2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hayirli ramazanlar tatli anneler
Benide listeye eklermisiniz ?
Yasim 32
3 numarami bekliyorum
23 ekim gorunuyo beklenen dogum tarihi
Herkese cook guzel gecirecegi bi hamilelik diliyorum
Buarada sehir gerekiyormus
Amerikadayim

Merhaba
Rabbim hayırlısıyla sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin amerikadayım deyince yazmak istedimburda benimle birlikte bi arkadaş daha var bizde amerikadayız
Kaç haftalıksınız?
Amin hepimiz ins saglikla kavusalim
9+3 gorunuyor suan
Texasdayim ben siz neredesiniz?

Benimde 9+1bugün ilk defa gördük
Ben Las Vegas’tayım
Ne güzel ilk bebişmi ? gecen sene tatile gitmiştik oralara buarada due date ne zaman ? Benimde diğer iki hamileliğimde bende ilk 8. Yada 9. Haftada görmüştüm bunda türk doktorum iki defa gittim ikisinde gösterdi amerikda pek sevmiyolar ultrason

Benim iki hafta önce açık kahve lekelenmem oldu doktora gittim susuzluktan bile olabilir dinlen ve su iç dedi
Bir hafta sonra misafir çağırdım ertesi gün yine oldu ve 3 gün sürdü ilkinde yine 3 gün sürmüştü yerleşme kanaması olabilir yada devir teslim kanaması diye okudum ( kanama haline gelirse gel dedi doktor) kötü düşünmeyelim inş sağlıkla sağlıklı bir şekilde alacağız bebişlerimizi kucağımıza
Buarada doktor sen beni öldüreceksin diyo sürekli mesaj atıyorum arıyorum diye

Evet evet sukur. Sende cikolata ye git
Nisanın 7 sinde randevum öyle yapayım 11 küsür olacağım Evet bir baktır bakalım
Keseye bakılırken benim de adete göre 4 gün gerideydi doktor döllenmeden dedi bir sonraki gidişimde yeniden soracağım ultrasonda kaç haftalık çıktığını
Benimde 4 gün geride yumurtlama tarihimde 4 gün geç oldu o yüzden galiba benimde
Senin kaç olması gerekirken kaç çıktı canım
Benim 10+3 olması gerekirken 9+6 4 gün geriden geliyorum canım

Bence bebeğin sağlıklı olması önemli bende pcos var sata göre olsaydı benim bugün 12+4 olmam lazımdı ama ben 10+4üm ve doktor gelişimi iyi diyor hiç düşünmüyorum önden geriden diye
Yaa tabi ki en önemlisi sağlıklı olması benimde 4 gün geriden geç döllenme varsın dediğin gibi iyi olsunlar

Günaydın bu arada güzel annişler bugün bol bulantılı bir gün kusarak güne merhaba dedik
Günaydın beybiii eyvah ... ben de kahvaltı yapmaya çalışıyorum midem dün çok bulandı bu aralar her gün aynı düzeyde olmasa da bazen fena yokluyor

.kızlar konuşulmuş şimdi gördüm bilmediğimden soruyorum geriden gelmesi tehlikeli bi durum mu ? Benim de 6 gün geriden geliyor

Yaa tabi ki en önemlisi sağlıklı olması benimde 4 gün geriden geç döllenme varsın dediğin gibi iyi olsunlar
Hanımlar önden gitmesi geriden gitmesi inanın hiçbişey ifade etmiyor 1 hafte ileri 1 hafta geri.Ölçümden ölçüme makıneye gore bıle farkedıyor endıselenecek hıcbısey yok :)
Dedim yine diyorum benım oğlum hep gerıden geldı , sağlıkla da doğdu.Son kontrolumde hatta 3 hafta gerıydı doktorum o kadar rahattıkı cocuk 2100 kılo cıkıyordı dogumdan bır ıkı gun once 3 kıloya yakındır sen takma kafana hıc dedı ultrasonda olcumlerden olabılıyor.Bi doğdu 2980 kg , guvendim bende hiç takılmadım bu konuya mesela oyuzden bunlar farazı olcumler kendını uzmeyın hıc

kızlar bu arada dun cok bahsedemedım , doktor ıyıydı genc bı doktordu.Fakat cogu seyı egıtım arastırma hastanesıne atıyolar artık sanırım.Ultrasonda ense kalınlıgına falan bıle bakmadı.Ben ıkılı test yaptırmayacagım ama olculere bakarsanız yınede dedım. 2'li ve onunla ılgılı ıslemler ıcın bursaya yonlendırıyoruz dedı. Makıne okadar eskıydı kı cocugun kalp atıslarını soyle 1 sn falan duydum gıbı oldum makınede gozukuyor tabı ama sesı dısarı cok veremıyor sanırım rezalet bısey adeta yanı ılk kucukken gıdıyoruz falan ya gozukmemesı bence cok normalmıs harbıden diğer devlette gıttgım doktorun makınesı bır tık daha ıyıydı sankı neyse oda tayını cıktı gıttı artık yapcak bısey yok neyse velhasıl kelam standart testlerımı bu sabah verdım ıstedı ıdrarda ıstemıs tsh tekrar bakılcak ıste :) ben bayram oncesı bırde ozeldekı doktoruma gıtmeyı planlıyorum bakalım :) ama fotograf verdı bak buna sasırdım D:

Yarın benimde şehir hastanesinde ikili var kararsızım cihazlar iyimidir doğru ölçüm yapabilirler mi diye hayırlı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…