- 6 Temmuz 2022
- 2.072
- 5.037
- 108
- 30
Canım aslında direkt karşılamıyor. Ama poliçede aşıların %60ını karşıladığına dair bir madde varmış sanırım. Harcama talebi oluşturduğumuzda bir kısmını iade aldık hepBizde de tamamlayici var canım axa.. hangi aşılar kapsam dahilinde? Biz rota ya para verdik karsiliyor mu sizin tss?
Oyy kıyamam miniğimBenim saftirik kızım sözde oyuncağını ağzına götürüyor. Bugün dikkat ettim oyuncak ağzının önünde kendisi parmağını emiyor
Benimki meme emerken aradan parmağını sokup ikisini de emiyorBenim saftirik kızım sözde oyuncağını ağzına götürüyor. Bugün dikkat ettim oyuncak ağzının önünde kendisi parmağını emiyor
Bizde özel sigorta aliance var 300 veya 320 tl gibi birşey verdik rotaya diğer aşılar zaten ücretsizdi. Özel doktor muayenelerinde de şuanaka kadar hep tamamını karşıladıCanım aslında direkt karşılamıyor. Ama poliçede aşıların %60ını karşıladığına dair bir madde varmış sanırım. Harcama talebi oluşturduğumuzda bir kısmını iade aldık hep
Aa vallahi çok güzel oldu bu bilgi bende bakayım hemen.. bakalım ne diyeceklerCanım aslında direkt karşılamıyor. Ama poliçede aşıların %60ını karşıladığına dair bir madde varmış sanırım. Harcama talebi oluşturduğumuzda bir kısmını iade aldık hep
Çok şapşal oluyor bu bebişler yaOyy kıyamam miniğim
Ahahahhaha kesmiyor demek kiBenimki meme emerken aradan parmağını sokup ikisini de emiyor
Ay ne güzel. Limitli ise arada kontrol etmekte fayda var biz bakmamıştık hiç epey şaşırdık o gün. Gerçi biz ilk zamanlarda sarılık nedeniyle çok fazla hastaneye gittik. Testler muayeneler falan derken limit bitti gitti. Allahtan yenileniyor önümüzdeki ay.Bizde özel sigorta aliance var 300 veya 320 tl gibi birşey verdik rotaya diğer aşılar zaten ücretsizdi. Özel doktor muayenelerinde de şuanaka kadar hep tamamını karşıladı
Bak canım uygulamasında mutlaka vardırAa vallahi çok güzel oldu bu bilgi bende bakayım hemen.. bakalım ne diyecekler
Kuzum bende uykuya geçeceği zaman veriyorum uykuya da hiç geçmiyor bugün toplasan max 1 saat uyudu o yüzden 3 kez ancak mama içtiAynılar kuzu ya. Anlamıyorum geçen gün 120 içti sevindim. Şimdi yine 60 anca. Sallarken daha kolay içiyor bu arada. Kucağımda titreşim vererek içirmeye çalışıyorum. Mesela şu an 20 dakika olmuş anca 20 lik içmiş
Hipp kullanıyorduk senin gibi düşünüp sma aldık yine aynı yemedi.Mama olarak ne kullanıyorsunuz peki mamanın tadını mı beğenmiyor acaba
Büyüdükçe daha da zorlaşıyor sanki inatçı yaEvet 3.5 ay için az gerçekten ama düzenli de emiyor değil mi? Doymaz yoksa ya içse de yeter ki mamasını içse bu kuş
Kuzum ilk ay 700 gr 2.ay 1000 gr 3.ayda 700 gr aldı.Yani üst sınırdan da kilo almıyor ki.Zeytinyağını mamasına da ekliyorum günde 3 çay kaşığı kadar ekstra kalori olsun kilo alsın diyeAylik ortalama kaç kilo aldi princ unlu organik kasik mama teklif etsene yani sebzelere de ek zeytinyag ekleyip kalori eklenebilir
Kuzum genelde 1.5-2 saatte bir bazen 3 saati buluyorBenimde öyle 4. Ayda götürmicektim ama götürcem galiba kafasından çok terliyor sürekli her dakika d vit için kontrol bakılıyormuş böyle durumlarda
Satilucky canım kaç saatte bir emziriyorsun
Eşim de sabah öyle söyledi bir de süt sağıp ver bakalım sorun mamada mı biberonda mı diyeZaten hemen içti. Mamayı istemiyor çocuk ama anne sütü olunca içiyor
İnşallah öyledir yoksa iyice minik kalacak yaKuzum bebişlerin damakları güçlendi. Daha çok çektikleri için süt daha çok geliyor olabilir, sütün artmıştır diye düşünüyorum ben.
