2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Şart değil tabi ki ama mümkünse gidilebilir. Bir aksilik yaşanmamış olur.

Biz her ay götürdük bence her ay gidilmeli. En son gittiğimizde doktor 5. Ayda görüşebiliriz yeniden dedi 4. Ayda o yüzden götürmedik. O zaman da aşı sebebiyle ASM de bakıldı
Benimde öyle 4. Ayda götürmicektim ama götürcem galiba kafasından çok terliyor sürekli her dakika d vit için kontrol bakılıyormuş böyle durumlarda
Satilucky canım kaç saatte bir emziriyorsun

Kızlar buzdolabından çıkmış anne sütü dışarda ne kadar kalır? O da mı üç saat yoksa hemen miydi?

4.ay hariç her ay götürmeyi düşünüyorum 4.ay a gerek yok dedi doktor.. asm ye aşı için gufucez

Çok güzel bence, inşallah sever

Bi çocuk doktoru altıncı aya kadar her ay, sonra üç ayda bir görmek isteriz demiş bugün Instagramda gördüm, muhtemelen bu aylarda gelişim vs hem çok hızlı hem önemli olduğu için. Ben de dördüncü ayda götürmicektim kusması için götürdüm geçen dönmesine falan baktılar.

Ya bu arada yarın sünnet olucaz Ve bebeğim iki gündür yüzüstüne dönüyor Dönmeden halletseydik...

Kuzum muhtemelen kendilerini yukarı doğru kasıp midelerine baskı yapıyolar. Zaten bir karış gövdeleri var
Bizim doktor da her muayenede bakıyordu sebebini bilmiyodum.
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk hallolur
Evet teyzeler bende alinayı sizinle tanıştırayım pp ye koydum yazdıklarınızı her gün okusamda çok katılamamıştım aranıza daha sık aktif olacağım inşallah

Bende bilmiyorum ki 3.5 aylık bebek sabahtan beri 150 ml anca mama içti çok az
Kuzum bebişlerin damakları güçlendi. Daha çok çektikleri için süt daha çok geliyor olabilir, sütün artmıştır diye düşünüyorum ben.
Ben her ay asm dışında devamlı takip eden doktorumuz var ona götürüyorum sormak istediğim herşeyi yazıp tek tek soruyorum ama tabi oldu muayenesi 800 tl nereye kadar götürebilirim bilmiyorum
Allianz tamamlayıcı sağlık sigortası var bizde. 13000 limiti var normalde. 4. ay kontrolüne gittiğimizde bir baktık ki bitmiş muayeneler aşılar derken 3 ayda 13000 yemiş bizim kız hoş fototerapi falan da almıştı

Serbest bırakmamaya çalışırsın kuzum hadı kolayca bitsin

Bearhug nerelerdesin seni öpeceğim
Dün akşam benim migren sinyalleri vermeye başladı hemen magnezyum içtim. Bu sabah devam ediyordu bir tane daha içtim. Öğlene kadar falan migren için bir yağ var ondan sürdüm. İlk kez pik noktasına ulaşmadan migrenim geçti. Allah senden razı olsun iyi ki önerdin de aldım

Bende bu doktor sürelerini duymamıştım bende bugün izledim aynen 6 aya her ay görmek isteriz diyordu

Bizde de tamamlayici var canım axa.. hangi aşılar kapsam dahilinde? Biz rota ya para verdik karsiliyor mu sizin tss?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…