2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yemek yemen önemli bana göre kahvaltı olarak düşünme yani sabahları erken kalkma gerek yok ama yumurta peynir süt vb gıdaları alman gerekli bunlar önemli

Yemek yemen önemli bana göre kahvaltı olarak düşünme yani sabahları erken kalkma gerek yok ama yumurta peynir süt vb gıdaları alman gerekli bunlar önemli
Yumurtayı görünce midem çok bulanıyor evde tek oluyorum normalde de kahvaltı yapmıyordum. Şimdi yapmak istiyorum ama uyanamıyorum. Bazen kalkıp çorba içip yatıyorum tekrar

Yumurtayı görünce midem çok bulanıyor evde tek oluyorum normalde de kahvaltı yapmıyordum. Şimdi yapmak istiyorum ama uyanamıyorum. Bazen kalkıp çorba içip yatıyorum tekrar
Doktoruna danış o zaman canım bu konuyu bebeğin için de senin için de en iyisini o söyler. Ve anladığım kadarıyla da bayağı çok uyuyorsun

Urla devlet hastanesi çok sakin, Çınarlı bile daha kalabalık olabilir kadın doğum bölümünü diğer polikliniklerden bir kapı ile ayırmışlar, bu sebeple kadın doğum kısmı iyice sakin. Ben Nagehan Hanıma gittim, fena değildi, denenebilir ama ben kendi doktorumdan çok memnun olduğum için onunla devam edeceğim tabi. Ben de özele gidiyorum canım ama doktorum testler ve tahliller için devlete yönlendiriyor. 7. Haftadaki kan ve idrar testlerimi de ikili tarama testini de Urla devlette yaptırdım. Kan alma bölümünde de kimse yoktu sıra beklemedim ve hemşirenin eli çok hafifti muhabbet ede ede kan aldı

Biz daha test yaptırmadık 10. Haftada gideceğim kontrol için ama bilmiyorum orada yapılıyor mu yoksa devlete mi yönlendirecek kafam çok karışık bu konuda iyi olsun istiyorum sorun yaşamadan sağ saglim yavrularımızı kucağımıza alalım birde sizin hastanenin adı nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…