- 6 Temmuz 2022
- 2.072
- 5.036
- 108
- 30
Canım çok geçmiş olsun bebeğinin iyi olmasına çok sevindimm. Çok dikkat etKızlar selamlar. Dün akşam 5 6 damla kan geldi acile gittik bebeği ve kalp atışını gördük ama düşük tehlikesi var dedi progestan verdi. Özeldeki muayenemi 4 gün öne aldım korkma eşi aşağıda dedi kanama olabilir dedi dikkat et kendine dedi bebeğim sağlıklı. Eşi aşağıda olan böyle durumla karşılaşan var mı Bi sorun olur mu doktora sormayı unutmuşum
Bu kadar kucukken boyle bı teshıs bılemedım gonlunu ferah tut sen kuzumKızlar selam bir şey soracağım ya
Ben geçen 1 hafta bel ağrısı çekince sonunda bi sorun mu var diyerek doktora gittim. 10+4 günlük dedi doktor ve bağırsakların tam olarak içeri dönmediğini, bu haftalarda tamamen dönmüş olmasını beklediklerini ve bebekte bir göbek fıtığı görünümü olduğunu söyledi. İnternetten falan araştırdım hiç bir şey bulamadım buna dair. Doktor 1 hafta sonra kontrol önerdi, pazartesi gideceğim ama merak ettim başına böyle bir şey gelen ya da duyan var mı?
İlk defa gitmiştim aslında onu da rastgele gülin hanımı seçmiştim ama ultrasonda bakan kişi erkek ve asistandıHangisine gidiyorsunuz doktorunuz kim
Canım fitil mutlaka etkiler. O kasıklarda batmalar normal ben yorulunca artıyor. Ayakta kalınca oluyorBazen oluyor çok fazla su gibi skıyor bazen az az. Geliyor fitil kullanıyorum ondan sanıyorum ama oda bitince daha net belli oluyor birde dünden beri sağ kasık ağrı sağlanır gibi oluyor hiç olmazdı ama
Yapısı erkek gibi sanki yaaaaKoca kafasından annem de erkek bu dayısı gibi diyor
Ben yatakta gecelerı sagdan sola ayagımı atarken çoğu zaman damar gerılmıste bı anda burakmıssın gıbı bısey oluyorCanım fitil mutlaka etkiler. O kasıklarda batmalar normal ben yorulunca artıyor. Ayakta kalınca oluyor
canım ben 4 yıl tedaviler falan uğraştım olmadı. Bıraktım tamam artık dedim olduBende o ferahliktan istiyorumm
Ben de kendimi geriyorum böyle bi geriniyorum o zamanlar oluyor o his.Ben yatakta gecelerı sagdan sola ayagımı atarken çoğu zaman damar gerılmıste bı anda burakmıssın gıbı bısey oluyor
Orasi oyle canim. Kagan kocatepeyi dinliyorum o cok rahatlatiyor benicanım ben 4 yıl tedaviler falan uğraştım olmadı. Bıraktım tamam artık dedim olduyani biz boşuz rabbim verdi koruyan da gözeten de o alacak olan da o. Sen dikkat et elinden geldiğince gerisi boş
süper böyle rahatlayacağım şeyler güzel. Tatlı bi hocaOrasi oyle canim. Kagan kocatepeyi dinliyorum o cok rahatlatiyor beni
Sağol canım tabi ki öncelik onların sağlığı yıllardır bırakamadığım sigarayı bir günde bıraktırdı banaAnlıyorum seni ama 3 aydan sonra bazı doktorlar izin veriyor doğru. Doktoruna danışman daha iyi olabilir. Sağlıkla gelsinler öncelikle
Aynen onları da araştıracağımBitkisel boyalar da var sanırım
Tabi ki sağlıklı maşallah ona hersey yolundaTeşekkür ederim canım.. Kahverengi leke ye alışmıştım direk kırmızı hatta morumsu kanı görünce çok korktum şükür minik tırtılım gayet sağlıklıymışş
Bende etlik de Bircan beye gittim baya memnun kaldım umarım böyle devam eder bende ilk kez gittim gecen ay bu ay da ona randevu aldım genelde herkes özele gidiyor aynı uer mi diye rahatsız ettim siziİlk defa gitmiştim aslında onu da rastgele gülin hanımı seçmiştim ama ultrasonda bakan kişi erkek ve asistandı
Onlardan kullanırsınız üzülmeyinAynen onları da araştıracağım
Yani aslında içim rahat. Çok küçük büyüdükçe toparlar gibi geliyor. Ama işte insanın aklını karıştırıyor..Bu kadar kucukken boyle bı teshıs bılemedım gonlunu ferah tut sen kuzum
Teşekkür ederim canım bol yatıyorum ayaklarımın altına yastık koydu eşim uzanıyorum ilaçlarımı da aldım gerisi Rabbime kaldıCanım çok geçmiş olsun bebeğinin iyi olmasına çok sevindimm. Çok dikkat et
Kanama az bile olsa bi sorun olmasa da progestan veriyorlar , işi garantiye alıyorlar güzel birşey. Hiç panik yapmaya gerek yok. Progestan 200 mg yumuşak kapsül hafif oval bi hap, ben hem doktorla hem eczane ile teyitleştim. Hem yan etkisi çok diye hem de fitil direkt olay yerine gittiği için fitil olarak kullanılabiliyor dedilerKızlar doktor progestan başladı bana. Hemen bir soru eczane normal ağızdan alınanı verdi ve bu fitil olarak da atılıyor dedi emin misiniz dedim inanamayarak ama eminim dedi şekli de hap gibi fitil gibi değil bu nasıl iş???
Konuya gelecek olursam Lekelenmem bir daha hiç olmadı normalde 5+5 de doktora gittiğimde kanama alanında yoktu ama şimdi gittiğim doktorum aktif olmayan kanama alanı gördü.
O zamanki lekenin alanı ve keseden uzakta sorun olacak bir şey değil dedi ama yine de progestan verdi. İlk üç ay veriyorum genelde bebeğin yerini sağlamlaştırmasına yardım ediyor dedi. Panik yapmayayım diye öyle dememiştir sanırım
Soldaki ağrımın nedenini de ben sormadan ortaya çıktı solda kistim oluşmuşbebekle beraber oluşmuş dedi doktor hormonlardan dolayı oluyor çok sık karşılaşıyoruz hiç önemli değil dedi ama umarım büyüyüp sorun olmaz Ağrı yapıyor çünkü.
Onun dışında küçük fasülyem iyiymiş keyfi yerindeymiş minicik bir karaltı da olsa gördük kendisini kalbini de duyduk. Babası sabahtan beri delirmiş gibi durmadan kaydettiği kalp sesini dinliyor
Bulantım için de prilam yazdı folik asitimi de değiştirdi şimdilik bizden bu kadar umarım sağlıklı ve uslu bir şekilde büyümeye devam edebiliriz
İçini ferah tut canım Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin. Pazartesi güzel haberlerini bekliyoruzKızlar selam bir şey soracağım ya
Ben geçen 1 hafta bel ağrısı çekince sonunda bi sorun mu var diyerek doktora gittim. 10+4 günlük dedi doktor ve bağırsakların tam olarak içeri dönmediğini, bu haftalarda tamamen dönmüş olmasını beklediklerini ve bebekte bir göbek fıtığı görünümü olduğunu söyledi. İnternetten falan araştırdım hiç bir şey bulamadım buna dair. Doktor 1 hafta sonra kontrol önerdi, pazartesi gideceğim ama merak ettim başına böyle bir şey gelen ya da duyan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?