Zorlamayıp akışına bırakıp takip edicem bakalım teklif ederim yerse yer artık yormaya başladı inadı tuttu mu tamamUykudan önce mi devam versen dedim onuda yapıyormuşsun bu minikler gerçekten git gide inatçı oluyor bu ay benimkide tam seninki gibi emmek istemiyor rüya öğününü bile ağzını kitliyor ah ah bu minikler
Minik kalmaz ama öyle düşünme bebekliğiyle herşey paralel gitmiyor ki boyuda iyi gidiyor diyordun
Bizde ne uyku kaldı ne iştah.Uykular haram olduYa 2 gündür resmen 4. Ay güncellemesi geldi çocuğa sadece memede uyumak istiyor memeden çektiğim an uyanıyor derin uykuya çok nadir geçiyor Her 1 saatte bir kalkıyor gece de gündüzde uykular gittikçe kısaldı. 2 günde resmen meme uyku aracı oldu çocuğun huyu nasıl bukadar değişti ya hayret Kucaktan inmek istemiyor her oyuncak 15 dk sonra biraz daha kucak şok içerisindeyim. Kucakta gezerek kısa sürede uyutup yatağa yatırdığımız çocuk gitti şuan başka biri var evde memede uyuyor ne alaka ya
Kuzum aptamil içmişti Deniz ama gaz yaptı bizde bahsetmiştim sma optiproyu aldık denedik o da gaz yaptı ki onu da içmiyor zatenAptamilin icilme oranı da yüksek surda 2 ay icseler ek gıda da rahat edersiniz. Hoş doktorlar normal diyorlar ama analık işte insanın içine sinmiyor
Damakları normaldi ama yarın bakayım bakalım tekrarDis falan olabilir mi acabaa
Benimki hep memede uyuyor malesef ama o kadar kusan bir bebek ki gazını çıkarıp yatırınca daha az kusuyor bende suan buna sarıldım ilerde başıma bela olacsğını bile bileHerkesin ortak sorunu bu ay beslenme sanırım bizimki uyku öğünü biberonu reddetti mamayı içmesi 90ccden 50cc kaldı inanılmaz yani aşırı iştahlıdır normalde şuan versem deli gibi emmek istiyor ama vermek istemedim çünkü uykuya geçmem için emiyor iyi güzelde ben işe başlıycam öğlen uykularında kim emzirip uyutucak inşallah alışmaz buna geçicidir ya kıyamıyorumda 2 gündür full meme de uyuttum sonumuz hayırlara vesile olsun
Bu emme işi benide okadar yordu ki bu ay saldım yani takio etmek geriyor insanı ve boyumuz aynı bak bizde 62ydik geçen ayZorlamayıp akışına bırakıp takip edicem bakalım teklif ederim yerse yer artık yormaya başladı inadı tuttu mu tamamBoyu 3.ay kontrolümüzde 62 cmdi ayına göre normaldi, bakalım bu ay kaç olmuş bilmiyorum
Bizde ne uyku kaldı ne iştah.Uykular haram oldu
Gündüz uyku yok gece uyku yok şimdi uyudu sabahtan beri 1 saat uyuyan çocuk, hayır 5 dk uyuyup uyanıyor 3 saat uyumuyornasıl duruyor 5 dk uyku ile hayret ediyorum
Kuzum aptamil içmişti Deniz ama gaz yaptı bizde bahsetmiştim sma optiproyu aldık denedik o da gaz yaptı ki onu da içmiyor zatenEk gıdaya doktora sorup erken başlayabilirim belki bilmiyorum bu ayki kilo alımına göre
Damakları normaldi ama yarın bakayım bakalım tekrar
Ben de öyle hiçbirini yapmıyorum diğer çocuklarımda da yapmadım. Pandemide de o kadar hassas değildim. Yapım böyle rahat insanımHiçbirini yapmıyorum üstüne üstlük ellerimin yıkanmamış sekılde olarak sana göre pıs diyim normal ev ıcınde parmaklarımı ısırırak dişlerini kaşıyor yalıyor
Çok üzüldüm bunu aşmanın tek yolu bunu yapmamak
Bende hiç birini yapmıyorum hatta bir defa yazmıştım şaşıran çok olmuştu emzik düşünce bazen ağzıma alıp veriyorum.Ben de öyle hiçbirini yapmıyorum diğer çocuklarımda da yapmadım. Pandemide de o kadar hassas değildim. Yapım böyle rahat insanım
Kesinlikle comfort bebeğim hem kabız hem gaz sancısı cekiyordu yeri geliyor 7 saat uyumuyordu gecen hafta comfort a geçtik şimdi 4 saat uyuyor 1 saat uyanık geçiriyor bi 4 saat daha uyuyor 1 saat uyanık geçiriyor uyku düzeni oluştu gazı yok kabızlıhı yokAptamil bizde gaz yaptı ama Sma deneyeceğim optiproyu mu denesem comfort olanı mı bilmiyorum ama siz hangisini kullanıyorsunuz?
