- 12 Şubat 2023
- 2.230
- 3.750
- 63
- 30
Doktorum da temiz gezende kadar cinsel hayatı yasakladı amaan yeterki o iyi olsun bacı kardeş olmaya razıyım ben. Amin canım inşallah yarın da devlet hastanesinde randevum var. Birde doktorum bana omega3 kapsul verdi hamilelik lekeleri olmaz birde bebeğin zeka gelişimi için çok iyi dedi. Birde iyot verdi o da çok iyi geliyormuş kasılmaları falan engelliyormuş. Özeldeki doktorumun önerisi kızımda da kullandım çok işime yaradı bebek gibiydi cildim. Belki tercih etmek istersenizGeçmiş olsun canım. Dinlenmeye bak bol bol. Şu bikaç haftayı atlatırsak sorun olmaz diye Ümid ediyorum hepimiz için
1 çay kaşığı olacaktı canım yanlış yazmışımK.nt karbonat var canım 2 çay kaşığı ağzıma koyup üstüne su içiyorum bebeğe hiçbir zararı yok işe yarıyor. Eşim yıllardır kullanıyor safrası yok o da yaşıyor aynı sorunu ekşime yanma olunca direk içiyor dene Bi istersen inşallah faydasını görürsün
hayatım sen sımdılık dıkkat et , bebeğin büyüdükçe eşide rahim ağzından yukarı cıkar cok yüksek ihtimalleKızlar selamlar. Dün akşam 5 6 damla kan geldi acile gittik bebeği ve kalp atışını gördük ama düşük tehlikesi var dedi progestan verdi. Özeldeki muayenemi 4 gün öne aldım korkma eşi aşağıda dedi kanama olabilir dedi dikkat et kendine dedi bebeğim sağlıklı. Eşi aşağıda olan böyle durumla karşılaşan var mı Bi sorun olur mu doktora sormayı unutmuşum
Teşekürler canım yeni ultrason fotimizi atsam yorumlar mısınhayatım sen sımdılık dıkkat et , bebeğin büyüdükçe eşide rahim ağzından yukarı cıkar cok yüksek ihtimalle
at at bakayım tabı :)Teşekürler canım yeni ultrason fotimizi atsam yorumlar mısın
Aaa öyle mi. Ben de her sıkıntımı söylemiyim diyorum ama sanırım hamilelikten çene bölgemde kızarıklıklar var 10 gündür falan. Leke gibi kuruma gibi. Krem nemlendirici falan da bi işe yaramıyor. Bi sorayım bende doktoruma sağol canım benim. İnşallah sorunsuz devam eder her şeyDoktorum da temiz gezende kadar cinsel hayatı yasakladı amaan yeterki o iyi olsun bacı kardeş olmaya razıyım ben. Amin canım inşallah yarın da devlet hastanesinde randevum var. Birde doktorum bana omega3 kapsul verdi hamilelik lekeleri olmaz birde bebeğin zeka gelişimi için çok iyi dedi. Birde iyot verdi o da çok iyi geliyormuş kasılmaları falan engelliyormuş. Özeldeki doktorumun önerisi kızımda da kullandım çok işime yaradı bebek gibiydi cildim. Belki tercih etmek isterseniz
Ben de aynısını yaşıyorum ama çözüm bulamadım maalesefKızlar şu bikaç gündür çok yoğun hissettiğim 2.sorunda ağzımdaki o iğrenç tat. Yediğim hiç bişeyden tat alamıyorum sürekli bi acılık var. Yesem midemi de bulandırıyor bu ara bulantılarım yedikten sonra olmaya başladı ve tamamen bu acılıktan kaynaklı olabilir. Yaşayan yada çözüm üreten var mı?
