- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Evet 3.5 ay için az gerçekten ama düzenli de emiyor değil mi? Doymaz yoksa ya içse de yeter ki mamasını içse bu kuşBende bilmiyorum ki3.5 aylık bebek sabahtan beri 150 ml anca mama içti çok az
Şart değil tabi ki ama mümkünse gidilebilir. Bir aksilik yaşanmamış olur.Kızlar ya okuduğum kadarıyla hemen hemen hepiniz her ay doktora gidiyorsunuz bende mi problem var ben hiç gitmiyorum. Birinci ay gittim işitme kalça falan yapıldı. Sağlık ocağında aşılarını yaptırdım orada tartıp boya bıngıldaga baktılar o kadar. Her ay doktora mi gitmemiz gerekiyor mu ?
Aylik ortalama kaç kilo aldi princ unlu organik kasik mama teklif etsene yani sebzelere de ek zeytinyag ekleyip kalori eklenebilirBir de benim oğlum minik doğdu tam toparlamadı şu an 5700 gr diye tahmin ediyorumBakalım ayın 15inde 4.ay kontrolümüz var soracağım o zaman
Benimde öyle 4. Ayda götürmicektim ama götürcem galiba kafasından çok terliyor sürekli her dakika d vit için kontrol bakılıyormuş böyle durumlardaBiz her ay götürdük bence her ay gidilmeli. En son gittiğimizde doktor 5. Ayda görüşebiliriz yeniden dedi 4. Ayda o yüzden götürmedik. O zaman da aşı sebebiyle ASM de bakıldı
Kalan bu 3-1 ını yedı dıyım ilk öğürmeler yaşandıNasıldı yedimi minnoşbende yarın vereceğim çok heyecanlıyım
Pattes zeytinyağı o kadarYalnız değilsinizGerginbiri35
Benim kızımında var bu kadar değil ama var anakucağında sürtünmekten oldu. Çünkü orası hep saç
Ayyyy ne güzel biz de bi başlayaydık hayırlısı ileneler var içinde anlat bakalım
Ya zaten yedıgı ıkı çay kaşığıBizde anne sütü almadığımız mamayla beslendiğimiz için doktor ek gıdaya başla dedi patates havuç balkabağı kabak deneyeceğiz sizde böyle başlayabilir miyiz diye sorun doktorunuza genelde veriyor herkes
4.ay hariç her ay götürmeyi düşünüyorum 4.ay a gerek yok dedi doktor.. asm ye aşı için gufucezKızlar ya okuduğum kadarıyla hemen hemen hepiniz her ay doktora gidiyorsunuz bende mi problem var ben hiç gitmiyorum. Birinci ay gittim işitme kalça falan yapıldı. Sağlık ocağında aşılarını yaptırdım orada tartıp boya bıngıldaga baktılar o kadar. Her ay doktora mi gitmemiz gerekiyor mu ?
3saat canım ama bence o kadar bekleme yine de 1 saat içinde tuketinKızlar buzdolabından çıkmış anne sütü dışarda ne kadar kalır? O da mı üç saat yoksa hemen miydi?
Zaten hemen içti. Mamayı istemiyor çocuk ama anne sütü olunca içiyor3saat canım ama bence o kadar bekleme yine de 1 saat içinde tuketin
Bizde 5. Ay gitmicez 6. Ay getir dedi doktor sonra zaten ihtiyaç halinde giderim artık , bir sıkıntımız olmaz inşallah da amin4.ay hariç her ay götürmeyi düşünüyorum 4.ay a gerek yok dedi doktor.. asm ye aşı için gufucez
Çok güzel bence, inşallah severYok bu bebişkoların gelişimine katkı sağlamak için aktivite gibi birşey hemde yüzmenin temellerini tekrar atıyorlar ki o refleks kaybolmadan suya tekrar adapte olsun diye ama İzmir de de bir kurs bulabildim sadece başka bulamadım
Bi çocuk doktoru altıncı aya kadar her ay, sonra üç ayda bir görmek isteriz demiş bugün Instagramda gördüm, muhtemelen bu aylarda gelişim vs hem çok hızlı hem önemli olduğu için. Ben de dördüncü ayda götürmicektim kusması için götürdüm geçen dönmesine falan baktılar.Kızlar ya okuduğum kadarıyla hemen hemen hepiniz her ay doktora gidiyorsunuz bende mi problem var ben hiç gitmiyorum. Birinci ay gittim işitme kalça falan yapıldı. Sağlık ocağında aşılarını yaptırdım orada tartıp boya bıngıldaga baktılar o kadar. Her ay doktora mi gitmemiz gerekiyor mu ?
