Benim se aynen öyle yeşil ve acayip belirgin tüm göğsünü damar kaplıyor resmen biraz araştırdığım gebeliğin sonlarına doğru olur diyorlardı ben de endişelendim şimdi emsal olarak sizi okumak iyi geldi teşekkür ederim
İyi geldi mi bendede bu aralar cok uyku hali halsizlik varBen 46 kiloyum doktor beni görse ağlar fkkdldd Bi hafta vitaminleri kesmiştim doktor değişikliği olmuştu öyle baygın baygın geziyordum ki tekrar hemen içmeye başladım
Ankara şehir hastanesi de vermedi geçen halbuki büyümüştü kuzum ekrandadevlette hıc duymadım bızım burda kuzum sansımı denerım bakalım
Valla süper oldu daha iyiyim decavit folik asit ve d3k2 vitaminlerini kullanıyorum 2.doktor ilk aylarda bebeğe yüklenmeyelim dedi bunları veren ilk doktorumun 2.doktorun yaşı kadar mesleği yapmışlığı var 1 hafta bıraktığıma çok pişman oldum bebekte benden alıyor ama o vitaminleri ben mahvolmuştumİyi geldi mi bendede bu aralar cok uyku hali halsizlik var
Ben boyatmam. Kremde bile vucut emiyor herşeyi kullanmamak lazım diyen doktorlar. Saç boyasını kafa derisi emmeyecekmi ? kanına karışacak o maddeler bence bu dönem dikkatli olmak lazım.Kızlar o meşhur sorulardan birini sorayım gebelikte saç boyama hakkında ne düşünüyorsunuz
Benim içimden geçende kızz
Ben de aileme söylemedim. Daha önce bi kere kalbi durdu çok üzüldüler. Bi de çok kişi duydu nazara da inanırım nolur nolmaz bu sefer 3 ay olmadan demiyorum. Annem sordu geçen yok dedim ben de , bir şey olmaz takmayın kafanıza kötü bi niyetiniz yok. Ben hergün felak nas okuyorum rahatlatıyor hem nazara da iyi.Merhaba Ekim anneleri..bende inşallah Ekim annesi olucam 8+5iz bugün..sizlere birşey sormak istiyorum inanın içim içimi yedi...ben hamileligimi çevremden gizli tutuyorum 3-4 aya kadar bu şekilde karar aldık eşimle,tüp bebekle hamileyim..fakat az önce isyerimde bir tanıdık müşteri (ağzı baya geniş) bana bebek yokmu daha dedi..bende o refleks ile hemen yok cevabı verdim ama içim içimi yedi çok korkuyorum birşey olur mu Allah'a dua ediyorum o andan beri Rabbim kalbimdekini biliyor ne anlamda öyle dedim ama bir anda cikiverdi ağzımdan..internette araştırdım ne yapmam gerektiğini ne okumam gerektiğini birşey bulamadım..nasil dua etmeliyim? Böyle bir durumu yaşarsam tekrar nasıl cevap vermeliyim sizin fikrinizi almak istedim..çok uzun yıllardır uğraşıyorum bebek icin ve insanlardan gizledim herşeyimi sürekli çünkü kim dost kim düşman belli olmuyor...
Ben de 1 kilo vermişim. Bugün sağlık ocağına gittim başlarda hormonlardan normal dedi. Bir de bebek için sağlıklı besleniyoruz ve bol su içiyoruz ondan da kilo gidiyo olabilir bence. Ben kiloluyum o yüzden işime geliyorKızlar doktorum bana dediki çok zayıfsın vitamin verdi hiç kilo almamışım zaten hatta çok az vermişim bu süreçte normal mi acaba sizce hani hemen kilomu almaya başlamam lazım50.9 dum 50.7 yim
Ben boyatmam. Kremde bile vucut emiyor herşeyi kullanmamak lazım diyen doktorlar. Saç boyasını kafa derisi emmeyecekmi ? kanına karışacak o maddeler bence bu dönem dikkatli olmak lazım.
