2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Burası mı çok net vücudu belli olmuyor ama poposu orası

Eklentiler

• 16800199038761593857260755848443.webp
    16 KB · Görüntüleme: 83
Geçer inşallah canım ilk trimester bitiyor sanırım senin artık son düzlüktesin bir an önce rahatlarsın inşallah
Ben de öyleyim yıkanmış çamaşır kokusu bile içimi kaldırıyor bir an önce gelse rahatladığımız cinsiyeti öğrenip alışveriş yaptığımız günler
Ben de 9. Haftadayım canım Ekim sonu görünüyorum benim doğum buradaki herkesten gerideyim sanırım cinsiyeti bayramdan sonra öğrenirim ama sanırım bir aksilik olmazsa doktorum da onay verirse ayın 18 i gibi fetal dna yaptırmayı düşünüyorum çünkü

Kızlaaaarrrr bugün tarama için perinatolojideydimm ve bu doktor da cinsiyeti kız gördü 12+4
Birkaç hafta sonra kesinleşir ama ikisi de aynı görünce galiba az çok belli diye düşünüyorum
Yaaaa benimki neden soylemiyor nasil gececek bu vakit

Bugün dahiliyeye gittim doktor sorun yok dedi 6 hafta sonra tekrar kontrol ettir dedi
Sevindim cnm senin adina
Ben en son rdvuma gittigimde sinirdaydi (5hafta once)
Kontrol edelim dedi
Ama ben asiri yoruluyorum bas agrisi cekiyorum birde 2.gebelikde tiroid cikmisti oyuzden bugun gidip kan verdim
Haftaya rdvum var en azindan gittigimde sonuclar elinde olur ona gore yol aliriz diye dusundum

İnşallahh canım. Yine de aklımda bi soru işareti var. Yüksek ihtimal demiş olsa da kesin demedi bakalım artık hayırlısı inşallah hepimizin gönlünde ki olur

Oyy minnak daha benim de ayın başı gözüküyor sağlıkla gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…