2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Cınsıyet zamanı patladım 15 cıvarında gıdersem uc hafta olur

Ay adamlar da kokuyor ya kaç parfüm bitirdi benim yüzümden. Kirazlı var Eskişehir'de ben o markayı tüketiyorum

Canim bendede aritma var
Hamileler icin cok iyi degil diye duydum
Doktoruma gittigimde sorucam dogrumu diye

Ya sarı akıntı huzursuz ediyor beni kızlar, yakında doktora gidenlerde oluyor muydu? İnternette bazı yerlerde normal diyor bazı yerlerde enfeksiyon belirtisi demiş. Bol su içmeye çalışıyorum nolur nolmaz diye

Canim bendede aritma var
Hamileler icin cok iyi degil diye duydum
Doktoruma gittigimde sorucam dogrumu diye
Aa hiç duymadım canım
Bizdeki magnezyum vitamin mineral eklentili alkali su cihazı sağlıklı su yapıyor diye almıştık zamanında ben de sorayım doktoruma sen benden önce sorarsan haber et mutlaka bana da

Ay adamlar da kokuyor ya kaç parfüm bitirdi benim yüzümden. Kirazlı var Eskişehir'de ben o markayı tüketiyorum
Evet sorma
Ben parfüm de sıktırmıyorum sentetik kokular da mahvediyor beni çünkü adam sabah akşam duşta zaten kendisi de hijyen takıntılı biri sürekli duş aldığı için teri bile kötü kokmaz eşimin normalde ama şu an duştan çıkıp gelse bile burnuma inek gibi kokuyor ya tövbe yarabbim
Totomu dönerek uyuyorum sürekli ki kokusu burnuma gelmesin adamcağız ağlayacak artık gözleri doluyor niye böyle yapıyosun bana diye çocuk istediğine isteyeceğine pişman oldu bence

Ya sarı akıntı huzursuz ediyor beni kızlar, yakında doktora gidenlerde oluyor muydu? İnternette bazı yerlerde normal diyor bazı yerlerde enfeksiyon belirtisi demiş. Bol su içmeye çalışıyorum nolur nolmaz diye
BENDEDE VAR CANIM GEÇEN HAFTADAN BERİ BOL SU İÇİYORUM AZALDI BİRAZ. NORMAL SANIRIM DİYORLAR HORMONLARDAN OLUYORMUŞ.

Canım bende normalde yok denecek kadar az akıntı oluyo o da hatta yeni yeni başladı rengi de biraz koyu sapsarı değil ama şeffafta değil yani şeffaf akıntıya göre sarı denebilir. Sanırım normal bgn doktor kontrolüm vardı sormadım ama sorun da yoktu çok şükür. Bilgi germek istedim

BENDEDE VAR CANIM GEÇEN HAFTADAN BERİ BOL SU İÇİYORUM AZALDI BİRAZ. NORMAL SANIRIM DİYORLAR HORMONLARDAN OLUYORMUŞ.

Çok sağolun canlar içimi rahatlattınız İnternetten araştırınca iyice stres oluyor insan ya. Benim de öyle koyu değil açık sarı oluyor,normal o zaman

Ayy çok sevindim rabbim gönlüne göre verdi Bende 12+5te gideceğim darısı başıma inşallah Belli olmazsa çalıştığım yerde 15.haftada bayramdan önce kadın doğuma ya da radyolojiye giderim diyorum bakalım

Kızlaaaarrrr bugün tarama için perinatolojideydimm ve bu doktor da cinsiyeti kız gördü 12+4
Birkaç hafta sonra kesinleşir ama ikisi de aynı görünce galiba az çok belli diye düşünüyorum
Ayyy çok sevindim canım sende kız istiyordun sanırım darısı da bizlere inşallah

Ben de totomu dönüp uyuyorum hahaaa bana bazı kokular iyi geldi glade'in lavantası, zara'nın bazı parfümleri içimi açıyor Her şey yemek kokusundan iyidir soğanın yağda kavrulmasina dayanamıyorum yemek olayını nasıl hallediyorsunuz eşin mi yapıyor?

Ay sorma off yemek kokusu
Aynen canım şu an ben bulantı ve halsizlik yüzünden ful yatıyorum maalesef haftalardır temizlik yemek çamaşır her şey onda. Yemek yaparken mutfağın ve benim bulunduğum odanın kapısını sıkı sıkı kapatıyor ki koku gelmesin pişen yemeğin kokusunu alırsam asla yiyemiyorum çünkü yesem bile çıkarıyorum sonradan
Önceden söylenir dururdum iki kişiyiz bu evin işi niye hiç bitmiyor ya diye şimdi valla arıyorum sağlıklı bir şekilde ayakta durup iş yapabildiğim günleri. Evi bile göresim yok evden eşyalardan evdeki kokudan her şeyden tiksindim

Canım benim vajina pH ı yüksek çıktı doktorum da fitil verdi ben de enfeksiyondan korktum o da ekledi enfeksiyon şuan için yok eğer kokulu akıntın olursa idrarda yanma olursa o zaman şüpheleniriz dedi sen de koku ve idrar yanması takıbı yap kendine bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…