2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben 10 gündür raporluyum ağrı sızlama geçmiyır bir türlü dün gene pembemsi geldi ama bidaha gelmedi fitile devam editorum perşembe günü de okula başlayacam. Su içnek bencede faydalı

Aa hiç duymadım canım
Bizdeki magnezyum vitamin mineral eklentili alkali su cihazı sağlıklı su yapıyor diye almıştık zamanında ben de sorayım doktoruma sen benden önce sorarsan haber et mutlaka bana da
Aa seninki iyi ozaman
Bizdeki sanirim tamamen aritiyo ya
Ben haftaya gidicem doktora sorucam insallah

Ya sarı akıntı huzursuz ediyor beni kızlar, yakında doktora gidenlerde oluyor muydu? İnternette bazı yerlerde normal diyor bazı yerlerde enfeksiyon belirtisi demiş. Bol su içmeye çalışıyorum nolur nolmaz diye
Bende ki enfeksiyon sarı akintim tahlil yaptırmak lazım normal de olabilir

Ben 10 gündür raporluyum ağrı sızlama geçmiyır bir türlü dün gene pembemsi geldi ama bidaha gelmedi fitile devam editorum perşembe günü de okula başlayacam. Su içnek bencede faydalı
Geldin mi canım daha girmeyeceksin sandım kaşık agrisi mi devam ediyor bende de oluyor hala sanırım böyle.gececek benim ki magnezyum kullanıyorum o rahatlatıyor biraz ayakta kalır iş yaparsam ağrıyor

Benim eşim temizliğe yardım eder ama yemek maalesef çok zayıf olduğu bir konu biz çok zorlanıyoruz bu alanda evden bir ara cidden ben de tiksindim hemen oda kokularına sarıldım. Hatta çok beğenerek aldığım bir yumuşatıcı var orkide kokulu ondan bile tiksindim sanırım hamilelikten sonra değiştireceğim şimdi yeni bir şey alırsam ondan da tiksinirim diye almıyorum cinsiyetini öğreneceğim, her şeyin yolunda ve güzel olduğu zamanları hayal ederek geçirmeye çalışıyorum ama bir yanımda hayatımın sonuna kadar koku hassasiyeti bitmezse diye ağlamak istiyor. ne kadar oldun? Cinsiyeti için bir tahmin yapıldı mı?

Geldin mi canım daha girmeyeceksin sandım kaşık agrisi mi devam ediyor bende de oluyor hala sanırım böyle.gececek benim ki magnezyum kullanıyorum o rahatlatıyor biraz ayakta kalır iş yaparsam ağrıyor
Ama perşembe tekrar okula başlayacam ne yapfam o zaman batıyor ağrıyor sızlıyor acıyor hep yatıyorum şu anda

Ya boyle haberler gorunce gercekten yargitay neyin kafasini yasiyo diyorum

Eklentiler

• Screenshot_20230328_175209_Instagram.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 58
Bugün dahiliyeye gittim doktor sorun yok dedi 6 hafta sonra tekrar kontrol ettir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…