Sağol kuzum teiekkür ederim benimde azalır inşallahSelamlar teyzeler
D dra21 öncelikle geçmiş olsun canım. Benim de öyle ağrılarım kasılmalarım vardı progestan ve istirahat önerdi dr. İyide geldi epey düzeldi. Dikkat et sende. Kendini de üzme. O ağlama krizleri biraz hormonlardan
Bu arada kontrolden çıktım, burun kemiği ve ense kalınlığı normal çokkk şükür. Kan sonucunu da beklemedeyiz. İnşallah oda güzel gelir.
Bu arada asıl bomba yükselik ihtimalle kız dedi.
Su an için memnunum etliye gidiyorum oya hanım yanında asistasni oluyor beraber bakıyorlar özel denedim ama bence devlet daha ilgiliydi o gün acılı de gittim geçen haftalarda çok ilgililer bence deneyinMerhaba bnde 6 haftalık hamileyim hastane arayışındayım etlik şehir hastanesine mi gidiyorsun orası için güzel yorumlar duydum ama tam emin değilim sen memnunmusun doğumu orada mı düşünüyorsun
Maşallah kuzuma ya bakalım diğer kontrolde netleşir inşallahSelamlar teyzeler
D dra21 öncelikle geçmiş olsun canım. Benim de öyle ağrılarım kasılmalarım vardı progestan ve istirahat önerdi dr. İyide geldi epey düzeldi. Dikkat et sende. Kendini de üzme. O ağlama krizleri biraz hormonlardan
Bu arada kontrolden çıktım, burun kemiği ve ense kalınlığı normal çokkk şükür. Kan sonucunu da beklemedeyiz. İnşallah oda güzel gelir.
Bu arada asıl bomba yükselik ihtimalle kız dedi.
bende devlet istiyorum malum özel hastaneler çok uçuk rakamlar hemde devlette bütün imkanlar var yeni doğan bakım üniteleri acil durumda birden fazla doktor yardımcı olabilir diye düşünüyorumSu an için memnunum etliye gidiyorum oya hanım yanında asistasni oluyor beraber bakıyorlar özel denedim ama bence devlet daha ilgiliydi o gün acılı de gittim geçen haftalarda çok ilgililer bence deneyin
Bende 15 olsun dıye uğraşıyorum her randevu buluşumda ileri atıyorumBen cinsiyet için 15 ya da 16 haftayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa çok heyecanlı gerçekten
Benim ultrason fotoğrafımı evdeki herkes kıza benzettiBende 15 olsun dıye uğraşıyorum her randevu buluşumda ileri atıyorumsuan buldugum 14 artılar uc besgun sonrasına acılırsa benım ıcın mükemmel olacak
Ben görüyorum uvb ışın tedavisi sen niye görüyorsun canımKızlar birşey danışacağım size beni işte bu hafta fototerapi odasına verdiler puva diye geçiyor uva uvb yani güneş ışını alıyor hastalar deri hastalıkları olan hastalar geliyor burda bir çok kişiye sordum radyasyon var mıdır bebeğe zarar gelir mi diye bişey olmadığını söylediler ama arada içim rahat etmiyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda 3. Günüm burda
Tam ortada ramziye göre yorumsuz, kaç haftalık buradaKızlar dün acildeki doktor çekti karından cinsiyet tahmininiz hala aynı mı merak ediyorumPapatyamaviss sandriyon AnlatilmazYasanir
12+6 çıktı arayı açmıştı 4-5gün azcık kapamış 1 gün önde görünüyor. Kızzzzz noldu senin meşhur sabrınaAma senın suan haftan da yuksek 12 artılardasın az cok bellı olmustur benımkı soylemese debende 13 une cektım randevuyu sonraki haftasına bulabılırsem benım ıcım cok ıyı olacak tam bayram oncesı belkı o zaman soyler artık
Ben görmüyorum hemşireyim beni orda görevlendirdiler geçen hafta malesefBen görüyorum uvb ışın tedavisi sen niye görüyorsun canım
Burda 11 haftalık canımTam ortada ramziye göre yorumsuz, kaç haftalık burada
Şimdilik öyle görünüyor canım değişmez inşallahSağol kuzum teiekkür ederim benimde azalır inşallahmaşallah minnoşa yaa kızçe demek
hangi ildesin canım ve uvbnin hiçbir zararı yok hamileler de o tedaviyi görebiliyor, ben hamileliği göz önünde bulundurarak başladım hiçbir sıkıntı yok doktorum söyledi; ama uva zararlı, sen görmüyorsan sıkıntı değil benceBen görmüyorum hemşireyim beni orda görevlendirdiler geçen hafta malesef
Burda 11 haftalık canım
3 hafta sonra 16.hafta oluyor artık kesinleşir sanıyorum. Umarım değişmezMaşallah kuzuma ya bakalım diğer kontrolde netleşir inşallah
Oyyyy minnooooşşş gülüşünü yesinler onunEvet canım bizim grup %90 kızcıydı en son.
Ah amin inşallahh. Bir de gülüyor usg de Allahım eridim
Evet magnezyum ilk gebeliğimde de başlanmamıştı ağrısı olana veriyorlar.d vitamini hangi ayda başlanmıştı hatırlamıyorum zaten gerekli görünce yazar.haftaya özele gitmek istiyorum oradaki doktorlada görüşürüz.belki onun ekranına düşer ikili.olmadı pappa ve hcgden yola çıkarak netten az çok bakarım.hepimizin sonucu iyi çıkar inşallah canımMagnezyum herkese başlanmıyor diye biliyorum. Genellikle ikinci üç aylık dönemde gebeliğe bağlı kemik ağrıları olursa veriliyor.
Ancak D vitamini önemli. 12 hafta olduysanız bence sağlık ocağına danışın. Türkiye geneli sağlık bakanlığı programında var gebelikte D vitamini ve demir desteği. Hatta D vitamini doğumdan sonra da bir süre kullanılıyor diye biliyorum.
Bir de ikili test sonuçları e nabızda sadece değer olarak gözüküyor. Rapor yok. Ancak ultrason ölçümleri ile karşılaştırılarak bir risk raporu oluşturuluyormuş. Yani tek başına değerlerin bir anlamı olmuyor.
Öyle mi bunu şimdi öğreniyorum şaşırdımŞimdilik öyle görünüyor canım değişmez inşallah
Geçer geçer Allah’ın izniyle. Bol su da iç o ağrı ve kasılmalara birebir ilaç. İnternette de okursan yazıyor. Doktorum ztn özellikle suyu sana ilaç olarak yazıyorum 3lt içeceksin demişti o ağrılarım için.
Bulunduğum odada uva da vardı ve bana kımse söylemedi sonradan öğrendim ki zararlıymış arada büyük perdeler vardı ama cihazı çalıştırıp perdenin diğer tarafına geçiyordum sonradan öğrendim inşallah bebeğime zarar gelmemiştirhangi ildesin canım ve uvbnin hiçbir zararı yok hamileler de o tedaviyi görebiliyor, ben hamileliği göz önünde bulundurarak başladım hiçbir sıkıntı yok doktorum söyledi; ama uva zararlı, sen görmüyorsan sıkıntı değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?