2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bı kaşığını sevdım zaten namussuzun ben bugun pattes denıcem cocuma
Of ben çok heyecanlıyım her şeye saldıran kızım yemezse kahrolurumgeçen havuç rendelerken dibinde kalanı ağzına sürdüm baya emmeye falan çalıştı ama yedirmeye kalkınca napar acaba buharlı pişirici gerekli mi şu philips yoyko falan var ya. Bi de şimdi tattırdık kaçıncı ayda adam akıllı çocuğa menü çıkarcaz annem 4 aylıkken kardeşime köfte yediriyomuş çocuğu nası tiksindirdiyse şimdi protein tozu yumurta ve yulaftan başka bişe sürmüyo ağzına

O takılan şeyden bende de vardı ama asla bulamadım bırıne mı verdım naptın kafa müdür bakışlarda hallıce yerım onu ben
Eşim internetten almış bizimki de seviyor oynuyor
Ya resmini yerim maşallah bence olur temizse
Temiz diye bilinen bir yer tabi havuz sonuçta hiç bebek sıpasına bile gitmedik bilmiyorum açıkçası basıl olucak bakalım
Ben kül yutmamm Sinirlendirmeyin müdürümüü, asabi şirin diyorum ben bu bakışlara
hahhaha asla uyumam unutamazsınız bakışı da olabilir bilemiyorum
Yok bu bebişkoların gelişimine katkı sağlamak için aktivite gibi birşey hemde yüzmenin temellerini tekrar atıyorlar ki o refleks kaybolmadan suya tekrar adapte olsun diye ama İzmir de de bir kurs bulabildim sadece başka bulamadım

Kizlar bugun kontrolumuz vardi. 7120 gr 65.5 cm olmusuz
maşallah canım Allah nazardan saklasın beslenmesinde özellikle dikkat ettiğin birşey var mı? Ben gündüz hep anne sütü gece 90cc tek öğün mama veriyorum. Sürekli vitaminde almama rağmen bizimkinin kilosu az erken doğum olması da etken tabi ama azıcık tontiş olsa mıncıklasam istiyorum

Hicbseye dikkkat etmiyorum sadece anne sutu gidiyoruz kuzum biz. Ama sutum yaglansin diye ceviz bal kaymak allah ne verdiyse

Kuzum bende tencere ıcıne konan süzgeç gıbı seyden var onda haşlarım bızzt cok yapmam yapmam gerekırse smoothıe makınesı var oyuzden o ka para veremem hıc zaten bu haşlama ısı Kısa sürücek yaptığın çorbayıda sonradan blend edemıceksek valla üç gün tada tada gideriz bes aylık olduk sayılır bız o yuzden tadım ısını aceleye getırmem adam Akıllı ıkı aya anca anca şekillenmeye başlar yemek yemeye alışmaları çiğnemeyi öğrenmeleri falan ben cok püre püre vermeyi düşünmüyorum çatalla ezerek mınık pütürlü , oğlandan öğürme konusunda bordo bereliyim diyim cunku onda hıc ben vermedım çatalla bıle ezmedim haşladım havucu verdım elıne lök dıye koparıp kaçıyordu falan kimse benım yanımda durmazdı cocuga yemek verirken Ertuğrul 6 ayına bı hafta vardı basladım daha dimdik oturuyordu
Linoşun oturması tamamen guzel olmadan elıne vermem cunku o toparlamaya çalışma surecı fln ağzında bogazında olurken dik durması lazım ay bu buyuk oturturken ıyı de onune masasını taktım cocugun boynuna gelıyo elını nasıl kaldırıp alacak valla atacak ıkeayı cıkarcam ne güzelde yalanıyor doktorun görse keser senı He

Bende gece tek 90 cc mama veriyorum.. 1 kete veriyorsanız sorun değil dedi doktor.. Sana ne dedi

Evet çilek görünümünde. Çilek yedikten sonra elini bi yere sürme falan diyolardı muhtemelen ya sallamadım ya da unutup sürdüm kafamı kaşıdım sanırım
Hurafeler doğru demek.. banada ağaçtan meyve koparma dediler ama canım çekti kopardım. Ağaç kururmus yazlığa gidince bakacam doğru mu

İlk çocuk olduğu için kocama göre her türlü zımbırtıyı almalıyız elalemden isteyemeyiz lütfen doktoruna bikaç defa sordum tam 180 günlük olmadan başlamıcaz dedi görse cidden keser bayramın 1.günü 180 günlük valla babanesi ve ananesi baklava şerbeti yalatır korkusuna sakince bayramın geçmesini ve evime dönmeyi beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…