Benimkide memede aynısını yapıyor tek olmadığını bilmek mutlu ettiÇok şapşal oluyor bu bebişler ya
Ahahahhaha kesmiyor demek kibizimki de şansını denedi ama tırnağı memeye batırınca çektim hemen
Ay ne güzel. Limitli ise arada kontrol etmekte fayda var biz bakmamıştık hiç epey şaşırdık o gün. Gerçi biz ilk zamanlarda sarılık nedeniyle çok fazla hastaneye gittik. Testler muayeneler falan derken limit bitti gitti. Allahtan yenileniyor önümüzdeki ay.
Uykudan önce mi devam versen dedim onuda yapıyormuşsun bu minikler gerçekten git gide inatçı oluyor bu ay benimkide tam seninki gibi emmek istemiyor rüya öğününü bile ağzını kitliyor ah ah bu miniklerKuzum bende uykuya geçeceği zaman veriyorum uykuya da hiç geçmiyor bugün toplasan max 1 saat uyudu o yüzden 3 kez ancak mama içti
Bazen o zaman bile almıyor kitliyor ağzını rüya öğünü bile sorun bizde
Hipp kullanıyorduk senin gibi düşünüp sma aldık yine aynı yemedi.
Büyüdükçe daha da zorlaşıyor sanki inatçı ya
Kuzum ilk ay 700 gr 2.ay 1000 gr 3.ayda 700 gr aldı.Yani üst sınırdan da kilo almıyor ki.Zeytinyağını mamasına da ekliyorum günde 3 çay kaşığı kadar ekstra kalori olsun kilo alsın diye
Kuzum genelde 1.5-2 saatte bir bazen 3 saati buluyor
Eşim de sabah öyle söyledi bir de süt sağıp ver bakalım sorun mamada mı biberonda mı diye
İnşallah öyledir yoksa iyice minik kalacak ya
Ya 2 gündür resmen 4. Ay güncellemesi geldi çocuğa sadece memede uyumak istiyor memeden çektiğim an uyanıyor derin uykuya çok nadir geçiyor Her 1 saatte bir kalkıyor gece de gündüzde uykular gittikçe kısaldı. 2 günde resmen meme uyku aracı oldu çocuğun huyu nasıl bukadar değişti ya hayret Kucaktan inmek istemiyor her oyuncak 15 dk sonra biraz daha kucak şok içerisindeyim. Kucakta gezerek kısa sürede uyutup yatağa yatırdığımız çocuk gitti şuan başka biri var evde memede uyuyor ne alaka yaKuzum bende uykuya geçeceği zaman veriyorum uykuya da hiç geçmiyor bugün toplasan max 1 saat uyudu o yüzden 3 kez ancak mama içti
Kuzum ilk ay 700 gr 2.ay 1000 gr 3.ayda 700 gr aldı.Yani üst sınırdan da kilo almıyor ki.Zeytinyağını mamasına da ekliyorum günde 3 çay kaşığı kadar ekstra kalori olsun kilo alsın diye
Eşim de sabah öyle söyledi bir de süt sağıp ver bakalım sorun mamada mı biberonda mı diye
Aptamilin icilme oranı da yüksek surda 2 ay icseler ek gıda da rahat edersiniz. Hoş doktorlar normal diyorlar ama analık işte insanın içine sinmiyorKuzum bende uykuya geçeceği zaman veriyorum uykuya da hiç geçmiyor bugün toplasan max 1 saat uyudu o yüzden 3 kez ancak mama içti