Çok dikkat et kendini yorma hiçKızlar selamlar. Dün akşam 5 6 damla kan geldi acile gittik bebeği ve kalp atışını gördük ama düşük tehlikesi var dedi progestan verdi. Özeldeki muayenemi 4 gün öne aldım korkma eşi aşağıda dedi kanama olabilir dedi dikkat et kendine dedi bebeğim sağlıklı. Eşi aşağıda olan böyle durumla karşılaşan var mı Bi sorun olur mu doktora sormayı unutmuşum
Benim de öyle oldu kaybolan ikiz sendromu diyorlar. Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah.Inan suan ben tekle devam exiyorm ara ara bulantim ara ara kusmalarm oluyor sadece sabah olmuyor bu arada sabah bulantim olmasa aksam oluyor dun gece uyumadan oldu mesela ben 8. Haftaya kada ikizdi sonrasi teke dustu oyuzden ne diyecegimi bilmiyorm
at at bakayım tabı :)
İnşallah canım amiiinn. Doktor yazmıyor ama kullanabilir miyim diye bilgi alabilirsin sonuçta omega 3 faydası olur zararı olmaz diye biliyorum. Bende işe yaramıştı sivilce leke kararma sorunu yaşamadım hiçbir bölgemde bu gebelikte de aldık başlayacaz bakalım hayırlısıylaAaa öyle mi. Ben de her sıkıntımı söylemiyim diyorum ama sanırım hamilelikten çene bölgemde kızarıklıklar var 10 gündür falan. Leke gibi kuruma gibi. Krem nemlendirici falan da bi işe yaramıyor. Bi sorayım bende doktoruma sağol canım benim. İnşallah sorunsuz devam eder her şey
Denk mi geldi bilmiyorum canım ama pekmezle karabiber karıştırıp yedim öksürüğüm için sanki mideme de az da olsa iyi geldi gibi dene istersen sende biBen de aynısını yaşıyorum ama çözüm bulamadım maalesefelma ve muz tüketiyorum iş yerimde böyle ara ara atıştırıyorum onlar biraz bastırıyor ama onun dışında ne yesem tadı kötü sanki
Sağolasın canım sorcam mutlaka. Aynı şeyden bel kısmımda da var çünkü kararttı gibi kuruluk gibi. Hamilelikte çıktılar.İnşallah canım amiiinn. Doktor yazmıyor ama kullanabilir miyim diye bilgi alabilirsin sonuçta omega 3 faydası olur zararı olmaz diye biliyorum. Bende işe yaramıştı sivilce leke kararma sorunu yaşamadım hiçbir bölgemde bu gebelikte de aldık başlayacaz bakalım hayırlısıyla
cok sukur kuzum , bulantı ve koku yemek hassasıyetım cok ama 12-13 haftayı heyecanla beklıyorum :) senın nasıl gıdıyor
Sağolasın canım sorcam mutlaka. Aynı şeyden bel kısmımda da var çünkü kararttı gibi kuruluk gibi. Hamilelikte çıktılar.
Birde hazır tecrübeli anne bulmuşken çatlak içinde bişeler kullanıp memnun kaldığın oldu mu canım. Tüm arkadaşlara aslında sorum. Artık bu hafta itibariyle kullanmak iyi olur heralde zaten cildim çok kuru
Neden vajinal bakıldı canım?Kızlarım merhaba şimdi çıktım doktor kontrolünden şuanlık her şey normal çok şükür hala 4 gün geride gidiyoruz cinsiyet tahmininizde bir değişiklik var mı bilmek istiyorum bakabilir misinizPapatyamaviss sandriyon vajinal bakıldı kızlar
Şifa olsun tatlimMuz hep yiyorum günde mutlaka ama cıkss hiç fayda etmiyor. Dün bi arkadaş öksürük için pekmez karabiber demişti onu denedim akşam sabah farkettim ki midem çok rahatlamış denk mi geldi bilmiyorum. Şimdi durup durup onu yiyorum acılığa iyi geldi sanki diye
Vala ben kullanmadım canım pişman mıyım evet çatlaklarım oldu. bu bide genetik oluyor annemde de kız kardeşimde de var çatlak. Ama bio-oil diye bişey duydum iyi diyorlar bu hamileliğimde sürekli nemlendirici uygulamayı düşünüyorum bide Bi araştırayım bakayım işine yarayan olduysa tekrar yazarım buraya. Cilt kuruluğu için doktorum her banyo sonrası bebe yapı kullan demişti denemek istersen.Sağolasın canım sorcam mutlaka. Aynı şeyden bel kısmımda da var çünkü kararttı gibi kuruluk gibi. Hamilelikte çıktılar.
Birde hazır tecrübeli anne bulmuşken çatlak içinde bişeler kullanıp memnun kaldığın oldu mu canım. Tüm arkadaşlara aslında sorum. Artık bu hafta itibariyle kullanmak iyi olur heralde zaten cildim çok kuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?