontiş olsa mıncıklasam istiyorum
Evet çilek görünümünde. Çilek yedikten sonra elini bi yere sürme falan diyolardı muhtemelen ya sallamadım ya da unutup sürdüm kafamı kaşıdım sanırımAaa doğum lekesi mi.. Allah tan kel kalmayacaklar
Hurafeler doğru demek.. banada ağaçtan meyve koparma dediler ama canım çekti kopardım. Ağaç kururmusEvet çilek görünümünde. Çilek yedikten sonra elini bi yere sürme falan diyolardı muhtemelen ya sallamadım ya da unutup sürdüm kafamı kaşıdım sanırım
İlk çocuk olduğu için kocama göre her türlü zımbırtıyı almalıyız elalemden isteyemeyiz lütfenKuzum bende tencere ıcıne konan süzgeç gıbı seyden var onda haşlarım bızzt cok yapmam yapmam gerekırse smoothıe makınesı var oyuzden o ka para veremem hıczaten bu haşlama ısı Kısa sürücek yaptığın çorbayıda sonradan blend edemıceksek valla üç gün tada tada gideriz bes aylık olduk sayılır bız o yuzden tadım ısını aceleye getırmem adam Akıllı ıkı aya anca anca şekillenmeye başlar yemek yemeye alışmaları çiğnemeyi öğrenmeleri falan ben cok püre püre vermeyi düşünmüyorum çatalla ezerek mınık pütürlü , oğlandan öğürme konusunda bordo bereliyim diyim cunku onda hıc ben vermedım çatalla bıle ezmedim haşladım havucu verdım elıne lök dıye koparıp kaçıyordu falan kimse benım yanımda durmazdı cocuga yemek verirken Ertuğrul 6 ayına bı hafta vardı basladım daha dimdik oturuyordu
Linoşun oturması tamamen guzel olmadan elıne vermem cunku o toparlamaya çalışma surecı fln ağzında bogazında olurken dik durması lazımay bu buyuk oturturken ıyı de onune masasını taktım cocugun boynuna gelıyo elını nasıl kaldırıp alacak valla atacak ıkeayı cıkarcam ne güzelde yalanıyor doktorun görse keser senı He
Ben bılerek çilek yedım ahada belime sürüyorum dedim bi cacık olmadıEvet çilek görünümünde. Çilek yedikten sonra elini bi yere sürme falan diyolardı muhtemelen ya sallamadım ya da unutup sürdüm kafamı kaşıdım sanırım
Ohooo ben yazın bağda bahçede her şeye elimi attım yandık yaniHurafeler doğru demek.. banada ağaçtan meyve koparma dediler ama canım çekti kopardım. Ağaç kururmusyazlığa gidince bakacam doğru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?