Herkesin ortak sorunu bu ay beslenme sanırım bizimki uyku öğünü biberonu reddetti mamayı içmesi 90ccden 50cc kaldı inanılmaz yani aşırı iştahlıdır normalde şuan versem deli gibi emmek istiyor ama vermek istemedim çünkü uykuya geçmem için emiyor iyi güzelde ben işe başlıycam öğlen uykularında kim emzirip uyutucak inşallah alışmaz buna geçicidir ya kıyamıyorumda 2 gündür full meme de uyuttum sonumuz hayırlara vesile olsunBenimkide memede aynısını yapıyor tek olmadığını bilmek mutlu etti
Uykudan önce mi devam versen dedim onuda yapıyormuşsun bu minikler gerçekten git gide inatçı oluyor bu ay benimkide tam seninki gibi emmek istemiyor rüya öğününü bile ağzını kitliyor ah ah bu minikler
Minik kalmaz ama öyle düşünme bebekliğiyle herşey paralel gitmiyor ki boyuda iyi gidiyor diyordun
Dis falan olabilir mi acabaaBende bilmiyorum ki3.5 aylık bebek sabahtan beri 150 ml anca mama içti çok az
Ben her ay goturuyorum asilarina bakiyor. Mesela bu ay demir ilacina baslayacagiz. Saglik ocagi cok detayli bakmiyor.Kızlar ya okuduğum kadarıyla hemen hemen hepiniz her ay doktora gidiyorsunuz bende mi problem var ben hiç gitmiyorum. Birinci ay gittim işitme kalça falan yapıldı. Sağlık ocağında aşılarını yaptırdım orada tartıp boya bıngıldaga baktılar o kadar. Her ay doktora mi gitmemiz gerekiyor mu ?
Sigorta cok mantiklii. Sigorta yaptir bence canim. Bak biz hasta olduk hastanede yattik sigorta.karsiladi yoksa rahat bir 50-60 verecektikBen her ay asm dışında devamlı takip eden doktorumuz var ona götürüyorum sormak istediğim herşeyi yazıp tek tek soruyorum ama tabi oldu muayenesi 800 tl nereye kadar götürebilirim bilmiyorum
En azindan uzun uuyyurMilletin bebeği emziği bırakıyor benimki yeni alıyorHiç başlatmasam dicem ama meme onda bi bağımlılık oldu hiç yatıramıyorum memesiz, onu geçtim uykuda kalamıyor emmeden Memede mayıştırıp beşiğine koyarken emzik verdim dalınca aldım ikidir öyle uyudu bakalım. Uyanık olsa yine atacak ama uykulu fark etmedi sanırım
Ben her ay goturuyorum asilarina bakiyor. Mesela bu ay demir ilacina baslayacagiz. Saglik ocagi cok detayli bakmiyor.
İlk gittiğim doktor 1 yaşına kadar her ay gelmeniz gerekiyor dedi ama bana çok saçma gelmişti bir sorun görmeden gitmek. 4.aya girince giderim komple kontrol etsinler yavruyu. Kafama takılan bir sorun olunca araştırıyorum kendim ne bileyim sanki doktora gittikçe bir sıkıntı çıkacak gibi :) Gelişimi iyi gidiyor kilosu boyu ayı ile orantılı hareketleri öyle zorunlu olan aşıları yapılıyor bol bol sevip öpülüyor daha ne olsun :)) Hatta son yirmi gündür geziyor şehir şehir 3 şehir değiştirdi otellerde pansiyonlarda kaldı günlük 8 9 saat dışarda vakit geçiriyor eve dönünce çok sıkılacak nasıl zaptedicez bilmiyorum:)Ben her ay goturuyorum asilarina bakiyor. Mesela bu ay demir ilacina baslayacagiz. Saglik ocagi cok detayli bakmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?