2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Geçmiş olsun canım. Dinlenmeye bak bol bol. Şu bikaç haftayı atlatırsak sorun olmaz diye Ümid ediyorum hepimiz için
Doktorum da temiz gezende kadar cinsel hayatı yasakladı amaan yeterki o iyi olsun bacı kardeş olmaya razıyım ben. Amin canım inşallah yarın da devlet hastanesinde randevum var. Birde doktorum bana omega3 kapsul verdi hamilelik lekeleri olmaz birde bebeğin zeka gelişimi için çok iyi dedi. Birde iyot verdi o da çok iyi geliyormuş kasılmaları falan engelliyormuş. Özeldeki doktorumun önerisi kızımda da kullandım çok işime yaradı bebek gibiydi cildim. Belki tercih etmek isterseniz

1 çay kaşığı olacaktı canım yanlış yazmışım

hayatım sen sımdılık dıkkat et , bebeğin büyüdükçe eşide rahim ağzından yukarı cıkar cok yüksek ihtimalle

Aaa öyle mi. Ben de her sıkıntımı söylemiyim diyorum ama sanırım hamilelikten çene bölgemde kızarıklıklar var 10 gündür falan. Leke gibi kuruma gibi. Krem nemlendirici falan da bi işe yaramıyor. Bi sorayım bende doktoruma sağol canım benim. İnşallah sorunsuz devam eder her şey

Ben de aynısını yaşıyorum ama çözüm bulamadım maalesef elma ve muz tüketiyorum iş yerimde böyle ara ara atıştırıyorum onlar biraz bastırıyor ama onun dışında ne yesem tadı kötü sanki

Çok dikkat et kendini yorma hiç ben bazı forumlarda okumuştum eşi aşağıda olup doğuma kadar sorunsuz ilerleyenler kendi doktorun daha iyi bilgi verir

Inan suan ben tekle devam exiyorm ara ara bulantim ara ara kusmalarm oluyor sadece sabah olmuyor bu arada sabah bulantim olmasa aksam oluyor dun gece uyumadan oldu mesela ben 8. Haftaya kada ikizdi sonrasi teke dustu oyuzden ne diyecegimi bilmiyorm
Benim de öyle oldu kaybolan ikiz sendromu diyorlar. Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah.

İnşallah canım amiiinn. Doktor yazmıyor ama kullanabilir miyim diye bilgi alabilirsin sonuçta omega 3 faydası olur zararı olmaz diye biliyorum. Bende işe yaramıştı sivilce leke kararma sorunu yaşamadım hiçbir bölgemde bu gebelikte de aldık başlayacaz bakalım hayırlısıyla

Denk mi geldi bilmiyorum canım ama pekmezle karabiber karıştırıp yedim öksürüğüm için sanki mideme de az da olsa iyi geldi gibi dene istersen sende bi

Sağolasın canım sorcam mutlaka. Aynı şeyden bel kısmımda da var çünkü kararttı gibi kuruluk gibi. Hamilelikte çıktılar.

Birde hazır tecrübeli anne bulmuşken çatlak içinde bişeler kullanıp memnun kaldığın oldu mu canım. Tüm arkadaşlara aslında sorum. Artık bu hafta itibariyle kullanmak iyi olur heralde zaten cildim çok kuru

cok sukur kuzum , bulantı ve koku yemek hassasıyetım cok ama 12-13 haftayı heyecanla beklıyorum :) senın nasıl gıdıyor

Ya şaka gibi zaman çok hızlı geçiyor değil mi yoksa sadece bana mı öyle daha dün gibi sanki 4 haftalık olduğum şimdi 3 hafta sonra 12 hafta olacağız sonrası Allah kerim sağlıklı olsunlar sağlıklı olalım da

Ben tecrübeli değilim ama tecrübeli arkadaşlarım kakao Hindistan cevizi yağı önerdi kullanma yapabilir dikkat et dedi biri lierac önerdi biri de bio-oil vücut yağı önerdi ama önemli olan karnı nemli tutmak dedi hepsi

Şifa olsun tatlim

Vala ben kullanmadım canım pişman mıyım evet çatlaklarım oldu. bu bide genetik oluyor annemde de kız kardeşimde de var çatlak. Ama bio-oil diye bişey duydum iyi diyorlar bu hamileliğimde sürekli nemlendirici uygulamayı düşünüyorum bide Bi araştırayım bakayım işine yarayan olduysa tekrar yazarım buraya. Cilt kuruluğu için doktorum her banyo sonrası bebe yapı kullan demişti denemek istersen.

Merhaba kızlar dr. İdrar kültürü istedi enfeksiyon olduğu için. Sizden 9 haftalarda gebelik testleri istemişlermiydi.

Merhaba Ekim anneleri..bende inşallah Ekim annesi olucam 8+5iz bugün..sizlere birşey sormak istiyorum inanın içim içimi yedi...ben hamileligimi çevremden gizli tutuyorum 3-4 aya kadar bu şekilde karar aldık eşimle,tüp bebekle hamileyim..fakat az önce isyerimde bir tanıdık müşteri (ağzı baya geniş) bana bebek yokmu daha dedi..bende o refleks ile hemen yok cevabı verdim ama içim içimi yedi çok korkuyorum birşey olur mu Allah'a dua ediyorum o andan beri Rabbim kalbimdekini biliyor ne anlamda öyle dedim ama bir anda cikiverdi ağzımdan..internette araştırdım ne yapmam gerektiğini ne okumam gerektiğini birşey bulamadım..nasil dua etmeliyim? Böyle bir durumu yaşarsam tekrar nasıl cevap vermeliyim sizin fikrinizi almak istedim..çok uzun yıllardır uğraşıyorum bebek icin ve insanlardan gizledim herşeyimi sürekli çünkü kim dost kim düşman belli olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…