Yediklerimiz süzülüp kana karışıyor da Bilemiyorum ben kafamızdan emilen kana karışıyor mu ? o zaman şampuanlar da zararlı kremlerde zararlı doktorlar bile net konuşmuyor bu konuda. benim saçımda yüzde 80 beyaz yaklaşık yani pek keyfi değil benim için3.aydan sonra boyayabilirim amonyaksız ama kararsızım da şimdilik şu geçici spreylerden aldım bakalım
Canım bebeğin eşi haftan büyüdükçe yukarı çıkar zaten şu an bu anormal bor durum değil sadece kendini yorma 20 haftalarda çıkacak merak etmeKızlar selamlar. Dün akşam 5 6 damla kan geldi acile gittik bebeği ve kalp atışını gördük ama düşük tehlikesi var dedi progestan verdi. Özeldeki muayenemi 4 gün öne aldım korkma eşi aşağıda dedi kanama olabilir dedi dikkat et kendine dedi bebeğim sağlıklı. Eşi aşağıda olan böyle durumla karşılaşan var mı Bi sorun olur mu doktora sormayı unutmuşum
Teşekkür ederim canım denerim onu doktora da söyledim gaviskon verdi bugün içtim iyi geldi.1 çay kaşığı olacaktı canım yanlış yazmışım
Bu senin en doğal hakkın paylaşmak istemiyorsan tabi ki söyleme Rabbım senin kalbini biliyor bosver takılma bu kadar . Soran olursa Allah bilir de geç kimseye açıklama yapmak zorunda değilsinMerhaba Ekim anneleri..bende inşallah Ekim annesi olucam 8+5iz bugün..sizlere birşey sormak istiyorum inanın içim içimi yedi...ben hamileligimi çevremden gizli tutuyorum 3-4 aya kadar bu şekilde karar aldık eşimle,tüp bebekle hamileyim..fakat az önce isyerimde bir tanıdık müşteri (ağzı baya geniş) bana bebek yokmu daha dedi..bende o refleks ile hemen yok cevabı verdim ama içim içimi yedi çok korkuyorum birşey olur mu Allah'a dua ediyorum o andan beri Rabbim kalbimdekini biliyor ne anlamda öyle dedim ama bir anda cikiverdi ağzımdan..internette araştırdım ne yapmam gerektiğini ne okumam gerektiğini birşey bulamadım..nasil dua etmeliyim? Böyle bir durumu yaşarsam tekrar nasıl cevap vermeliyim sizin fikrinizi almak istedim..çok uzun yıllardır uğraşıyorum bebek icin ve insanlardan gizledim herşeyimi sürekli çünkü kim dost kim düşman belli olmuyor...
Hangisine gidiyorsunuz doktorunuz kimAnkara şehir hastanesi de vermedi geçen halbuki büyümüştü kuzum ekranda
Bitkisel boyalar da var sanırımYediklerimiz süzülüp kana karışıyor da Bilemiyorum ben kafamızdan emilen kana karışıyor mu ? o zaman şampuanlar da zararlı kremlerde zararlı doktorlar bile net konuşmuyor bu konuda. benim saçımda yüzde 80 beyaz yaklaşık yani pek keyfi değil benim için3.aydan sonra boyayabilirim amonyaksız ama kararsızım da şimdilik şu geçici spreylerden aldım bakalım
Teşekkür ederim canım.. Kahverengi leke ye alışmıştım direk kırmızı hatta morumsu kanı görünce çok korktum şükür minik tırtılım gayet sağlıklıymışşCanım bebeğin eşi haftan büyüdükçe yukarı çıkar zaten şu an bu anormal bor durum değil sadece kendini yorma 20 haftalarda çıkacak merak etme
11.haftadayımKaçıncı haftadasın benim 9 bitti 10 a girdim baş ağrıları başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?