2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydın kızlar
Her sabah kahvaltı yapabiliyomusunuz. Doktorum 8 gibi yap dedi her gün ama bi gün oluyo bi gün olmuyo eşimde kızıyo hiç dikkat etmiyorsun diye
Siz de durumlar nedir
her sabah neden 8 de yapasın kacta kalkıyorsan o zaman yap kuzum ben saglıksız bır sekılde pogaca ıle devam edıyorum ama yulafa gecıs yapıcam sanırım bıraz bulantılar tıksınmeler gıtse

Evet devlet hastanesinde cihazlar malesef geriden geliyor

Benimde bebiş 3 4 gün gerideydi ama yakalamıştır haftasını :) bebişin haftasının geri olması hep geç döllenmeden değil.gelişimi aydan aya değişiyor ya da makine yanlış gösteriyor.kızımda geriden geldiği de oldu önden gittiği de.şimdi geridense ilerde tam haftasını da yakalabiliyo.kilo ultrasonda 3900 gösterirken 3350 doğdu boyu da bir iki cm fark etti.hep değişken oluyor takılmayın :)

E Elif Sengul canım yenı sayfa acmıssın dırek burdan alttan yazıp etıketleyebılrdın.Ekledım ben annelerle bu sayfadan konusabılır takıp edebilirsin

Günaydın kızlar
Her sabah kahvaltı yapabiliyomusunuz. Doktorum 8 gibi yap dedi her gün ama bi gün oluyo bi gün olmuyo eşimde kızıyo hiç dikkat etmiyorsun diye
Siz de durumlar nedir
Ben kahvaltı yapıyorum ama kalktıktan bir saat sonra falan çünkü bulantı yüzünden kendime gelemiyorum bir şey hazırlayacak dermanım olmuyor ilaca rağmen böyle bir de
Bir de zaten tiroid ilacı içiyorum onu da beklemem gerekiyor üzerine hemen yemek yenmiyor

nasılsın kuzum napıyorsun daha ıyı mısın ?
Aynı kuşum hala bulantılar bulantılar
Çok uyuyorum bu ara yeni kalktım daha bulantı izin verirse kahvaltı yapacağım
Koku hassasiyeti çok arttı kocam bile kokuyor resmen şu dönem bit geçseydi artık

Prilama rağmen ilk defa az önce kustum
İlacın etkisi artık yok mu demek bu çok kötüyüm

Geriden gelenlere pek rastlamayınca merak ettim açıkçası teşekkür ederim

Regl dönemlerim hep çok düzenliydi bir de benim yerleşme kanaması zannedıyorum hiç ihtimal vermedikleri bi zamanda oldu sonra da geç döllenme denince hepten kafam karıştı , açıklama için çok teşekkür ederim

Ay maşallah inşallah benim de öyle sağlıkla tamamlanır bi arkadaşla bir gidiyordum gecikmemiz de aynıydı maalesef o kötü haber aldı ben de Almanyadayım doktora sürekli gidemiyorum mecbur bi ay beklemem gerekti baya stres oldum pazartesi inşallah kontrolümüz var yorumlarınız çok rahatlattı teşekkür ederim

Aynı kuşum hala bulantılar bulantılar
Çok uyuyorum bu ara yeni kalktım daha bulantı izin verirse kahvaltı yapacağım
Koku hassasiyeti çok arttı kocam bile kokuyor resmen şu dönem bit geçseydi artık
merak etme az kaldı ben daha ıyıyım :)

kızlar asıl bakılan TSH dimi 1,51 cıkmıs
Birde Rubella boyle cıkmıs buda kızamıkcık bagısıklığı demekmıs

yorumlayacak olan varsa :)

merak etme az kaldı ben daha ıyıyım :)
Kuzum ne güzel hiç kusmadım diye seviniyordum ama bu sabah ilk defa kustum
Triod ilacımı aldım alır almaz kendimi lavaboda buldum
Prilam a rağmen kusmak normal mi ilaç artık etki etmiyor demek mi bu?
Annem gibi olacağım diye çok korkuyorum kardeşime hamileyken hep hastanede yatıyordu

Kızlar hayrırlı ramazanlar.
Ben normalde özelde takipliyim.Bugün benim çalıştığım hastanedeki kadın doğumcuya gittim az önce bebek gayet iyi pozisyonu ikili test için uygun yapalım mı dedi bende yapın dedim ben bugün 10+5im ama usgde 11+3 çıktı sıpa iyi görünüyor ense kalınlığı felan normal dedi
Şimdi bende gün olarak 10+5 mi baz alacağım yoksa 11+3 mü? Yani sağlıklı olsun çok önemli değil de neyi baz almalıyım merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…