2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım çok geçmiş olsun bebeğinin iyi olmasına çok sevindimm. Çok dikkat et

Bu kadar kucukken boyle bı teshıs bılemedım gonlunu ferah tut sen kuzum

Bazen oluyor çok fazla su gibi skıyor bazen az az. Geliyor fitil kullanıyorum ondan sanıyorum ama oda bitince daha net belli oluyor birde dünden beri sağ kasık ağrı sağlanır gibi oluyor hiç olmazdı ama
Canım fitil mutlaka etkiler. O kasıklarda batmalar normal ben yorulunca artıyor. Ayakta kalınca oluyor

Bende o ferahliktan istiyorumm
canım ben 4 yıl tedaviler falan uğraştım olmadı. Bıraktım tamam artık dedim oldu yani biz boşuz rabbim verdi koruyan da gözeten de o alacak olan da o. Sen dikkat et elinden geldiğince gerisi boş

Anlıyorum seni ama 3 aydan sonra bazı doktorlar izin veriyor doğru. Doktoruna danışman daha iyi olabilir. Sağlıkla gelsinler öncelikle
Sağol canım tabi ki öncelik onların sağlığı yıllardır bırakamadığım sigarayı bir günde bıraktırdı bana yeterki onlar iyi olsun

İlk defa gitmiştim aslında onu da rastgele gülin hanımı seçmiştim ama ultrasonda bakan kişi erkek ve asistandı
Bende etlik de Bircan beye gittim baya memnun kaldım umarım böyle devam eder bende ilk kez gittim gecen ay bu ay da ona randevu aldım genelde herkes özele gidiyor aynı uer mi diye rahatsız ettim sizi

Kızlar doktor progestan başladı bana. Hemen bir soru eczane normal ağızdan alınanı verdi ve bu fitil olarak da atılıyor dedi emin misiniz dedim inanamayarak ama eminim dedi şekli de hap gibi fitil gibi değil bu nasıl iş???

Konuya gelecek olursam Lekelenmem bir daha hiç olmadı normalde 5+5 de doktora gittiğimde kanama alanında yoktu ama şimdi gittiğim doktorum aktif olmayan kanama alanı gördü.
O zamanki lekenin alanı ve keseden uzakta sorun olacak bir şey değil dedi ama yine de progestan verdi. İlk üç ay veriyorum genelde bebeğin yerini sağlamlaştırmasına yardım ediyor dedi. Panik yapmayayım diye öyle dememiştir sanırım

Soldaki ağrımın nedenini de ben sormadan ortaya çıktı solda kistim oluşmuş bebekle beraber oluşmuş dedi doktor hormonlardan dolayı oluyor çok sık karşılaşıyoruz hiç önemli değil dedi ama umarım büyüyüp sorun olmaz Ağrı yapıyor çünkü.
Onun dışında küçük fasülyem iyiymiş keyfi yerindeymiş minicik bir karaltı da olsa gördük kendisini kalbini de duyduk. Babası sabahtan beri delirmiş gibi durmadan kaydettiği kalp sesini dinliyor
Bulantım için de prilam yazdı folik asitimi de değiştirdi şimdilik bizden bu kadar umarım sağlıklı ve uslu bir şekilde büyümeye devam edebiliriz

Kanama az bile olsa bi sorun olmasa da progestan veriyorlar , işi garantiye alıyorlar güzel birşey. Hiç panik yapmaya gerek yok. Progestan 200 mg yumuşak kapsül hafif oval bi hap, ben hem doktorla hem eczane ile teyitleştim. Hem yan etkisi çok diye hem de fitil direkt olay yerine gittiği için fitil olarak kullanılabiliyor dediler Sağlıkla gelsin

İçini ferah tut canım Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin. Pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…