2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
kendını bu kadar yıyıp bıtırme , sonucta kendınce bebegıne korumak ıcın boyle bısey demıssın. Rabbım senın ıcinden gecenıde ne ıcın dedıgını de ıyı bılıyor.Birdaha soran olursa nasip de gec :)

Ya ne kadar tatlısınız dediğiniz gibi Rabbim gönlünüzdeki niyeti biliyor amacınızın aslında evladınızı korumak olduğunu biliyor e ameller de niyetlere göre olur , siz içinizi ferah tuttun bence

Hemen not alıyorum en çok tercih edilenden başlayalım artık. Sağol canım bende weledayı duydum sizlerinde aklında olsun. Tercih edilebilir belki

Kızlar ben de Farklı bi şey sormak istiyorum vücudu erkenden değişen var mı acaba ? Hormonlar ve dolaşım sebebiyle biraz damarların belirginleşmesin anlıyorum ama benim Baya baya belirginleştiler özellikle göğüslerim resmen full damar 6.haftadan beri ve dün baktım düzenli kakao yapı kremi sürmeme rağmen çatlamış şimdiden , bu kadar damarlanmak normal mi ? Benim hiçbir fikrim yok

Bio-oili bende duydum canım ama kullanan birilerine denk gelsek daha iyi referans olur diye danışalım istedim birbirimize. Bebende weledayı duydum iyi diyorlar ama bizzat deneyeni bilmiyorum. Genetik evet annemde de vardı ama belki birazda olsa azaltabiliriz

Göğüste damarlanma bende de var. Hatta gebeliği öğrenmeden önce baya kan toplanmış morarmış gibi olmuştu göğsümün alt kısmı. Allah Allah derken öğrendim gebeliği hala da damarlar yeşil yeşil çok belirgin. Normal diyorlar ama gebelik belirtisi olarak bile söylerler.

Kaçıncı haftadasın benim 9 bitti 10 a girdim baş ağrıları başladı

Hemen not alıyorum en çok tercih edilenden başlayalım artık. Sağol canım bende weledayı duydum sizlerinde aklında olsun. Tercih edilebilir belki
Aynen onu da duymuştum weleda bir de badger var ikisi de biraz pahalı geldi bana ama 2.trimesterda badgerin sprey formunu almayı düşünüyorum

Aynen onu da duymuştum weleda bir de badger var ikisi de biraz pahalı geldi bana ama 2.trimesterda badgerin sprey formunu almayı düşünüyorum
soyle soyleleyım ben hındıstan cevızı yagı kullandım , dıger arkadasım bebe ygı ve bıo oıl devam ettı, Vucut yapısıda cok onemlı tabı ben 34-35 ıme kadar hıc catlamadım o ara anneme kalmaya gıttım yanıma almayı unutmusum 5 gun kadar suremedım ve catladı sonra surmemde fayda etmedı zaten bı kere catlayınca ordan yuruyor gıdıyor resmen , suankı catlaklarım cok cok fazla yıne kullanıcam daha da catlama olabılırmıs bellı olmaz dıyolar

Kızlar doktorum bana dediki çok zayıfsın vitamin verdi hiç kilo almamışım zaten hatta çok az vermişim bu süreçte normal mi acaba sizce hani hemen kilomu almaya başlamam lazım 50.9 dum 50.7 yim

Elimi karnıma koyup sürekli ayetel kürsi okuyorum korktuğum da allahım sen koru lütfen diyorum allahım korusun inşallah

Kızlar doktorum bana dediki çok zayıfsın vitamin verdi hiç kilo almamışım zaten hatta çok az vermişim bu süreçte normal mi acaba sizce hani hemen kilomu almaya başlamam lazım 50.9 dum 50.7 yim
Ben 46 kiloyum doktor beni görse ağlar fkkdldd Bi hafta vitaminleri kesmiştim doktor değişikliği olmuştu öyle baygın baygın geziyordum ki tekrar hemen içmeye başladım

Benim se aynen öyle yeşil ve acayip belirgin tüm göğsünü damar kaplıyor resmen biraz araştırdığım gebeliğin sonlarına doğru olur diyorlardı ben de endişelendim şimdi emsal olarak sizi okumak iyi geldi teşekkür ederim

Başlangıç için Hindistan cevizi yağı olabilir aslında. İlerleyen aylarda yanına takviye bir tık üst düzey bi krem alınabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…