2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet eczane doğru demıs kuzum fıtıl de hapta aynı nasıl kullancsgın sana kalmıs Kanama alanı eskı ve uzak cok sukur Oğlumda benımde kıstım olmuştu klomen yuzunden ama kayboldu sonra merak etme cok sevındım senın adına

Arkadaşlar mide yanması yaşayan var mı çok kötüyüm hiç kusma falan olmadı ama midem çok yanıyooo
Bende çok oldu canım 6. ve 7. haftalarda ama son 2-3 haftadır geçti rahatladım. Açken oluyor daha çok sabahları falan

Kızlar takvime göre 8 haftalığız ama en son ultrasonda 7. Haftadaydık minik fındığım inşallah iyidir bulantım var prilam atıyorum oldukça ama onun dışında yürüyüş yaparken çok çabuk tıkanıyorum yoruluyorum hatta çıktığıma pişman oluyorum biraz tombişim tabi ama şimdi ayrıca yoruluyorum sanki ben

O yorulma bende de var, ben de kilolu başladım etkisi var mı bilmiyorum. Ama vücudun kan pompalaması da artıyor ya hamilelikte ondan da olabilir.

Bende etlik de Bircan beye gittim baya memnun kaldım umarım böyle devam eder bende ilk kez gittim gecen ay bu ay da ona randevu aldım genelde herkes özele gidiyor aynı uer mi diye rahatsız ettim sizi
Rica ederim ne rahatsızlığı ben Bilkent biraz daha yakın olduğundan oraya gidiyorum şimdilik ama değiştirebilirim de bakalım

Selamlar hanımlar.
Bugün gittim doktora 9 haftalık olmuşuz maşaALLAH kalbide atıyor şükür
Şimdi 12. Hafta gideceğiz ense kalınlığı ve bir şey dna testi yaptıracakmış öyle söyledi ama şu an iyi.
Bebek kesede sağda duruyor hani ben bakarken solda ama bebeğe göre duruş sağ bu erkek mi demek oluyor? Benim için kız erkek fark etmez. Bir de idrar kültürü istedi kasık ağrım için yani biz iyiyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…