2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Eşim evdeyse eşime bırakıp dinleniyorum yoksa mecburen kalkıp bakıyorum.hastanede doğum yaptığım zaman annem zırt pırt odadan çıkıyordu ameliyatlı halimle başımın dönmesiyle nasıl bezledim emzirdim ben bile bilmiyorum.annelik insana baya bir güç veriyormuş.şimdide midem bulana bulana yemek hazırlayıp yediriyorum
kızımda hiç belirti yoktu şuan bulantı var cinsiyet ne olur bilmiyorum ama sağlıklı olsun yeter.iki kız olması da güzel geliyor bana

Allah güç kuvvet versin. İnsan bazen düşününce tedirgin oluyor. Yetebilecek miyim vs diye.

Bence de iki kız çok güzel.
İki çocuğum olsa , iki kız isterdim herhalde.
Belki iki kız kardeş olduğum için böyle düşünüyorumdur.

Ikiz gebelikde belirtiler farkli mi oluyor? Mide bulantisi bel agrisi asirimi oluryor?
Inan suan ben tekle devam exiyorm ara ara bulantim ara ara kusmalarm oluyor sadece sabah olmuyor bu arada sabah bulantim olmasa aksam oluyor dun gece uyumadan oldu mesela ben 8. Haftaya kada ikizdi sonrasi teke dustu oyuzden ne diyecegimi bilmiyorm

Kızlarım merhaba şimdi çıktım doktor kontrolünden şuanlık her şey normal çok şükür hala 4 gün geride gidiyoruz cinsiyet tahmininizde bir değişiklik var mı bilmek istiyorum bakabilir misiniz Papatyamaviss sandriyon vajinal bakıldı kızlar

Eklentiler

• CE7A5E7B-B2EF-4D6A-A5A4-15F64A16320D.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 79
Onceden ne dedim hatirlamiyorum ama simdi erkek olarak yorumladim ben cnm

Erkek canım ılk ne dedım hatırlamıyorum masallah buyumus mınnosss

Kızlar selamlar. Dün akşam 5 6 damla kan geldi acile gittik bebeği ve kalp atışını gördük ama düşük tehlikesi var dedi progestan verdi. Özeldeki muayenemi 4 gün öne aldım korkma eşi aşağıda dedi kanama olabilir dedi dikkat et kendine dedi bebeğim sağlıklı. Eşi aşağıda olan böyle durumla karşılaşan var mı Bi sorun olur mu doktora sormayı unutmuşum

Muz hep yiyorum günde mutlaka ama cıkss hiç fayda etmiyor. Dün bi arkadaş öksürük için pekmez karabiber demişti onu denedim akşam sabah farkettim ki midem çok rahatlamış denk mi geldi bilmiyorum. Şimdi durup durup onu yiyorum acılığa iyi geldi sanki diye

Geçmiş olsun canım. Dinlenmeye bak bol bol. Şu bikaç haftayı atlatırsak sorun olmaz diye Ümid ediyorum hepimiz için

Arkadaşlar mide yanması yaşayan var mı çok kötüyüm hiç kusma falan olmadı ama midem çok yanıyooo

K.nt karbonat var canım 2 çay kaşığı ağzıma koyup üstüne su içiyorum bebeğe hiçbir zararı yok işe yarıyor. Eşim yıllardır kullanıyor safrası yok o da yaşıyor aynı sorunu ekşime yanma olunca direk içiyor dene Bi istersen inşallah faydasını görürsün
Arkadaşlar mide yanması yaşayan var mı çok kötüyüm hiç kusma falan olmadı ama midem çok yanıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…