Sağlıkla büyüsünler de sanırım anne olmak hep bir tedirginlikBu emme işi benide okadar yordu ki bu ay saldım yani takio etmek geriyor insanı ve boyumuz aynı bak bizde 62ydik geçen ay
Bize de aynı şekilde gaz yaptı hippe geri döndüm zaten amacım sıkıldığı için mi mama reddi var ona bakmaktı ama sıkıldığı için değilmiş iki mamayı da içmiyorKesinlikle comfort bebeğim hem kabız hem gaz sancısı cekiyordu yeri geliyor 7 saat uyumuyordu gecen hafta comfort a geçtik şimdi 4 saat uyuyor 1 saat uyanık geçiriyor bi 4 saat daha uyuyor 1 saat uyanık geçiriyor uyku düzeni oluştu gazı yok kabızlıhı yok
Benim saftirik kızım sözde oyuncağını ağzına götürüyor. Bugün dikkat ettim oyuncak ağzının önünde kendisi parmağını emiyor
Kuzey ikisini de yapıyor. Elini emerken de tek el yetmiyor ikisini sokmaya çalışıyorBenimki meme emerken aradan parmağını sokup ikisini de emiyor
Bende yapıyorum bunu bazen çok işe yarıyor valla. Zaten derin uykuya geçince Kuzey kendi atıyor pıt diye fırlatıyorMilletin bebeği emziği bırakıyor benimki yeni alıyorHiç başlatmasam dicem ama meme onda bi bağımlılık oldu hiç yatıramıyorum memesiz, onu geçtim uykuda kalamıyor emmeden Memede mayıştırıp beşiğine koyarken emzik verdim dalınca aldım ikidir öyle uyudu bakalım. Uyanık olsa yine atacak ama uykulu fark etmedi sanırım
Hangi biberonu kullanıyorsunuzBize de aynı şekilde gaz yaptı hippe geri döndüm zaten amacım sıkıldığı için mi mama reddi var ona bakmaktı ama sıkıldığı için değilmiş iki mamayı da içmiyor
Yine iyiymiş, bizimki memeyi bırakıp parnağını emiyorBenimki meme emerken aradan parmağını sokup ikisini de emiyor
KeşkeBende yapıyorum bunu bazen çok işe yarıyor valla. Zaten derin uykuya geçince Kuzey kendi atıyor pıt diye fırlatıyorBizde emzik direkt uyku aracı oldu çok işe yarıyor meme harici onla da uyumaya başlar belki senin için de iyi olur arada babası uyutur
Bazen karıştırıyorlar hangisi meme hangisi parmakYine iyiymiş, bizimki memeyi bırakıp parnağını emiyor
Philips avent naturel response serisinin biberonunu kullanıyoruz.Biberondan memnunuz çok şükür meme reddi de yaşamadık.Bakalım bugün sütümü sağıp biberon ile vericem o zaman içecek mi?Hangi biberonu kullanıyorsunuz
Kuzum evde lansinoh marka da biberon vardı. Onla da içmedi. Sorun bizim bebelerde.Philips avent naturel response serisinin biberonunu kullanıyoruz.Biberondan memnunuz çok şükür meme reddi de yaşamadık.Bakalım bugün sütümü sağıp biberon ile vericem o zaman içecek mi?
Devamlı takipli bi doktorumuz var orda da sigorta geçmiyor malesef o yüzden yaptırmadım o doktordan herkes çok memnun kalmış bende memnunum o yüzden böyle devam edicez gibi gözüküyorSigorta cok mantiklii. Sigorta yaptir bence canim. Bak biz hasta olduk hastanede yattik sigorta.karsiladi yoksa rahat bir 50-60 verecektik
Bizimkide mama verince istemiyor. Itiyor diliyleKuzum evde lansinoh marka da biberon vardı. Onla da içmedi. Sorun bizim bebelerde.
Pera anne sütü olunca içiyor
Aynı konuda ben kafa yordum geçen gün. Otel yemekleri veremeyiz. Ancak yakın bi marketten meyve, organik hazır yoğurt ( bir kaç gün olacağı için sıkıntı değil bence)Kizlar yazin tatile gitmeyi planliyoruz ama Arasa ek gidalari nasil yapacagim. O yuzden bir tereddutte kaldim. gidip gitmeme konusunda
Bende temmuz gibi dusunuyorum bakalimm.dogru diyorsun cogunluk anne sutu olacak. Bebekli tatil nasil olacak bakalimAynı konuda ben kafa yordum geçen gün. Otel yemekleri veremeyiz. Ancak yakın bi marketten meyve, organik hazır yoğurt ( bir kaç gün olacağı için sıkıntı değil bence)
Önceden de küçük kavanozlara bir kaç öğünlük sebze çorbası konservesi yapsam idare eder diye düşünüyorum.
Temmuz Ağustos gibi gitsek çoğunlukla anne sütü alıyor olacaklar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?