2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
evde oluyo ama kandırabilirim artık öyle yapcaz mecbur çünkü cidden anlatılmıyo. Ay içim rahatladı biraz. Valla Allah korusunda ilerde bişry olurda kendimden bilirim diye de kendimi kötü hissediyodum biraz rahatladım

kız oruc tutanlar var gebelıgının herhango bır zamanında eltım ıkıncı bebesınde bır ayın tamamını da tuttu hepde baya 5 aylık falandı yanı

Yaa sen kaç gün geridendi şu an kaç hafta oldu canım
Benim 1 hafta geriden geliyordu canım. En son doktora gittiğimde 12+2 olmam gerekirken 11+4 çıkmıştı.

Bugün o son sonucuma göre 12+0 günlük oldu bebeğim.

Canım gözün aydın doktorun iyi çıkmasına çok sevindimm :d

Bende bunu diyorum işte hep insanlar deli gibi istifra ediyo yemek yiyemiyo onların bebekleri nasıl büyüyo dimi ama. Yani beni biraz geriyo bu dakiklik olayı. Yemezsem bebeğe bişey olcal gibi korku saldılar içime
Benim annem ful hastanede serumla beslendi canım hamileyken yemek nedir bilmedi kadın kardeşim şimdi 25 yaşında sarışın mavi gözlü Dalyan gibi delüğanlı ve bir şey daha ben de hep sağlıklı beslenmiş annem hiç bulantısı kusması olmamış ama bünyesi zayıf olan totosu tutmayan benim bebeklikten beri kardeşimin maşallahı var

Aynen kuzum benim doktorum pcos olduğu için sat tarihini 8 ocak baz aldı

İlk 3 ay bebek senden çok bir şey almıyor canım merak etme ikinci trimester başlıyor ama asıl önemli olan son iki ay
Ben biraz zayıfım daha da zayıflamışım canım biraz ondan üzülüyorum halime bebek için endişem yok o güzel güzel büyüyor günü gününe çıkıyor genelde ama ben mahvoldum

ay aman cok sukur kuzum doktora gıtmeme gerek yok bıdaha sonuc ıcın falan asırı kalabalıktı ya ne dusundum dus portatıf tabura layım da gıderken acıp bı kosede oturup bekleyeyım bu ne dıye D:
Hergün metrobüsteyken bende bunu düşünüyorum bu tshla benımde derdım var yarın kan vereceğim

Ayy inşallah kuzum benimki de seninki gibi geçici bir şeydir
Troid ilacı da boşa gitti bugün mideye inmeden çıkardım ne olacak böyle bakalım inşallah ilk ve son olur bu. Kimse sevmez kusmayı ama ben biraz da annemin o hallerine şahit olduğum için galiba resmen fobim var.

11+3ü baz alacaksın canım bebeğinin gelişimi önde gidiyor çünkü

Ben biraz zayıfım daha da zayıflamışım canım biraz ondan üzülüyorum halime bebek için endişem yok o güzel güzel büyüyor günü gününe çıkıyor genelde ama ben mahvoldum
Evet hamileliğin bulantilarla iştahsız geçmesi çok zor. Allah yardımcınız olsun. Geçecek inşallah sadece bebiş için endişe etme senin zayiflamanin ona hiçbir zararı yok ben 30 kilo aldım bebeğim minicik ve zayıf doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…