Aa seninki iyi ozamanAa hiç duymadım canım
Bizdeki magnezyum vitamin mineral eklentili alkali su cihazı sağlıklı su yapıyor diye almıştık zamanında ben de sorayım doktoruma sen benden önce sorarsan haber et mutlaka bana da
Bende ki enfeksiyon sarı akintim tahlil yaptırmak lazım normal de olabilirYa sarı akıntı huzursuz ediyor beni kızlar, yakında doktora gidenlerde oluyor muydu? İnternette bazı yerlerde normal diyor bazı yerlerde enfeksiyon belirtisi demiş. Bol su içmeye çalışıyorum nolur nolmaz diye
Geldin mi canım daha girmeyeceksin sandım kaşık agrisi mi devam ediyor bende de oluyor hala sanırım böyle.gececek benim kiBen 10 gündür raporluyum ağrı sızlama geçmiyır bir türlü dün gene pembemsi geldi ama bidaha gelmedi fitile devam editorum perşembe günü de okula başlayacam. Su içnek bencede faydalı
Benim eşim temizliğe yardım eder ama yemek maalesef çok zayıf olduğu bir konu biz çok zorlanıyoruz bu alandaAy sorma off yemek kokusu
Aynen canım şu an ben bulantı ve halsizlik yüzünden ful yatıyorum maalesef haftalardır temizlik yemek çamaşır her şey onda. Yemek yaparken mutfağın ve benim bulunduğum odanın kapısını sıkı sıkı kapatıyor ki koku gelmesin pişen yemeğin kokusunu alırsam asla yiyemiyorum çünküyesem bile çıkarıyorum sonradan
Önceden söylenir dururdum iki kişiyiz bu evin işi niye hiç bitmiyor ya diye şimdi valla arıyorum sağlıklı bir şekilde ayakta durup iş yapabildiğim günleri. Evi bile göresim yok evden eşyalardan evdeki kokudan her şeyden tiksindim
Ama perşembe tekrar okula başlayacam ne yapfam o zaman batıyor ağrıyor sızlıyor acıyor hep yatıyorum şu andaGeldin mi canım daha girmeyeceksin sandım kaşık agrisi mi devam ediyor bende de oluyor hala sanırım böyle.gececek benim kimagnezyum kullanıyorum o rahatlatıyor biraz ayakta kalır iş yaparsam ağrıyor
Nub kız dıyor12 hafta 1 günlük.. :) Tahmininiz var midir acaba? :)
Bakalım ya öğrendık öğrenicezz az kaldıkalbinde ki olur inşallah
Sağol canım dikkat edeyimEvet canım, dene farkı göreceksin gerçekten etkisi oluyo. Biraz az içsem yine sızlamalar hissediyorum artırmaya çalışıyoruö bende
Nub nasıl bakılıyor ben baktım ama anlayamıyorumNub kız dıyor
Bazısında bellı oluyor bazısında olmuyor bunda net bellıydı ondan yorum yaptımNub nasıl bakılıyor ben baktım ama anlayamıyorum
Bakalım ya öğrendık öğrenicezz az kaldı
O cıkıntı popo ıle paralel olunca kız dıyolarAyy daha once de kız demistiniz. :) 3 hafta önceki görüntüyle.
Bunda sanki altta ufak bir cikinti gordum de, acaba erkek mi demistim ben de.. Ama sanirim o şey şey degil. :)
Evet şimdi ben de baktım. Nub sadece erkekte olur diye düşünmüştüm. Meğer kızda da oluyormuş.O cıkıntı popo ıle paralel olunca kız dıyolar
Bugün dahiliyeye gittim doktor sorun yok dedi 6 hafta sonra tekrar kontrol ettir dedi2.05 normal
4.20 ye kadar normal
Benimki 4.32 cikmisti doktorum kontrol altina birakti hemen ilac vermeyelim dedi
3 haftadir asiri derecede yorgun uykusuz ve bas agrisi oluyo
Bende tam bunun icin birazdan Aile hekimime gidip kan tahlili icin kagit alicam (burada kan tahlili icin aile hekimin yonlendirmeli, yoksa yapamazsin)
Ben 2. Gebelikde tiroid ilaci kullanmistim sanirim bundada kullanmam gerekecek
Kaç haftasın tam sanki daha erken söylemeyebilirBazısında bellı oluyor bazısında olmuyor bunda net bellıydı ondan yorum yaptımben dıyorum kı kontrol randevumu kullansam da bı sansımı mı denesem
İyi hissetmezsen rapor alırsın tekrarAma perşembe tekrar okula başlayacam ne yapfam o zaman batıyor ağrıyor sızlıyor acıyor hep yatıyorum şu anda
Bende çıkıntı var mıydı ben göremiyorumO cıkıntı popo ıle paralel olunca kız dıyolar
Aaaa benimki de kiz o zaman eger dogru gorduysemO cıkıntı popo ıle paralel olunca kız dıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?