2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Zorlamayıp akışına bırakıp takip edicem bakalım teklif ederim yerse yer artık yormaya başladı inadı tuttu mu tamam Boyu 3.ay kontrolümüzde 62 cmdi ayına göre normaldi, bakalım bu ay kaç olmuş bilmiyorum

Bizde ne uyku kaldı ne iştah.Uykular haram oldu
Gündüz uyku yok gece uyku yok şimdi uyudu sabahtan beri 1 saat uyuyan çocuk, hayır 5 dk uyuyup uyanıyor 3 saat uyumuyornasıl duruyor 5 dk uyku ile hayret ediyorum

Aptamilin icilme oranı da yüksek surda 2 ay icseler ek gıda da rahat edersiniz. Hoş doktorlar normal diyorlar ama analık işte insanın içine sinmiyor
Kuzum aptamil içmişti Deniz ama gaz yaptı bizde bahsetmiştim sma optiproyu aldık denedik o da gaz yaptı ki onu da içmiyor zatenEk gıdaya doktora sorup erken başlayabilirim belki bilmiyorum bu ayki kilo alımına göre

Dis falan olabilir mi acabaa
Damakları normaldi ama yarın bakayım bakalım tekrar

Benimki hep memede uyuyor malesef ama o kadar kusan bir bebek ki gazını çıkarıp yatırınca daha az kusuyor bende suan buna sarıldım ilerde başıma bela olacsğını bile bile

Bu emme işi benide okadar yordu ki bu ay saldım yani takio etmek geriyor insanı ve boyumuz aynı bak bizde 62ydik geçen ay

Ben de öyle hiçbirini yapmıyorum diğer çocuklarımda da yapmadım. Pandemide de o kadar hassas değildim. Yapım böyle rahat insanım

Ben de öyle hiçbirini yapmıyorum diğer çocuklarımda da yapmadım. Pandemide de o kadar hassas değildim. Yapım böyle rahat insanım
Bende hiç birini yapmıyorum hatta bir defa yazmıştım şaşıran çok olmuştu emzik düşünce bazen ağzıma alıp veriyorum. Ama geçenlerde bütün oyuncaklari toplayıp makineye attım bir kaç ay idare eder bizi :) Köpekle yaşıyoruz zaten evde ne kadar temizlesekte olmuyor. Baya da geziyorum AVM olsun şehirler arası yolculuk olsun dolmuş olsun günlük hayatım hiç değişmemiş gibi devam ediyorum. Çocuğumun kıyafetleri her zaman temiz oluyor en ufak kussa dahi değiştiririm. Beşik çarşafını haftalık değiştiririm. Bezini çok sık değiştiririm. Emziği arada kaynar suya atarım. Her sabah yüzünü ve ellerini yıkarım günaydın rutinimiz. İki güne bir banyo yaptırırım. Bunlar yeterli geliyor bana fazlası bize de bebeğe de zarar. Kimisinin temizlik takıntısı var bende de kaygı oluşmaya başladı ya bebeğim düşerse ya birden boğulursa ya deprem olur bebegimle kaçamazsak bu tarz düşünceler rahatsız ediyor beni ama annelik bunları getiriyor galiba

Aptamil bizde gaz yaptı ama Sma deneyeceğim optiproyu mu denesem comfort olanı mı bilmiyorum ama siz hangisini kullanıyorsunuz?
Kesinlikle comfort bebeğim hem kabız hem gaz sancısı cekiyordu yeri geliyor 7 saat uyumuyordu gecen hafta comfort a geçtik şimdi 4 saat uyuyor 1 saat uyanık geçiriyor bi 4 saat daha uyuyor 1 saat uyanık geçiriyor uyku düzeni oluştu gazı yok kabızlıhı yok

Bu emme işi benide okadar yordu ki bu ay saldım yani takio etmek geriyor insanı ve boyumuz aynı bak bizde 62ydik geçen ay
Sağlıkla büyüsünler de sanırım anne olmak hep bir tedirginlik

Bize de aynı şekilde gaz yaptı hippe geri döndüm zaten amacım sıkıldığı için mi mama reddi var ona bakmaktı ama sıkıldığı için değilmiş iki mamayı da içmiyor

Bende yapıyorum bunu bazen çok işe yarıyor valla. Zaten derin uykuya geçince Kuzey kendi atıyor pıt diye fırlatıyor Bizde emzik direkt uyku aracı oldu çok işe yarıyor meme harici onla da uyumaya başlar belki senin için de iyi olur arada babası uyutur

Keşke şimdilik sadece uykuluyken verebildim ama ısrarcıyım

Philips avent naturel response serisinin biberonunu kullanıyoruz.Biberondan memnunuz çok şükür meme reddi de yaşamadık.Bakalım bugün sütümü sağıp biberon ile vericem o zaman içecek mi?
Kuzum evde lansinoh marka da biberon vardı. Onla da içmedi. Sorun bizim bebelerde.
Pera anne sütü olunca içiyor

Sigorta cok mantiklii. Sigorta yaptir bence canim. Bak biz hasta olduk hastanede yattik sigorta.karsiladi yoksa rahat bir 50-60 verecektik
Devamlı takipli bi doktorumuz var orda da sigorta geçmiyor malesef o yüzden yaptırmadım o doktordan herkes çok memnun kalmış bende memnunum o yüzden böyle devam edicez gibi gözüküyor

Kizlar yazin tatile gitmeyi planliyoruz ama Arasa ek gidalari nasil yapacagim. O yuzden bir tereddutte kaldim. gidip gitmeme konusunda
Aynı konuda ben kafa yordum geçen gün. Otel yemekleri veremeyiz. Ancak yakın bi marketten meyve, organik hazır yoğurt ( bir kaç gün olacağı için sıkıntı değil bence)
Önceden de küçük kavanozlara bir kaç öğünlük sebze çorbası konservesi yapsam idare eder diye düşünüyorum.
Temmuz Ağustos gibi gitsek çoğunlukla anne sütü alıyor olacaklar zaten

Bende temmuz gibi dusunuyorum bakalimm.dogru diyorsun cogunluk anne sutu olacak. Bebekli tatil nasil olacak bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…