2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

İkili tarama için endişelenirken bir anda bununla karşılaştım..ilk kez hamile kalıyorum bilmiyorum ki birşeyi en ufak şey endişe benim icin..ben böyle küçük mesajlari her zaman hayatimda önem verdim sanki karşıma çıkarılmış yol gosterici mesajlarmis gibi.. bunca yıl mücadele,bunca tedavi kayıp yasamisken benim için artık hiçbir taramanın hiç önemi kalmadı Dr yapmak isterse yapsın ama benim için birsey ifade etmicek..benim gibi endiselenmis kişiler varsa eğer belki onlarada bir mesaj olur... Rabbim bu güzel hayırlı gecelerde sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin her birimize,saglikle evlatlar,sağlıklı hamilelikler dilerim herkese hayırlı Ramazanlar..

Açıkçası ikili taramayı hiç araştırmadım. Bazı arkadaşlar olumsuz durumlar yaşadı buraya yazınca çok kötü oldum. 2 gündür rüyamda olumsuz şeyler görüyorum hiç iyi değilim. Daha önce 1 düşük yaşadım. Belirtilerim bugün hiç yok gibi bu durum beni çok etkiledi. Yarın randevum var inşallah bebeğim sağlıklıdır. Gerisini sonra düşünmek istiyorum.

Kızlar bizim ilk görüntümüz tam olarak kimin tahmin ettiğini bilemedim ama rica etsem bize de bi tahminde bulunur musunuz?9 haftalık olduk bugün teyzeleri

Teyzeleri bi resim daha atıyorum kusura bakmayın oldu olmadı bilmiyorumtahminleri bekliyorum lütfen

Eklentiler

• 91E31805-C848-474C-BE19-F84C0F681201.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 63
İnşallah iyi sonuçlar alırsın dualarım seninle inşallah güzel haberlerle gel bize yarin

.kızlar konuşulmuş şimdi gördüm bilmediğimden soruyorum geriden gelmesi tehlikeli bi durum mu ? Benim de 6 gün geriden geliyor

.kızlar konuşulmuş şimdi gördüm bilmediğimden soruyorum geriden gelmesi tehlikeli bi durum mu ? Benim de 6 gün geriden geliyor
Benim yorumum bu düşüncelere sebep oldu sanırım. Tehlikeli bi durum değil tabi ki arkadaşımızında dediği gibi önemli olan bebeğin sağlıkla gelişimi doktor bi sorun görse söyler zaten. Ben sadece çoğu arkadaşta denk gelince söylemek istedim iyi ve ya kötü bi durum olduğundan değil içiniz rahat olsun lütfen

Simdiii soyle bir durum var gelişim geriliği olması için 3 haftalık bir fark olması lazım ki bunu ancak ayrıntılı da doktor net görebilir bebeğin her kontrolde gelişimi değişebilir anne karnında büyüme atakları oluyor mesela gerilik kapanabilir ileriye geçebilir. Pcos tanili hastalarda da ovulasyin dönemine göre adet tarihi çoğunda değişir. Velhasıl bebeklerimiz sağlıklı olsun inşallah bu durum risk olmadıkça çok takmamak lazım

İlk gebeligimde bende çok etkilenir uzaklaşırdim bazı insanlar yapısal olarak daha tedirgin ama gebelik annelik bu durumu artırıyor sanırım yarın güzel haberlerini bekliyorum. Artık herkesin belirtileri azalacak 2. Trimestir prenses dönemi geliyor

Uyuyamıyorum bile o derece etkilendim. Bel ağrımda başladı daha çok kötü hissetmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…