- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
her sabah neden 8 de yapasın kacta kalkıyorsan o zaman yap kuzum ben saglıksız bır sekılde pogaca ıle devam edıyorum ama yulafa gecıs yapıcam sanırım bıraz bulantılar tıksınmeler gıtseGünaydın kızlar
Her sabah kahvaltı yapabiliyomusunuz. Doktorum 8 gibi yap dedi her gün ama bi gün oluyo bi gün olmuyo eşimde kızıyo hiç dikkat etmiyorsun diye
Siz de durumlar nedir
bizim burdakı sehır hastanesı cok guzel kuzumYarın benimde şehir hastanesinde ikili var kararsızım cihazlar iyimidir doğru ölçüm yapabilirler mi diye hayırlı artık
Evet devlet hastanesinde cihazlar malesef geriden geliyorkızlar bu arada dun cok bahsedemedım , doktor ıyıydı genc bı doktordu.Fakat cogu seyı egıtım arastırma hastanesıne atıyolar artık sanırım.Ultrasonda ense kalınlıgına falan bıle bakmadı.Ben ıkılı test yaptırmayacagım ama olculere bakarsanız yınede dedım. 2'li ve onunla ılgılı ıslemler ıcın bursaya yonlendırıyoruz dedı. Makıne okadar eskıydı kı cocugun kalp atıslarını soyle 1 sn falan duydum gıbı oldummakınede gozukuyor tabı ama sesı dısarı cok veremıyor sanırım rezalet bısey adeta yanı ılk kucukken gıdıyoruz falan ya gozukmemesı bence cok normalmıs harbıden diğer devlette gıttgım doktorun makınesı bır tık daha ıyıydı sankı neyse oda tayını cıktı gıttı artık yapcak bısey yok neyse velhasıl kelam standart testlerımı bu sabah verdım ıstedı ıdrarda ıstemıs tsh tekrar bakılcak ıste :) ben bayram oncesı bırde ozeldekı doktoruma gıtmeyı planlıyorum bakalım :) ama fotograf verdı bak buna sasırdım D:
nasılsın kuzum napıyorsun daha ıyı mısın ?Herkese iyi ramazanlar
Ben kahvaltı yapıyorum ama kalktıktan bir saat sonra falan çünkü bulantı yüzünden kendime gelemiyorum bir şey hazırlayacak dermanım olmuyor ilaca rağmen böyle bir deGünaydın kızlar
Her sabah kahvaltı yapabiliyomusunuz. Doktorum 8 gibi yap dedi her gün ama bi gün oluyo bi gün olmuyo eşimde kızıyo hiç dikkat etmiyorsun diye
Siz de durumlar nedir
Aynı kuşum hala bulantılar bulantılarnasılsın kuzum napıyorsun daha ıyı mısın ?
Benimde 3 gün geri canımBen geriden geliyorum galiba bir tek
Geriden gelenlere pek rastlamayınca merak ettim açıkçası teşekkür ederimBenim yorumum bu düşüncelere sebep oldu sanırım. Tehlikeli bi durum değil tabi ki arkadaşımızında dediği gibi önemli olan bebeğin sağlıkla gelişimi doktor bi sorun görse söyler zaten. Ben sadece çoğu arkadaşta denk gelince söylemek istedim iyi ve ya kötü bi durum olduğundan değil içiniz rahat olsun lütfen
Regl dönemlerim hep çok düzenliydi bir de benim yerleşme kanaması zannedıyorum hiç ihtimal vermedikleri bi zamanda oldu sonra da geç döllenme denince hepten kafam karıştı , açıklama için çok teşekkür ederimSimdiii soyle bir durum var gelişim geriliği olması için 3 haftalık bir fark olması lazım ki bunu ancak ayrıntılı da doktor net görebilir bebeğin her kontrolde gelişimi değişebilir anne karnında büyüme atakları oluyor mesela gerilik kapanabilir ileriye geçebilir. Pcos tanili hastalarda da ovulasyin dönemine göre adet tarihi çoğunda değişir. Velhasıl bebeklerimiz sağlıklı olsun inşallah bu durum risk olmadıkça çok takmamak lazım
Ay maşallah inşallah benim de öyle sağlıkla tamamlanır bi arkadaşla bir gidiyordum gecikmemiz de aynıydı maalesef o kötü haber aldı ben de Almanyadayım doktora sürekli gidemiyorum mecbur bi ay beklemem gerekti baya stres oldum pazartesi inşallah kontrolümüz varHanımlar önden gitmesi geriden gitmesi inanın hiçbişey ifade etmiyor 1 hafte ileri 1 hafta geri.Ölçümden ölçüme makıneye gore bıle farkedıyor endıselenecek hıcbısey yok :)
Dedim yine diyorum benım oğlum hep gerıden geldı , sağlıkla da doğdu.Son kontrolumde hatta 3 hafta gerıydı doktorum o kadar rahattıkı cocuk 2100 kılo cıkıyordı dogumdan bır ıkı gun once 3 kıloya yakındır sen takma kafana hıc dedı ultrasonda olcumlerden olabılıyor.Bi doğdu 2980 kg , guvendim bende hiç takılmadım bu konuya mesela oyuzden bunlar farazı olcumler kendını uzmeyın hıc
merak etme az kaldı ben daha ıyıyım :)Aynı kuşum hala bulantılar bulantılar
Çok uyuyorum bu ara yeni kalktım dahabulantı izin verirse kahvaltı yapacağım
Koku hassasiyeti çok arttı kocam bile kokuyor resmenşu dönem bit geçseydi artık
Kuzum ne güzel hiç kusmadım diye seviniyordum ama bu sabah ilk defa kustummerak etme az kaldı ben daha ıyıyım :)
Tsh gayet iyi evet kuzum önceden kızamıkçık geçirmişsin bağışıklık kazanmışsınEki Görüntüle 3222419
kızlar asıl bakılan TSH dimi 1,51 cıkmıs
Birde Rubella boyle cıkmıs buda kızamıkcık bagısıklığı demekmıs
Eki Görüntüle 3222420
Eki Görüntüle 3222422
yorumlayacak olan varsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?