2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sağol kuzum teiekkür ederim benimde azalır inşallah maşallah minnoşa yaa kızçe demek

Merhaba bnde 6 haftalık hamileyim hastane arayışındayım etlik şehir hastanesine mi gidiyorsun orası için güzel yorumlar duydum ama tam emin değilim sen memnunmusun doğumu orada mı düşünüyorsun
Su an için memnunum etliye gidiyorum oya hanım yanında asistasni oluyor beraber bakıyorlar özel denedim ama bence devlet daha ilgiliydi o gün acılı de gittim geçen haftalarda çok ilgililer bence deneyin

Maşallah kuzuma ya bakalım diğer kontrolde netleşir inşallah

Su an için memnunum etliye gidiyorum oya hanım yanında asistasni oluyor beraber bakıyorlar özel denedim ama bence devlet daha ilgiliydi o gün acılı de gittim geçen haftalarda çok ilgililer bence deneyin
bende devlet istiyorum malum özel hastaneler çok uçuk rakamlar hemde devlette bütün imkanlar var yeni doğan bakım üniteleri acil durumda birden fazla doktor yardımcı olabilir diye düşünüyorum

Ben görüyorum uvb ışın tedavisi sen niye görüyorsun canım

12+6 çıktı arayı açmıştı 4-5gün azcık kapamış 1 gün önde görünüyor. Kızzzzz noldu senin meşhur sabrına insan ilerledikçe merak ediyor ama yaaa. Bakıyomuşsun bizim bütün grup kız

Sağol kuzum teiekkür ederim benimde azalır inşallah maşallah minnoşa yaa kızçe demek
Şimdilik öyle görünüyor canım değişmez inşallah

Geçer geçer Allah’ın izniyle. Bol su da iç o ağrı ve kasılmalara birebir ilaç. İnternette de okursan yazıyor. Doktorum ztn özellikle suyu sana ilaç olarak yazıyorum 3lt içeceksin demişti o ağrılarım için.

Ben görmüyorum hemşireyim beni orda görevlendirdiler geçen hafta malesef
Burda 11 haftalık canım
hangi ildesin canım ve uvbnin hiçbir zararı yok hamileler de o tedaviyi görebiliyor, ben hamileliği göz önünde bulundurarak başladım hiçbir sıkıntı yok doktorum söyledi; ama uva zararlı, sen görmüyorsan sıkıntı değil bence

Evet magnezyum ilk gebeliğimde de başlanmamıştı ağrısı olana veriyorlar.d vitamini hangi ayda başlanmıştı hatırlamıyorum zaten gerekli görünce yazar.haftaya özele gitmek istiyorum oradaki doktorlada görüşürüz.belki onun ekranına düşer ikili.olmadı pappa ve hcgden yola çıkarak netten az çok bakarım.hepimizin sonucu iyi çıkar inşallah canım

bu arada hamile kaldığımdan beri ilk defa dün hamileliğe yorduğum bi rüya görmüştüm. Siyah güzel bi elbise giymişim alt taraflarında pembe çiçekler vardı, altına da ayakkabı yine siyah üstünde pembe peöbe minik çiçekler vardı. Sabah ilk işim yaaa kız mı olcak yoksa diye yormak olmuştu

Öyle mi bunu şimdi öğreniyorum şaşırdım

Bulunduğum odada uva da vardı ve bana kımse söylemedi sonradan öğrendim ki zararlıymış arada büyük perdeler vardı ama cihazı çalıştırıp perdenin diğer tarafına geçiyordum sonradan öğrendim inşallah bebeğime zarar gelmemiştir sonradan kendimi araştırdım öğrendim zararlı olduğunu artık vermeyecekler beni oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…