2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ahahah bizim saçlar emekli müdür tepeler kel altlar sırma saç pp ye emekli müdürü ekliyorum kızlar kayıtlar başlamıştır

Yaaa onun keltoş kafasını severim, o bakış ne peki
Fotoda pusette mi oturuyor yoksa anakucağı mı canım? Oyuncakları çok güzelmiş
Ana kucağı ya sallanan yerde duran şeyin adı anakucağı diye düşünüyorum dışarı çıkardığımız yumurta gibi şeyde pusettir dimi? Öylese ana kucağı o kadar çok zımbırtıları varki hangi biri ne asla bilmiyorum şimdi millet oyun çiti oyun matı al mutlaka demeye başladı biz çocuğa güya oda yapmadık bir yaşına kadar ama yakında biz taşınırız o tek kalır bunca ıvır zıvıra her yer ağız mendili önlük battaniye çıngırak

Kızlar buarada aklıma saçma olduğuna emin olmama rağmen neden denemeyeyim diye düşündüğüm bir fikir geldi. Hemen paylaşıyorum şimdi bizimkinin 14 şubatta bir sıçrama mart ortasında da bir sıçrama dönemi var ben diyorum ki o dönemde ben bunu yüzme kursuna götürsem bireysel ders güvendiğim bir havuz var burda bire bir ders veren bir kursta var iyice sıçratsalar bunu rahat uyur mu ya 4 ay şeysini atlatırmıyız?

O takılan şeyden bende de vardı ama asla bulamadım bırıne mı verdım naptın kafa müdür bakışlarda hallıce yerım onu ben

Bizde de düğümler artıyor bir tane vardı ikincisi oluşuyor daha kesmeye cesaret edemedim hep sağa ya da sola yattığı için yanlar gitti bizim de.
Ahahah bizim saçlar emekli müdür tepeler kel altlar sırma saç pp ye emekli müdürü ekliyorum kızlar kayıtlar başlamıştır
O bakışı yerim ya müdür sıfatına uygun bakmış
Güzel yorulur bence uyuyabilir Bu boğulmasınlar diye bi kurs veriyorlar öyle bir şey mi eğlencesine mi, ben de çok isterim ama o kadar küçüklere ders veren göremedim.

Ya resmini yerim maşallah bence olur temizse

Düğümlerin olduğu yerler cok aşınıp kızarmaya başladı benek benek oldu kafası çok oldugu ıcın eşim tuttu bende kestim

Aybars da bıraktı biliyor musun hiç de üzülmedim emzik işi bana göre değilmiş hoş sadece uyurken alıyordu normalde etmiyordu ama neyse kendi bilirr
Ya bende uykuda alıp ona yardımcı olsun dıye ıstedım hep neyse en önemli zamanlar uc ayda ıdare ettı bızı dışarlarda falan ya pis bısey zaten bıraktırmayla ugrasmıcam en azından

Oğlumda herseyını aldım hıc memnun kalmadım kaşıklarını aldım linoşa memnun kaldım cok guzel ikili 97 tlye aldım hemide

Bizim doktor ilk doğduğundan itibaren her gün iki elinle aç orayı yapışma olmasın demişti bende hemen hemen her alt değiştirmede açıyordum arasını. Çok sık oluyormuş bu durum. Okurken canım acıdı canım benim inşallah düzelir hemencik

Bana da ilk doğduğunda o arasını silme demişti gerçi ben baktığım halde anlamamışım az kanamış çok zor anne olmak ya keşke bana olsa da miniklerimize hiçbşrley olmasa çok teşekkür ederim

kızlar bu oioi leri nasıl steril ediyorsunuz kaşıklarını kullanmaya başlayacağım siz neler yapıyorsunuz bunun için

Bizim kızın kafası böyle oldu ya.. sizinde böyle mi? Kafa da saç kalmadı.. arkadan Apo önden Alev diye dalga geçiyorum ama, artık kızarmaya da başladı..
Benim kızım da aynı bi de tam o noktasa doğum lekesi var kırmızı ilk bi kafasını sürtmekten saçları döktü kızarıklık mı oldu dedik de doğum lekesiymiş saçlae dökülünce çıktı ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…