- 11 Temmuz 2018
- 555
- 741
- 103
- 34
Rabbim hepimizin evladını sağlıkla kucağına almak nasip oldun inşallah güzel olsun da bütün zorluklara katlanırız.Bende herkes erkek hissettiğini söylüyor.
İnşallah sağlıklı olsun en önemli isteğim bu. Ama gönlüm kızdan yana ya
Hadi yaaEvet sadece o değil ımom kullanıyorum o da çok kötü kokuyor. Ama bugün bu ilaca şükrettim
Eşim evdeyse eşime bırakıp dinleniyorum yoksa mecburen kalkıp bakıyorum.hastanede doğum yaptığım zaman annem zırt pırt odadan çıkıyordu ameliyatlı halimle başımın dönmesiyle nasıl bezledim emzirdim ben bile bilmiyorum.annelik insana baya bir güç veriyormuş.şimdide midem bulana bulana yemek hazırlayıp yediriyorumDün gece yine çok başım ağrıdı ve mecburen p*rol adlı ağrı kesiciden kullandım.
Masaj, uyku , mentol, başa tülbent sarma vs takviyeleri ile
Şimdi de biraz ağrım var ama gece epey kötüydü. Hatta şöyle düşündüm, o kadar berbat ağrıyordu ki. Bebek olsa ona bakmak çok güç olurdu.
Bebekli anneler , siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz ? Hasta olunca vs bebeğe bakmak çok zordur
kızımda hiç belirti yoktu şuan bulantı var cinsiyet ne olur bilmiyorum ama sağlıklı olsun yeter.iki kız olması da güzel geliyor banaKizlar merhaba. Benim 1 kizim var. Ikinci hamilelik şuan. Ve ilk hamilelijle ayni geciyor. Ne mide bulantisi ne tiksinme hic birsey yok. Ben bir tanede oglum olsun istiyordum. Sizce ayni belirtilerin olursa cinsiyyetde ayni mi olur?
Hem kizi hem oglu olanlar nasil gecirdiler.
Sizi de hayırlı olsun bugün sağlık ocağına gideceğim gebelik bilgisi vermek için yarın da nasipse kontroleHayırlı olsun satlarimiz çok yakın 02.01 benimde
Hepimizin inşallah sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin rabbim hayırlısıylaMaşallah benim de aynı gün ama tüp bebek olduğu için ayın 9 sayılıyor. Maşallah sağlıkla gelsin inşallah.
Eşim evdeyse eşime bırakıp dinleniyorum yoksa mecburen kalkıp bakıyorum.hastanede doğum yaptığım zaman annem zırt pırt odadan çıkıyordu ameliyatlı halimle başımın dönmesiyle nasıl bezledim emzirdim ben bile bilmiyorum.annelik insana baya bir güç veriyormuş.şimdide midem bulana bulana yemek hazırlayıp yediriyorum
kızımda hiç belirti yoktu şuan bulantı var cinsiyet ne olur bilmiyorum ama sağlıklı olsun yeter.iki kız olması da güzel geliyor bana
Amin inşallah canım benimHepimizin inşallah sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin rabbim hayırlısıyla
Inan suan ben tekle devam exiyorm ara ara bulantim ara ara kusmalarm oluyor sadece sabah olmuyor bu arada sabah bulantim olmasa aksam oluyor dun gece uyumadan oldu mesela ben 8. Haftaya kada ikizdi sonrasi teke dustu oyuzden ne diyecegimi bilmiyormIkiz gebelikde belirtiler farkli mi oluyor? Mide bulantisi bel agrisi asirimi oluryor?
Saglikla kucagina alirsin insallah.Inan suan ben tekle devam exiyorm ara ara bulantim ara ara kusmalarm oluyor sadece sabah olmuyor bu arada sabah bulantim olmasa aksam oluyor dun gece uyumadan oldu mesela ben 8. Haftaya kada ikizdi sonrasi teke dustu oyuzden ne diyecegimi bilmiyorm
Onceden ne dedim hatirlamiyorum ama simdi erkek olarak yorumladim ben cnmKızlarım merhaba şimdi çıktım doktor kontrolünden şuanlık her şey normal çok şükür hala 4 gün geride gidiyoruz cinsiyet tahmininizde bir değişiklik var mı bilmek istiyorum bakabilir misinizPapatyamaviss sandriyon vajinal bakıldı kızlar
Erkek canım
Erkek canım ılk ne dedım hatırlamıyorumKızlarım merhaba şimdi çıktım doktor kontrolünden şuanlık her şey normal çok şükür hala 4 gün geride gidiyoruz cinsiyet tahmininizde bir değişiklik var mı bilmek istiyorum bakabilir misinizPapatyamaviss sandriyon vajinal bakıldı kızlar
Muz hep yiyorum günde mutlaka ama cıkss hiç fayda etmiyor. Dün bi arkadaş öksürük için pekmez karabiber demişti onu denedim akşam sabah farkettim ki midem çok rahatlamış denk mi geldi bilmiyorum. Şimdi durup durup onu yiyorum acılığa iyi geldi sanki diyeTek gerçek malesef zaman . Hormonlardan tüm mekanizma değişiyor bunların azalması bir kaç hafta bazılarında gebelik boyu sürüyor. Mide asitini dengede tutmak için laktozsuz ürünler kullabilirsiniz muz ayva bunlar biraz o acı tadı bastirabilir. Sabahları elma da biraz dengeler ama kesin şu geçirir diyemiyorum
Geçmiş olsun canım. Dinlenmeye bak bol bol. Şu bikaç haftayı atlatırsak sorun olmaz diye Ümid ediyorum hepimiz içinKızlar selamlar. Dün akşam 5 6 damla kan geldi acile gittik bebeği ve kalp atışını gördük ama düşük tehlikesi var dedi progestan verdi. Özeldeki muayenemi 4 gün öne aldım korkma eşi aşağıda dedi kanama olabilir dedi dikkat et kendine dedi bebeğim sağlıklı. Eşi aşağıda olan böyle durumla karşılaşan var mı Bi sorun olur mu doktora sormayı unutmuşum
Erkek canım ılk ne dedım hatırlamıyorummasallah buyumus mınnosss
Canım ikinizde önceden erkek demiştinizOnceden ne dedim hatirlamiyorum ama simdi erkek olarak yorumladim ben cnm
Arkadaşlar mide yanması yaşayan var mı çok kötüyüm hiç kusma falan olmadı ama midem çok yanıyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?