2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet kuzum yaa bu ayda bitsin artik ek gidaya baslayacagim hayirlisiyla bu havuc pureleri vs tavuk suyuyla acip versek agir olur muu
Evet olur kuzum onlara daha var hemen degıl en son tadım aşamasında onlar sağılmış sut veya mama ile acabılırsın , zeytınyagı da patatese ozellıkle koyalım

Koy tavugu ariyorum o yuzden zaten. Bulup haslayip dolaba aticam
Orvital tavuk hem helal kesim hem de tamamen organik. Migros, macrocenter ve carrefourlarda oluyor. Ancak ne kadar organik de olsa tavuk erken ergenliği tetikliyomuş özellikle kız çocuklarına sık yedirilmemesi gerektiği söyleniyo ayda 1-2 sefer yeterli

Kesinlikle katılıyorum.. ben bize bile zararlı olduğunu düşünüyorum.. koy tavuğu olmadan ağzıma sürmedim 2 sene tüp bebek süresince de.. ama şimdi hızlı yemek olsun diye fırına tavuk patates basladim malesef yoksa hızlı yemek yapmak çok zor

Bende istanbulda nerde bulcam diyordum tam

Et ve tavuk sindirimi zor ama o yüzden 6 bitmiş olmalı bence. Ama herkes doktoruna ve içgüdülerine sorsun tabi
He et tavuk ıcın dıyorsun kız dedım nolıı evet zaten tadım basamagının en sonunda onlar kuzu kıyması ıle başlanıyor yada ılk suyu falan tavuk yıyecegıne kuzu kıyması verırım daha ıyı
Artık yazın mangal başlarında but kemırırler belkı

Aynen kuşum tamamen aynı fikirdeyiz

Kızlar,4.aya az kaldı, demir ilacı ocean alicam ama kaç damla nasıl kullandınız? 4.ayda doktora gtrmicem sadece asm ye aşıları için gidicez o yüzden soramadım doktora

Kızlar,4.aya az kaldı, demir ilacı ocean alicam ama kaç damla nasıl kullandınız? 4.ayda doktora gtrmicem sadece asm ye aşıları için gidicez o yüzden soramadım doktora
Canim bize demir ilaci doktor lactofe verdi icinde d vitaminide var ayri ayri kullanmayin bir tane yeter dedi

Bende aldım canım binbir hevesle tummy time yapicaz diye ama üzerine koyunca hemen ağlıyor.. biz gün içinde 10 dk bile yapamıyoruz
Yalnız değilsiniz Gerginbiri35
Bizim kızın kafası böyle oldu ya.. sizinde böyle mi? Kafa da saç kalmadı.. arkadan Apo önden Alev diye dalga geçiyorum ama, artık kızarmaya da başladı..
Benim kızımında var bu kadar değil ama var anakucağında sürtünmekten oldu. Çünkü orası hep saç
En orjinalinden ek gıda tabağı
Ayyyy ne güzel biz de bi başlayaydık hayırlısı ile neler var içinde anlat bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…