Kuzum muhtemelen kendilerini yukarı doğru kasıp midelerine baskı yapıyolar. Zaten bir karış gövdeleri varBen matında tutuyorum oyuncakları falan matı siliyorum, oyuncakları da aklıma geldikçe biberon temizleyiciyle yıkıyorum ama mata düştüyse veriyorumBen de dışarıdan gelince hep değişirim üstümü ama o hep öyleydi, eşim biraz senin gibi az önce çocuğa dokunuyorsun boynuna ağzı değiyor diye boynuma ellerime kolonya döküp gitti , telefonumu alıp dezenfekte ediyor falan. Emzik kullanmıyoruz ama onu da alıp verirken tedirgin olurdum ben de. Benim de ellerim yıkamaktan mahvoldu. Bearhugın söylediği resterilden aldım küçük şişelere koyucam dışarıda bizimle yemeye başladığında falan kullanılır bence.
Benimki de aşırı kusuyor ama ben hala dik oturtmuyorum da kendini sıkıyor kalkmak için ondan mı oluyor anlamadım, doktor da kilo alımında sorun olmadığı için müdahale etmiyoruz dedi, reflü 1 yaşına kadar sürebilir dedi.
Bizim doktor da her muayenede bakıyordu sebebini bilmiyodum.Şöyle arasını açıp baktı alt kısmı yapışıktı 2 eliyle ayırdı orası açıldı kapalı kalırsa sık idrar yolu enfeksiyonuna sebep oluyor dedi esteiol diye bi krem verdi ben 1 hafta sürüp açmaya çalışacağım açılmazsa 1 hafta ara verip tekrar deneyeceğiz bu sabah baktım az kanamış orasıgördükçe içim açıyor ben dayanamam nasıl kremle ayırıcam hiç bilmiyorum
Evet teyzeler bende alinayı sizinle tanıştırayım pp ye koydumyazdıklarınızı her gün okusamda çok katılamamıştım aranıza daha sık aktif olacağım inşallah
Kuzum bebişlerin damakları güçlendi. Daha çok çektikleri için süt daha çok geliyor olabilir, sütün artmıştır diye düşünüyorum ben.Bende bilmiyorum ki3.5 aylık bebek sabahtan beri 150 ml anca mama içti çok az
Allianz tamamlayıcı sağlık sigortası var bizde. 13000 limiti var normalde. 4. ay kontrolüne gittiğimizde bir baktık ki bitmişBen her ay asm dışında devamlı takip eden doktorumuz var ona götürüyorum sormak istediğim herşeyi yazıp tek tek soruyorum ama tabi oldu muayenesi 800 tl nereye kadar götürebilirim bilmiyorum
Serbest bırakmamaya çalışırsın kuzum hadı kolayca bitsinÇok güzel bence, inşallah sever
Bi çocuk doktoru altıncı aya kadar her ay, sonra üç ayda bir görmek isteriz demiş bugün Instagramda gördüm, muhtemelen bu aylarda gelişim vs hem çok hızlı hem önemli olduğu için. Ben de dördüncü ayda götürmicektim kusması için götürdüm geçen dönmesine falan baktılar.
Ya bu arada yarın sünnet olucazVe bebeğim iki gündür yüzüstüne dönüyor Dönmeden halletseydik...
Hadi inşallahSerbest bırakmamaya çalışırsın kuzum hadı kolayca bitsin
Amin canım inşallah ihtiyaç kalmazBizde 5. Ay gitmicez 6. Ay getir dedi doktor sonra zaten ihtiyaç halinde giderim artık , bir sıkıntımız olmaz inşallah da amin
Bende bu doktor sürelerini duymamıştım bende bugün izledim aynen 6 aya her ay görmek isteriz diyorduÇok güzel bence, inşallah sever
Bi çocuk doktoru altıncı aya kadar her ay, sonra üç ayda bir görmek isteriz demiş bugün Instagramda gördüm, muhtemelen bu aylarda gelişim vs hem çok hızlı hem önemli olduğu için. Ben de dördüncü ayda götürmicektim kusması için götürdüm geçen dönmesine falan baktılar.
Ya bu arada yarın sünnet olucazVe bebeğim iki gündür yüzüstüne dönüyor Dönmeden halletseydik...
Bizde de tamamlayici var canım axa.. hangi aşılar kapsam dahilinde? Biz rota ya para verdik karsiliyor mu sizin tss?Kuzum muhtemelen kendilerini yukarı doğru kasıp midelerine baskı yapıyolar. Zaten bir karış gövdeleri var
Bizim doktor da her muayenede bakıyordu sebebini bilmiyodum.
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk hallolur
Kuzum bebişlerin damakları güçlendi. Daha çok çektikleri için süt daha çok geliyor olabilir, sütün artmıştır diye düşünüyorum ben.
Allianz tamamlayıcı sağlık sigortası var bizde. 13000 limiti var normalde. 4. ay kontrolüne gittiğimizde bir baktık ki bitmişmuayeneler aşılar derken 3 ayda 13000 yemiş bizim kız hoş fototerapi falan da almıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?