- 6 Temmuz 2022
- 2.072
- 5.036
- 108
- 30
Amiiinnn yeter ki sağlıklı olsunlar. Çok teşekkür ederim canım mutlaka yazacağımİçini ferah tut canım Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin. Pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz
Evet eczane doğru demıs kuzum fıtıl de hapta aynı nasıl kullancsgın sana kalmısKızlar doktor progestan başladı bana. Hemen bir soru eczane normal ağızdan alınanı verdi ve bu fitil olarak da atılıyor dedi emin misiniz dedim inanamayarak ama eminim dedi şekli de hap gibi fitil gibi değil bu nasıl iş???
Konuya gelecek olursam Lekelenmem bir daha hiç olmadı normalde 5+5 de doktora gittiğimde kanama alanında yoktu ama şimdi gittiğim doktorum aktif olmayan kanama alanı gördü.
O zamanki lekenin alanı ve keseden uzakta sorun olacak bir şey değil dedi ama yine de progestan verdi. İlk üç ay veriyorum genelde bebeğin yerini sağlamlaştırmasına yardım ediyor dedi. Panik yapmayayım diye öyle dememiştir sanırım
Soldaki ağrımın nedenini de ben sormadan ortaya çıktı solda kistim oluşmuşbebekle beraber oluşmuş dedi doktor hormonlardan dolayı oluyor çok sık karşılaşıyoruz hiç önemli değil dedi ama umarım büyüyüp sorun olmaz Ağrı yapıyor çünkü.
Onun dışında küçük fasülyem iyiymiş keyfi yerindeymiş minicik bir karaltı da olsa gördük kendisini kalbini de duyduk. Babası sabahtan beri delirmiş gibi durmadan kaydettiği kalp sesini dinliyor
Bulantım için de prilam yazdı folik asitimi de değiştirdi şimdilik bizden bu kadar umarım sağlıklı ve uslu bir şekilde büyümeye devam edebiliriz
Bende çok oldu canım 6. ve 7. haftalarda ama son 2-3 haftadır geçti rahatladım. Açken oluyor daha çok sabahları falanArkadaşlar mide yanması yaşayan var mı çok kötüyüm hiç kusma falan olmadı ama midem çok yanıyooo
O yorulma bende de var, ben de kilolu başladım etkisi var mı bilmiyorum. Ama vücudun kan pompalaması da artıyor ya hamilelikte ondan da olabilir.Kızlar takvime göre 8 haftalığız ama en son ultrasonda 7. Haftadaydık minik fındığım inşallah iyidir bulantım var prilam atıyorum oldukça ama onun dışında yürüyüş yaparken çok çabuk tıkanıyorum yoruluyorum hatta çıktığıma pişman oluyorum biraz tombişim tabi ama şimdi ayrıca yoruluyorum sanki ben
Rica ederim ne rahatsızlığı ben Bilkent biraz daha yakın olduğundan oraya gidiyorum şimdilik ama değiştirebilirim de bakalımBende etlik de Bircan beye gittim baya memnun kaldım umarım böyle devam eder bende ilk kez gittim gecen ay bu ay da ona randevu aldım genelde herkes özele gidiyor aynı uer mi diye rahatsız ettim sizi
Cok güzel bir karar olmuş. İnşallah bir dahada başlamassin. Onlar için herseye değerSağol canım tabi ki öncelik onların sağlığı yıllardır bırakamadığım sigarayı bir günde bıraktırdı banayeterki onlar iyi olsun
Kızlar baktıgım yontemın adı ramzı teorisi bu sekılde tahmın yürütüyorum ben
Banada bakarmısın 12 haftalıkerkek askım :)
Ramzı ıcın 12 hafta buyuk kuzum 7-10 arası varsa bakayımBanada bakarmısın 12 haftalık
Merhaba bana da bakar mısınızRamzı ıcın 12 hafta buyuk kuzum 7-10 arası varsa bakayım
Bu var 7 hafta 3 günlükRamzı ıcın 12 hafta buyuk kuzum 7-10 arası varsa bakayım
Merhaba bana da bakar mısınız
Kız canımBu var 7 hafta 3 günlük
Yarın cinsiyeti öğrenince yazarım teşekkürler şuan 14 haftalık
Yaz mutlaka daha benım tahmınlerın yolu var cunku cıkacakmı merak edıyorumYarın cinsiyeti öğrenince yazarım teşekkürler şuan 14 haftalık
Yaz mutlaka daha benım tahmınlerın yolu var cunku cıkacakmı merak edıyorum
Teşekkür ederim inşallahh 1 ay sonra yazcamKız canım
Yuzde 50 tabıkı kuzucumTeşekkür ederim inşallahh 1 ay sonra yazcamsizce yüzde kaç peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?