2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Katilcaktim ama malesef düşük yaptim

Banada doktorum ı mom omega diye bir şey basladı hamılelıkte kullanıyormus multıvıtamın içinde hersey var iyi gelir inşallah

Artık yavastan almaya baslarız

Kızlar iyi geceler bugün akşam dışarıda tavuk yedim tavuk dünyasında yedikten bir süre sonra büyük parçaları keserken birinin için çok az pembe olduğunu gördüm böyle kan değilde pembesi az pişmiş olma durumunda toxoplazma geçmesinden korkmaya başladım sizce büyük tehlike midir az pişmiş etten geçme duydunuz mu

Bi kere o kadarcıktan birşey olmaz muhtemelen ama ben dışardan özellikle tavuk yemiyorum 2 kere zehirlenmişliğim var tavuktan güvenemiyorum bence dışarda yemesi en riskli ürün.

Kızlar doktorum bana dediki çok zayıfsın vitamin verdi hiç kilo almamışım zaten hatta çok az vermişim bu süreçte normal mi acaba sizce hani hemen kilomu almaya başlamam lazım 50.9 dum 50.7 yim

Boyun kaç canım bende 50.5 kiloyum şu an boyum 160 cm bence gayet normal

Badgera bende bi bakim duymamıştım
İnşallah miss gibi bi süreç geçiririz

Bende bakalım weleda badger bakacağım ama başlangıçta kakao ve Hindistan cevizi yağını karıştırıp sürmeyi düşünüyorum inşallah canım benim çok bir belirtim yok hatta normal 24 saat nöbetlerine devam ediyorum sonrasında halsizlik fazla oluyor ama o da normal inşallah ilerleyen süreçlerde de güzel devam eder hamilelikte de normal bir yaşam süreriz

Bi kere o kadarcıktan birşey olmaz muhtemelen ama ben dışardan özellikle tavuk yemiyorum 2 kere zehirlenmişliğim var tavuktan güvenemiyorum bence dışarda yemesi en riskli ürün.
Tavuk dünyasından hiç öyle bir problem yaşamadım şuan gebelik durumundan daha titizim tabi ama korktum yinede
Boyun kaç canım bende 50.5 kiloyum şu an boyum 160 cm bence gayet normal
Boyum 155

Tavuk dünyasından hiç öyle bir problem yaşamadım şuan gebelik durumundan daha titizim tabi ama korktum yinede
Boyum 155
Bence boy kilo oranın gayet normal doktorlar da iyice şişip mi doğuma gidelim istiyorlar anlamadım senin vki:21.10 çıkıyor o da normal sınırlarda yani gebelik için ekstra bir durum var mı bilmiyorum ama

Eklentiler

• Screenshot_20230316_000651_Chrome.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 61
Boyum 155
Tavuk Dünyası riski daha düşük olanlardan tabi, takma kafana o kadarcıktan bişey olmamıştır.

Bence boy kilo oranın gayet normal doktorlar da iyice şişip mi doğuma gidelim istiyorlar anlamadım senin vki:21.10 çıkıyor o da normal sınırlarda yani gebelik için ekstra bir durum var mı bilmiyorum ama
Ortalama her ay 1 kilo olmasi gerekiyor ya onu kast etmiş doktoru bu aydan sonra yavaş yavaş alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…