- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Cınsıyet zamanı patladım12+6 çıktı arayı açmıştı 4-5gün azcık kapamış 1 gün önde görünüyor. Kızzzzz noldu senin meşhur sabrınainsan ilerledikçe merak ediyor ama yaaa. Bakıyomuşsun bizim bütün grup kız
Ay adamlar da kokuyor yaSeninle benim durumum çok benziyor ben de su içemiyorum hem midemi daha çok şişirip bulandırıyor hem de evet kokuyor
Bizde arıtma var eşim kaç kere yeni su doldurup getirdi adam yeminler ediyor valla kokmuyor diye ama bana kokuyor
Gitti hazır su aldı o da kokuyor
Başka marka aldı o da kokuyor… kokuyor yaniadam da delirecek benim yüzümden bu gidişle
Canim bendede aritma varSeninle benim durumum çok benziyor ben de su içemiyorum hem midemi daha çok şişirip bulandırıyor hem de evet kokuyor
Bizde arıtma var eşim kaç kere yeni su doldurup getirdi adam yeminler ediyor valla kokmuyor diye ama bana kokuyor
Gitti hazır su aldı o da kokuyor
Başka marka aldı o da kokuyor… kokuyor yaniadam da delirecek benim yüzümden bu gidişle
Yaa demeyın oyle heyecanlanıyorummKızlaaaarrrr bugün tarama için perinatolojideydimm ve bu doktor da cinsiyeti kız gördü12+4
Birkaç hafta sonra kesinleşir ama ikisi de aynı görünce galiba az çok belli diye düşünüyorum
Aa hiç duymadım canımCanim bendede aritma var
Hamileler icin cok iyi degil diye duydum
Doktoruma gittigimde sorucam dogrumu diye
Evet sormaAy adamlar da kokuyor yakaç parfüm bitirdi benim yüzümden. Kirazlı var Eskişehir'de ben o markayı tüketiyorum
Evet canım, dene farkı göreceksin gerçekten etkisi oluyo. Biraz az içsem yine sızlamalar hissediyorum artırmaya çalışıyoruö bendeÖyle mi bunu şimdi öğreniyorum şaşırdım
Cınsıyet zamanı patladım15 cıvarında gıdersem uc hafta olur
BENDEDE VAR CANIM GEÇEN HAFTADAN BERİ BOL SU İÇİYORUM AZALDI BİRAZ. NORMAL SANIRIM DİYORLAR HORMONLARDAN OLUYORMUŞ.Ya sarı akıntı huzursuz ediyor beni kızlar, yakında doktora gidenlerde oluyor muydu? İnternette bazı yerlerde normal diyor bazı yerlerde enfeksiyon belirtisi demiş. Bol su içmeye çalışıyorum nolur nolmaz diye
Canım bende normalde yok denecek kadar az akıntı oluyo o da hatta yeni yeni başladı rengi de biraz koyu sapsarı değil ama şeffafta değil yani şeffaf akıntıya göre sarı denebilir. Sanırım normal bgn doktor kontrolüm vardı sormadım ama sorun da yoktu çok şükür. Bilgi germek istedimYa sarı akıntı huzursuz ediyor beni kızlar, yakında doktora gidenlerde oluyor muydu? İnternette bazı yerlerde normal diyor bazı yerlerde enfeksiyon belirtisi demiş. Bol su içmeye çalışıyorum nolur nolmaz diye
BENDEDE VAR CANIM GEÇEN HAFTADAN BERİ BOL SU İÇİYORUM AZALDI BİRAZ. NORMAL SANIRIM DİYORLAR HORMONLARDAN OLUYORMUŞ.
Çok sağolun canlar içimi rahatlattınızCanım bende normalde yok denecek kadar az akıntı oluyo o da hatta yeni yeni başladı rengi de biraz koyu sapsarı değil ama şeffafta değil yani şeffaf akıntıya göre sarı denebilir. Sanırım normal bgn doktor kontrolüm vardı sormadım ama sorun da yoktu çok şükür. Bilgi germek istedim
Ayy çok sevindim rabbim gönlüne göre verdiSelamlar teyzeler
@dra21 öncelikle geçmiş olsun canım. Benim de öyle ağrılarım kasılmalarım vardı progestan ve istirahat önerdi dr. İyide geldi epey düzeldi. Dikkat et sende. Kendini de üzme. O ağlama krizleri biraz hormonlardan
Bu arada kontrolden çıktım, burun kemiği ve ense kalınlığı normal çokkk şükür. Kan sonucunu da beklemedeyiz. İnşallah oda güzel gelir.
Bu arada asıl bomba yükselik ihtimalle kız dedi.
Ayyy çok sevindim canım sende kız istiyordun sanırım darısı da bizlere inşallahKızlaaaarrrr bugün tarama için perinatolojideydimm ve bu doktor da cinsiyeti kız gördü12+4
Birkaç hafta sonra kesinleşir ama ikisi de aynı görünce galiba az çok belli diye düşünüyorum
Hayırlı olsun. Gülüşü görünüyormu ya 3 ayda :)Evet canım bizim grup %90 kızcıydı en son.
Ah amin inşallahh. Bir de gülüyor usg de Allahım eridim
Ben de totomu dönüp uyuyorum hahaaaEvet sorma
Ben parfüm de sıktırmıyorum sentetik kokular da mahvediyor beni çünkü adam sabah akşam duşta zaten kendisi de hijyen takıntılı biri sürekli duş aldığı için teri bile kötü kokmaz eşimin normalde ama şu an duştan çıkıp gelse bile burnuma inek gibi kokuyor ya tövbe yarabbim
Totomu dönerek uyuyorum sürekli ki kokusu burnuma gelmesin adamcağız ağlayacak artık gözleri doluyor niye böyle yapıyosun bana diye çocuk istediğine isteyeceğine pişman oldu bence
Ay sorma off yemek kokusuBen de totomu dönüp uyuyorum hahaaabana bazı kokular iyi geldi glade'in lavantası, zara'nın bazı parfümleri içimi açıyor Her şey yemek kokusundan iyidir soğanın yağda kavrulmasina dayanamıyorum yemek olayını nasıl hallediyorsunuz eşin mi yapıyor?
Canım benim vajina pH ı yüksek çıktı doktorum da fitil verdi ben de enfeksiyondan korktum o da ekledi enfeksiyon şuan için yok eğer kokulu akıntın olursa idrarda yanma olursa o zaman şüpheleniriz dedi sen de koku ve idrar yanması takıbı yap kendine benceYa sarı akıntı huzursuz ediyor beni kızlar, yakında doktora gidenlerde oluyor muydu? İnternette bazı yerlerde normal diyor bazı yerlerde enfeksiyon belirtisi demiş. Bol su içmeye çalışıyorum nolur nolmaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?